Heb jij het gevoel dat je met een speciale reden op de aarde bent? 

Ontdek de magie van je ziel zodat je het leven zelf magisch kan maken...

Voel jij je wel eens anders dan anderen?

Heb je vaak diepere vragen over het leven en had je dat als kind al?

Krijg je wel eens een onbestemd en futloos gevoel?

Vraag jij je wel eens af of er in jouw gevoeligheid een gave schuil gaat?

Misschien herken je dit misschien wel…

 • Je bent vaak emotioneel of overgevoelig genoemd.
 • Je voelt feilloos aan wat anderen nodig hebben en vergeet jezelf.
 • Alles wat spiritualiteit aangaat heeft een magnetische werking.
 • Je voelt je snel leeglopen bij anderen en kan slecht tegen negativiteit.
 • Je bent de therapeut van je vriendengroep, iedereen weet je te vinden.
 • Voel je soms verdwaald in het spirituele landschap en heb je geen idee waar je moet beginnen?

Jij bent hier voor een hoger doel

Het zal geen nieuws voor je zijn dat je een gevoelig mens bent. Gevoelige mensen zoals jij en ik maken vaak veel mee en dat is niet zonder reden. Wanneer je beseft dat het anders moet, is vaak het moment dat je de weg naar binnen wil bewandelen. Het moment dat de kracht van je ziel aan jouw innerlijke deur staat te rammelen. Dat is wanneer de weg naar jouw magisch levenspad geopend wordt. Wat zal er gebeuren als je deze dieptes van je innerlijke wereld gaat verkennen?

niets is zonder reden

Jaren geleden zat ik zelf in een diep dal na het overlijden van mijn vader en mijn beste vriend. In korte tijd 2 geliefden verliezen met zulke heftige pijn hebben mij destijds aan alles doen twijfelen.

Wie was ik? Waarvoor leefde ik? Waarvoor was er pijn? Waarvoor voelde ik mij anders dan anderen? Waarom was ik zo gevoelig en snel emotioneel?

Een wereld ging voor me open toen ik mijn spirituele pad en het licht van m’n ziel ontdekte. Ik kreeg inzichten in mezelf maar ik leerde ook hoe ik mezelf kon helen.

Ik ontdekte hoe ik anderen kon helpen deze kracht eigen te maken. Het licht van mijn ziel was overvloedig, en het maakte me intens gelukkig telkens weer mezelf te kunnen helen.

Ik besefte dat ik anderen dit ook kon leren, zodat ook zij voor heling, zachtheid, diepgang en inzichten konden zorgen als ze dat nodig hebben.

Zo is het "Magisch Levenspad - Het licht van je ziel" ontstaan.

Ik wil je helpen om de roeping in je ziel de ruimte te geven, met de kracht die je al langer bent vergeten. De kracht die vanaf je geboorte bij je is geweest. Een kracht vanuit je ziel die je dagelijks steun en liefde geeft.

Hoe mooi wordt de wereld als ik je kan helpen dit zelf te bereiken? Hoe mooi wordt het als jij leert dat 'anders zijn' juist de bedoeling is!

Niets gaat vanzelf, ook niet voor mij...

In alle jaren die vooraf zijn gegaan merkte ik dat er bij gevoelige en bewuste vrouwen zoals jij en ik, flink wat obstakels te overwinnen zijn. Het gebrek aan vertrouwen in je spirituele kracht bijvoorbeeld. En tegelijkertijd het gevoel dat er iets ontbreekt. 

 

Misschien voelt het het soms alsof...

 • Je hebt vaak van die bizarre toevallige momenten zoals personen die je tegenkomt of bellen.
 • Een teken of signaal op je pad waarvan je weet dat het iets betekent maar wat?
 • Je hebt je vaak afgevraagd waarom je hier op de aarde bent en wat jouw doel is.
 • Je graag in spiritualiteit zou willen verdiepen maar iets je tegen houdt.
 • Je hoort wel eens dat je een fijne energie hebt en vrolijk en sterk bent.

Dat is natuurlijk niet zo maar. Jouw gevoel is sterk ontwikkeld omdat je bewustzijn een groter doel dient dan jij je nu  kan voorstellen.

