Gewoon een beetje anders

Little me on the left, big sis on the right

Als klein meisje twijfelde ik veel en was ik erg onzeker. Al had ik mijn mondje altijd bij me en stond mijn kwek nooit stil. Ik had alles wat mijn hartje begeerde en toch voelde ik een leegte die ik niet goed kon begrijpen. Ik was een echte dromer, slechte focus en stelde mezelf allerlei vragen over het nut van het leven. Het nut van een God en ga zo maar door. 

Tomeloze energie

Het heeft jaren geduurd voordat ik er achter kwam waar mijn bruisende persoonlijkheid nou 'last' van had. Ja natuurlijk stop je dat tegenwoordig in het vakje van ADHD maar in mijn tijd was dat er nog niet. Ik was gewoon een heel druk kind. En eerlijk gezegd ben ik blij dat ik geen vakje of hokje had. Inmiddels weet ik dat het mijn ziel was die heel rijk aanwezig was.

Een beetje van God los

Als kind was ik altijd al een beetje anders. Ik was niet zo avontuurlijk ook al was ik zo druk en ik kon prima alleen zijn. Tijdens mijn puberteit kwam de omslag. Ik was 16 toen mijn oma kwam te overlijden en ik voelde me erg eenzaam en verloren. Ik ontdekte een manier om aan mijn nare gevoel te ontsnappen. Ik ontdekte dat ik op houseparty's flink mijn grenzen op kon zoeken en rebels kon zijn.

De kat met 9 levens

Ik leefde als een kat met 9 levens, ook al wist ik dat ik dom bezig was. Toen ik eenmaal ging samenwonen raakte ik  langzamerhand mijn wilde haren kwijt. Niet veel later werd ik geconfronteerd met kanker bij mijn vader en stond ik weer met twee benen op de grond. Kanker? Zo jong? Ik was inmiddels 22 toen ik mijn vader na een lang ziektebed verloor op slechts 57 jarige leeftijd. Betekende dit het einde van ons leven samen? Ik was altijd al nieuwsgierig geweest naar het leven tussen hemel en aarde. Ik bezocht daarom een medium om antwoorden te krijgen. De dag dat ik haar ontmoette zal ik nooit vergeten. Alle details over mijn vader had ze bij het juiste eind en dat van slechts één foto. 

Dit was waarom ik mij anders voelde! ik was niet gek! 

Mijn leven is een nachtmerrie 

Een jaar later bezoek ik haar weer vanwege mijn relatiecrisis. Alles wat ze vertelt klopt weer en ik ben stomverbaasd tot ze plotseling vraagt: "Jij wil dit ook hé", waarom ga je hier niet wat mee doen? Ik somde allerlei bezwaren op. Ik was bang om bespot te worden door vrienden en familie en vooral van mijn nuchtere partner. Haar antwoord sloeg de spijker op zijn kop; "Leefde ik het leven voor mezelf of voor anderen?" 

Nog geen 3 weken later staat mijn leven weer op zijn kop. Mijn beste vriend Ricky krijgt een ernstig ongeluk en komt te overlijden.

Ik ben boos op de hele wereld en God ALS hij echt bestaat.

Ik krijg geen begrip op mijn werk. Mijn manager plaatst me in een vreselijke situatie, ze treitert en kleineert me over mijn uiterlijk, mijn kleding. Ik ben 23 als de bom barst en ik in een burn-out beland en ik niet meer kan stoppen met huilen.

 

Wat had het leven voor nut met zulke ervaringen? 

Waar had ik dit aan verdiend?  Ik voelde me radeloos en eenzaam dat niemand mijn verdriet begreep.

Omdat ik zo verlang naar contact met Ricky en mijn vader besluit ik me in Mediumschap en Healing te storten.

Is het niet geweldig als ik ooit met mijn vader en Ricky kan praten? Net zoals dat medium?

Mijn besluit geeft me veel kracht maar wat zal mijn omgeving denken?

Jammer genoeg krijg ik vreemde gezichten. Gelukkig zet ik mijn passie en drive door want ik voel dat ik dit moet doen. Wanneer ik eenmaal begin ervaar ik tijdens een les een enorme doorbraak. Ik voel het in mijn hele lijf tintelen en ik weet het diep van binnen: 'Dit is mijn papa'.

Door de woorden uit te spreken krijg ik kippenvel over mijn hele lijf, ZO STERK. Dit heb ik nog nooit meegemaakt.

Mijn spirituele levensweg

Deze mooie ervaring motiveert me om verder te gaan met opleidingen healing en mediumschap. Ondertussen oefen ik volop en neem ik deel aan spirituele beurzen. Ook al ben ik met mijn jonge verschijning een vreemde eend in de bijt, geef ik hele mooie consulten. Ik raak mensen tot tranen. Maar met mijn talent komt een grote verantwoordelijkheid. Het onderscheiden van energie, gedachten en andermans energie.

Ik ben in die periode veel leraren tegen gekomen en ik ben flink op de proef gesteld. Achteraf besef ik me dat ik erg jong en naïef was. 

Ondanks dat ik mooie reacties kreeg was ik vrij makkelijk van m'n stuk te brengen. Teleurgesteld gooide ik de handdoek weer in ring. Ik veranderde een paar keer van bedrijfsnaam, stopte weer en hing alles aan de wilgen. Ik was zo klaar met de spot van mediums. Maar mijn ziel en mijn gidsen zochten steeds weer contact met me; 

"Je kunt hier zo veel mensen mee helpen Barbara!

Kom alsjeblieft in actie".

Beurzen van 2012 t/m 2018

Hulp van bovenaf

De roeping van Lichtmeesters & engelen

Ondanks dat ik zo jong gestart was, was ik erg onzeker. Hierdoor krijg ik sinds mijn ontwikkeling regelmatig bezoeken van Lichtmeesters. Ik channel deze boodschappen omdat ze mij helpen. De boodschappen draag ik over omdat we vanuit deze bewustzijnslessen veel kunnen leren. Omdat het voor gevoelige mensen, groot of klein (zoals ik zelf ooit stoeide) zo belangrijk is te voelen dat we gevoelig zijn en niet vreemd. Dat onze manier van denken en begrijpen anders werkt. Dat het niets zegt over wie we zijn maar dat we puur zijn, dat we onze ziel niet zo maar hebben. En hoe meer we onszelf durven zijn des te beter het voorbeeld voor onze kinderen wordt!

"Bouwen aan een nieuwe wereld vol magische stralende zelfverzekerde mensen"

Contact

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Vragen of opmerkingen? Ik beantwoord ze met alle liefde.