Jij bent hier met een speciale reden

 • Heb jij het gevoel dat jouw leven een diepere betekenis heeft?
 • Heb jij een grote nieuwsgierigheid naar je hogere zelf en de innerlijke wijsheid in jezelf?
 • Heb je het gevoel dat je hier met een reden bent en voelt de wereld voor jou anders dan anderen?
 • Voel je je hierdoor soms ook wel eens alleen?
 • Voel je je soms verdwaald in het spirituele landschap en heb je geen idee waar je moet beginnen?

Jij bent hier voor een hoger doel

Wees gerust want veel mensen zoals jij zijn geboren met een spiritueel talent maar zoekende op aarde. Dit komt omdat je ziel weet dat je voor een hoger doel geboren bent. Je ziel weet dat deze weg er niet zo maar een is.

 

En jij voelt dat vanbinnen ook. En de vraag is hoe kan je daar op vertrouwen en hoe kan je dat ontdekken?

 

Stel dat je door de sluiers kan kijken...

Soms blijven dezelfde situaties zich herhalen. Het is net alsof je tegen een muur aanloopt en niet weet hoe je verder moet, of welke kant je op zou moeten gaan. Vaak hebben we eerder signalen ontvangen maar wist je niet of het ook het juiste moment was. Of blijf je vast zitten bij de vraag 'hoe'.

 

En zonder dat je het door hebt verstrijken de weken en de dagen zonder dat er ook écht iets blijvend verandert.

Wat als je de mist weg kan laten trekken en helder gaat voelen wat de bedoeling is? Het is niet gek dat het nu nog niet vanzelfsprekend is. 

Misschien herken je:

 

 • Je hebt vaak van die bizarre toevallige momenten zoals personen die je tegenkomt of bellen.
 • Een teken of signaal op je pad waarvan je weet dat het iets betekent maar wat?
 • Je hebt je vaak afgevraagd waarom je hier op de aarde bent en wat jouw doel is.
 • Je wordt snel gevoelig of emotioneel genoemd door je omgeving.
 • Je hebt veel heftige gebeurtenissen meegemaakt en je zou graag meer over jezelf willen leren.
 • Je hoort wel eens dat je een fijne energie hebt en vaak vrolijk en sterk bent.
 • Mensen kloppen graag bij jou aan voor ondersteuning of hulp.

Dat is natuurlijk niet zo maar. Jouw gevoel is zo sterk ontwikkeld omdat je bewustzijn een groter doel dient dan jij je nu  kan voorstellen.

 

Het probleem is dat we vanuit onze jeugd sterk geconditioneerd zijn. Hierdoor zijn we het contact met onze binnenwereld verloren. We weten we niet meer zo goed wie we van binnen zijn.

 

Wat is nu echt onze innerlijke kracht? Als we daar überhaupt voor open staan en het durven te belichamen. Om nog maar te zwijgen over vorige levens, waar magie en wijsheid ooit zelfs verboden waren!

Niets is voor niets geweest..

Mensen zoals jij en ik, die een hoger bewustzijn hebben, een oude ziel die zo ontwikkeld is zijn tevens enorme twijfelaars. Ondanks alles wat je al geprobeerd hebt aan spirituele cursussen, boeken en opleidingen lijkt het soms niet te werken. Of dat er er toch een stuk is wat je mist.

 

Waarom mis je nog de grote AHA momenten? Omdat de dieptes van je ziel niet voldoende gespiegeld zijn. Je laat je misschien onbewust leiden door anderen waarvan je denkt dat zij slimmer, beter of meer ontwikkeld hierin zijn.

Hierdoor ga je ongemerkt voorbij aan je eigen wijsheid. Aan het licht wat je van binnen bent. Die magische bron is er klaar voor, ze wacht tot jij je met haar verbindt.

We hebben nou eenmaal soms wat tijd nodig tot we volledig tot bloei komen, des te eerder jij je ziel hiervoor inschakelt des te beter wordt je leven.

 

Je hoeft niet meer te twijfelen over;

 • Of het wel goed is wat je doet omdat je jouw eigen methode ontwikkeld.
 • Wat je nou aanvoelt omdat je leert te vertrouwen op jouw eigen stroming.
 • Oude angsten of blokkades die je misschien wel belemmeren want je gaat ze transformeren.
 • Jouw energie en wat de invloed is van anderen omdat je zuiver voelt wat van jou is.

