Voor ouders van gevoelige kinderen

Als je weet dat jouw kind gevoeliger is dan zal je niet gek staan te kijken dat jouw kind moeite heeft met prikkels.

Helaas kan je tegen prikkels weinig doen en kan de overdaad zich uiten in allerlei klachten en problemen waar je weinig aan kunt doen voor je gevoel. Je zal het op kunnen merken dat jouw kind...

  • Sneller aan je vastklampt en moeite heeft om jou los te laten.
  • Heftiger reageert op kleine veranderingen of onverwachte situaties
  • Moeite heeft om in te slapen of om goed door te slapen
  • Meer kan afsluiten voor de omgeving en op zijn eigen planeet verdwijnt
  • Van het een op het andere moment totaal anders kan gaan gedragen
  • Op een manier uit die eigenlijk niet past bij zijn of haar goedaardige karakter
  • Regelmatig zorgen maakt over klachten zoals buikpijn en hoofdpijn

 

Er is daarom  niets zo frustrerend als het gevoel te hebben dat je kind het niet expres doet maar je ook niet weet waar het wel vandaan komt. Gevoelige kinderen beleven hun wereld op een andere manier. Los van prikkels staan ze constant 'aan' om alle emotionele behoeftes vanuit de omgeving op te merken. Het is een emmer die overstroomt en die zich op dat moment alleen nog af kan afreageren op zijn omgeving.

Je voelt meer dan je denkt..

Gevoelige kinderen kunnen zoekende zijn en zichzelf niet goed begrijpen. Onderhuids begrijpen ze niet waar dat gevoel vandaan komt en wat de bedoeling is. In de afgelopen 10 jaar heb ik vaak vragen beantwoord van kinderen zoals;  "Barbara waarom voel ik me zo"?

 

Om de behoeftes vanuit gevoelige kinderen beter te begrijpen ontbreekt er een hoop kennis over de invloed van ons bewustzijn. De invloed op hoe we ons voelen. En laat dat nou de basis zijn waaruit onvrede ontstaat. Het gevoel anders te zijn in combinatie met de opvoeding, de omgeving en alle sociale aspecten is het te veel. Want waarom voelen ze zo veel? Waarom hebben ze het gevoel dat ze geen aansluiting hebben met vriendjes?

Niets is zonder reden

Gevoelige kinderen lopen naarmate ze ouder worden vast. Maar je kan het ook al bij baby’s en peuters zien als ze hun draai niet helemaal vinden. Dat komt omdat bijna alle kinderen met een enorm ontwikkeld bewustzijn op de wereld komen. Het is niet gek dat je daar vroeg of laat mee kan vastlopen. 

Middels mijn methode kan ik kinderen verklaren wat er van binnen gebeurd! Er is een manier om problemen en zorgen op te lossen. Dat doe ik door de oorzaken in kaart te brengen en begrip te brengen bij je kind maar ook kennis bij jou. Zo wordt het makkelijker om op jezelf te vertrouwen. 

Door mijn heldervoelende gave is het mogelijk energetisch (en telepathisch) contact te maken op afstand. Hierdoor wordt het direct duidelijk wat het probleem is zonder dat hij hiervoor met mij in één ruimte moet zijn. Ik verhelp slaapproblemen, angsten, eetproblemen en zelfs problemen met spraak of zindelijkheid door het energetisch werk.

Hoe fijn is het als je rust krijgt? 

Dat zorgen en angsten verdwijnen omdat je kind van binnen voelt dat het van buiten veilig is.

Voor het geluk van je kind

Om jou te helpen de rust weer terug te krijgen in huis heb ik al mijn kennis en jarenlange ervaring in een samenwerking verpakt. Een samenwerking die geheel op maat is gemaakt voor je kind en waarbij je een direct resultaat gaat merken. Op deze manier bouw je aan een stabiele basis met technieken die je kunt gebruiken om rust en tevredenheid te creëren bij je gevoelige kind.


Wil je graag voor jezelf aan de slag?

Voor gevoelige volwassenen heb ik 2 unieke samenwerkingen gecreëerd. The High on Life spirit coaching als eerste opstap naar meer intuïtie en connectie met jouw hogere vibes. En het unieke aanbod van de The Magic Spirit Mastery een langdurige intensieve samenwerking om de magie in jezelf te ontdekken. 

YES I WANT TO BE

YES I AM THE MAGIC SPIRIT