 

Het probleem is dat we vanuit onze jeugd sterk geconditioneerd zijn. Hierdoor zijn we het contact met onze binnenwereld verloren. We weten we niet meer zo goed wie we van binnen zijn.

 

Wat is nu echt onze innerlijke kracht? Als we daar überhaupt voor open staan en durven te belichamen. Om nog maar te zwijgen over vorige levens, waar magie en wijsheid ooit zelfs verboden waren!

Niets is voor niets geweest..

Mensen zoals jij en ik, die een hoger bewustzijn hebben,  zijn tevens enorme twijfelaars. Ondanks alles wat je misschien al geprobeerd hebt aan spirituele cursussen, boeken en opleidingen lijkt het soms niet te werken. Of dat je iets mist.

 

Waarom mis je nog de grote doorbraak? Het moment dat alle stukjes samenvallen? Omdat de dieptes van je ziel niet voldoende gespiegeld zijn. Je laat je misschien onbewust leiden door anderen waarvan je denkt dat zij slimmer, beter of meer ontwikkeld hierin zijn.

Hierdoor ga je ongemerkt voorbij aan je eigen wijsheid. Aan het licht wat je van binnen bent. Die magische bron is er klaar voor jou en wacht tot je met haar verbindt.

 

Wil je niet liever..

 • Voelen hoe je dat op eigen kracht gaat ontwikkelen zodat je jezelf en je leven gaat begrijpen?
 • Helder gaan voelen wat je hart & ziel je ingeven zodat je op die bron van wijsheid gaat varen?
 • Oude angsten of blokkades gaan helen zodat ze jouw zuivere zielskracht niet meer belemmeren.
 • Leren verbinden met alle vormen van energie die er voor jou mogelijk zijn?
 • Leren over lichtwezens, engelen en de helende kracht van de natuur?

 

Omdat je voelt dat er een bron in jou aanwezig is die overvloedig aanwezig is. Omdat je gaat leren verbinden met deze bron en jezelf op een heel andere manier gaat leren kennen?

 

Zou het niet fijn zijn als je daardoor….

 

 • Ervaringen gaat krijgen die je het vertrouwen gaan geven in het licht van je ziel?
 • De begeleiding van je intuïtie, je hogere zelf en je ziel gaat voelen en begrijpen?
 • Weet wat je hier op aarde komt doen met jouw bijzondere eigenschappen.
 • Je gaat leren hoe je met energie kan werken voor jouw hoogste goed?
 • Dit gaat leren met gelijkgestemde zielen die jouw groei en proces versterken en begrijpen?

 

Voel eens bij jezelf in.

Hoe krachtig zal je in het leven staan als je vertrouwd op die magische bron in jezelf. Hoe zal jij je voelen?

Voel het eens echt! Sluit je ogen en stel je voor dat je voelt welke kracht er uit jouw ziel komt. Voel het volledig en zie wat je zou zien, hoor wat je zou horen. Hoe voelt het als je vertrouwd op de begeleiding van je hogere zelf? Zodat je geen angsten meer hebt en altijd voelt dat je ondersteunt wordt!

voelt dit als een ja?

Na alle wegen die je al hebt afgelegd is het de tijd om je eigen weg te verkennen, jouw magisch levenspad. Jouw spirituele begeleiders zijn er om samen met jou, jouw hemel op aarde te creëren.  Ik heb daarom een unieke ervaring die jou sterk en stralend maakt op jouw levenspad.

In het “Magisch Levenspad – het licht van je ziel" stap je in de innerlijke wereld van het bewustzijn. In 5 verschillende thema’s ga ik je van A tot Z in de diepte van je ziel laten thuiskomen.  Het wordt een magisch levenspad naar meer zelfliefde, zelfvertrouwen en energie zodat je voluit kan stralen.

Magisch levenspad - het licht van je ziel

Hoe werkt het?

Het Magisch Levenspad – Het licht van je ziel is  een 6 maanden spiritueel ontwikkeltraject met coaching dat een combinatie is van leren en zelf aan de slag gaan tijdens live lessen in een online omgeving, en leren op eigen tempo + ondersteuning en support van mij. Als extra bonus een speciale live dag op een locatie middenin de natuur.

