Ben jij klaar voor jouw magische reis?

Heb jij het gevoel dat jouw leven een diepere betekenis heeft? Heb jij een grote nieuwsgierigheid naar je hogere zelf en de innerlijke wijsheid in jezelf? Heb je het gevoel dat je hier met een reden bent en voelt de wereld voor jou anders dan anderen?

 

Ben jij overtuigd dat "Meesterschap over de ziel" voor jou de meest magische stap is op dit moment?

Laten we samen in de diepte van de ziel duiken

 • Omdat jij de fluisteringen van je ziel wil horen, je wil weten waarom je gevoelig bent en wat je met jouw energie kan bereiken.

 • Omdat jij in de liefdevolle connectie wil stappen die ik aan jou overbreng zodat je dat altijd op je eigen manier kan doen op de momenten dat jij het nodig hebt.

 • Omdat ik je in de verschillende thema's alles leer en meeneem hoe ik mijn spirit connectie zo sterk en liefdevol heb kunnen laten groeien.

 • Omdat je aan een reis begint die je steeds dieper en dieper in je innerlijke wereld laat groeien en laat vertrouwen.

 • Omdat je klaar bent met blijven twijfelen en zoeken en nu begint aan een nieuwe fase waarin de energie steeds krachtiger wordt.

Een bijzonder online & live traject

In dit online traject van 6 maanden gaan we werken met diverse thema’s zoals energievelden, je hogere vibe, zelfliefde, innerlijke kind werk en je spirit connectie ontwikkelen, maar ook welke overtuigingen en blokkades er in jou aanwezig zijn. Denk ook aan het eigen maken van je helende kracht en de connectie met engelen, lichtwezens en al het magische wat er uit het Universum beschikbaar is.

 

Deze spirituele leerweg is niet alleen een Meesterschap over de Ziel, maar ook een weg naar zelfliefde.

 

Praktisch ziet het programma er zo uit;

 • Vanaf woensdag 6 april om 10:00 uur starten de LIVE online sessies in de groep via ZOOM en deze zijn tweewekelijks op de woensdagochtend. Alle dagen staan vermeld in de FAQ onderaan deze pagina. De online soul teachings worden opgenomen.
 • Je krijgt vanaf de start van het traject maar liefst 12 maanden toegang tot de online academy met uitgebreide masterclasses en video’s die je volgt wanneer je wil en op je eigen tempo.
 • De tweewekelijks LIVE lessen  worden gevormd op basis van jouw ontwikkeling en zal ik cases behandelen op basis van de ervaring die je doormaakt.
 • Bij ieder thema verdiepende audio’s of meditaties en werkboeken om grote stappen te maken.
 • Een geweldige tribe met like minded mensen waarmee je kan connecten via de facebook community.

DE MEESTERSCHAP THEMA'S 

 

 • Werken met energie en energievelden

Na deze module is het helder hoe energie werkt en voelt voor jou. Ook weet je meer over hoe je energievelden kunt scheiden en wat van jou is en wat van de ander is. Je gaat steeds meer leren de energie in jezelf en jouw unieke krachtbron voor heling en inzicht.

 

 • Jouw hogere vibe en jouw spirit connectie

Na deze module voel je dat je veel groter bent dan je ooit hebt kunnen dromen. Je weet wat de invloed is op jouw spirit connectie en hoe je deze versterkt. Je voelt de kracht vanuit je hogere vibe en hoe dit je leven versterkt. Je wordt bekend met je intuïtie en haar subtiele signalen. Na deze module voel je hoe je contact kunt maken met het Universum en hoe je kunt vertrouwen op haar liefdevolle ondersteuning. Tevens zal je hierdoor leren hoe je contact kunt maken met jouw helende krachten.

