Is jouw kind gevoelig?

Dan merk je misschien dat je zelf ook slecht tegen drukte kan. Dat je misschien net als je kind gevoelig bent voor sferen en emoties van anderen.  Als je gevoelig bent is het vaak lastiger om je grenzen aan te geven. Je kan het als zwakte ervaren dat negatieve ervaringen veel met met je doen. Voor je gevoelige kind is dat niet veel anders.

Ook zij beleven de wereld op een intense manier, een manier die ze niet altijd begrijpen. Ik help jullie daarmee zodat de strijd die je kan ervaren verholpen wordt. Zodat je niet meer hoeft te zoeken en te twijfelen over het waarom. Ik ondersteun het gezin van gevoelige kinderen om ouders te helpen inzicht te krijgen in het gedrag van hun kind en hoe ze daar in de toekomst zelf de beste ondersteuning zijn. Zo kan de rust en harmonie weer terugkeren in huis en kan je het altijd zelf blijven doen in de toekomst!

Gewoon een beetje anders, zo zie ik mezelf...

Ik help ouders van gevoelige kinderen om via mijn heldervoelende talent problemen op te lossen. Via het bewustzijn krijg ik een kijkje in het hoofd van jouw kind. Dit kan van alles zijn zoals stiller of juist driftiger zijn maar ook slapeloze nachten, onverklaarbare angsten en moeite hebben met zindelijkheid. Maar ik help ook regelmatig kinderen met de diagnose uit het autismespectrum of bijvoorbeeld ADHD of ADD. Maar het kan ook verzachten als ik met een kind mag 'praten' als het net uit een scheiding van zijn ouders komt.

Bij gevoelige kinderen werkt hun bedrading gewoon anders dan anderen. Des te meer je hier bewust van bent des te sneller kan je zorgen dat je kind zich snel weer happy en onbezorgd kan voelen. Ik help je buiten de lijntjes te denken als je het antwoord wil weten op vragen zoals dit:

Waarom slaapt mijn kind ineens slecht?

Wat gaat er allemaal in zijn hoofd om?

Hoe help ik mijn kind meer zelfvertrouwen te krijgen.

Hoe help ik mijn kind beter met zijn gevoel en emoties om te gaan.

Wat als je de wereld niet begrijpt?

Gevoelige kinderen hebben meer moeite om prikkels en emoties te verwerken. Het komt veel sterker bij ze binnen en ze stellen zich constant allerlei vragen. Ze willen overal het nut van weten zodat het hun helpt te begrijpen wat de bedoeling is. In combinatie met de rest wat er allemaal om hun heen gebeurd kan je het je voorstellen dat het onrust veroorzaakt.

Deze onrust uit zich vaak in ongenoegen of vage klachten zoals buikpijn, hoofdpijn, ineens zichzelf niet meer zijn. Uit bescherming sluiten ze zich af voor de buitenwereld, of reageren ze heftiger om het kwijt te raken. De oorzaken die achter deze problemen zitten, zie je niet met je blote oog, en je kind zal het ook niet altijd aan je kunnen vertellen. Daarom help ik je met de gesprekken die ik op afstand met je kind voer zodat ze rust krijgen bij de situatie en begrijpen waarom het gebeurd. Vervolgens komt er rust in huis, slapen kinderen ineens weer door of veel vaster, stralen ze meer, spreken ze beter en kunnen ze ook beter hun emoties uiten.

Little me on the left, big sis on the right

About little me

Als klein meisje twijfelde ik veel en was ik erg onzeker. Al had ik mijn mondje altijd bij me en stond mijn kwek nooit stil. Ik had alles wat mijn hartje begeerde en toch voelde ik een leegte die ik niet goed kon begrijpen. Ik voelde me ook anders dan mijn ouders. Alsof ik niet thuis hoorde in het gezin terwijl ik toch best wel op ze lijk qua uiterlijk. Ik was een echte dromer, slechte focus en stelde mezelf allerlei vragen over het nut van het leven. Het nut van een God en ga zo maar door. Ik sprak er niet met mijn ouders over aangezien ik altijd al zo veel aan het praten was en druk was. Ik voelde me vaak te veel in hun aanwezigheid.

