Van een gevoelig naar een intens gelukkig kind

Ben jij een gevoelige mama en is jouw kind gevoelig? Heb je vaak twijfels hoe je hier het beste mee om kan gaan? Voel je je wel eens machteloos bij prikkels of emoties? Merk je dat je snel leeg loopt?

Omgaan met gevoeligheid is lastiger dan we beseffen. Soms lopen we leeg terwijl we het niet in de gaten hebben. Het is daarom niet gek als je twijfelt en onzeker bent. Als je voelt dat er meer in je kind zit maar je krijgt het er niet uit. Het kan zijn dat je je te kort voelt schieten. Maar ook als je ziet dat je kind niet helemaal happy lijkt te zijn.

Dit is er aan de hand

Bijna alle gevoelige kinderen hebben een enorm ontwikkelde ziel met een nog sterker ontwikkeld bewustzijn. Dat werkt heel anders dan je eigen bewustzijnsniveau. De veranderingen en problemen die je bij gevoelige kinderen opmerkt zijn daarom verbonden aan dieper liggende oorzaken. Of het een overload aan prikkels is of het niet om kunnen gaan met gevoeligheid,  verhoudingen en verwachtingen op school. Maar bijvoorbeeld ook het aanvoelen van andermans energie. Er zijn tal van oorzaken waar je geen invloed op hebt en die zich uiten in allerlei vormen van (onwenselijk) gedrag. Zo lang je dat niet helder krijgt blijft het ploeteren en twijfelen en energie verspillen.

Waarom dit wél werkt

Er zijn tal van coaches, programma's en opleidingen over hoogsensitiviteit maar dat is niet wat het probleem bij een gevoelig kind écht op lost. Ik zie regelmatig oververmoeide moeders die van alles geprobeerd hebben en toch bij mij uit komen. Dat komt omdat ik in de ziel werk en de ziel precies weet wat hij nodig heeft om gelukkig te zijn. Dat is waar het in de bron ontstaat! Leren omgaan met prikkels is daarom niet het enige!

 

Ik help je om te ontdekken wat WEL gaat werken voor jullie. Op deze manier ga jij je dieper verbinden met jouw bewustzijn. Hierdoor leer je meer op jezelf en je intuïtie te vertrouwen. Ik hoor al jaren van moeders dat ze mijn woorden herkennen maar het moeilijk vinden te vertrouwen op wat ze van binnen voelen.

Tevreden zijn kan zo gemakkelijk zijn

Hoe makkelijk is het wel niet als je rustig kan blijven tijdens driftbuiten? Als je niet twijfelt over je aanpak omdat jij diep van binnen voelt dat het goed is zoals je het doet. Het kan veel makkelijker als je weet hoe je om kunt gaan met energie en de invloed op je kind. Des te meer je hierover leert, des te makkelijker wordt het om keuzes te maken die bijdragen aan je energie en je geluk. Zo komt er steeds meer ruimte voor innerlijke rust bij je gevoelige kind. Het wordt veel rustiger als we de binnenwereld kunnen kalmeren. Je hebt een positieve basis waar je op terug kunt vallen.

Hoe het werkt

Als je al langer zoekende bent en snel een resultaat wil zien dan is deze samenwerking de beste keuze. Ik verbind me op afstand om de problemen in het gedrag en de onzekerheid en zorgen op te lossen. Dat komt omdat ik direct bij de eerste afstemming in contact sta met jouw kind. Geheel op afstand zonder enkele moeite voor jou en/of je kind. Vervolgens ontvang je de analyse en de afstemming in het verslag. Tijdens deze samenwerking ontvangt je kind ook healing om de blokkades te verhelpen. Opvolgend wordt er 1 ZOOM sessie gepland waar ik jou alles leer over hoe je het zelf het beste kunt ondersteunen.

 

Tenslotte blijft een gevoelig kind last houden van prikkels en energie. Het geeft je veel rust als je weet HOE je moet handelen, en je daar op durft te vertrouwen. Zo verspil je geen energie meer. Deze samenwerking is daarom écht een op maat gemaakte oplossing waarbij we werken aan wat jij en je kind nodig hebben op dat moment. Ik laat mij geheel begeleiden via mijn gave om voor jou de beste oplossingen aan te kunnen bieden. De sessies kan je zien als een combinatie van coaching, healing, lichaamswerk, ademhaling, visualisatie en soul-teaching.