 

 • Overtuigingen, blokkades en de ratio

Na deze module weet je wat de invloed is van jouw overtuigingen. Je ontdekt welke overtuigingen jou op dit moment blokkeren en wat je er zelf aan kan doen om ze te ontmantelen. Tevens zal je gaan voelen of er blokkades zijn en wat de invloed is van jouw ratio op het ontdekken en vertrouwen van jouw unieke gifts en spirituele connectie.

 

 • Jouw healing powers!

Ontdekken hoe je jouw helende vermogens kan openen, gebruiken en in kunt zetten voor jezelf of misschien wel je kinderen of anderen. We gaan op verkenning in de wereld van vorige levens en invloeden vanuit ons innerlijk kind. Patronen die bijvoorbeeld vanuit onze jeugd ontstaan en ons blokkeren ons mooiste magische leven eigen te maken.

 

 • Engelen, lichtwezens en andere dimensies

Na deze module voel je welke dimensies er zijn en waar we toegang tot hebben als we ons bewustzijn gaan gebruiken als heilig kanaal. Ons hogere zelf gaat namelijk verder dan alleen onze innerlijk wereld maar reist verder voorbij dimensies van tijd. Je kan daarom kennis gaan maken met verschillende lichtwezens en bijvoorbeeld ook andere stellaire dimensies.

 

 

Een speciale bonus

Inschrijvingen tot dinsdag 1 maart 12:00 uur voor " Meesterschap van de ziel" krijgen naast alles wat inbegrepen is in dit programma het volgende er bovenop:

 

 • Persoonlijk welkomst cadeau zoals een persoonlijk afgestemd kristal wat jou gaat ondersteunen tijdens jouw spirituele revolutie. Het is je eigen unieke krachtvoorwerp en ik kies zowel de soort die voor jou het meest geschikt is, plus de helende energie waarmee ik dit kristal ga opladen zodat jij er altijd kracht uit kan halen. 
 • 1-op-1 online reading sessie waarbij we de dieptes en vraagstukken vanuit je ziel helder gaan krijgen. Dit is heel persoonlijk wat er in de sessie gaat gebeuren. Bij de een is het gericht op healing van een oud stuk, bij een ander kan het zo maar een boodschap vanuit een overleden dierbare persoon zijn. Stel je voor dat je al jaren vast zit met bepaalde vraagstukken en we krijgen het in een sessie helder. Kan je je voorstellen wat dit doet met jouw spirituele groei? En welke kracht dit toevoegt aan de reis die we met elkaar gaan maken? Van deze persoonlijke sessie ontvang je naderhand ook een zoom opname. Of het een persoonlijke reis wordt of een boodschap, de opname is iets waar je lang plezier en steun uit gaat halen.

Ben jij er aan toe om diep in je ziel te duiken?

Wil jij de magie in jezelf eigen maken en deze bijzondere bonus cadeaus ontvangen?

IK STAP IN EN MIJN REIS GAAT VAN START

Normaal is 1 op 1 de enige manier om toegang te krijgen tot deze  kennis en daar betalen mijn klanten met gemak € 2222,- voor.  Uiteraard krijgen ze dan persoonlijke sessies maar met alles wat je in dit programma krijgt kan jij zulke enorme stappen gaan zetten en wat voor onschatbare waarde zou dit zijn.

Sowieso is deze kennis van onschatbare waarde. Als jij jouw hoogste zelf kan ontdekken, omarmen en bevrijden wat een magie gaat er dan ontstaan in jouw leven? Hoe veel zou dat je wel niet waard zijn? Deze investering in je magische zelf bedraagt nu slechts € 1497,- inclusief btw. Het is mogelijk om dit in 3, 6 of 12 maandtermijnen te betalen.

Ik doe mijn investering eenmalig

Ik verspreid mijn investering over verschillende termijnen

Dit is wat andere deelnemers over dit programma zeggen...

Review van Rebecca

Barbara heeft mij handvaten gegeven om steeds een beetje dieper in mezelf te komen en kennis te maken met mijn ziel, spirits en andere werelden. Elke sessie is magisch en Barbara begeleidt je op haar eigen nuchtere manier, met beide benen op de grond.