Tomeloze energie

Het heeft jaren geduurd voordat ik er achter kwam waar mijn bruisende persoonlijkheid nou 'last' van had. Ja natuurlijk stop je dat tegenwoordig in het vakje van ADHD maar in mijn tijd was dat er nog niet. Ik was gewoon een heel druk kind. En eerlijk gezegd ben ik blij dat ik geen vakje of hokje had. Inmiddels weet ik dat het mijn ziel was die heel rijk aanwezig was en mijn hart vulde.

Ik ontdekte een manier om nare gevoelens te vergeten

Een beetje van God los

Als kind was ik altijd al een beetje anders. Ik was niet zo avontuurlijk ook al was ik zo druk en ik kon prima alleen zijn. Tijdens mijn puberteit kwam de omslag. Ik was 16 toen mijn oma kwam te overlijden en ik voelde me erg eenzaam en verloren. Ik ontdekte een manier om aan mijn nare gevoel te ontsnappen. Ik ontdekte dat ik op houseparty's flink mijn grenzen op kon zoeken en rebels kon zijn.

De kat met 9 levens

Ik leefde als een kat met 9 levens, ook al wist ik dat ik dom bezig was. Toen ik eenmaal ging samenwonen raakte ik  langzamerhand mijn wilde haren kwijt. Niet veel later werd ik geconfronteerd met kanker bij mijn vader en stond ik weer met twee benen op de grond. Kanker? Zo jong? Ik was inmiddels 22 toen ik mijn vader na een lang ziektebed verloor op slechts 57 jarige leeftijd. Betekende dit het einde van ons leven samen? Ik was altijd al nieuwsgierig geweest naar het leven tussen hemel en aarde. Ik bezocht daarom een medium om antwoorden te krijgen. De dag dat ik haar ontmoette zal ik nooit vergeten. Alle details over mijn vader had ze bij het juiste eind en dat van slechts één foto. 

Dit was waarom ik mij anders voelde! ik was niet gek! 

Mijn leven is een nachtmerrie 

Een jaar later bezoek ik haar weer vanwege mijn relatiecrisis. Alles wat ze vertelt klopt weer en ik ben stomverbaasd tot ze plotseling vraagt: "Jij wil dit ook hé", waarom ga je hier niet wat mee doen? Ik somde allerlei bezwaren op. Ik was bang om bespot te worden door vrienden en familie en vooral van mijn nuchtere partner. Haar antwoord sloeg de spijker op zijn kop; "Leefde ik het leven voor mezelf of voor anderen?" 

Nog geen 3 weken later staat mijn leven weer op zijn kop. Mijn beste vriend Ricky krijgt een ernstig ongeluk en komt te overlijden.

Ik ben boos op de hele wereld en God ALS hij echt bestaat.

Ik krijg geen begrip op mijn werk. Mijn manager heeft commentaar hoe ik nou zo emotioneel kan zijn? We zijn toch al weken verder? Deze vrouwelijke manager plaatst me in een vreselijke situatie, ze treitert en kleineert me over mijn uiterlijk, mijn kleding. Ik kan niet meer tegen deze psychologische oorlogsvoering als ik 23 ben en de bom barst. Ik kom in een burn-out en ik kan niet meer stoppen met huilen.

Wat had het leven voor nut met zulke ervaringen? 

Waar had ik dit aan verdiend?  Ik voelde me radeloos en eenzaam dat niemand mijn verdriet begreep.

Omdat ik zo verlang naar contact met Ricky en mijn vader besluit ik me in Mediumschap en Healing te storten. Is het niet geweldig als ik ooit met mijn vader en Ricky kan praten? Net zoals dat medium? Mijn besluit geeft me veel kracht maar wat zal mijn omgeving denken?

Jammer genoeg krijg ik vreemde gezichten. Vooral mijn vriend heeft er moeite mee. Straks ga je ineens rare gewaden dragen of verander je! Gelukkig zet ik mijn passie en drive door want ik voel dat ik dit moet doen. Wanneer ik eenmaal begin ervaar ik tijdens een les een enorme doorbraak. Ik voel een warmte zo sterk, dat MOET mijn vader zijn. Mijn leraar vraagt hoe het voelt en ik voel het in mijn hele lijf tintelen: 'Dit voelt als mijn papa'.