 

Jouw bewustzijn is de toegang tot jouw innerlijke magie. Des te meer deze stroom volledig door jou geopend en herkent wordt, des te meer wonderbaarlijke toevalligheden gaan er op je pad voorbij komen. Als je leert te groeien in de verbinding met de bron die onuitputtelijk is, des te sterker voel jij je in nieuwe uitdagingen die op je weg komen.

 

Voel eens bij jezelf in.

Hoe krachtig zal je in het leven staan als je vertrouwd op die magische bron in jezelf. Hoe zal jij je voelen? Voel het nu eens echt!

 

Sluit je ogen en stel je voor dat je voelt welke kracht er uit jouw ziel komt. Voel het volledig en zie wat je zou zien, hoor wat je zou horen.

Hoe voelt het als je vertrouwd op de begeleiding van je hogere zelf? Zodat je geen angsten meer hebt en altijd voelt dat je ondersteunt wordt. Hoe krachtig wordt het als je dit steeds meer een meer voelt groeien in jezelf.

Wat als je hierdoor open gaat, je angsten voorbij gaat, wat als jij tot bloei komt!

Jouw bewustzijn, je ziel en jouw magische kern hebben een bedoeling! Des te meer jij jouw reden van bestaan gaat voelen en ontfutselen des te meer magie er naar boven zal komen. Dan mag het echt gaan stromen en zal je steeds meer bijzondere mensen en mogelijkheden op je pad tegen blijven komen.

Tijd om in de magie van je ziel te groeien

Na alle spirituele wegen die je al hebt afgelegd is het de tijd om jouw eigen weg te verkennen. Omdat je de hoogste waarheid in jezelf wil leven. Je wil het voelen en je wil er op kunnen vertrouwen. Want mochten er nieuwe uitdagingen op je pad komen, dat je al het vertrouwen in jezelf en in je innerlijke kracht hebt om dit weer te transformeren.

 

Jouw spirituele begeleiders zijn er om samen met jou, jouw hemel op aarde te creëren.  Om jouw innerlijke magiër te ontwaken en te herleven. Voor wie en wat je dat ook gaat gebruiken, maar ten eerste voor je eigen geluk! Jouw hoogste en heilige goed, jouw doel als ziel op deze aarde. 

 

Wil jij graag;

 • Een zijn met jouw spirit en hierop durven vertrouwen?
 • De aanwezigheid en het contact met jouw gidsen kunnen ervaren?
 • Ervaren welke kracht er uit het Universum voor ons is?
 • Ervaren welke liefde er nog meer in andere dimensies te ontdekken is?

 

Zie jij jouw nieuwe leven net zo  magisch als dat jij zelf in de kern bent? Vind je het moeilijk om te vertrouwen maar weet je dat het zo is? Iedereen kan namelijk groeien naar een liefdevolle connectie met zijn ziel, en zijn hogere zelf. Je hebt daar echt geen gave voor nodig, het zit in onze natuur.

 

Voel jij een JA?

 

Dan ben je klaar om de magische versie van jezelf te ontdekken en te beleven. Zodat al jouw innerlijke wijsheid je leven een gouden randje mag geven. Wanneer jij gaat groeien in de connectie met je hogere zelf, de begeleiding vanuit je ziel dan kunnen jouw unieke kleuren echt tot zijn recht komen.

Spiritueel Meesterschap: Groeien & bloeien in liefde!

"Spiritueel Meesterschap - groeien & bloeien” is een groepsprogramma, een online traject waarin we de dieptes van jouw ziel en jouw intuïtieve talenten gaan verkennen.

 

Deze samenwerking kan je zien als een heilige tribe die we samen zullen vormen in de online academy. Je gaat hierdoor zelf ontdekken wat er in jouw mind en jouw ziel blokkeren om te leven vanuit de afstemming met jouw hogere zelf en jouw magische kracht.

 

Doordat ik je op weg help ga je zelf op verkenning zonder angsten en leer je een zuivere verbinding open te stellen waarin je de hogere waarheid vanuit de spirits gaat voelen en beleven.

 

Dit is werk op zielsniveau wat van alles in gang gaat zetten. Ik begeleid je gedurende dit traject in de online omgeving met video's, meditaties, live lessen in jouw bewustzijn, zodat je de wijsheid in jezelf op een nieuwe manier gaat ontdekken.

Zo ziet het Spiritueel Meesterschap-programma er uit

Dit traject is opgebouwd in verschillende masterclasses en modules waarin jij alles gaat leren over de volgende thema’s:

 

 • Werken met energie en energievelden

Na deze module is het helder hoe energie werkt en voelt voor jou. Ook weet je meer over hoe je energievelden kunt scheiden en wat van jou is en wat van de ander is. Je gaat steeds meer leren over de energie in jezelf en jouw unieke krachtbron voor heling en inzicht. Hoe kan je jouw energie zuiver voelen en schoon houden?

