DE BRON WAAR JE ALTIJD OP KAN VERTROUWEN

Voel de magische connectie met je ziel en je innerlijke wijsheid voor rust en liefdevolle begeleiding.

Leer in deze 3 daagse cursus hoe je de kracht van je hogere zelf en je spirituele begeleiders gaat manifesteren.

Zelfs in tijden van grote onzekerheid en instabiliteit is er één bron waar je altijd op kan vertrouwen.

 

Zolang als ik met spiritualiteit bezig ben ervaar ik zelf hoe wiebelig het soms kan zijn. Ookal is de connectie met je bron nog zo sterk, de berichten van buitenaf, stressvolle gebeurtenissen, ingrijpende verandering, het doet iets met je. Zeker de laatste tijd gebeurt er veel in ons leven waar we geen invloed op kunnen uitoefenen.

 

Daarom is er de laatste periode veel door me heen wat ik kan doen. Wat is mijn taak om jou als gevoelsmens te helpen? Zeker in perioden van grote stress, onrust en wereldproblemen drijf je veel makkelijker af van jezelf.

 

Voordat je het weet pieker je tot je een ons weegt, neemt de stress de overhand en kan je je aardig stuurloos voelen. Vooral nu alles meer en meer onzeker wordt in ons leven, waarin angst vaak de boventoon voert in berichtgevingen. Waar kan je nog op vertrouwen als alles onzeker lijkt? Of het nu om privézaken of wereldse problemen van oorlogen, te korten, angsten en financiële onzekerheid gaat. De enige zekerheid die je hebt ben je zelf.

 

De tijd is nu!

Ookal lijkt het niet of je er op kan vertrouwen of je niet goed weet waar je moet beginnenIk wil je helpen om je wereld opnieuw te herschikken. Herschikken naar wat voor jou van belang is, waar jij beter van wordt, waar jij op kan vertrouwen. Wat er ook gebeurt! Wees niet getreurd want je ziel, je bron, jouw innerlijke begeleiding weet de weg. De weg die mij door alle donkere dagen heeft geloodst, zal jou nu ook uit het donker begeleiden. Ik ga je leren HOE!

 

Daarom ben ik samen met mijn gidsen tot deze oplossing gekomen! 

Een unieke kans om je in 3 dagen te leren vertrouwen op de meest hoopvolle rustgevende connectie die er is met een live online cursus voor....

 

Het licht van je ziel!

een ervaring die zijn indruk gaat achterlaten

Wil jij ook graag:

  • Leren hoe je de signalen vanuit je intuïtie gaat begrijpen?
  • Minder angsten en onzekerheden en spanningen in je lichaam?
  • Minder gejaagd en geleefd worden door je omstandigheden?
  • Meer rust in je lichaam voelen en meer rust in je hoofd?
  • Voelen dat je gedragen wordt door jouw spirituele begeleiders?
  • Leren hoe je los gaat laten als iets of iemand jou geen goed doet?

 

Dan is het “Magisch Spirit Manifest” de 3 daagse cursus exact wat jij nodig hebt nu.

 

In dit “Magisch Spirit Manifest” ga ik jou in 3 dagen tijdens unieke masterclasses leren wat jij nodig hebt om jouw leven te  transformeren. Ik ga je leren hoe je in je energie bewust gaat worden van je gevoel. Je krijgt grip op jouw energie, je ziel en de energetische invloeden van de gekke wereld waar we in leven. Ik wil je in 3 dagen leren wat ik veel van mijn cliënten al heb mogen leren; Hoe jij de meester wordt van jouw innerlijke kracht zodat je invloed hebt op je eigen geluk en je levenskracht.

 

Doe mee met dit “Magisch Spirit Manifest” op maandag 31 oktober t/m woensdag 2 november 2022. Omdat ik hier zo veel mogelijk zielen mee wil helpen te bekrachtigen heb ik het heel toegankelijk gemaakt!

