Als je kind gevoeliger is dan anderen...

Kan hij/zij als een blad aan een boom omslaan

Is slapen en naar bed gaan vaak een strijd of slaapt je kind heel onrustig

Kluisteren ze zich graag aan je benen en vinden ze het moeilijk om los te komen

Vinden ze het lastiger om hun gevoel en emoties onder woorden te brengen

Kan hij/zij helemaal verdwijnen op zijn eigen planeet en krijg je geen contact

Heeft hij/zij onverklaarbare angsten of klachten zoals buikpijn en hoofdpijn?

Herken jij je in het bovenstaande? Of zie je juist dat je jouw kind zich heel erg afsluit door alle prikkels? Dat je tegen problemen met zindelijkheid aan loopt? Geeft je kind aan dat hij/zij monsters ziet? Als je veel van deze vragen met 'JA' hebt beantwoord hoef je je geen zorgen te maken, jouw kind is namelijk gevoeliger dan een ander. Ik help je om de rust en tevredenheid bij je kind terug te zien, en daarmee ook de rust in huis.

Gevoeligheid hoeft geen strijd te zijn als...

De slapeloze nachten voorbij zijn en je aan je nachtrust toe komt

Je weet waar het vandaan komt en hoe je het op kan lossen

Je weet dat het niet aan jou ligt maar aan de gevoeligheid

Je weet hoe je energie kan doseren en je eigen energie kan bewaken

Je weet hoe jij en je gevoelige kind met prikkels om moeten gaan

Je consequent kan blijven met een kind met een sterke wil, ondanks zijn of haar gevoeligheid en/of zachtaardigheid

Met gevoeligheid kan je heel erg veel zodat het voor je kan werken in plaats van tegen. Zodat je energie krijgt in plaats van het gevoel te hebben om leeg te lopen. Daarom help ik je om de rust en tevredenheid bij je kind terug te brengen en jou als ouder leer hoe je met gevoeligheid om kan gaan.


Waarom je dit niet alleen moet doen

Slapeloze nachten, huilbuien, driftbuien, angstig zijn, het kan je behoorlijk frustreren. Troosten alleen is meestal niet voldoende. Gevoelige kinderen hebben namelijk de behoefte alles te willen begrijpen wat ze voelen en meemaken. Al is dat voor jou lastig om er doorheen te prikken.

Waarom slaapt m'n kind zo slecht? Waarom is m'n kind altijd zo stil of juist zo druk? Wat gaat er in z'n hoofd om? Waarom is mijn kind zo snel overprikkeld?

Het is niet gek als je de antwoorden niet zelf kunt beantwoorden. Je kunt namelijk niet in het hoofd kijken wat de oorzaak is achter het gedrag en de emoties van jouw kind.

Dit werkt namelijk altijd!

Het klinkt misschien gek maar mijn methode werkt altijd omdat het direct uit het bewustzijn van jouw kind afkomt.  Via mijn unieke gave en talent stem ik mij af op de energie van jouw kind. Hierdoor krijg ik letterlijk door wat het is wat hem of haar blokkeert.  Want ieder kind is anders, en ieder probleem is anders. De methode via mijn heldervoelende gave is een op maat gemaakte oplossing die bij ieder kind werkt. Wil je weten hoe en waarom het zo goed werkt? Het is best wel magisch wat er gebeurd.

Ouders noemen mijn werk 'een wonder'

Ik ben Barbara Maassakker en ik ben Kindermedium, Healer & Bewustzijnscoach voor ouders van gevoelige kinderen. Sinds mijn 22ste beleef ik mijn leven op 'eigen wijze' en heb ik mijn unieke gave ontwikkeld om op afstand met kinderen te kunnen werken.  Als kind voelde ik me altijd anders en onbegrepen. Inmiddels weet ik waarom dat was, en hoe ik nu kinderen help die dezelfde gevoelens ervaren en stoeiende kunnen zijn met hun gevoeligheid. Het mooiste van mijn manier van werken is dat je kind en ik niet in dezelfde ruimte hoeven te zijn en ook niet op hetzelfde moment. 

Klinkt wel bijzonder toch?Wat gaat er nu mis?

We leven in een overprikkelde maatschappij die steeds meer van ons vraagt. De focus is meer naar buiten dan naar binnen gericht. Enerzijds omdat we er niet mee zijn groot gebracht, anderzijds omdat het lastiger is om te voelen wat er van binnen gebeurd. 

Er gebeurd te veel

Er zijn tegenwoordig zo veel afleidingen en prikkels voor kinderen. Daarom is het voor gevoelige kinderen enorm belangrijk dat ze op jonge leeftijd bewust worden van hun binnenwereld. Dit helpt ze hun gevoel en emoties te begrijpen.  Ze voelen daarom dat ze niet zo maar een beetje anders zijn, maar dat ze wat gevoeliger zijn. 

We need a new world

Als kinderen zelfverzekerd en gelukkig zijn dan komt hun unieke karakter het beste tot zijn recht. En let's face it. De wereld heeft echt wel een upgrade aan liefhebbende zorgzame zielen nodig. Laat dat nou net één van die fantastische kwaliteiten van jouw gevoelige kind zijn. Hiermee wordt de wereld een stuk mooier!


Wat ouders over mij vertellen...

Het klopt precies zoals je Bart beschrijft. Zelfs mijn vriend gaat er nu meer voor open staan. Doordat hij alles herkende wat je over ons kind schrijft is hij anders gaan denken dan voor het consult.

Leontien


Het was confronterend maar ook weer niet. Ergens wist ik het wel. Hij kan beter met zijn boosheid omgaan, en na het huilen was hij weer snel oké.

Johan


Ik was zoekende met mijn 'bonusdochter' haar opstandige gedrag.  Het was een mooie spiegel en een eyeopener. Barbara beschreef mijn situatie zo nauwkeurig dat hier geen twijfel over mogelijk is.  Door haar woorden kreeg ik de power om na een zware en emotionele periode weer op te krabbelen.

Karen


Wat een prachtig consult heb ik ontvangen. Ik ben nog steeds onder de indruk want alles maar ook écht alles wat je doorkreeg klopte. Je gaf me de bevestiging waar ik naar op zoek was en hoe ik weet hoe ik verder moet gaan.

Jacqueline


De gesprekken met jou zijn altijd to the point en heb daarna het gevoel gehad dat ik ermee verder kan, en hoe ik er mee aan de slag kan gaan. Het consult blijft mooi en waardevol, ik lees het regelmatig terug.

Evelien


Nieuws & Blog

Mei 2021
Maart 2021

Mama ik doe alles fout

Als jouw gevoelige kind last heeft van zijn gevoeligheid dan merk je dit aan zijn gedrag. Er komt zo veel bij hem binnen dat hij niet kan filteren wat echt van belang is. Het is alsof er constant vingers in je zij porren. Zo trekt iedere prikkel van buitenaf de aandacht van jouw gevoelige kind.

Lees meer »
Augustus 2020
Juli 2020
Juni 2020

Help ik wil dat mijn kind weer in zijn eigen bed slaapt

Wanneer je voor het eerst een ouder wordt stap je een heel nieuwe wereld in. Niet alleen de wereld van het ouder zijn maar ook de wereld van de ‘gedragingen’ of bepaalde gebruiken. Nu is er één in het specifiek waar een groot verschil is tussen ouders. Wat ik ook heb gemerkt is dat het een vrij beladen onderwerp kan zijn namelijk;  kinderen tussen jullie in laten slapen!

Lees meer »
April 2020