Voor ouders van gevoelige kinderen

Als je weet dat jouw kind gevoeliger is dan zal je niet gek staan te kijken dat jouw kind moeite heeft met prikkels.

Helaas kan je tegen prikkels weinig doen en kan de overdaad zich uiten in allerlei klachten en problemen waar je weinig aan kunt doen voor je gevoel. Je zal het op kunnen merken dat jouw kind...

  • Sneller aan je vastklampt en moeite heeft om jou los te laten.
  • Heftiger reageert op kleine veranderingen of onverwachte situaties
  • Moeite heeft om in te slapen of om goed door te slapen
  • Meer kan afsluiten voor de omgeving en op zijn eigen planeet verdwijnt
  • Van het een op het andere moment totaal anders kan gaan gedragen
  • Op een manier uit die eigenlijk niet past bij zijn of haar goedaardige karakter
  • Regelmatig zorgen maakt over klachten zoals buikpijn en hoofdpijn

 

Er is daarom  niets zo frustrerend als het gevoel te hebben dat je kind het niet expres doet maar je ook niet weet waar het wel vandaan komt. Dat komt omdat het zijn onvermogen is om met alle prikkels om te gaan. Het onvermogen om de situatie te kunnen begrijpen of alle emoties te verwerken.

 

Gevoelige kinderen beleven hun wereld op een andere manier. Los van prikkels staan ze constant 'aan' om alle emotionele behoeftes vanuit de omgeving op te merken. Wanneer het te veel wordt voelen ze niet meer goed wat van hun is. Het is een emmer die overstroomt en die zich op dat moment alleen nog af kan afreageren op zijn omgeving.

Je voelt meer dan je denkt..

Gevoelige kinderen kunnen enorm zoekende zijn en zichzelf niet goed begrijpen. Onderhuids vechten ze tegen zichzelf. Ze begrijpen niet waar dat gevoel vandaan komt en wat de bedoeling is. In de afgelopen 10 jaar heb ik in mijn werk heel vaak de vraag beantwoord van kinderen zoals;  "Barbara waarom voel ik me zo"?

 

Om de behoeftes vanuit gevoelige kinderen beter te begrijpen ontbreekt er een hoop kennis in de huidige zorg. Vooral de kennis over ons bewustzijn en de invloed op hoe we ons voelen. Laat dat nou juist de basis zijn waaruit de onvrede ontstaat die je bij je kind kan opmerken. Het gebeurd zonder dat je aan de buitenkant kan zien wat de oorzaak is. Het gevoel om anders te zijn in combinatie met de opvoeding, de omgeving en alle sociale aspecten is het verwarrend en te veel. Het botst het met wat ze van binnen voelen. Want waarom voelen ze nu zo veel? Waarom hebben ze soms het gevoel dat ze geen connectie hebben met leeftijdsgenootjes?

 

Wat ik veel terug hoor bij ouders is dat ze zelf wel een gevoel hadden voordat ze mij inschakelde. De bevestiging op de gevoelens waar ze zich zo zorgen om hebben gemaakt zijn uiteindelijk ook een bevrijding.

Niets is zonder reden

Gevoelige kinderen lopen naarmate ze ouder worden vast omdat de wereld meer van ze vraagt. Maar je kan het ook al bij baby’s en peuters zien dat ze hun draai niet helemaal vinden. Dat komt omdat bijna alle kinderen van de laatste generaties met een enorm ontwikkeld bewustzijn op de wereld komen. Het is daarom niet gek dat je daar vroeg of laat mee kan vastlopen. 

Middels mijn methode is het mogelijk kinderen te verklaren wat er van binnen gebeurd! Er is een manier om allerlei gedragsproblemen en zorgen op te lossen. Dat doe ik door de oorzaken in kaart te brengen en begrip te brengen bij je kind maar ook kennis bij jou. Zo wordt het makkelijker om op jezelf te vertrouwen. 

Door mijn heldervoelende gave is het mogelijk energetisch (en telepathisch) contact te maken met jouw kind op afstand. Hierdoor wordt het direct duidelijk wat het probleem is zonder dat hij hiervoor met mij in één ruimte moet zijn. Ik verhelp slaapproblemen, angsten, eetproblemen en zelfs problemen met spraak of zindelijkheid door het energetisch werken op afstand. 

Hoe fijn is het als je rust krijgt? Zorgen en angsten verdwijnen als je kind van binnen voelt dat hij zijn buitenwereld kan vertrouwen.

De stabiele basis

Om jou te helpen de rust weer terug te krijgen in huis heb ik al mijn kennis en jarenlange ervaring in 2 vormen verwerkt. De ene vorm bestaat uit een samenwerking die geheel op maat is gemaakt voor je kind en waarbij je een direct resultaat gaat merken. De andere vorm bestaat uit een online leertraject waarbij ik jou alles ga leren over hooggevoeligheid en spiritualiteit bij gevoelige kinderen. Op deze manier bouw je aan een stabiele basis met technieken die je kunt gebruiken om rust en tevredenheid te creëren bij je gevoelige kind.

We doen het samen voor direct resultaat

Je gaat zelf aan de slag met mijn ondersteuning


Vragen of even sparren?

Wil je me een vraag stellen over mijn diensten? Stel ze gerust.