Door de veilige en liefdevolle setting voelt het goed om kwetsbaar te zijn en daardoor ook nieuwe en verhelderende inzichten te krijgen. 

Ik ben erg dankbaar dat Barbara op mijn pad is gekomen en dat ze mij heeft geholpen te vertrouwen in mezelf en dat ik daardoor zo ver ben gekomen om daadwerkelijk stappen te zetten en aan mezelf te werken.


Review van Donna

Toen ik dit voorbij zag komen voelde ik dat dit mij verder zou gaan helpen. Nu ik midden in het traject zit kan ik vertellen dat dit gevoel juist was. Ik heb al zoveel moois ervaren.

Ik durf al veel meer voor mezelf te gaan staan, voor mezelf op te komen en nee durven zeggen als ik iets niet wil.

Ik ben veel meer naar mijn gevoel gaan luisteren. Ik kan dit iedereen aanraden want je word echt de beste versie van jezelf! En dat is zo'n super gevoel!


Review van Angelique

Ik ben altijd wel met het spirituele bezig geweest maar kon er nooit echt inhoud aan geven en dan ebde de aandacht ervoor weer weg. Ik ben vaak bij Mediums geweest omdat ik altijd wel ergens opzoek was naar innerlijke rust of willen weten wat er spiritueel aan mij knaagt.


Ongeveer 6 jaar geleden ben ik voor het eerst bij Barbara geweest, en 2 jaar geleden nog eens, dat gaf mij toen wel wat inzicht, maar door een druk leven verzand je weer in je dagelijkse beslommeringen.

Begin September ben ik weer naar een medium geweest in Eindhoven, eigenlijk met de vraag wat ik nu in Godsnaam moet gaan doen om op het Spirituele pad te blijven. Zij gaf aan dat het al lang in mij zit maar dat ik gelijkgezinden op moet zoeken. Geen idee waar ik dat dan moest zoeken en per toeval kwam ik op Facebook het programma van Barbara tegen voor “Spirit Magic - Meesterschap over de ziel” en heb mij direct in geschreven.

We zijn nu een paar maanden verder en kan zeggen dat deze sessies een enorme bijdrage leveren aan mijn spirituele ontwikkeling. Ik heb al veel inzichten gekregen en zelfs Readings gegeven en gekregen van mijn “klas” Barbara heeft buiten haar gave de kunde om alles op een nuchtere manier te vertellen en uit te leggen, ook aan humor ontbreekt het niet. Dus geen wazige zweverige rituelen. Ik ben Barbara nu al dankbaar voor wat zij heeft overgebracht en hoop op een vervolg. Iedereen die een stapje verder wil in het verder ontwikkelen van spirituele kwesties raad ik van harte aan om dit programma te volgen.

Meld je nu direct aan! 


Dan krijg je ook nog eens twee geweldige bonussen cadeau!

Extra bonus alleen tot dinsdag 12:00 uur geldig!


Misschien heb je wel vragen, twijfels of zorgen?

Mijn gevoel zegt JA maar ik vind het spannend om deze investering te doen.

Nieuwe grote stappen zoals investeringen zijn altijd spannend en het is heel normaal om het spannend te vinden om een investering te doen in jezelf. Want dit traject is niet zo maar een traject. Het proces begint al bij dit stuk en laat je al (onbewust spiegelen) zien wat jij jezelf waard vindt, en hoe graag je wil groeien.

 

Gun jij het jezelf om de volledige versie vanuit je ziel te ontdekken en je spirit op een veilige fijne manier te ontplooien? Ben je klaar om die bezielde sprankelende versie te worden die je diep van binnen bent? En voel je diep van binnen een JA? 

Dan weet je dat je de angsten hiervoor volledig kan omarmen en los mag laten. Investeringen in jezelf blijven altijd lastig. Persoonlijk investeer ik steeds meer en meer en zie ik welke groei ik hierdoor door maak. En dat is uiteindelijk het belangrijkste om voor ogen te houden.

