Voor jou als magisch mooi gevoelig mens

Als gevoelig en bewust mens weet je misschien al een beetje hoe je in elkaar zit. Dan heb je misschien veel zelfhulpboeken gelezen,  workshops gevolgd etc. Misschien wel geëxperimenteerd met truffelceremonies, plantmedicijnen, en andere exoten?

Het probleem is dat er weinig gaat veranderen in je bewustzijn als je niet gaat begrijpen hoe je ermee leert leven. Exotische experimenten, hypes en snelle routes bestaan er niet.

Je vervuild er je energetisch veld mee en je raakt niet verder in een zuivere connectie.

Je zal vaak tegen hetzelfde aanlopen:

 • Snel leeglopen bij bepaalde vrienden of familieleden.
 • Je afvragen welk nut of doel je leven heeft.
 • Welk doel dit dan is.
 • Je hebt soms het gevoel dat je op de verkeerde planeet bent gezet.
 • Je was als kind erg gevoelig voor de stemming van anderen.
 • Je dacht als kind dieper na over het leven.
 • Je voelde je anders dan anderen zonder dat je begreep waarom.

Als je niet begrijpt waarom je bent zoals je bent, kan dat best frustrerend werken. Zeker als je regelmatig tegen dezelfde muren aan loopt en niks werkt! Of voor de langere termijn duidelijkheid geeft.

Je voelt meer dan je denkt..

Gevoelige mensen zoals jij en ik zijn vaker zoekende in ons leven. Er moet toch een reden zijn? Zo'n lekkere dooddoener uit de spirituele wereld.. "Achter alles zit een reden"..

Sorry voor de ongemakkelijke waarheid maar het is wel zo.

Om de behoeftes vanuit onszelf te begrijpen dien je naar je bewustzijn te kijken en naar je geest. Je kan afgeleid raken door de vele zaken buiten het innerlijk om, denkend dat je dat nodig hebt  om die behoeftes op te vullen. Denk aan:

 • Die leuke nieuwe baan die er zo goed uit ziet.
 • Die liefdevolle begripvolle partner waar je zo naar verlangt.
 • Je partner die je meer tijd of aandacht mag geven.
 • Dat grote nieuwe huis waar je zo aan toe was.
 • Het succes op je werk, de promotie of het behalen van bepaalde doelen.

Korte termijn geluk komt al snel bij je terug. Het gaf je toch niet die voldoening of rust waar je zo lang naar verlangt. Het knagende gevoel van onrust, onzekerheid en zoekende zijn komt al snel terug.

Niets is zonder reden

Het zal je niet verbazen dat die diepe geest er niet zo maar is. We hebben allemaal deze diepe geest en ons bewustzijn om ons in het leven te begeleiden.

Soms moet er eerst iets gebeuren voordat je beseft dat het roer om moet. Gelukkig betekent het in veel gevallen dat gevoelens van onzekerheid, onrust en onbestemd zijn een start is om op zoektocht te gaan. Een nieuwe weg naar de verdieping van jezelf en je innerlijke wijsheid ligt voor je open.

 

Door mijn heldervoelende gave is het mogelijk energetisch (en telepathisch) contact te maken met je ziel. Hierdoor wordt het direct duidelijk wat er in je ziel en energie afspeelt zonder dat je met mij in één ruimte moet zijn. 

Wat ik kan betekenen voor jou...

Higher self reading

The Higher Self reading - een consult

De Higher Self reading is een eerste stap die je kan zetten naar de antwoorden op de levensvragen die jij jezelf hebt gesteld. Misschien wel nieuwsgierig naar een overleden dierbare? Vragen over situaties in je leven en je niet weet welke kant je uit moet? Een Higher Self reading geeft een advies, het is nooit dwingend of sturend. Liefdevolle begeleiding vanuit jouw hogere zelf. 

€ 111,-

SPIRIT Mastery

Spirit Mastery - Individueel programma

De Spirit Mastery is als een kosmische reis die je met mij samen gaat maken, door jouw bewustzijn heen. Spirituele ontwikkeling maar niks chakra's of edelstenen, maar puur mediumschap. Stap voor stap neem ik je mee in de wonderen van de kosmos, denk aan Engelen, vorige levens, andere dimensies. Alles wat er in jouw ziel aan 'oerkracht' opgeslagen ligt gaan we uit je herinneringen halen. Je leert om te gaan met je intuïtieve en zelfhelende eigenschappen. Ik geloof niet in losse sessies maar dieptes om jouw innerlijke magiër te ontwaken. We gebruiken ook geen foefjes of drankjes maar au naturel jij en jouw zielskracht.


Soulreading Kids

Soulreading Kids - dienst voor hooggevoelige spirituele kinderen

Dit speciale coachingstraject Soulreading Kids is voor gevoelige kinderen ontwikkeld. Kinderen zien en voelen zo veel meer dan we denken, begrijpen en zelf kunnen zien. Kinderen kunnen hierdoor sinds hun babyjaren al 'ingewikkeld' zijn of meer zorg nodig hebben, sneller overstuur zijn, slecht slapen of eten. Maar ook als kind een peuter is of zelfs puber kan je tegen het feit aan lopen dat je kind meer last heeft van zijn gevoeligheid dan je zou willen zien. Echter heeft een gevoelig kind een bijzondere taak op deze wereld, en op jouw schouders als liefdevolle ouder de eer om dit zo goed mogelijk te ondersteunen. Een bijzondere taak waar ik je op mijn manier veel inzicht en ondersteuning bij kan bieden. 

Lees hoe deze reading werkt door de onderstaande knop te volgen

€ 277,-

Je ontvangt hiervoor een uitgebreid verslag op zielsniveau en healing op afstand, plus 1 online sessie en 1 aftercare afstemming.