Kindermedium en healer voor gevoelige kinderen

Ik help ouders door intuïtief contact te maken met hun kinderen. Ouders die bewust zijn van de gevoeligheid van hun kind begrijpen dat de bedrading van hun kinderen anders werkt. Door buiten de lijntjes te durven denken kan je jouw kind beter begrijpen.

Wat gaat er om in het hoofd van mijn gevoelige kind?

Wat voelt mijn kind?

Hoe help ik mijn kind meer vertrouwen te krijgen in zichzelf.

 

Gevoelige kinderen hebben vaak moeite hun emoties te uiten. Het is lastiger voor hun om prikkels en emoties te verwerken. Ze voelen dit namelijk van anderen maar ook van zichzelf. In combinatie met alles wat er verder door het hoofd gaat veroorzaakt dit veel onrust.

Ik wil ouders helpen met mijn methodes om zelf beter aan te voelen wat er in het hoofd van hun kind om gaat.

Daarnaast help ik jou als ouder te voelen hoe je in je lichaam zit. Wanneer je zelf rustiger bent ben je beter in staat je gevoelige kinderen te ondersteunen.

Little me on the left, big sis on the right

Wie ben ik

Als klein meisje twijfelde ik veel aan mijzelf. Ik voelde een leegte die ik niet goed kon begrijpen. Ik had alles wat mijn hartje kon begeren en toch voelde ik me onbegrepen en alleen. Als ik naar de sterren keek droomde ik weg. Ik stelde mezelf grote levensvragen. Het hield me bezig maar ik sprak er niet over met mijn ouders.

Eigenlijk best begrijpelijk

Dat ik mij niet helemaal thuis voel op de aarde kwam door mijn heldervoelende gaven. Het versterkte mijn 'onbegrepen' gevoel. Het heeft jaren geduurd voordat ik daar achter kwam. Mijn eye-opener was de dag dat ik voor het eerst bij een medium zat. Net na het overlijden van mijn vader.

Ik ontdekte een manier om nare gevoelens te vergeten

Altijd al een beetje anders

Als kind was ik altijd al een beetje anders. Ik was niet avontuurlijk en kon prima op mezelf zijn. Ik was vrij braaf maar erg druk en nieuwsgierig naar het nut van alles. Tijdens mijn puberteit kwam de grote omslag. Ik was 16 toen mijn oma overleed en ik voelde me erg verloren. Ik ontdekte een manier om aan mijn verdriet en het gemis te ontsnappen. Ik ontdekte recreatieve middelen op houseparty's. Ik had de behoefte mijn grenzen op te zoeken en rebels te zijn.

De kat met 9 levens

Ik leefde als een kat met 9 levens, ook al wist ik dat ik dom bezig was. Toen ik eenmaal samen ging wonen raakte ik  langzamerhand mijn wilde haren kwijt. Niet veel later stond mijn wereld stil toen ik geconfronteerd werd met kanker. Ik was 22 toen ik mijn vader na een heftig ziektebed verloor. Betekende dit een einde?

Ik had eerder gelezen over bijna Dood ervaringen, maar ook boeken van het kindermedium Derek Ogilvie. Mijn interesse naar het leven tussen hemel en aarde is altijd al aanwezig geweest.

Op zoek naar antwoorden bezocht ik een medium bij een spirituele beurs. De dag dat ik haar ontmoette zal ik nooit vergeten. Alle details over mijn vader had ze bij het juiste en dat allemaal van één foto. 

Dit was waarom ik mij anders voelde! ik was niet gek! 

Opnieuw in shock

Een jaar later zoek ik haar weer op vanwege een heftige fase in mijn relatie. Alles wat ze verteld klopt weer. Ik ben verbaasd van haar kunnen en ze vraagt plotseling: "Jij wil dit ook hé", waarom ga je hier niet iets mee doen? Ik somde allerlei bezwaren op. Ik was bang voor de spot van vrienden en familie maar vooral voor mijn broodnuchtere partner.

Haar antwoord sloeg de spijker op zijn kop; "Leefde ik MIJN leven of dat van anderen?" 

Nog geen 3 weken later staat mijn leven weer op zijn kop. Mijn beste vriend Rick krijgt een ernstig ongeluk en komt te overlijden.

Boos op de hele wereld en op God als hij echt bestaat. Ik krijg geen medeleven of enkel begrip op mijn werk. Sterker nog ik krijg commentaar hoe ik toch zo emotioneel kan zijn? We zijn toch al een paar weken verder? De vrouwelijke manager kan niets met mijn emotie. Ik zit in een vreselijke situatie waarin ze me treitert en kleineert. Ik was net 23 als de bom barst en ik in een burn-out terecht kom.

Wat had het leven voor nut met zulke ervaringen? 

Waar had ik dit aan verdiend?  Ik voelde me radeloos en eenzaam dat niemand mijn verdriet begreep.

Omdat ik zo verlang naar contact met Ricky en mijn vader besluit ik me in het Mediumschap en Healing gebied te storten. Is het niet geweldig als ik ooit met ze kan praten? Net zoals dat medium? Mijn besluit geeft me veel kracht maar wat zal mijn omgeving denken?

Jammer genoeg krijg ik vreemde gezichten en weinig begrip. Vooral mijn vriend heeft er veel moeite mee. Straks ga je ineens veranderen of rare gewaden dragen! Gelukkig zet ik door in mijn passie en drive.

Na de 3e les beleef ik een enorme doorbraak. Ik voel een warmte zo sterk, dat MOET mijn vader zijn. Mijn leraar vraagt me hoe het voelt en ik antwoord: 'Dit voelt als mijn papa'.

