Van een gevoelig naar een intens gelukkig kind

Ben jij een gevoelige mama en is jouw kind gevoelig? Heb je vaak twijfels hoe je hier het beste mee om kan gaan? Voel je je wel eens machteloos bij de slapeloze nachten, driftbuien of heftige emoties? Merk je dat het je leeg zuigt? 

Omgaan met gevoeligheid is lastiger dan we beseffen. Het is niet gek als je twijfelt en onzeker bent.  Je kan het idee hebben dat er 'meer' achter het gedrag van je kind zit, maar je weet niet wat. Je voelt je te kort schieten als je ziet dat je kind niet happy lijkt te zijn en alles als een strijd voelt. 

Herken je dit?

  • Je kind slaapt slecht, onrustig, licht en droomt veel.
  • Je kind kan dromerig zijn of in zijn eigen wereld.
  • Je kind kan uit het niets heftig reageren of lang in emoties hangen.
  • Je kind heeft een sterk gevoel voor rechtvaardigheid.
  • Je kind lijkt mensen haarfijn aan te voelen en doet wijze uitspraken.
  • Je kind heeft vaak fysieke klachten door alle prikkels.
  • Je kind kan spreken over overleden dierbaren, ziet of voelt bepaalde dingen op hun kamer.

Dit is er aan de hand

Alle gevoelige kinderen hebben een enorm ontwikkelde ziel met een nog sterker bewustzijn. Dat werkt heel anders dan je eigen bewustzijnsniveau. De veranderingen en problemen die je bij gevoelige kinderen opmerkt zijn verbonden aan dieper liggende oorzaken. Of het een overload aan prikkels is, verwachtingen op school, overal over nadenken. Maar ook het aanvoelen van andermans energie en veel rekening houden met anderen. Er zijn tal van oorzaken die zich uiten in allerlei vormen van (onwenselijk) gedrag. Zo lang je dat niet helder krijgt blijft het ploeteren en energie verspillen. Wat te denken van alle discussies of slapeloze nachten bijvoorbeeld!

Waarom dit wél werkt

Er is een explosie van aanbod op het gebied van hoogsensitiviteit maar dat is niet wat het probleem bij een gevoelig kind écht op lost. Ik zie regelmatig oververmoeide moeders die van alles geprobeerd hebben en toch bij mij uit komen. Dat komt omdat ik in de ziel werk en de ziel precies weet wat hij nodig heeft om gelukkig te zijn. Dat is waar het in de bron ontstaat!

 

Het is niet gek dat je dit niet zelf op kan lossen. Stenen, kristallen, zware dekens of druppels, het zijn allemaal tijdelijke middelen. Vroeg of laat komt het 'probleem' weer terug. Omdat het niet bij de kern wordt aangepakt blijft het dweilen met de kraan open. Tot je kiest voor iets -wat heel gek kan klinken maar- wat WEL gaat werken voor jullie. 

Tevreden zijn kan makkelijk zijn

Waarom zou je maanden of jaren tobben? Ellenlange websites en boeken uitpluizen als ik je zeg dat ik het binnen 1 uur helder heb? Investeer je liever dan in mijn tijd? Of in alle verloren tijd met het zelf zoeken? Het kan zo veel makkelijker als je openstelt voor de wijsheid van de ziel van jouw kind. Des te meer je hierover leert, des te makkelijker wordt het om je kind te begrijpen en zelf te 'lezen'. Zo komt er steeds meer ruimte voor innerlijke rust bij jou en je kind. Je hebt een positieve basis waar je op terug kunt vallen.