 

Je start met het eerste thema van het Magische Levenspad als we onze reis starten, dan zijn er de live coaching calls en wordt er ook 1-op-1 tijd verdeeld middels de Spirit Hot Seats tijdens deze lives.

Dit zijn unieke kansen om feedback vanuit je ziel te ontvangen tijdens je reis. Dit gaat jouw proces en jouw innerlijke heling enorm ten goede komen.

Zo ziet jouw magisch levenspad er uit

Dit traject is opgebouwd in verschillende masterclasses en modules waarin jij alles gaat leren over de volgende thema’s:

 

 • Werken met energie en energievelden

Je wil weten wat de invloed is van energie en hoe energie werkt. Wat is de invloed van anderen en hoe zorg je dat je ondanks je gevoeligheid juist bij jezelf blijft. Hoe zorg je dat je energie beter kan scheiden. Maar ook hoe houd je je energie hoog tijdens allerlei turbulente momenten en gebeurtenissen in je leven.

 

 • Jouw hogere vibe en jouw spirit connectie

In deze module werken we meer en meer naar de connectie met je hogere zelf. Je weet wat de invloed is op jouw spirit connectie en hoe je deze versterkt. Je voelt de kracht vanuit je hogere vibe en hoe dit je leven versterkt. Je wordt bekend met je intuïtie en haar subtiele signalen. Na deze module voel je hoe je contact kunt maken met het Universum en hoe je gaat vertrouwen op haar liefdevolle ondersteuning. Tevens zal je hierdoor leren hoe je contact kunt maken met jouw helende krachten en waarom het niet lukt als je te veel twijfelt aan jezelf en je waarneming.

 

 • Onbewuste blokkades en overtuigingen

Na deze module weet je wat de invloed is van overtuigingen, denkpatronen en alles wat jou gevormd heeft tot vandaag. Je ontdekt welke overtuigingen jou op dit moment blokkeren en wat kan doen om ze te ontmantelen. Tevens zal je gaan voelen of er blokkades zijn vanuit je ziel, vanuit je energie en wat de invloed is van jouw ratio op het ontdekken en vertrouwen van jouw unieke gifts. Denk ook aan het helen van je innerlijk kind en je spirituele connectie. Denk ook aan angst, ego en allerlei vormen van blokkades die op diep niveau geheeld gaan worden.

 

 • Jouw healing powers!

Ontdekken hoe je jouw helende vermogens kan openen, gebruiken en in kunt zetten voor jezelf of misschien wel je kinderen of anderen. We gaan op verkenning in de wereld van vorige levens en invloeden vanuit ons innerlijk kind. Patronen die bijvoorbeeld vanuit onze jeugd ontstaan en ons blokkeren ons mooiste magische leven te maken. Je gaat leren reizen in je bewustzijn door je ziel heen. Je leert zelf hoe je gaat navigeren zodat je de bron altijd kan raadplegen voor kracht en inzicht. Door de geleidelijke ontwikkeling zal je steeds meer vertrouwen krijgen in jezelf waardoor je ook in staat bent af te stemmen op een ander! Enorm leerzaam en leuk als je je hiervoor interesse hebt en in wil oefenen. 

 

 • Engelen, lichtwezens en andere dimensies

Na deze module voel je welke dimensies er zijn en waar we toegang tot hebben als we ons bewustzijn gaan gebruiken als heilig kanaal. Ons hogere zelf gaat namelijk verder dan onze innerlijk wereld, maar reist verder voorbij de dimensies van tijd. Je kan daarom kennis gaan maken met verschillende lichtwezens en bijvoorbeeld ook andere stellaire dimensies. Welke gidsen, spirituele begeleiders zijn er voor jou om jou tijdens je aardse reis te ondersteunen. En welke gidsen bewaren bijzondere boodschappen die jij zelf gaat ontvangen? Dit is de kers op de taart van jouw ontwikkeling, en waarom je aan deze reis bent begonnen. 

 

 • Extra bonus module "Mijn ochtendritueel'

Omdat goed geaard zijn het belangrijkste is voor gevoelige mensen neem ik je mee in mijn ochtendritueel. Aarding is het centraliseren of kanaliseren van je energie zodat je gedurende de dag niet leeg loopt op negatieve mensen of nare gebeurtenissen.