 

 • Jouw hogere vibe en jouw spirit connectie

Na deze module voel je dat je groter bent dan je ooit hebt kunnen dromen. Je weet wat de invloed is op jouw spirit connectie en hoe je deze versterkt. Je voelt de kracht vanuit je hogere vibe en hoe dit je leven versterkt. Je wordt bekend met je intuïtie en haar subtiele signalen. Na deze module voel je hoe je contact kunt maken met het Universum en hoe je kunt vertrouwen op haar liefdevolle ondersteuning. Tevens zal je hierdoor leren hoe je contact kunt maken met jouw helende krachten. Tevens leer je waarom het niet lukt als je te veel twijfelt aan jezelf en je waarneming.

 

 • Overtuigingen, blokkades en de ratio

Na deze module weet je wat de invloed is van jouw overtuigingen. Je ontdekt welke overtuigingen jou op dit moment blokkeren en wat je er zelf aan kan doen om ze te ontmantelen. Tevens zal je gaan voelen of er blokkades zijn en wat de invloed is van jouw ratio op het ontdekken en vertrouwen van jouw unieke gifts en spirituele connectie. Ook komt hier een stukje angst, ego, en alle andere innerlijke blokkades voorbij die we samen op gaan ruimen.

 

 • Jouw healing powers!

Ontdekken hoe je jouw helende vermogens kan openen, gebruiken en in kunt zetten voor jezelf of misschien wel je kinderen of anderen. We gaan op verkenning in de wereld van vorige levens en invloeden vanuit ons innerlijk kind. Patronen die bijvoorbeeld vanuit onze jeugd ontstaan en ons blokkeren ons mooiste magische leven eigen te maken. Je gaat echt leren reizen in jouw bewustzijn door jouw ziel heen. Je leert zelf hoe je gaat navigeren zodat je jouw bron altijd kan raadplegen voor kracht en inzicht. Door de geleidelijke ontwikkeling zal je steeds meer vertrouwen krijgen in jezelf waardoor je ook in staat bent af te stemmen op een ander! Enorm leerzaam en leuk als je je hiervoor interesseert. 

 

 • Engelen, lichtwezens en andere dimensies

Na deze module voel je welke dimensies er zijn en waar we toegang tot hebben als we ons bewustzijn gaan gebruiken als heilig kanaal. Ons hogere zelf gaat namelijk verder dan onze innerlijk wereld maar reist verder voorbij dimensies van tijd. Je kan daarom kennis gaan maken met verschillende lichtwezens en bijvoorbeeld ook andere stellaire dimensies. Welke gidsen, spirituele begeleiders zijn er voor jou om jou tijdens je aardse reis te ondersteunen. 

 

 • Extra bonus module "Mijn ochtendritueel'

Omdat goed geaard zijn het belangrijkste is voor gevoelige mensen neem ik je mee in mijn ochtendritueel. Aarding is het centraliseren of kanaliseren van je energie zodat je gedurende de dag niet leeg loopt op negatieve mensen of nare gebeurtenissen.

 

Je kan je namelijk niet helemaal afsluiten maar je kan wel leren hoe je je zo goed mogelijk wapent als je gevoeliger bent dan anderen. Ik leer je in deze bonus module wat en hoe ik mijn ademhalingsoefeningen gebruik maar ook mijn meditaties en visualisaties deel ik met je, die mij helpen sterk in mijn schoenen  te blijven staan gedurende de dag.

 

DE LIVE LESSEN

Naast alle thema's zoals hierboven omschreven worden er tweewekelijke live lessen gegeven via Zoom. Tijdens deze live lessen leer je hoe je jouw bewustzijn kan gebruiken om een zuiver kanaal te worden voor spirit. Tijdens deze live lessen gaan we reizen maken die jou naar alle dieptes van je ziel brengen. Vanuit de voorgaande live lessen brengen deze reizen niet alleen grote inzichten maar geven ze ook een transformatie. Werken met de lichtwereld en met alle energie die er voor ons beschikbaar is, werkt op diep niveau. Behalve een spirituele reis en zelfontwikkeling is het tevens een grote transformatie waardoor je meer gaat vertrouwen op jouw innerlijke begeleiding.

De opnames van de sessies worden beschikbaar gesteld in de online omgeving zodat je iedere keer een reis opnieuw mag maken in je eigen tijd. Zo heb je zelf in de hand hoe snel jouw connectie versterkt gaat worden.