Hoe het werkt

Via mijn bewustzijn verbind ik me op afstand met het energieveld van je kind zodat ik de grote 'Waarom' kan beantwoorden. Dat komt omdat ik direct bij de eerste afstemming in contact sta en je kind merkt hier niets van. Vervolgens ontvang je het verslag waarin alles wat er uit het energieveld is gekomen is verwerkt. Tijdens de afstemming geef ik healing om blokkades te verhelpen, welke blokkades dat zijn en wat de oplossing doet verwerk ik in het verslag. Opvolgend wordt er een ZOOM sessie gepland waar ik je alles vertel hoe je jouw kind zelf het beste kunt ondersteunen. Als je kind groot genoeg is mag hij/zij er live bij zijn zodat we samen zelfs oefeningen kunnen doen.

 

Tenslotte blijft een gevoelig kind last houden van prikkels en energie, dat haal je niet weg. Het geeft wel rust als je weet HOE je dan moet handelen, en hoe je op jezelf gaat leren vertrouwen. Geen onzekerheid meer en verspilde energie en frustraties. In deze op maat gemaakte oplossing werken we aan wat jij en je kind nodig hebben op dat moment. Ik laat mij geheel begeleiden via mijn gave en gidsen die mij de weg wijzen. Tijdens de sessies en het contact werk ik met een combinatie van healing, reading coaching lichaamswerk en zelfs regressie indien nodig. 

Deze complete oplossing voor jou en je kind bedraagt € 277,- je krijgt hiervoor:

  • Soulreading als een Afstemming + de Healing vanuit het energieveld van jouw kind en via de ziel (gaat geheel op afstand na ontvangst van de foto) en ontvang je via het verslag in een PDF.
  • ZOOM online coaching sessie inclusief de opname. Dit is een persoonlijk consult en wordt normaliter 2 tot 3 weken na de eerste afstemming ingepland. Je plant dit zelf in a.d.hv. Calendly link die je in de mail ontvangt. 
  • Aftercare gesprek of afstemming: Dit telefonische nazorg gesprek is er voor al jouw ervaringen na het hele pakket. Maar ook hoe je de adviezen oppakt, en of er nog bijzonderheden zijn die het energieveld van jouw kind wil laten weten aan mij. Deze Aftercare afstemming duurt gemiddeld 15 tot 20 minuten, maar kan ook komen in de vorm van een e-mail of een voice bericht waarin ik nogmaals afstem en aanstip wat van belang is.

 

Totaal zijn er dus 3 contactmomenten tussen mij, de ziel en energie van jouw kind en jij als mama/papa of begeleider. Van de online ZOOM sessie ontvang je een opname. Hierdoor kan je de gepersonaliseerde oefening of opdracht met je kind altijd herhalen. Je bent zelf verantwoordelijk in de gaten te houden of je op tijd de 'Aftercare' afstemming ontvangt, maar ook op mij tussentijds op de hoogte te houden hoe het gaat.

 

Investering; € 277,- inclusief btw

Gun jezelf en je kind de rust die jullie zo hard verdienen

Wil jij direct verandering ? 

Deze oplossing is de beste keuze!

Het klinkt misschien als een verkapte Tell-Sell reclame maar het is echt waar! Sinds 2013 werk ik al voor en met de energie van kinderen en heb ik veel ouders  gelukkig en tevreden kunnen maken door de rust die bij hun kind terug komt.

Je ontvangt de eerste healing sessie op afstand zodat je direct verandering ziet bij je kind. Ondertussen leer ik je in de gezamenlijke sessie hoe je het beste je kind ondersteunt.

Klaar met de twijfels en de strijd? Weten waar je aan toe bent? 

Why me?

Omdat ik me als kind exact voelde zoals je gevoelige kind. Ik voelde me anders maar ik durfde er niet over te praten. Ik was druk en vrolijk maar sprak niet over mijn gevoel. Ik had een lange weg te gaan tot de ontdekking kwam dat mijn hooggevoeligheid al die tijd de 'oorzaak' was. Als jong volwassene had ik het gevoel dat ik te kort schiet in het leven.

Inmiddels weet ik waarom dit zo lastig is geweest en waarom ik jaren heb gepionierd in het mediumschap. Ik weet als geen ander hoe ik gevoelige kinderen het allerbeste help, ik ben de beste in mijn vakgebied. Ik laat het je graag zien door de problemen die ik op los.