 

Je kan je namelijk niet helemaal afsluiten maar je kan wel leren hoe je je zo goed mogelijk wapent als je gevoeliger bent dan anderen. Ik leer je in deze bonus module wat en hoe ik mijn ademhalingsoefeningen gebruik maar ook mijn meditaties en visualisaties deel ik met je, die mij helpen sterk in mijn schoenen  te blijven staan gedurende de dag.

 

DE LIVE LESSEN

Naast alle thema's zoals omschreven, worden er tweewekelijke live lessen gegeven via Zoom. Tijdens deze live lessen leer je hoe je jouw bewustzijn kan gebruiken om een zuiver kanaal te worden voor spirit. Behalve een spirituele reis en zelfontwikkeling is het tevens een grote transformatie waardoor je meer gaat vertrouwen op jouw innerlijke begeleiding.

De opnames van de sessies worden beschikbaar gesteld in de online omgeving zodat je iedere keer opnieuw mag reizen in je eigen tijd. 

Individuele coaching

Hoewel het programma geen 1 op 1 begeleiding biedt privé, ga ik wel individuele coaching aanbieden in de groep, de zogeheten Spirit Hot Seats. Vooraf bedenk je of gebruik wil maken van deze tijd en kan je aan het begin kenbaar maken of je behoefte hebt aan een extra spiegel. Tijdens de livesessie stem ik met Spirit af wie de tijd het hardste kan gebruiken in zijn ontwikkeling.

Het magisch levenspad in detail...

je krijgt bij dit spirituele 

 • Praktische details
  • Tweewekelijkse live sessies: totaal 13 sessies op de woensdagochtend om 10:00 uur en iedere sessie duurt gemiddeld 1,5 uur tot 2 uur. 
  • 5 Thema’s met in ieder thema diverse videolessen van ieder thema, iedere maand wordt een ander thema behandeld waardoor je geleidelijk dieper en dieper aan je heling werkt.
  • Werkboeken bij ieder thema om te reflecteren en je kennis verder te verbreden.
  • 13 extra helende Lichtreizen (geleide meditaties en audio’s) die je op ieder moment in je ontwikkeling kan volgen.
  • Basis meditaties voor dagelijkse ontspanning, je systeem ’s avonds weer reinigen van alle energie b.v. voor het slapen, rust in je hoofd etc.
  • Facebook Online community met gelijkgestemde zielen, waar je de highs en the lows kan delen met mensen die op hetzelfde pad staan als jij. Een groep waarbij ik jullie kan ondersteunen het beste uit jezelf, maar ook uit de ander te halen, en hoe je on track blijft zodat je écht voelt wat de kracht van jouw ziel kan doen.
  • Na afloop van het traject nog een jaar toegang tot de online academy waar alle masterclasses, videolessen, werkboeken en meditaties zijn.
  • Bonus masterclass: ‘Mijn Ochtendritueel’ tijdens deze masterclass leer ik je alles hoe ik de kracht van onze adem dagelijks inzet om mijn energie hoog te houden. Ik deel mijn ademhalingsoefeningen en de meditatie die je in de ochtend kan gebruiken om goed aan je aarding te werken zodat je gegrond blijft.
  • Extra tijdelijke bonus: “Connecting with Mother Nature” een live cursus dag van 10:00 tot 15:00 uur in een kleine groep om samen te werken in de natuur van Midden Nederland.

Wanneer starten we?

We starten op woensdag 16 november om 10:00 uur met de speciale LIVE Kickoff.

ben jij klaar om het magisch levenspad op te gaan?

Hoe zou het zijn als je iedere dag vrolijk en stralend voelt? Als je niet meer twijfelt aan jezelf en eindeloos in je hoofd blijft.

Omdat je voelt welke kracht er door je heen stroomt. Dat je de begeleiding en de liefde van je hogere zelf leert duiden. Maar ook dat je gaat leren wat de invloed is van energie, hoe je je sterk kunt maken ondanks alle vormen van energie. Ben jij klaar om op het Magisch Levenspad te gaan? Wil jij weten wat het licht van je ziel voor jou kan betekenen?