Deze complete oplossing voor jou en je kind bedraagt € 277,- 

Deze investering is voor een Afstemming & Healing vanuit het energieveld van jouw kind en via de ziel (gaat geheel op afstand na ontvangst van de foto) en 1 ZOOM coaching & healing sessie oftwel soul-teaching. De persoonlijke teaching wordt vaak na 2 weken na eerste zielsanalyse afgesproken. Totaal zijn er 2 contactmomenten tussen mij, de ziel en energie van jouw kind en jij als mama/papa of begeleider. Van de online ZOOM sessie ontvang je een opname. Hierdoor kan je de gepersonaliseerde oefening of opdracht met je kind altijd herhalen.

Investering; € 277,- inclusief btw

Wil jij direct verandering ? 

Deze oplossing is de beste keuze!

Het klinkt misschien als een verkapte Tell-Sell reclame maar het is echt waar! In 10 jaar tijd heb ik veel ouders  gelukkig en tevreden kunnen maken door de rust die bij hun kind terug komt.

Je ontvangt de eerste healing sessie op afstand zodat je direct verandering ziet bij je kind. Ondertussen leer ik je in de gezamenlijke sessie hoe je het beste je kind ondersteunt.

Why me?

Omdat ik me als kind exact voelde zoals je gevoelige kind. Ik voelde me anders maar ik durfde er niet over te praten. Ik was druk en vrolijk maar sprak niet over mijn gevoel. Ik had een lange weg te gaan tot de ontdekking kwam dat mijn hooggevoeligheid al die tijd de 'oorzaak' was. Als jong volwassene had ik het gevoel dat ik te kort schiet in het leven.

Inmiddels weet ik waarom dit zo lastig is geweest en waarom ik jaren heb gepionierd in het mediumschap. Ik weet als geen ander hoe ik gevoelige kinderen het allerbeste help, ik ben de beste in mijn vakgebied. Ik laat het je graag zien door de problemen die ik op los.

Meer lezen over mij?

Wat ouders over mij schrijven

Dankjewel lieve Barbara! Ik word altijd emotioneel bij het lezen van jouw verslag, het is confronterend maar valt veel op zijn plek. Ik merkte aan Puck (7 jaar oud -  onrust, snel huilen) dat ze heel blij uit school kwam. Dat had ik nog niet eerder gezien maar ze was zo enthousiast, alsof er iets van haar af was.

Karin

Lieve Barbara, ik zit te huilen terwijl ik je verslag lees. Wat voel je Donna (15 jaar oud - moeilijk uiten, down zijn) goed aan, de dingen die je schrijft voel ik ook. Ik heb nu het vertrouwen dat ze haar eigen pad gaat bewandelen en dat deze woorden haar gaan helpen.

Sandra

Wat we lezen is zo herkenbaar en we merken nu al dat het beter gaat. Sinds afgelopen maandag slaapt Jody weer in haar eigen bed (4 jaar oud - slaapproblemen, ziet dingen) en wij vonden dat al bijzonder en dat het tegelijk was met wat jij hebt gedaan.

Jenna

Ik herken absoluut wat je schrijft en ik merk ondertussen ook een positieve shift bij Miro. (2,5 jaar oud - zindelijkheid, slaapproblemen)

Christiane

Nu ben ik al blij dat hij in ieder geval weet dat het niet erg is en dat ik weet hoe hij zich voelt. Het klopt precies wat je schrijft en het grappige is dat hij nu veel duidelijker aan geeft wat hij wil. (Joey 13 jaar autisme - communicatie, drift)

Laura

Wat een prachtige boodschappen maar alles wat er zo duidelijk is geworden. Het klinkt misschien gek maar de avond dat ik het verzoek heb ingestuurd begon ik zelf raar te dromen, bij het verzoek van Emma (21 jaar oud - ADHD driftbuien/school concentratie) was dat ook al zo. Bij Kai (9 jaar oud - niet praten) merkte ik zelfs dat hij zich al beter begon te uiten. Ik ben heel blij dat je op mijn pad bent gekomen, hier kan ik wat mee.

Alexandra

*De reacties van deze ouders zijn gebruikt  met aanpassing van de namen van zowel ouders als de kinderen uit respect voor en bescherming van de privacy. De 'problemen' zijn er achter in schuin geschreven zodat je een indruk krijgt met welke problemen ouders de hulp van een kindermedium inschakelen. Nogmaals namen zijn gefingeerd dus geen persoonlijke gegevens zijn te herleiden.


Mijn garantie

Geen 'addertjes onder het gras' of 'klagen binnen zo veel dagen'.

Als jij de keuze maakt om het probleem bij je kind opgelost te zien dan doe ik er alles aan om dat probleem voor jullie te verhelpen. Mijn garantie is daarom ook dat ik net zo lang door ga tot jij het gewenste resultaat ziet wat ik jullie heb beloofd. Dat durf je alleen als je 1000% zeker bent van je methode en de unieke gave om gevoelige kinderen te helpen. Je zal begrijpen dat ik van jou daarentegen alle commitment verwacht. Jij bent zelf een onderdeel van de oplossing.