Meer lezen over mij?

Wat ouders over mij schrijven

Dankjewel lieve Barbara! Ik word altijd emotioneel bij het lezen van jouw verslag, het is confronterend maar valt veel op zijn plek. Ik merkte aan Puck (7 jaar oud -  onrust, snel huilen) dat ze heel blij uit school kwam. Dat had ik nog niet eerder gezien maar ze was zo enthousiast, alsof er iets van haar af was.

Karin

Lieve Barbara, ik zit te huilen terwijl ik je verslag lees. Wat voel je Donna (15 jaar oud - moeilijk uiten, down zijn) goed aan, de dingen die je schrijft voel ik ook. Ik heb nu het vertrouwen dat ze haar eigen pad gaat bewandelen en dat deze woorden haar gaan helpen.

Sandra

Wat we lezen is zo herkenbaar en we merken nu al dat het beter gaat. Sinds afgelopen maandag slaapt Jody weer in haar eigen bed (4 jaar oud - slaapproblemen, ziet dingen) en wij vonden dat al bijzonder en dat het tegelijk was met wat jij hebt gedaan.

Jenna

Ik herken absoluut wat je schrijft en ik merk ondertussen ook een positieve shift bij Miro. (2,5 jaar oud - zindelijkheid, slaapproblemen)

Christiane

Nu ben ik al blij dat hij in ieder geval weet dat het niet erg is en dat ik weet hoe hij zich voelt. Het klopt precies wat je schrijft en het grappige is dat hij nu veel duidelijker aan geeft wat hij wil. (Joey 13 jaar autisme - communicatie, drift)

Laura

Wat een prachtige boodschappen maar alles wat er zo duidelijk is geworden. Het klinkt misschien gek maar de avond dat ik het verzoek heb ingestuurd begon ik zelf raar te dromen, bij het verzoek van Emma (21 jaar oud - ADHD driftbuien/school concentratie) was dat ook al zo. Bij Kai (9 jaar oud - niet praten) merkte ik zelfs dat hij zich al beter begon te uiten. Ik ben heel blij dat je op mijn pad bent gekomen, hier kan ik wat mee.

Alexandra

*De reacties van deze ouders zijn gebruikt  met aanpassing van de namen van zowel ouders als de kinderen uit respect voor en bescherming van de privacy. De 'problemen' zijn er achter in schuin geschreven zodat je een indruk krijgt met welke problemen ouders de hulp van een kindermedium inschakelen. Nogmaals namen zijn gefingeerd dus geen persoonlijke gegevens zijn te herleiden.


Mijn garantie

Geen 'addertjes onder het gras' of 'klagen binnen zo veel dagen'.

Als jij de keuze maakt om het probleem bij je kind opgelost te zien dan doe ik er alles aan om dat probleem voor jullie te verhelpen. Mijn garantie is daarom ook dat ik net zo lang door ga tot jij het gewenste resultaat ziet wat ik jullie heb beloofd. Dat durf je alleen als je 1000% zeker bent van je methode en de unieke gave om gevoelige kinderen te helpen. Je zal begrijpen dat ik van jou daarentegen alle commitment verwacht. Jij bent zelf een onderdeel van de oplossing.

Ben jij klaar met alle zorgen en twijfels? Wil je weten waar je aan toe bent en wat je kan doen?

Veelgestelde vragen

Moet mijn kind wakker zijn voor je met hem aan de slag kunt gaan?

Een kind hoeft niet wakker te zijn als ik aan het werk ben in de energie. Een kind hoeft ook niet bij mij in één ruimte tegelijk te zijn en hoeft überhaupt niet met mij in persoonlijk contact te staan, behalve bijvoorbeeld tijdens een skype sessie indien dit wenselijk is voor de situatie of het resultaat of een wens van jou als ouder.

Mijn kind heeft moeite om zich te uiten gaat het dan wel werken?