 

SCHRIJF JE DAN NU IN!

 

Voor de eerste inschrijvingen tijdens de cursus heb ik namelijk een bijzondere extra bonus LIVE DAG!

 

CONNECTING WITH MOTHER EARTH – NATURE SPIRIT

 

Dit is een speciale live cursusdag waar we met een groep de natuur in gaan trekken. Ik ga je tijdens deze dag leren hoe je de spirit van de natuur kunt ontvangen en gaat duiden. 

Maar ook hoe je jouw ziel en jouw bewustzijn kan verbinden met de natuur, de bomen, de planten en de energie zodat het je altijd kan helen wanneer jij daar behoefte aan hebt.

 

Je gaat leren afstemmen op de natuur en je verbinding leren gebruiken om de magie te versterken.  De natuur geeft je inzichten als je er om vraagt!

Die magie wil ik zo graag met je delen.

Dit gaat om een dag workshop (een woensdag nader te bepalen) van 10:00 – 15.00 uur locatie Midden NL (Utrechtse heuvelrug). Deze extra bonus is slechts beperkt beschikbaar. 

 

De investering in jouw magisch levenspad

Normaal gesproken betalen mijn één op één klanten het drievoudige van deze prijs om dit alles in privésfeer te leren van mij. Nu kan je het in de kracht van een groep ontwikkelen met een bijzondere live dag als extra tijdelijke bonus.

Jouw investering bedraagt: € 1297,- incl. btw. Indien je in één keer betaald ontvang je een korting van € 100,- en is je investering slechts € 1197,-

 

Betaal je liever in termijnen? Het is mogelijk om de investering te verdelen over 6 termijnen van € 221,16,- of 12 termijnen van € 115,58,- . Dit i.v.m. de extra administratieve handelingen die nodig zijn voor termijnbetalingen.


MEMBERS ONLY 

Tijdens de cursus van het Magisch Spirit Manifest wil ik jou als lid de kans geven hiermee verder te gaan. Ik heb daarom een speciaal aanbod gevormd met een bijzondere korting. Je vindt de prijzen en de kortingen onder deze knop. Dit speciale aanbod is uniek omdat je niet alleen 6 maanden ondersteund gaat worden, maar ook een bijzonder live dag krijgt en alles wat hierboven omschreven is. 

 

stap je in het vertrouwen? durf je het gevoel te volgen?

Wat anderen over mij zeggen

Review van Leen

In het traject met Barbara draait alles rond ervaren op een speelse, natuurlijke manier. Niks zweverigs, lekker nuchter. Met veel humor ook. Tegelijk ga je enorm veel magie ervaren. Het is voor mij een ware verademing omdat ik vaak afknap op al het mysterieuze, zelfs zweverige, dat rond het spirituele hangt. Met Barbara aan je zijde wordt magie lekker normaal. En wordt het normale magisch. Door haar traject is de ontwikkeling van mijn gave enorm aan het versnellen. Een echte aanrader dus!

Review van Angelique

Ik ben altijd wel met het spirituele bezig geweest maar kon er nooit echt inhoud aan geven en dan ebde de aandacht ervoor weer weg. Ik ben vaak bij Mediums geweest omdat ik altijd wel ergens opzoek was naar innerlijke rust of willen weten wat er spiritueel aan mij knaagt.


Ongeveer 6 jaar geleden ben ik voor het eerst bij Barbara geweest, en 2 jaar geleden nog eens, dat gaf mij toen wel wat inzicht, maar door een druk leven verzand je weer in je dagelijkse beslommeringen.

Begin September ben ik weer naar een medium geweest in Eindhoven, eigenlijk met de vraag wat ik nu in Godsnaam moet gaan doen om op het Spirituele pad te blijven. Zij gaf aan dat het al lang in mij zit maar dat ik gelijkgezinden op moet zoeken. Geen idee waar ik dat dan moest zoeken en per toeval kwam ik op Facebook het programma van Barbara tegen en heb mij direct in geschreven.

