Voor jou als magisch mooi gevoelig mens

Als gevoelig en bewust mens weet je misschien al een beetje hoe je in elkaar zit. Dan heb je misschien al veel zelfhulpboeken gelezen en vele workshops gevolgd. Misschien heb je ook al veel testjes gedaan op internet. Het probleem is dat er weinig gaat veranderen in je bewustzijn als je het niet gaat begrijpen hoe je ermee leert leven.

Je zal daarom vaak tegen hetzelfde aanlopen:

 • Snel leeglopen bij bepaalde vrienden of familieleden.
 • Je regelmatig afvragen welk nut of doel je leven heeft.
 • Welk doel dit dan is.
 • Je hebt soms het gevoel dat je op de verkeerde planeet bent gezet.
 • Je was als kind erg gevoelig voor de stemming van anderen.
 • Je dacht als kind dieper en verder na over het leven.
 • Je voelde je anders dan anderen zonder dat je begreep waarom.

Als je niet begrijpt waarom je bent zoals je bent, dan kan dat best frustrerend werken. Zeker als je regelmatig tegen dezelfde muren aan loopt.

Je voelt meer dan je denkt..

Gevoelige mensen zoals jij en ik zijn vaker zoekende in ons leven. Waarom voel jij je zo? Waarom voel je je soms vreemd? Er moet toch een reden zijn?

Om de behoeftes vanuit onszelf te begrijpen dienen we naar ons bewustzijn te kijken en naar onze geest. Vaak denken we dat we van alles buiten onszelf nodig hebben om die behoeftes op te vullen. Denk hierbij aan:

 • Die leuke nieuwe baan die er zo goed uit ziet.
 • Die liefdevolle begripvolle partner waar je zo naar verlangt.
 • Je partner die je meer tijd of aandacht mag geven.
 • Dat grote nieuwe huis waar je zo aan toe was.
 • Het succes op je werk, de promotie of het behalen van bepaalde doelen.

Natuurlijk kunnen sommige overwinningen je een gevoel van geluk geven en een soort tevredenheid. Maar wat als die tevredenheid niet blijft? Wat als er later een gevoel blijft knagen? Iets wat steeds weer terug komt?

Niets is zonder reden

Het zal je niet verbazen dat je diepe geest er niet zo maar is. We hebben allemaal (in een bepaalde mate) onze diepe geest en ons bewustzijn om ons leven zijn kleur te geven.

Soms moet er eerst iets gebeuren voordat je beseft dat het roer om mag. Gelukkig betekent het in veel gevallen dat  een knagend gevoel een start is om op zoektocht te gaan. Een nieuwe weg naar een verdieping van jezelf en je innerlijke wijsheid.

 

Door mijn heldervoelende gave is het mogelijk energetisch (en telepathisch) contact te maken met je ziel. Hierdoor wordt het direct duidelijk wat er in je ziel en energie afspeelt zonder dat je met mij in één ruimte moet zijn. Ik kan je haarfijn weerspiegelen waar het niet stroomt of met welke zorgen je rondloopt.

Wat ik kan betekenen voor jou...

Soulreading Kids


Dit speciale coachingstraject Soulreading Kids is voor gevoelige kinderen ontwikkeld. Kinderen zien en voelen zo veel meer dan we denken, begrijpen en zelf kunnen zien. Kinderen kunnen hierdoor sinds hun babyjaren al 'ingewikkeld' zijn of meer zorg nodig hebben, sneller overstuur zijn, slecht slapen of eten. Maar ook als kind een peuter is of zelfs puber kan je tegen het feit aan lopen dat je kind meer last heeft van zijn gevoeligheid dan je zou willen zien. Echter heeft een gevoelig kind een bijzondere taak op deze wereld, en op jouw schouders als liefdevolle ouder de eer om dit zo goed mogelijk te ondersteunen. Een bijzondere taak waar ik je op mijn manier veel inzicht en ondersteuning bij kan bieden. 

Lees hoe deze reading werkt door de onderstaande knop te volgen

€ 277,-

Je ontvangt hiervoor een uitgebreid verslag op zielsniveau plus 1 online sessie.

High on Life kort traject


High on Life is een kort coachingstraject van 3 online sessies met ZOOM opnames om meer te werken aan jezelf en de blokkades in jezelf te helen. De High on Life geeft een breed inzicht in je leven en alle gebeurtenissen en zal je daarom veel rust geven. Dit korte coachingstraject is de ideale manier als je niet alleen inzichten wil maar ook wil weten HOE je het kan gebruiken voor jouw eigen transformatie.

Klik op de knop hieronder om alle ins & outs over deze korte samenwerking te lezen.

€ 499,-

Je ontvangt hiervoor 3 sessies via Zoom inclusief de opnames naderhand.