Individuele coaching

Hoewel het programma geen 1 op 1 begeleiding biedt naast alle inhoud, stem ik mij wel af op jullie vragen die vooraf worden ingezonden. Gezien dit traject veel inzichten biedt wil ik jouw vragen of kwesties in de groep kunnen behandelen. Je kan dus vooraf je vraag insturen of wens als je dieper inzicht wil op een blokkade of een thema waar je tegenaan loopt. Vervolgens zal ik kiezen (indien een selectie nodig is) welke vraag het meest relevant is voor de rest van de groep. Je ontvangt dus uiteindelijk wel een antwoord op je vraag maar in de groep, het is geen garantie dat je vraag te allen tijde beantwoord wordt vanuit spirit. Tussendoor vraag ik ook regelmatig of er kwesties zijn waar behoefte aan coaching of verdere verdieping op gewenst is.

Om jouw ziel volledig tot bloei te laten komen..

Krijg je bij dit traject...

Gedurende 6 maanden zullen we de verschillende thema’s zoals hierboven omschreven gaan ontdekken en uitbouwen in onze online tribe met magisch mooie mensen die gelijkgestemd zijn. Je bent niet meer alleen aan jouw persoonlijke reis begonnen, maar je hebt medereizigers aan je zij.

 • Vanaf woensdag 11 mei om 10:00 uur starten de LIVE lessen in de groep via ZOOM en deze zijn tweewekelijks op de woensdagochtend. Deze online lessen worden opgenomen dus je hebt naderhand de beschikking in de academy.
 • Je krijgt vanaf de start van het traject 12 maanden toegang tot de online academy met uitgebreide masterclasses en video’s die je volgt wanneer je wil en op je eigen tempo.
 • De tweewekelijks LIVE online lessen worden gevormd op basis van jouw ontwikkeling en zal ik ervaringen en vragen behandelen op basis van wat je doormaakt. Denk bijvoorbeeld ook aan diepgang met het betreffende thema, maar ook groep healings. Je kan iedere reis daarna zelf herhalen met de opname die beschikbaar wordt gesteld.
 • Bij ieder thema extra verdiepende audio meditaties om grote stappen te kunnen zetten.
 • Een geweldige tribe met like minded mensen waarmee je kan connecten via een facebook community.
 • Tussentijds oefenen en inchecken waar je staat en wat er nodig is.
 • Readings & inzichten doordat je bij elkaar gaat oefenen wanneer de tijd rijp is.

Wanneer starten we?

We starten op 11 mei om 10:00 uur met een speciale LIVE Kickoff.

De investering in jouw magische zelf...

Normaal is 1 op 1 de enige manier om toegang te krijgen tot deze  kennis en daar betalen mijn klanten met gemak € 2222,- voor.  Uiteraard krijgen ze dan persoonlijke sessies maar met alles wat je in dit programma krijgt kan jij zulke enorme stappen gaan zetten en wat voor onschatbare waarde zou dit zijn.

Sowieso is deze kennis van onschatbare waarde. Als jij de connectie met jouw hoogste zelf gaat ontdekken, omarmen zodat je er in gaat groeien. Jezelf bevrijden van blokkades zodat jouw energie steeds meer gaat groeien. Wat een magie gaat er dan ontstaan in je leven? Hoe ongelooflijk veel zou dat je wel niet waard zijn?

Deze investering in je magische zelf bedraagt nu slechts € 997,- inclusief btw. Het is mogelijk om dit in 3, 6 of 12 maandtermijnen te betalen.

Je kan dus al voor slechts € 83,00 per maand beginnen aan een reis die je leven verandert. Dat is een claim die ik durf te geven gezien de geweldige resultaten uit de eerste groep, en ook de behoefte vanuit deze groep om hier mee verder te gaan.

Wat houd jou nu nog tegen?

Meld je nu direct aan! 

Mijn garantie

Disclaimer of your higher self...

Veel mensen verwachten dat ze snel in hun bewustzijn kunnen afreizen. Dat het makkelijk is om contact te maken met je gids of ziel. Puur omdat het zo veel in cursussen wordt aangeboden. Maar waarom zijn er niet zo veel mensen heel goed in? Omdat het ze ontbreekt aan de nodige vlieguren. Aan het daadwerkelijk vertrouwen opbouwen. Het ontfutselen van het ego en ons eeuwige ratio die overal wat van vindt.