We zijn nu een paar maanden verder en kan zeggen dat deze sessies een enorme bijdrage leveren aan mijn spirituele ontwikkeling. Ik heb al veel inzichten gekregen en zelfs Readings gegeven en gekregen van mijn “klas” Barbara heeft buiten haar gave de kunde om alles op een nuchtere manier te vertellen en uit te leggen, ook aan humor ontbreekt het niet. Dus geen wazige zweverige rituelen. Ik ben Barbara nu al dankbaar voor wat zij heeft overgebracht en hoop op een vervolg. Iedereen die een stapje verder wil in het verder ontwikkelen van spirituele kwesties raad ik van harte aan om dit programma te volgen.

Review van Donna

Toen ik dit voorbij zag komen voelde ik dat dit mij verder zou gaan helpen. Nu ik midden in het traject zit kan ik vertellen dat dit gevoel juist was. Ik heb al zoveel moois ervaren.

Ik durf al veel meer voor mezelf te gaan staan, voor mezelf op te komen en nee durven zeggen als ik iets niet wil.

Ik ben veel meer naar mijn gevoel gaan luisteren. Ik kan dit iedereen aanraden want je word echt de beste versie van jezelf! En dat is zo'n super gevoel!

Review van Rebecca

Barbara heeft mij handvaten gegeven om steeds een beetje dieper in mezelf te komen en kennis te maken met mijn ziel, spirits en andere werelden. Elke sessie is magisch en Barbara begeleidt je op haar eigen nuchtere manier, met beide benen op de grond.

Door de veilige en liefdevolle setting voelt het goed om kwetsbaar te zijn en daardoor ook nieuwe en verhelderende inzichten te krijgen. 

Ik ben erg dankbaar dat Barbara op mijn pad is gekomen en dat ze mij heeft geholpen te vertrouwen in mezelf en dat ik daardoor zo ver ben gekomen om daadwerkelijk stappen te zetten en aan mezelf te werken.

Een diepe duik in je ziel

Ben je klaar met alle bewustzijnsprogramma’s, online cursussen en losse flodders? Heb je een hoop gedaan maar klikt het ergens nog niet? Heb je nog het gevoel dat je een stuk mist?

 

Dan is het antwoord simpel: "Je mag meer hulp aannemen"!

 

Nu is het moment dat je ziel aan jouw innerlijke poorten rammelt om dieper met dit stuk aan de slag te gaan. Dat je hiervoor intens en persoonlijk begeleid wordt door een expert op het gebied van spirituele ontwikkeling en zelfheling. Omdat het nu echt de tijd is om de magie in jezelf naar voren te halen. Om te gaan voelen en te vertrouwen zodat je een prachtige stevige basis op kan bouwen.

 

Na 12 jaar mensen begeleiden, consulten geven, lessen geven, ben ik door alle diepste dalen gegaan. Ik weet als geen ander hoe ik jou kan leren te vertrouwen op de magie van je ziel. We zijn zoveel meer dan ons fysieke gestel. 

We zijn magische stukken sterrenstof, en als je die transformatie van binnen maakt dan voel je wat je gelukkig maakt.

Door mijn eerlijke directe en zuivere aanpak laat ik niets ongezien, weet ik als geen ander jou naar het wonder in je leven te begeleiden. Hoe mooier wij worden des te mooier wordt onze aarde! Des te gelukkiger, vrediger en meer liefdevol we samen zijn.

Na ' jouw magisch levenspad - het licht van je ziel' weet jij..


Hoe energie voor jou werkt en wat jouw energie soms vermindert zodat je weet hoe je hier op kunt anticiperen en sterk kan blijven.

Hoe energievelden werken en welke invloeden er van buitenaf er zijn zodat je keuzes kunt maken die in lijn met je hart en ziel zijn.

Wat voor bijzondere ziel jij bent en welke ware kracht er in jou schuil gaat zodat je weet wat de reden is van dit alles en jouw enorme gevoeligheid.

Dat je contact kunt maken met jouw heilige bron en jouw connectie met het Universum zodat je altijd in staat bent oneindig veel liefde te voelen en jouw lichaam te helen.

En welke blokkades en overtuigingen jou hebben gevormd en hoe je ze kunt ontmantelen zodat je niet meer belemmeren in je spirituele transformatie.

