Heb jij een gevoelig kind? Ben jij een mama of papa met intuïtie?

Dan merk je misschien zelf ook dat je bepaalde drukte niet prettig vindt. Dat je gevoelig bent voor sferen en emoties van anderen.  Als je gevoelig bent vindt je het namelijk vaak lastiger om je grenzen aan te geven. Je kan het soms als zwakte ervaren dat negativiteit of heftige ervaringen veel met met je doen.

Als je een gevoelig kind hebt is dat voor hem/haar niet veel anders.

Ook zij beleven de wereld op een intense manier die ze niet altijd begrijpen. Ik kan jullie daarmee helpen zodat de strijd die je kan ervaren verholpen wordt. Zodat je niet meer hoeft te zoeken en te twijfelen over het waarom. Ik ondersteun gezinnen met gevoelige kinderen en ouders om gedragsproblemen inzichtelijk te krijgen. Zo kan de rust en harmonie weer terugkeren in huis.

Hoi, ik ben Barbara Maassakker medium & healer voor gevoelige kinderen en hun ouders.

Ik help ouders van gevoelige kinderen om via mijn heldervoelende gaven contact te maken met hun kind en het bewustzijn. Via deze weg krijg ik inzicht in allerlei gedragsproblemen. Dit kunnen kleinere problemen zijn zoals stiller of driftiger tot slapeloze nachten, maar ook heftige gedragsproblemen. Denk hierbij aan de gevolgen van een scheiding, gepest worden op school maar ook je plek vinden als je gediagnosticeerd bent.

Als jouw kind gevoeliger is dan begrijp je dat de bedrading van je kind anders werkt. Door buiten de lijntjes te denken help je jouw kind door te weten wat er speelt.

Waarom slaapt mijn kind ineens slecht?

Wat gaat er allemaal in zijn hoofd om?

Hoe help ik mijn kind meer zelfvertrouwen te krijgen.

Hoe help ik mijn kind beter met zijn gevoel en emoties om te gaan.

Een gevoelig kind voelt zich vaak anders en onbegrepen

Gevoelige kinderen hebben hun eigen manier om met emoties om te gaan. Het is lastiger voor hun om prikkels en emoties te verwerken. Ze voelen het versterkt van anderen maar ook van zichzelf. In combinatie met de rest wat er door hun hoofd raast veroorzaakt het veel onrust.

Kinderen sluiten zich af voor de buitenwereld, of ze reageren heftiger om het kwijt te raken. Er kunnen veel oorzaken zitten achter gedragsproblemen die je met het blote oog niet waarneemt.

Ik wil ouders helpen door de boodschappen die ik vanuit hun kinderen ontvang. Hierdoor komt er weer rust in huis, slapen ze beter, stralen ze meer, en accepteren ze dat ze goed zijn zoals ze zijn.

Little me on the left, big sis on the right

Wie ben ik

Als klein meisje twijfelde ik veel aan mijzelf. Ik voelde een leegte die ik niet goed kon begrijpen. Ik had alles wat mijn hartje begeerde en toch voelde ik me onbegrepen en alleen. Als ik naar de sterren keek droomde ik weg. Ik stelde mezelf grote levensvragen. Het hield me bezig maar ik sprak er niet over met mijn ouders.

Eigenlijk best begrijpelijk

Dat ik mij niet thuis voelde op de aarde kwam door mijn heldervoelende gaven. Het versterkte mijn 'onbegrepen' gevoel. Het heeft jaren geduurd voordat ik daar achter kwam. Mijn eye-opener was de dag dat ik voor het eerst bij een medium zat. Net na het overlijden van mijn vader.

Ik ontdekte een manier om nare gevoelens te vergeten

Altijd al een beetje anders

Als kind was ik altijd al een beetje anders. Ik was niet avontuurlijk en kon prima op mezelf zijn. Ik was braaf maar wel erg druk, nieuwsgierig naar het nut achter alles. Tijdens mijn puberteit kwam de omslag. Ik was 16 toen mijn oma overleed en ik voelde me erg verloren. Ik ontdekte een manier om aan mijn nare gevoelens te ontsnappen. Ik ontdekte houseparty's en had de behoefte mijn grenzen op te zoeken en rebels te zijn.

De kat met 9 levens

Ik leefde als een kat met 9 levens, ook al wist ik dat ik dom bezig was. Toen ik eenmaal ging samenwonen raakte ik  langzamerhand mijn wilde haren kwijt. Niet veel later ben ik met beide benen op de grond gezet door de confrontatie met kanker bij mijn vader. Ik was 22 toen ik mijn vader na een heftig ziektebed verloor. Was dit dan het einde van ons leven samen? Ergens voelde ik iets dat er meer moest zijn.

Mijn interesse naar het leven tussen hemel en aarde is er namelijk altijd al geweest. Om antwoorden te vinden volgde ik daarom een bezoek naar een medium op een spirituele beurs. De dag dat ik haar ontmoette zal ik nooit vergeten. Alle details over mijn vader had ze bij het juiste eind en dat van één foto. 

Dit was waarom ik mij anders voelde! ik was niet gek! 

Opnieuw in shock

Een jaar later bezocht ik haar weer vanwege een crisis in mijn relatie. Alles wat ze vertelt klopt en ik ben stomverbaasd en ze vraagt plotseling: "Jij wil dit ook hé", waarom ga je hier niets mee doen? Ik somde allerlei bezwaren op. Ik was bang voor de spot van vrienden en familie, maar vooral van mijn broodnuchtere partner. Haar antwoord sloeg de spijker op zijn kop; "Leefde ik het leven voor mezelf of voor anderen?" 