 

Daarom juist is het zo ontzettend belangrijk dat je heel bewust wordt van je lichaam als instrument en de invloed van jouw lichaam op je bewustzijn. Je dient hiervoor het werk, de tips, de opdrachten en de meditaties uit te voeren zodat je in het vertrouwen kan groeien waar je ziel zo lang naar verlangd. Dat vereist soms verandering van patronen, leefstijl en opvattingen. Niets is meer hetzelfde als je ÉCHT de ware magie in jezelf durft toe te laten.

 

Ik verwacht daarom jouw uiterste inzet en toewijding. Want jij bent degene die het werk doet en je bent grotendeels zelf verantwoordelijk voor je eigen succes. Denk bijvoorbeeld aan de oefeningen en de meditaties dagelijks gaan integreren zodat je écht een groeispurt kan maken.

 

Ik heb helaas geen magische toverstaf, ik kan alleen helpen dat jij jouw eigen staf gaat ontdekken. Mocht je om welke reden dan ook vastlopen en ontevreden raken? Wil je stoppen met dit programma of zie je de waarde er niet van? Vraag om hulp in de groep en neem contact met mij op. Ik ben bereid extra in jou te investeren in bijvoorbeeld een 1 op 1 hulp sessie als je dreigt vast te lopen. Zo hoop ik jou te garanderen dat ik er alles aan zal doen om jouw energie, jouw connectie naar een level te brengen waarin je overtuigd wordt van jezelf.

 

En nu jij..

Ben jij bereid in je ziel te duiken? Wil je alles in jouw magische zelf handen en voeten gaan geven? Weet je dat groeien in fases gaat en wil je nu een groeispurt maken? Zodat het jou krachtig maakt voor de rest van je leven?

 

De start van mijn reis

Ik was 22 jaar oud toen ik mijn vader verloor aan kanker. Een lieve vader maar afwezig. Zijn ziekte was mijn hoop op herstel en een sterkere verbinding. Helaas kwam het daar niet meer van en was de hoop verloren. Omdat ik zo teleurgesteld was dat we zo kort samen hadden geleefd moest het anders! Er was meer! Daar was ik als kind van overtuigd.

 

Al snel ontdekte ik het pad van Mediumschap en ontdekte ik mijn unieke gave om met zielen te communiceren. Zowel van levende mensen, overleden mensen maar zelfs van baby’s en dieren!

 

Wat volgde was de grootste transformatie die ik ooit mee zou gaan maken. Het feit dat we als mens de kracht hebben om ons te verbinden met een diepere wijsheid. Een wijsheid die ons inzicht geeft in onszelf. Een wijsheid die ons de reden van ons bestaan kan laten voelen. Een wijsheid en een kracht die ons altijd er bovenop helpt. Zonder dat je er iets speciaals voor nodig hebt. Het goud ligt allemaal in jouw handen. Voor mij was dat life-changing en het heeft me zo veel moois gebracht.

Wat anderen over mij zeggen

Review van Leen

In het traject met Barbara draait alles rond ervaren op een speelse, natuurlijke manier. Niks zweverigs, lekker nuchter. Met veel humor ook. Tegelijk ga je enorm veel magie ervaren. Het is voor mij een ware verademing omdat ik vaak afknap op al het mysterieuze, zelfs zweverige, dat rond het spirituele hangt. Met Barbara aan je zijde wordt magie lekker normaal. En wordt het normale magisch. Door haar traject is de ontwikkeling van mijn gave enorm aan het versnellen. Een echte aanrader dus!

Review van Angelique

Ik ben altijd wel met het spirituele bezig geweest maar kon er nooit echt inhoud aan geven en dan ebde de aandacht ervoor weer weg. Ik ben vaak bij Mediums geweest omdat ik altijd wel ergens opzoek was naar innerlijke rust of willen weten wat er spiritueel aan mij knaagt.


Ongeveer 6 jaar geleden ben ik voor het eerst bij Barbara geweest, en 2 jaar geleden nog eens, dat gaf mij toen wel wat inzicht, maar door een druk leven verzand je weer in je dagelijkse beslommeringen.

Begin September ben ik weer naar een medium geweest in Eindhoven, eigenlijk met de vraag wat ik nu in Godsnaam moet gaan doen om op het Spirituele pad te blijven. Zij gaf aan dat het al lang in mij zit maar dat ik gelijkgezinden op moet zoeken. Geen idee waar ik dat dan moest zoeken en per toeval kwam ik op Facebook het programma van Barbara tegen en heb mij direct in geschreven.