En met deze woorden uit te spreken krijg ik kippenvel over mijn hele lijf zo sterk. Een warmte golft door mijn hele lijf, dat heb ik nog nooit zo ervaren. Ik weet niet wat ik mee maak.

Mijn spirituele ontwikkeling

Deze mooie ervaring motiveert mij door te gaan met deel 2 en later deel 3. Ondertussen oefen ik bij iedereen die er voor open staat. Ik durf zelfs aan spirituele beurzen deel te nemen. 

Ook al ben ik een vreemde eend in de bijt met mijn jonge koppie,  geef ik hele mooie consulten. Ik raak mensen met mijn boodschappen. Met mijn talent kwam tegelijkertijd een verantwoordelijkheid. Het onderscheiden van energie, mijn eigen gedachten, maar ook andermans energie. Ik ben in diezelfde periode veel leraren tegen gekomen en ben flink op de proef gesteld. Ik besefte dat ik vrij jong was en te naïef.

Ondanks dat ik mooie reacties kreeg was het makkelijk me van m'n stuk te brengen. Teleurgesteld probeerde ik mijn spirituele talent te negeren. Tot er weer iets gebeurde en ik uitleg vroeg aan mijn ziel. Ik werd ouder en tussendoor moeder. Ik veranderde een paar keer van naam en stopte weer en hing alles aan de wilgen.

Mijn ziel en mijn gidsen rammelde in mij; "Je kunt hier zo veel kinderen mee helpen Barbara! Ga je verhaal vertellen kom alsjeblieft in actie".

De roeping van de lichtmeesters.

Mijn Wake up jaren

Ondanks dat ik zo jong gestart ben was ik erg onzeker. Hierdoor krijg ik sinds mijn ontwikkeling regelmatig bezoeken van Lichtmeesters. Ik channel regelmatig boodschappen omdat ze mij helpen. De boodschappen draag ik over omdat iedereen hier wat van kan leren.

Lichtmeesters zoeken al sinds het bestaan van de mensheid mensen op, om boodschappen over te dragen. De enige juiste en correcte beoordeling naar mijn idee is het herstellen van onze samenleving. Of dat nu om eeuwen geleden gaat of als we spreken over de toekomst. Als we naar de geschiedenis kijken is macht geld en status al jaren een resultaat van een wereld die meer naar buiten gericht is dan naar binnen.

Omdat ik het van groot belang vindt dat we het voor de komende generaties anders doen wil ik mensen helpen. Ik wil ouders laten voelen hoe ze de beweging van buiten naar binnen vorm kunnen geven. Hoe je zelf kan voelen wat je hart je aan geeft. Je kinderen hebben hier het meeste plezier van. Het feit dat er zo veel gevoelige kindjes geboren worden zegt alles. Het helpt ons naar een menselijke samenleving. Een samenleving waarin we kijken vanuit ons hart en onze ziel. Om mensen hierbij te helpen ondersteun ik ze met liefde.

Het hart van een healer

Mijn bewustwording als kindermedium met mijn heldervoelend talent heeft een lange weg afgelegd.

De jarenlange twijfel aan mezelf, mijn gevoeligheid en hoe ik de wereld zie en beleef. Waarom het voor mij en anderen zo anders is. Ik weet dat ik ontzettend veel kinderen kan helpen.

Ten eerste door ouders helpen bewust te worden van hun gevoelige kind. Wat voor gevolgen dit heeft en hoe je jouw kind kan ondersteunen.

 

Daarnaast een lijntje met het kind zelf waarbij ik hem of haar kan uitleggen dat we niet vreemd zijn. Dat we niet anders zijn. Dat we slechts gevoelig zijn en dat we alles daardoor anders beleven. Ik kan ze daarom in de start van hun leven leren zichzelf te begrijpen, zodat ze nooit aan zichzelf hoeven te twijfelen.

Een gelukkig leven in verbinding met je kinderen, vanuit een hart wat durft te voelen. Dat is mijn grootste cadeau.

 

Met liefde,

Barbara

Zien wat ik voor jouw kind kan betekenen?

Ierland 2018

een bijzondere reis naar ierland

April 2018

In april maakte ik een bijzondere reis met mijn partner Jeffrey naar Ierland. Ierland trekt mij al jaren, het mystieke, de connectie met elfen en de natuur. Al jaren 'voelde' ik dat ik daar heen moest, en in 2018 was het eindelijk zo ver.

We bezochten een aantal spirituele plaatsen, op sommige hing een hele bijzondere sfeer. De energie is daar echt makkelijk te lezen voor iemand als ik. Op Loughcrew cairn schijnen vroeger spirituele hekserijen geuit te zijn, maar wat te denken van de bijzondere tekens in de grot? 

 

Het waren al met al hele mooie dagen, waar ik nog regelmatig op terug kijk. Het is zeker niet de enige en laatste keer dat ik in Ierland ben geweest. Iets zegt mij dat ik hier nog vaak naar toe zal gaan. Al is het om mij te verenigen met al die energie die diep opgeslagen ligt.

 


Contact

Wil je weten wat ik voor jou en/of jouw gezin kan betekenen? Vragen of opmerkingen? Ik beantwoord ze met alle liefde.

Als klein meisje voelde ik me anders ook al kon ik dat gevoel niet verklaren. Ik zag er namelijk niet vreemd uit. Ik was vrij serieus en ernstig. De gedachten die ik had waren niet standaard. Ik stelde mezelf vragen over het geloof maar ook wat er nog meer op de aarde zou zijn. Ik sprak niet over mijn gedachten en mijn gevoel.