Behaal ik wel resultaten uit dit traject?

Dit traject is zo ontworpen dat je er heel veel resultaat uit kan halen. Ten eerste is er de academy met alle waardevolle online video’s en het materiaal waarmee je zelf aan de slag kan gaan. En daarnaast hebben we de tweewekelijke live sessies waarbij ik echt live lessen in je bewustzijn ga geven. Maar ook kunnen hier specifieke soulcases besproken worden. We vertrekken vanuit de Checkup zodat we helder gaat krijgen wat voor jou de belangrijkste pijlers zijn. Op deze manier kunnen we je persoonlijk evolutie tussendoor checken om te kijken waar je staat zodat je naar je resultaten toe kan werken.

 

Als je diep in je hart een JA voelt en jouw commitment is er helemaal naar om er alles uit te halen, dan weet je dat het je gevoel goed zit en dat je het op dit punt mag gaan vertrouwen.

Ik heb al veel aan spirituele ontwikkeling gedaan dus is dit wel wat voor mij?

Ook als je veel aan jezelf gewerkt hebt in de vorm van coaching, opleiding of een andere manier kan deze reis naar Meesterschap over de ziel een hele mooie reis voor jou worden. Omdat er vanuit mijn energie een diepere laag aangeraakt gaat worden, die ook voor jou als ‘ervaren’ spiritueel en bewust persoon weer nieuwe inzichten kan geven. Ieder persoon blijft en houd zijn blokkades en soms ook de blinde vlekken waardoor het nog niet helemaal stroomt. Zo lang je er nog niet ‘helemaal’ bent voor je gevoel, dan weet je dat je nog verder mag blijven groeien en dat er ook voor jou nieuwe stappen uit zullen komen die jouw bewustzijn de verdieping geven die je zoekt.

Krijg ik persoonlijke 1 op 1 begeleiding tijdens dit traject?

Je word niet persoonlijk 1 op 1 begeleidt tijdens dit traject. Je mag alle vragen insturen op voorhand en voor de live masterclasses zal ik de vragen selecteren die het meest waardevol zijn voor de groep. Op dat moment wordt jouw vraag dus wel persoonlijk behandeld maar in de groep.  Uiteraard zal dit antwoord soms samengaan met een advies vanuit de energie (ziel/gidsen/andere spirituele begeleiders) van de vraag of vraagsteller. Dus het antwoord brengt jou (en ook de andere deelnemers) altijd een mooie kans om jezelf te verdiepen in de blokkade die je tegenkomt of het stuk waarin je vast kan lopen.

 

Daarnaast zijn vragen ook vaak mooie eyeopeners voor anderen, omdat veel mensen in een gelijksoortige fase zitten. Het ondersteunen vanuit de groepsdynamiek brengt mooie inzichten die je verder zullen helpen.

Wanneer worden de live online coaching sessies gegeven?

De LIVE sessies zullen in de ochtend worden gegeven om 10:00 uur en opgenomen. Indien je er een keer niet live bij kunt zijn kan je de opnames altijd terugkijken in de online academy in Huddle.

Is dit traject alleen maar online en wordt ik aan m’n lot overgelaten?

Het gevaar bij online trajecten schuilt er in dat je er aan begint en dat al snel de aandacht weg dwarrelt als het even lastig wordt. Daarom beginnen we vooraf met de Checkup zodat ik duidelijk weet waar je heen wil. En omdat we het in de groep gaan delen krijg je ook ondersteuning vanuit de andere deelnemers. Als ik merk dat je weinig aanwezig bent zal ik bij je peilen of je nog on track bent en waar je behoefte is zodat ik de LIVE sessies mee kan laten groeien met de behoeftes vanuit de groep en jouw persoonlijke behoeftes. (uiteraard als dit mogelijk is en passend binnen de behoeftes vanuit de groep). Ik ben geen stok achter de deur maar ik wil je ook niet laten verdwalen en zal mijn uiterste best doen dat jij je thuis gaat voelen gedurende dit traject en in de ondersteunende energie die we gaan opbouwen.