We zijn nu een paar maanden verder en kan zeggen dat deze sessies een enorme bijdrage leveren aan mijn spirituele ontwikkeling. Ik heb al veel inzichten gekregen en zelfs Readings gegeven en gekregen van mijn “klas” Barbara heeft buiten haar gave de kunde om alles op een nuchtere manier te vertellen en uit te leggen, ook aan humor ontbreekt het niet. Dus geen wazige zweverige rituelen. Ik ben Barbara nu al dankbaar voor wat zij heeft overgebracht en hoop op een vervolg. Iedereen die een stapje verder wil in het verder ontwikkelen van spirituele kwesties raad ik van harte aan om dit programma te volgen.

Review van Donna

Toen ik dit voorbij zag komen voelde ik dat dit mij verder zou gaan helpen. Nu ik midden in het traject zit kan ik vertellen dat dit gevoel juist was. Ik heb al zoveel moois ervaren.

Ik durf al veel meer voor mezelf te gaan staan, voor mezelf op te komen en nee durven zeggen als ik iets niet wil.

Ik ben veel meer naar mijn gevoel gaan luisteren. Ik kan dit iedereen aanraden want je word echt de beste versie van jezelf! En dat is zo'n super gevoel!

Review van Rebecca

Barbara heeft mij handvaten gegeven om steeds een beetje dieper in mezelf te komen en kennis te maken met mijn ziel, spirits en andere werelden. Elke sessie is magisch en Barbara begeleidt je op haar eigen nuchtere manier, met beide benen op de grond.

Door de veilige en liefdevolle setting voelt het goed om kwetsbaar te zijn en daardoor ook nieuwe en verhelderende inzichten te krijgen. 

Ik ben erg dankbaar dat Barbara op mijn pad is gekomen en dat ze mij heeft geholpen te vertrouwen in mezelf en dat ik daardoor zo ver ben gekomen om daadwerkelijk stappen te zetten en aan mezelf te werken.

Je kan deze reis al starten vanaf €83,- per maand!

Zo is het voor iedereen mogelijk om te beginnen met groeien vanuit de ziel, groeien in de reis naar de ziel. Groeien naar innerlijke wijsheid, zelfvertrouwen, meer energie en beseffen waar je voor geboren bent. Wat jouw doel is in dit leven. Welk heilig doel jouw ziel is gegeven. De reviews liegen er niet om, ik sta daarom te popelen met jou van start te gaan. Dus mijn vraag aan jou is... wat wil jij.. ben jij klaar om te groeien?

Een diepe duik in je ziel

Heb jij al veel geprobeerd? Ben jij klaar met alle bewustzijnsprogramma’s, online cursussen en losse flodders? Heb je een hoop gedaan maar klikt het ergens nog niet? Heb je nog steeds het gevoel dat je een stuk mist?

 

Dan is het antwoord heel simpel: "Je bent nog niet diep genoeg gegaan"!

 

Nu is het moment dat je ziel aan jouw innerlijke poorten rammelt om dieper met dit stuk aan de slag te gaan. Dat je hiervoor intens en persoonlijk begeleid wordt door een expert op het gebied van mediumschap en healing. Omdat het nu echt de tijd is om de magie in jezelf naar voren te halen. Om te gaan voelen en te vertrouwen zodat je een prachtige stevige basis op kan bouwen.

 

Want na 12 jaar mensen begeleiden, consulten geven, lessen geven, ben ik door alle diepste dalen gegaan. En je kan pas een ander goed begeleiden als je je eigen donkere dieptes hebt verkend! Door mijn bloedeerlijke zuivere ziel, die niets ongezien laat, weet ik als geen ander jou naar het wonder in je leven te begeleiden. Want hoe mooier wij worden des te mooier wordt onze aarde! Des te gelukkiger, vrediger en meer liefdevol we allemaal samen zijn.

Na ' Spiritueel Meesterschap - groeien en bloeien' weet jij..


Hoe energie voor jou werkt en wat jouw energie soms vermindert zodat je weet hoe je hier op kunt anticiperen en sterk kan blijven.

Hoe energievelden werken en welke invloeden er van buitenaf er zijn zodat je keuzes kunt maken die in lijn met je hart en ziel zijn.

Wat voor bijzondere ziel jij bent en welke ware kracht er in jou schuil gaat zodat je weet wat de reden is van dit alles en jouw enorme gevoeligheid.

Dat je contact kunt maken met jouw heilige bron en jouw connectie met het Universum zodat je altijd in staat bent oneindig veel liefde te voelen en jouw lichaam te helen.

En welke blokkades en overtuigingen jou hebben gevormd en hoe je ze kunt ontmantelen zodat je niet meer belemmeren in je spirituele transformatie.