Een baby kan nog niet spreken, een jongere met autisme kan moeite hebben zich uit te drukken, een puber wil zich niet uitspreken. Het zijn zo maar tal van verschillen die van grote invloed zijn op het welzijn van jouw kind. De taal van de ziel is universeel, het gaat door tijd en ruimte heen en gaat zelfs door fysieke beperkingen heen. Zelfs met baby's die nog in de buik vertoeven kan er op afstand contact gemaakt worden waardoor je veel zorgen weg kunt nemen. Tijd en afstand en ook leeftijd spelen geen enkele rol in mijn methode.

Mijn kind heeft het over monsters op haar kamer, wat kan je daar mee?

Veel gevoelige kinderen zien en voelen energie op allerlei manieren. Een monster hoeft dus geen monster te zijn maar kan wel een energetische vorm zijn die aanwezig is in huis. Indien dit het geval is gebruik ik een sessie om het huis op afstand te reinigen zodat alle energie in het huis fijn aanvoelt en je kind weer rustig kan slapen. Je hoeft hier niet bang voor te zijn ook al kan je het slecht begrijpen wat er gebeurd. Door mijn jarenlange ervaring als medium noem ik mezelf een echte 'ghostbuster'. Ook al is het ver buiten je comfortzone is mijn methode echt een methode die de rust terug brengt in huis, wat de oorzaak ook is.

Het is heel lastig om te begrijpen wat jij doet, mijn man geloof het niet...

Heel begrijpelijk dat je partner en misschien ook jij wel sceptisch staan tegenover mijn uitzonderlijke manier van werken. En heel eerlijk kan ik daar geen goed antwoord op geven behalve dat het steeds een wonder is wat er gebeurd. De afstemming op zielsniveau het contact met jouw kind waarbij alle zorgen en problemen in kaart worden gebracht en opgelost. Dan hoef je niet eens te weten HOE zolang het maar werkt en jij het resultaat ziet. DAT is mijn belofte. Ouders noemen het niets voor niets een wonder. Want wonderen zijn de wereld nog niet uit en ik laat het je met alle liefde zien.

Ik weet niet of deze investering ons gaat helpen

Bedenk eens hoe fijn het is als je jouw kinderen tevreden ziet, of als je eindelijk kan doorslapen. Omdat de problemen verholpen zijn en omdat je eigen zorgen weg zijn. Rust en geluk in het gezin dat is mijn motto en mijn belofte aan jou. Je kan er hoe dan ook van uit gaan dat dit grote veranderingen gaat brengen thuis. Mijn methodes zijn op ieder persoon specifiek maatwerk vanuit de ziel. Jouw kind, zijn ziel, weet wat hij nodig heeft. En ik weet hoe ik dat moet vertalen naar een werkbare oplossing voor jullie allemaal in het gezin.

HOE FIJN IS HET ALS....

- Je niet meer uit je bed hoeft 's nachts.

- Je niet meer om de haverklap moet troosten.

- Je niet meer vermoeid voelt over de onnodige discussies.

- Informatie niet meer uit je kind moet trekken.

- Je kind zich beter kan concentreren op school .

- Je minder driftbuien of heftige reacties ziet.

- Je kinderen beter met plotselinge veranderingen om kunnen gaan.

- Je kind straalt uit zijn ogen en tevreden is.

-Je eindelijk begrijpt wat er het hoofd van je kind om gaat.

Barbara:

"Focus op wat er voor je ligt en hoe mooi dat samen kan zijn zonder strijd en vermoeidheid, gevoeligheid hoeft geen strijd te zijn".

Klaar met twijfelen?

Stuur een foto (na de betaling geslaagd is)  naar info@barbaranathalie.nl en ik zorg zo snel mogelijk dat de rust terug kan keren!

 

Je ontvangt binnen 5 werkdagen het eerste verslag. De online sessie wordt daaropvolgend binnen 3 weken ingepland. (maandag en woensdag en alleen overdag.)