Je subtiele signalen vanuit je intuïtie en je ziel beter gaat aanvoelen en begrijpen zodat je de liefdevolle begeleiding beter kunt gaan interpreteren en erop durft te vertrouwen.

Je kan je investering doen via 3 verschillende betaalplannen.

Misschien heb je wel vragen, twijfels of zorgen?

Mijn gevoel zegt JA maar ik vind het spannend om deze investering te doen.

Nieuwe grote stappen zoals investeringen zijn altijd spannend en het is heel normaal om het spannend te vinden om een investering te doen in jezelf. Want dit traject is niet zo maar een traject. Het proces begint al bij dit stuk en laat  zien wat jij jezelf waard vindt, en hoe graag je wil groeien.

Gun jij het jezelf om de volledige versie vanuit je ziel te ontdekken en je spirit op een veilige fijne manier te ontplooien? Ben je klaar om die bezielde sprankelende versie te worden die je diep van binnen bent? En voel je diep van binnen een JA? 

Dan weet je dat je de angsten mag voelen zodat je het los kan laten. Investeren in jezelf blijft altijd lastig maar bedenk jezelf ook hoeveel beter en stralender jij je gaat voelen. Hoeveel tijd en energie heb je al gespendeerd door iets niet te doen? Door te blijven malen en piekeren en zoeken naar de juiste oplossing.

Behaal ik wel resultaten uit dit traject?

Dit traject is zo ontworpen dat je er heel veel resultaat uit kan halen. Ten eerste is er de academy met alle waardevolle online video’s en het materiaal waarmee je zelf aan de slag kan gaan. En daarnaast hebben we de tweewekelijke live sessies waarbij we samen op reis gaan in je bewustzijn, waar ik feedback geef, vragen beantwoord en ook specifieke soulcases ga bespreken. We vertrekken vanuit een Spirit Checkup zodat we helder gaat krijgen wat voor jou de belangrijkste pijlers zijn. Op deze manier kunnen we je persoonlijk evolutie tussendoor checken om te kijken waar je staat zodat je naar je resultaten toe kan werken. Ook in de groep kunnen alle vragen gesteld worden waar een antwoord op komt of vanuit mij, en je gesteund gaat worden in de groep.

 

Als je diep in je hart een JA voelt dan weet je dat het gevoel goed zit en dat je het op dit punt mag gaan vertrouwen.

Ik heb al veel aan spirituele ontwikkeling gedaan dus is dit wel wat voor mij?

Ook als je veel aan jezelf gewerkt hebt in de vorm van coaching, opleiding of een andere manier is dit een prachtige leerweg. Omdat er vanuit mijn energie een diepere laag aangeraakt gaat worden, die ook voor jou als ‘ervaren’ spiritueel en bewust persoon weer nieuwe inzichten geeft.

Zo lang je er nog niet helemaal bent voor je gevoel, dan weet je dat je verder mag blijven groeien en dat er ook voor jou nieuwe stappen uit komen die jouw bewustzijn de verdieping geven die je zoekt.

Krijg ik persoonlijke 1 op 1 begeleiding tijdens dit traject?

Je word niet continu persoonlijk en 1 op 1 begeleidt ik geef geen individuele consulten via chats of mails, maar ik biedt wel de mogelijkheid om je te laten coachen tijdens de groep sessies. Dus zit je ergens in vast? Heb je vragen en zou je dieper vanuit je ziel hier een inzicht of antwoord op wensen? Je kan je vragen vooraf insturen en ik zal kiezen welke vraag/situatie het meest relevant is voor de groep. Je hebt dus geen zekerheid of aanspraak op een individuele afhandeling maar ik ga wel individuele vragen beantwoorden.

Wanneer er veel tot bloei gaat komen vanuit de ziel zal je nieuwe uitdagingen treffen. Hier kunnen mooie eyeopeners voor anderen in verborgen zijn omdat veel mensen in een gelijksoortige fase zitten. De ondersteuning in de groepsdynamiek werkt enorm helend en de inzichten brengen je verder.

Wanneer worden de live online coaching sessies gegeven?

