Voor jou als magisch mooi gevoelig mens

Als gevoeliger en bewuster mens weet je al een beetje hoe je in elkaar zit. Dan heb je misschien al honderden zelfhulpboeken gelezen en vele workshops gevolgd en misschien ook al veel testjes gedaan op internet. Het probleem is dat er weinig gaat veranderen in jouw bewustzijn als jij het niet gaat leven.

Je zal daarom vaak tegen hetzelfde aanlopen:

 • Snel leeglopen bij bepaalde vrienden of familieleden.
 • Je regelmatig afvragen welk nut jouw leven heeft.
 • Of je leven wel een bepaald doel heeft en welk doel dan.
 • Je hebt soms het gevoel dat je op de verkeerde planeet bent gezet.
 • Je was als kind al erg gevoelig voor de stemming van anderen.
 • Je dacht als kind altijd dieper en verder na over het leven.
 • Je voelde je vaak anders dan anderen zonder dat je het echt begreep.

En als je niet begrijpt waarom je bent zoals je bent, dan kan dat best frustrerend werken. Zeker als je regelmatig tegen dezelfde muren aan loopt.

Je voelt meer dan je denkt..

Gevoelige mensen zoals jij en ik zijn vaker zoekende in ons leven. Want waarom voel jij je zo? Waarom voel je je soms een vreemde? Er moet toch een reden zijn?

Om de behoeftes vanuit onszelf te begrijpen dienen we naar ons bewustzijn te kijken en naar onze geest. Maar vaak denken we dat we van alles buiten onszelf nodig hebben om die behoeftes op te vullen. Denk hierbij aan:

 • Die leuke nieuwe baan die er zo goed uit ziet.
 • Die liefdevolle begripvolle partner waar je zo naar verlangt.
 • Jouw partner die je meer tijd of aandacht mag geven.
 • Dat grote nieuwe huis waar je zo aan toe was.
 • Het succes op je werk, de promotie of het behalen van bepaalde doelen.

Natuurlijk kunnen sommige overwinningen je een gevoel van geluk geven. Een soort tevredenheid. Maar wat als die tevredenheid niet blijvend is? Wat als er later toch een gevoel blijft knagen? Iets wat steeds weer terug komt?

Niets is zonder reden

Het zal je niet verbazen dat jouw diepe geest er niet zo maar is. Wij hebben allemaal in een bepaalde mate onze diepe geest en ons bewustzijn om ons leven op een andere manier een kleur te geven.

En soms moet er eerst iets gebeuren voordat je beseft dat het roer om moet. Maar gelukkig in veel gevallen is dat knagende gevoel juist de start om op zoektocht te gaan naar een verdieping van jezelf en jouw innerlijke wijsheid.

 

Door mijn heldervoelende gave is het mogelijk energetisch (en telepathisch) contact te maken met jouw ziel op afstand. Hierdoor wordt het direct duidelijk wat er in jouw ziel en jouw energie afspeelt zonder dat je met mij in één ruimte moet zijn. 

Hoe fijn is het als je rust van binnen voelt. Omdat je weet wat er van binnen speelt.

Speciaal voor bijzonder gevoelige mensen heb ik diensten ontwikkeld die jou helpen de magie in jezelf te ontdekken.


Ik heb 2 unieke samenwerkingen gecreëerd. The High on Life spirit coaching als eerste opstap naar meer intuïtie en connectie met jouw hogere vibes. En het exclusieve persoonlijke één op één aanbod van de The Magic Spirit Mastery Exclusive. Dit is een langdurige intensieve samenwerking om de magie in jezelf te ontdekken. 

 

Op dit moment wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een nieuw groepsprogramma. Wil je hierover op de hoogte blijven? Stuur me gerust een mail met je e-mail adres.

YES I WANT TO BE

YES I WANT MAGIC SPIRIT