Met de woorden uit te spreken krijg ik kippenvel over mijn hele lijf, ZO STERK. Een warmte golft door m'n hele lijf, dat heb ik nog nooit meegemaakt. Ik weet niet wat ik mee maak.

Mijn spirituele levensweg

Deze mooie ervaring motiveert me om verder te gaan met opleidingen voor healing en mediumschap. Ondertussen oefen ik volop en schrijf ik me in om aan spirituele beurzen deel te nemen. Ook al ben ik met mijn jonge verschijning een vreemde eend in de bijt, ik geef hele mooie consulten. Ik raak mensen met mijn boodschappen tot tranen. Maar met mijn talent komt tegelijkertijd een grote verantwoordelijkheid. Het onderscheiden van energie, gedachten en andermans energie. Ik ben in die periode veel leraren tegen gekomen en ik ben flink op de proef gesteld. Achteraf besef ik me dat ik erg jong was en vrij naïef. 

Ondanks dat ik mooie reacties kreeg was ik namelijk vrij makkelijk van m'n stuk te brengen. Teleurgesteld gooide ik de handdoek weer in ring. Tot er weer iets heftigs gebeurde in mijn leven en ik de stilte in mezelf op zocht en de verbinding met mijn ziel. Ik werd ouder en tussendoor moeder ook daar kan ik een boek over schrijven. Ik veranderde een paar keer van bedrijfsnaam, stopte weer met m'n bedrijf en hing alles aan de wilgen. Ik was zo klaar met de spot en het slechte imago wat over mediums hangt. Hier wou ik niet tegenop boksen maar mijn ziel en mijn gidsen zochten steeds weer contact met mij; "Je kunt hier zo veel kinderen en ouders mee helpen Barbara! Kom alsjeblieft in actie".

Beurzen van 2012 t/m 2016


Wil je weten hoe ik dat doe?

Hulp van bovenaf

De roeping van Lichtmeesters & engelen

Ondanks dat ik zo jong gestart was, was ik erg onzeker. Hierdoor krijg ik sinds mijn ontwikkeling regelmatig bezoeken van Lichtmeesters. Ik channel deze boodschappen omdat ze mij helpen. De boodschappen draag ik over omdat we vanuit deze bewustzijnslessen veel kunnen leren. Als we namelijk naar de geschiedenis kijken is macht geld en status altijd het resultaat geweest van een wereld die meer naar buiten is gericht dan naar binnen.

Omdat het voor gevoelige kinderen (zoals ik zelf ooit stoeide) zo belangrijk is in hun jeugd al te voelen dat zij gewoon heel gevoelig zijn en niet vreemd zijn. Dat hun manier van denken en begrijpen anders werkt. Dat het niets zegt over hun en wie zij zijn, maar puur hoe zij de wereld zien en hier van leren op hun eigen wijze.

Het roer mag om!

Omdat gevoelige kinderen zulke wijze zielen hebben is het de tijd te luisteren naar de boodschappen die zij ons brengen. De lessen die zij naar ons als ouders spiegelen. Zodat we zachter mogen zijn voor onszelf. Zodat we onszelf mogen accepteren zoals we zijn.

 

Mijn spirituele levenspad en ontwikkeling als medium en healer is al sinds mijn 22'ste gestart en ik leer iedere dag nog bij. Ja ik heb daardoor veel ervaring terwijl ik nog zo jong ben en ik mijn gaves zijn enorm goed ontwikkeld. Maar ik heb mezelf ook jaren verstopt uit angst voor de mening van anderen.

Het enige wat nu nog telt zijn de meningen van jou als ouder nadat ik met jouw kind op afstand in contact ben geweest. Als je mij verteld dat je een ander kind hebt, dat je het in zijn ogen ziet stralen. Dat je problemen en zorgen opgelost zijn. Dat is het wonder waar ik het meest trots op ben en waar ik me iedere dag voor in zet, met immens veel liefde en zuiverheid.

Bouwen aan een nieuwe wereld vol gelukkige, zelfverzekerde kinderen. Ieder met hun eigen talent.

Wil je zien hoe?


Contact

Wil je weten wat ik voor jou en/of jouw gezin kan betekenen? Vragen of opmerkingen? Ik beantwoord ze met alle liefde.