Nog geen 3 weken later staat mijn leven weer op zijn kop. Mijn beste vriend Rick krijgt een ernstig ongeluk en komt te overlijden. Ik ben boos op de hele wereld en God ALS hij echt bestaat. Ik krijg geen begrip op mijn werk. Sterker nog ik krijg commentaar hoe ik nou zo emotioneel kan zijn? We zijn toch al weken verder? De vrouwelijke manager plaatst me in een vreselijke situatie en ze treitert en kleineert me. Ik was amper 23 als de bom barst en ik in een burn-out terecht kom.

Wat had het leven voor nut met zulke ervaringen? 

Waar had ik dit aan verdiend?  Ik voelde me radeloos en eenzaam dat niemand mijn verdriet begreep.

Omdat ik zo verlang naar contact met Ricky en mijn vader besluit ik me in Mediumschap en Healing te storten. Is het niet geweldig als ik ooit met mijn vader en Ricky kan praten? Net zoals dat medium? Mijn besluit geeft me veel kracht maar wat zal mijn omgeving denken?

Jammer genoeg krijg ik vreemde gezichten. Vooral mijn vriend heeft er moeite mee. Straks ga je ineens rare gewaden dragen of verander je! Gelukkig zet ik mijn passie en drive door want ik voel dat ik dit moet doen.

Wanneer ik eenmaal begin ervaar ik tijdens een les een enorme doorbraak. Ik voel een warmte zo sterk, dat MOET mijn vader zijn. Mijn leraar vraagt hoe het voelt en ik voel het in mijn hele lijf tintelen:'Dit voelt als mijn papa'. Met de woorden uit te spreken krijg ik kippenvel over mijn hele lijf, ZO STERK. Een warmte golft door m'n hele lijf, dat heb ik nog nooit meegemaakt. Ik weet niet wat ik mee maak.

Mijn spirituele ontwikkeling

Deze mooie ervaring motiveert me om verder te gaan met opleidingen voor healing en mediumschap. Ondertussen oefen ik volop en schrijf ik me in om aan spirituele beurzen deel te nemen. 

Ook al ben ik met mijn jonge verschijning een vreemde eend in de bijt  geef ik hele mooie consulten. Ik raak mensen met mijn boodschappen. Maar met mijn talent kwam tegelijkertijd een grote verantwoordelijkheid. Het onderscheiden van energie, gedachten en andermans energie. Ik ben in die periode veel leraren tegen gekomen en ik ben flink op de proef gesteld. Achteraf besef ik me dat ik erg jong was en vrij naïef.

Ondanks dat ik mooie reacties kreeg was ik vrij makkelijk van m'n stuk te brengen. Teleurgesteld gooide ik de handdoek weer in ring. Tot er weer iets gebeurde en ik uitleg vroeg aan mijn ziel. Ik werd ouder en tussendoor moeder. Ik veranderde een paar keer van bedrijfsnaam, stopte weer met m'n bedrijf en hing alles aan de wilgen.

Mijn ziel en mijn gidsen bleven contact met mij zoeken; "Je kunt hier zo veel kinderen en ouders mee helpen Barbara! Kom alsjeblieft in actie".


Wil je weten hoe ik dat doe?

Hulp van bovenaf

De roeping van Lichtmeesters

Ondanks dat ik zo jong gestart was, was ik erg onzeker. Hierdoor krijg ik sinds mijn ontwikkeling regelmatig bezoeken van Lichtmeesters. Ik channel boodschappen omdat ze mij helpen. De boodschappen draag ik over omdat iedereen hier wat van kan leren.

Lichtmeesters zoeken al sinds het bestaan van de mensheid mensen op, om boodschappen over te dragen. De enige juiste en correcte beoordeling naar mijn idee is het helpen herstellen van onze samenleving. Of dat nu eeuwen terug gaat of in het heden. Als we naar de geschiedenis kijken is macht, geld en status al jaren het resultaat van een wereld die meer naar buiten is gericht dan naar binnen.

Omdat ik het van belang vindt dat we het voor de komende generaties anders doen wil ik mensen helpen. Ik wil ouders leren hoe ze de beweging van buiten naar binnen kunnen vormen. Hoe je zelf meer in lijn leeft vanuit je hart. Omdat je kinderen hier het meeste baat bij hebben. Het feit dat er zo veel gevoelige kinderen geboren worden zegt alles. Het helpt ons te begeleiden naar een nieuwe samenleving. Een samenleving waarin we kijken vanuit ons hart en onze ziel. Om mensen hierbij te helpen ondersteun ik ze met liefde.

Mijn wake up call duurde maar liefst 8 jaar

Mijn bewustwording als medium met mijn heldervoelendheid hebben een lang pad gevolgd. De jarenlange twijfel aan mezelf, mijn gevoeligheid en hoe ik de wereld beleef. Waarom het voor mij en anderen zo anders is. Ik weet dat ik ontzettend veel kinderen hiermee kan helpen.

Ten eerste door bewust te worden je gevoelige kind, welke gevolgen dit heeft en hoe jij je kind kan ondersteunen.

 

Daarnaast het lijntje met het kind zelf waarbij ik uitleg dat we niet vreemd zijn maar dat onze binnenwereld anders werkt. Dat we daardoor alles anders beleven. Ik kan kinderen in de start van hun leven helpen zichzelf beter te begrijpen, zodat ze nooit aan zichzelf hoeven te twijfelen.

Een gelukkig leven in verbinding met je hart en met je kinderen, dat is het mooiste cadeau wat ik je kan geven.

Met liefde,

Barbara

Zien wat ik voor jouw kind kan betekenen?


Contact

Wil je weten wat ik voor jou en/of jouw gezin kan betekenen? Vragen of opmerkingen? Ik beantwoord ze met alle liefde.