 

Daarnaast zijn er de LIVE coaching sessies en masterclasses waardoor je ook gebonden blijft en actief verwacht wordt mee te doen. Je wordt dus niet alleen losgelaten in een online omgeving. Je gaat echt samenwerken en bij elkaar oefenen gedurende het traject.

Is er een mogelijkheid om vragen te stellen tijdens het taject?

Voorafgaande LIVE coaching sessies of Q&A wordt er de ruimte geboden om jouw vragen in te sturen. Deze sessies worden dus gevormd op basis van de input die ik van jou als deelnemer krijg zodat ik weet waar je tegenaan loopt. En zo kan iedere vorm van materiaal zo sterk mogelijk worden en jouw ontwikkeling het beste ondersteunen. Ook tijdens de sessie worden er vragen gesteld en verschillende onderwerpen besproken. 

Geef je ook individuele begeleiding op aanvraag?

Voor de individuele begeleiding heb ik een speciaal traject genaamd The Spirt Magic Mastery Exclusive.

Dit is een intensief 1 op 1 traject waarbij we met persoonlijke healing & teaching sessies gezamenlijk jouw bewustzijn gaan verkennen. De inhoud vanuit het online traject is hierop gebaseerd maar heeft een andere dynamiek omdat je niet 1 op 1 met mij aan het werken bent. Echter is de energie in de groepsessies enorm krachtig en hebben de huidige deelnemers hele mooie resultaten behaald.

Ik ben bang dat ik te weinig tijd heb voor het traject.

De tijd die jij hiervoor nodig zal hebben werkt voor iedereen anders. Afhankelijk van hoe snel jij leert en wat je fijn vindt bepaal je zelf hoeveel je per week tot je wil nemen. Ieder thema wordt geleidelijk vrij gegeven zodat het mij de vrijheid geeft bij te sturen in het materiaal. En ook het materiaal aan te kunnen passen op de energie van de groep. Iedere maand komt er een thema vrij in de online academy, en daarnaast zijn er de LIVE sessies die ieder rond de 1,5 uur tot uiterlijk 2 uur in beslag nemen. Daarnaast vragen de verdiepende audio’s en meditaties ook tijd en aandacht. Des te meer je dit op zal nemen in je routine en vaak zal oefenen, des te dieper zal je kunnen gaan. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor het resultaat gelang naar de tijd en energie die je hierin zal steken.

Zijn er al vaste momenten bekend die ik vrij moet houden?

De tweewekelijkse live sessies die voorzien zijn in dit traject worden in de ochtend gegeven. Dit is in verband met mijn eigen energie het beste en uiteindelijk kan ik jullie alleen het beste geven als ik vanuit de energie werk wat voor mij het beste is. Het is aangeraden en leuk als je er LIVE bij bent maar lukt het niet? Na iedere sessie staat de replay online in de academy zodat je niets mist.

2022

 • Woensdag 6 april om 10:00 uur.
 • Woensdag 20 april om 10:00 uur.
 • Woensdag 11 mei om 10:00 uur.
 • Woensdag 25 mei om 10:00 uur.
 • Woensdag 9 juni om 10:00 uur.
 • Woensdag 22 juni om 10:00 uur.
 • Woensdag 6 juli om 10:00 uur.
 • Woensdag 20 juli om 10:00 uur.
 • Woensdag 17 augustus om 10:00 uur.
 • Woensdag 31 augustus om 10:00 uur.
 • Woensdag 14 september om 10:00 uur.
 • Woensdag 28 september om 10:00 uur.

 

Hoe lang blijf ik toegang houden tot de online academy?

Je behoudt een jaar toegang tot alle online content in de academy.