Je subtiele signalen vanuit je intuïtie en je ziel beter gaat aanvoelen en begrijpen zodat je de liefdevolle begeleiding beter kunt gaan interpreteren en erop durft te vertrouwen.

Voel jij het in je ziel?

Ben jij klaar om een nieuwe wereld voor jezelf te openen?

Je kan je investering doen via 4 verschillende betaalplannen.

Je kan je investering ook verspreiden over verschillende termijnen

Wil jij de connectie met jouw ziel, jouw innerlijke wijsheid in alle vormen ervaren en vertrouwen?

Misschien heb je wel vragen, twijfels of zorgen?

Mijn gevoel zegt JA maar ik vind het spannend om deze investering te doen.

Nieuwe grote stappen zoals investeringen zijn altijd spannend en het is heel normaal om het spannend te vinden om een investering te doen in jezelf. Want dit traject is niet zo maar een traject. Het proces begint al bij dit stuk en laat je al (onbewust spiegelen) zien wat jij jezelf waard vindt, en hoe graag je wil groeien.

Gun jij het jezelf om de volledige versie vanuit je ziel te ontdekken en je spirit op een veilige fijne manier te ontplooien? Ben je klaar om die bezielde sprankelende versie te worden die je diep van binnen bent? En voel je diep van binnen een JA? 

Dan weet je dat je de angsten hiervoor volledig kan omarmen en los mag laten. Investeringen in jezelf blijven altijd lastig maar bedenk jezelf ook hoeveel beter en stralender jij je gaat voelen als je met je energie gaat werken. Wordt je geen leukere mama/papa/vriendin of vriend als je het meest sterk in je eigen energie staat? 

Behaal ik wel resultaten uit dit traject?

Dit traject is zo ontworpen dat je er heel veel resultaat uit kan halen. Ten eerste is er de academy met alle waardevolle online video’s en het materiaal waarmee je zelf aan de slag kan gaan. En daarnaast hebben we de tweewekelijke live sessies waarbij we samen op reis gaan in je bewustzijn, waar ik feedback geef, vragen beantwoord en ook specifieke soulcases ga bespreken. We vertrekken vanuit een Spirit Checkup zodat we helder gaat krijgen wat voor jou de belangrijkste pijlers zijn. Op deze manier kunnen we je persoonlijk evolutie tussendoor checken om te kijken waar je staat zodat je naar je resultaten toe kan werken. Ook in de groep kunnen alle vragen gesteld worden waar een antwoord op komt of vanuit mij, of misschien wel vanuit de andere deelnemers. Uiteindelijk zijn we er voor elkaar om elkaar te helpen groeien.

 

Als je diep in je hart een JA voelt en jouw commitment is er helemaal naar om er alles uit te halen, dan weet je dat het je gevoel goed zit en dat je het op dit punt mag gaan vertrouwen.

Ik heb al veel aan spirituele ontwikkeling gedaan dus is dit wel wat voor mij?

Ook als je veel aan jezelf gewerkt hebt in de vorm van coaching, opleiding of een andere manier kan deze reis vol Groei & Bloei een hele mooie leerweg zijn. Omdat er vanuit mijn energie een diepere laag aangeraakt gaat worden, die ook voor jou als ‘ervaren’ spiritueel en bewust persoon weer nieuwe inzichten geeft. Zo lang je er nog niet helemaal bent voor je gevoel, dan weet je dat je verder mag blijven groeien en dat er ook voor jou nieuwe stappen uit komen die jouw bewustzijn de verdieping geven die je zoekt.

Krijg ik persoonlijke 1 op 1 begeleiding tijdens dit traject?

Je word niet continu persoonlijk en 1 op 1 begeleidt ik geef geen individuele consulten via chats of mails, maar ik biedt wel de mogelijkheid om je te laten coachen tijdens de groep sessies. Dus zit je ergens in vast? Heb je vragen en zou je dieper vanuit je ziel hier een inzicht of antwoord op wensen? Je kan je vragen vooraf insturen en ik zal kiezen welke vraag/situatie het meest relevant is voor de groep. Je hebt dus geen zekerheid of aanspraak op een individuele afhandeling maar ik ga wel individuele vragen beantwoorden.

Wanneer er veel tot bloei gaat komen vanuit de ziel zal je nieuwe uitdagingen treffen. Hier kunnen mooie eyeopeners voor anderen in verborgen zijn omdat veel mensen in een gelijksoortige fase zitten. De ondersteuning in de groepsdynamiek werkt enorm helend en de inzichten brengen je verder.

Wanneer worden de live online coaching sessies gegeven?