De LIVE sessies worden altijd in de woensdagochtend gegeven en worden opgenomen. Indien je er een keer niet live bij kunt zijn kan je de opnames altijd terugkijken in de academy.

Is dit traject alleen maar online en wordt ik aan m’n lot overgelaten?

Het gevaar bij online trajecten schuilt er in dat je er aan begint en dat al snel de aandacht weg dwarrelt als het lastig wordt. We beginnen vooraf met de Checkup zodat ik duidelijk weet waar je heen wil. Omdat we het in de groep gaan delen krijg je ook ondersteuning vanuit de andere deelnemers. Als ik merk dat je weinig aanwezig bent zal ik bij je peilen of je nog on track ben. Ik ben geen stok achter de deur maar ik wil je niet laten verdwalen en zal mijn uiterste best doen dat jij je thuis gaat voelen gedurende dit traject en in de ondersteunende energie die wordt opgebouwd.

 

Daarnaast zijn er de LIVE coaching sessies en masterclasses waardoor je gebonden en geboeid blijft en actief mee gaat doen. Je wordt dus niet alleen losgelaten in een online omgeving. De ervaringen van je voorgangers spreken voor zich. 

Is er een mogelijkheid om vragen te stellen tijdens het taject?

Voorafgaande LIVE coaching sessies of Q&A kan je jouw vragen in te sturen in de groep. Deze sessies worden dus gevormd op basis van de input die ik van jou als deelnemer krijg zodat ik weet waar je tegenaan loop. Zo kan ik iedere vorm van content zo sterk mogelijk maken, extra inhoud creëren zodat het je ontwikkeling het beste ondersteunt. 

Geef je ook individuele begeleiding op aanvraag?

Voor de individuele begeleiding heb ik een speciaal traject genaamd The Spirit Mastery Exclusive.

Dit is een intensief 1 op 1 traject waarbij we met persoonlijke healing & teaching sessies gezamenlijk jouw bewustzijn gaan verkennen. De inhoud vanuit het online groepsprogramma is hierop gebaseerd maar heeft een andere dynamiek omdat je niet 1 op 1 met mij aan het werken bent.

Ik ben bang dat ik te weinig tijd heb voor het traject.

De tijd die jij hiervoor nodig zal hebben werkt voor iedereen anders. Afhankelijk van hoe snel jij leert en wat je fijn vindt bepaal je zelf hoeveel je per week tot je wil nemen. Ieder thema wordt geleidelijk vrij gegeven zodat het mij de vrijheid geeft bij te sturen in het materiaal. En ook het materiaal aan te kunnen passen op de energie van de groep. Iedere maand komt er een thema vrij in de online academy, en daarnaast zijn er de LIVE lessen die ieder rond de 1,5 uur tot 2 uur in beslag nemen. Daarnaast vragen de verdiepende audio’s en meditaties ook tijd en aandacht. Des te meer je dit op zal nemen en vaak zal oefenen, des te dieper zal je gaan. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor het resultaat gelang naar de tijd en energie die je hierin zal steken.

Zijn er al vaste momenten bekend die ik vrij moet houden?

De tweewekelijkse live sessies die voorzien zijn in dit traject worden in de ochtend. Het wordt aangeraden en leuk als je er LIVE bij bent maar lukt het niet? Na iedere sessie staat de replay online in de academy zodat je niets mist.

2022

 • Woensdag 16 november om 10:00 uur.
 • Woensdag 30 november 10:00 uur.
 • Woensdag 14 december om 10:00 uur.

2023

 • Woensdag 4 januari om 10:00 uur.
 • Woensdag 18 januari om 10:00 uur.
 • Woensdag 8 februari om 10:00 uur.
 • Woensdag 8 maart om 10:00 uur.
 • Woensdag 22 maart om 10:00 uur.
 • Woensdag 5 april om 10:00 uur.
 • Woensdag 19 april om 10:00 uur.
 • Woensdag 3 mei om 10:00 uur.
 • Woensdag 17 mei om 10:00 uur.

Hoe lang blijf ik toegang houden tot de online academy?

Je behoudt na afloop nog een jaar toegang tot alle online content in de academy zoals de meditaties, de healing oefeningen, de werkboeken en de audio's.