Ben jij klaar met alle zorgen en twijfels? Wil je weten waar je aan toe bent en wat je kan doen?

Veelgestelde vragen

Moet mijn kind wakker zijn voor je met hem aan de slag kunt gaan?

Een kind hoeft niet wakker te zijn als ik aan het werk ben in de energie. Een kind hoeft ook niet bij mij in één ruimte tegelijk te zijn en hoeft überhaupt niet met mij in persoonlijk contact te staan, behalve bijvoorbeeld tijdens een skype sessie indien dit wenselijk is voor de situatie of het resultaat of een wens van jou als ouder.

Mijn kind heeft moeite om zich te uiten gaat het dan wel werken?

Een baby kan nog niet spreken, een jongere met autisme kan moeite hebben zich uit te drukken, een puber wil zich niet uitspreken. Het zijn zo maar tal van verschillen die van grote invloed zijn op het welzijn van jouw kind. De taal van de ziel is universeel, het gaat door tijd en ruimte heen en gaat zelfs door fysieke beperkingen heen. Zelfs met baby's die nog in de buik vertoeven kan er op afstand contact gemaakt worden waardoor je veel zorgen weg kunt nemen. Tijd en afstand en ook leeftijd spelen geen enkele rol in mijn methode.

Mijn kind heeft het over monsters op haar kamer, wat kan je daar mee?

Veel gevoelige kinderen zien en voelen energie op allerlei manieren. Een monster hoeft dus geen monster te zijn maar kan wel een energetische vorm zijn die aanwezig is in huis. Indien dit het geval is gebruik ik een sessie om het huis op afstand te reinigen zodat alle energie in het huis fijn aanvoelt en je kind weer rustig kan slapen. Je hoeft hier niet bang voor te zijn ook al kan je het slecht begrijpen wat er gebeurd. Door mijn jarenlange ervaring als medium noem ik mezelf een echte 'ghostbuster'. Ook al is het ver buiten je comfortzone is mijn methode echt een methode die de rust terug brengt in huis, wat de oorzaak ook is.

Het is heel lastig om te begrijpen wat jij doet, mijn man geloof het niet...

Heel begrijpelijk dat je partner en misschien ook jij wel sceptisch staan tegenover mijn uitzonderlijke manier van werken. En heel eerlijk kan ik daar geen goed antwoord op geven behalve dat het steeds een wonder is wat er gebeurd. De afstemming op zielsniveau het contact met jouw kind waarbij alle zorgen en problemen in kaart worden gebracht en opgelost. Dan hoef je niet eens te weten HOE zolang het maar werkt en jij het resultaat ziet. DAT is mijn belofte. Ouders noemen het niets voor niets een wonder. Want wonderen zijn de wereld nog niet uit en ik laat het je met alle liefde zien.

Ik weet niet of deze investering ons gaat helpen

Bedenk eens hoe fijn het is als je jouw kinderen tevreden ziet, of als je eindelijk kan doorslapen. Omdat de problemen verholpen zijn en omdat je eigen zorgen weg zijn. Rust en geluk in het gezin dat is mijn motto en mijn belofte aan jou. Je kan er hoe dan ook van uit gaan dat dit grote veranderingen gaat brengen thuis. Mijn methodes zijn op ieder persoon specifiek maatwerk vanuit de ziel. Jouw kind, zijn ziel, weet wat hij nodig heeft. En ik weet hoe ik dat moet vertalen naar een werkbare oplossing voor jullie allemaal in het gezin.

HOE FIJN IS HET ALS....

- Je niet meer uit je bed hoeft 's nachts.

- Je niet meer om de haverklap moet troosten.

- Je niet meer vermoeid voelt over de onnodige discussies.

- Je de informatie niet meer uit je kind moet trekken.

- Je kind zich beter kan concentreren op school .

- Je minder driftbuien of heftige reacties ziet.

- Je kinderen beter met plotselinge veranderingen om kunnen gaan.

- Je kind straalt uit zijn ogen en tevreden is.

-Je eindelijk begrijpt wat er het hoofd van je kind om gaat.

Barbara:

"Focus op wat er voor je ligt en hoe mooi dat samen kan zijn zonder strijd en vermoeidheid, gevoeligheid hoeft geen strijd te zijn".

Klaar met twijfelen?

Stuur een foto (na de betaling geslaagd is)  naar info@barbaranathalie.nl en ik zorg zo snel mogelijk dat de rust terug kan keren!

 

Je ontvangt binnen 5 werkdagen het eerste verslag. De online sessie wordt daaropvolgend binnen 3 weken ingepland. (maandag en woensdag en alleen overdag.)