De LIVE sessies zullen vooral in de ochtend worden gegeven en opgenomen. Indien je er een keer niet live bij kunt zijn kan je de opnames altijd terugkijken in de online academy.

Is dit traject alleen maar online en wordt ik aan m’n lot overgelaten?

Het gevaar bij online trajecten schuilt er in dat je er aan begint en dat al snel de aandacht weg dwarrelt als het even lastig wordt. Daarom beginnen we vooraf met de Spirit  Checkup zodat ik duidelijk weet waar je heen wil. En omdat we het in de groep gaan delen krijg je ook ondersteuning vanuit de andere deelnemers. Als ik merk dat je weinig aanwezig bent zal ik bij je peilen of je nog on track bent en waar je behoefte is zodat ik desnoods de LIVE sessies mee kan laten groeien met de behoeftes vanuit de groep en jouw persoonlijke behoeftes.  Ik ben geen stok achter de deur maar ik wil je ook niet laten verdwalen en zal mijn uiterste best doen dat jij je thuis gaat voelen gedurende dit traject en in de ondersteunende energie die we gaan opbouwen.

 

Daarnaast zijn er de LIVE coaching sessies en masterclasses waardoor je gebonden en geboeid blijft en actief verwacht wordt mee te doen. Je wordt dus niet alleen losgelaten in een online omgeving. De ervaringen van je voorgangers spreken voor zich. 

Is er een mogelijkheid om vragen te stellen tijdens het taject?

Voorafgaande LIVE coaching sessies of Q&A wordt er de ruimte geboden om jouw vragen in te sturen. Deze sessies worden dus gevormd op basis van de input die ik van jou als deelnemer krijg zodat ik weet waar je tegenaan loop. En zo kan iedere vorm van content zo sterk mogelijk worden en jouw ontwikkeling het beste ondersteunen.

Geef je ook individuele begeleiding op aanvraag?

Voor de individuele begeleiding heb ik een speciaal traject genaamd The Spirit Mastery Exclusive.

Dit is een intensief 1 op 1 traject waarbij we met persoonlijke healing & teaching sessies gezamenlijk jouw bewustzijn gaan verkennen. De inhoud vanuit het online Groei & Bloei programma is hierop gebaseerd maar heeft een andere dynamiek omdat je niet 1 op 1 met mij aan het werken bent.

Ik ben bang dat ik te weinig tijd heb voor het traject.

De tijd die jij hiervoor nodig zal hebben werkt voor iedereen anders. Afhankelijk van hoe snel jij leert en wat je fijn vindt bepaal je zelf hoeveel je per week tot je wil nemen. Ieder thema wordt geleidelijk vrij gegeven zodat het mij de vrijheid geeft bij te sturen in het materiaal. En ook het materiaal aan te kunnen passen op de energie van de groep. Iedere maand komt er een thema vrij in de online academy, en daarnaast zijn er de LIVE lessen die ieder rond de 1,5 uur tot 2 uur in beslag nemen. Daarnaast vragen de verdiepende audio’s en meditaties ook tijd en aandacht. Des te meer je dit op zal nemen in je routine en vaak zal oefenen, des te dieper zal je gaan. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor het resultaat gelang naar de tijd en energie die je hierin zal steken.

Zijn er al vaste momenten bekend die ik vrij moet houden?

De tweewekelijkse live sessies die voorzien zijn in dit traject worden in de ochtend gegeven. Dit is in verband met mijn eigen energie het beste en uiteindelijk kan ik jullie alleen het beste geven als ik vanuit de energie werk wat voor mij het beste is. Het is aangeraden en leuk als je er LIVE bij bent maar lukt het niet? Na iedere sessie staat de replay online in de academy zodat je niets mist.

2022

 • Woensdag 11 mei om 10:00 uur.
 • Woensdag 25 mei om 10:00 uur.
 • Woensdag 9 juni om 10:00 uur.
 • Woensdag 22 juni om 10:00 uur.
 • Woensdag 6 juli om 10:00 uur.
 • Woensdag 20 juli om 10:00 uur.
 • Woensdag 17 augustus om 10:00 uur.
 • Woensdag 31 augustus om 10:00 uur.
 • Woensdag 14 september om 10:00 uur.
 • Woensdag 28 september om 10:00 uur.
 • Woensdag 5 oktober om 10:00 uur.
 • Woensdag 12 oktober om 10:00 uur.

Hoe lang blijf ik toegang houden tot de online academy?

Je behoudt een jaar toegang tot alle online content in de academy zoals de meditaties, de healing oefeningen, de werkboeken en de audio's.