 

Want eerlijk? Wat heb je op dit moment te verliezen? Wat kan er nu echt nog mis gaan? Wat is er op dit moment waarom je het niet zou doen? Dit is juist DE kans om iets te doen wat je nog niet eerder geprobeerd hebt.

 

Misschien ken je het gezegde wel? Door altijd datgene te doen wat je altijd al deed, krijg je dezelfde resultaten die je altijd al had.

 

DUS…

Er gebeurd veel in de wereld, misschien ook wel in jouw leven. Je hebt veel over spiritualiteit gehoord maar je weet het nog net zo niet. Als je toch openstaat voor je bewustzijn, wie belooft je dan dat je ECHT iets gaat ervaren? Ik voel je en ik begrijp je daarom ga ik all the way om je hiermee in contact te brengen zodat het een indruk gaat achterlaten die je niet snel zal vergeten.

praktische details

Op maandag 31 oktober, dinsdag 1 november en woensdag 2 november staat het te gebeuren~. Het Magisch Spirit Manifest wordt op deze 3 avonden gehouden om 20:30 uur via Zoom en het wordt later in de community gedeeld zodat je het kan herbekijken. 

 

Wat leer je tijdens het Magisch Spirit Manifest?

Dit is een unieke 3 daagse live cursus, waarbij ik je het licht van je ziel wil laten ervaren. Je gaat je gevoel, je intuïtie en je bewustzijn begrijpen en voelen wat deze krachten met je doen. Daarom heet het een Spirit Manifest. Je gaat manifesteren wat er in je ziel opgeslagen ligt doordat je het gaat VOELEN! Zorg dat je internet hebt en je bent ready to go! 

 

De 3 Magische Live Masterclasses

De 3 live masterclasses zullen in energie opgebouwd worden. In de eerste ga ik je meenemen in de magische wereld van aarding, het contact voelen met je lichaam, bewust worden van je energie en je bewustzijn. Het tweede deel is gericht op de magische verbinding met je hogere zelf, dit ga je dus zelf ervaren. Het derde deel wordt een verdieping op de eerste 2 waardoor we de ultieme hogere vibes gaan ervaren. Deze reis zal je niet snel vergeten, dat kan ik je beloven.

Toegang tot besloten community

In deze besloten groep (facebook) kan je de ervaringen met elkaar gaan delen, en blijven ook de replays beschikbaar. De replays worden ook per e-mail verzonden zodat je het op je eigen tijd na kan kijken.

Het zijn vreemde tijden.. i know..

Daarom wil ik je de magie van je ziel laten ervaren tegen een zeer speciaal tarief. Ik hoop het hiermee voor iedereen mogelijk te maken om het licht te ontvangen. Wat er ook gebeurd in de wereld, dit licht, jouw ziel, jouw hogere zelf is altijd beschikbaar. Iedereen kan op zijn manier heling en liefde en de kennis vanuit zijn hogere zelf ontvangen. Het is mijn missie dit aan jou over te brengen.

 

Je kan deze cursus voor slechts € 27,- volgen waarbij je de masterclasses ontvangt zoals omschreven, de toegang tot de besloten community en je ontvangt de opnames via je e-mail.

Gun jij jezelf, je ziel, je magische connectie deze unieke kans?

ben je eerder iemand die alles wil?

Wil je dit het liefst op de meest krachtige manier mogelijk? Dan krijg je behalve de live cursusdagen, de opnames in je mail en de besloten community, ook nog dit volgende:  

 

De 3 helende lichtreizen

The full package betekent dat je alles ontvangt om zo lang mogelijk na deze cursus, het plezier er van te beleven. Dat ga je zelf ervaren in de 3 helende lichtreizen die je ontvangt. Deze lichtreizen zijn speciale geleide reizen (trance) door je bewustzijn waardoor je energie en hogere vibes op een heel ander niveau gaat ervaren. Mijn klanten noemen deze reizen de toegang waar de magie echt beleeft wordt. Alleen al 3 van zulke bijzondere reizen kunnen maken, ieder met een eigen thema voor de rest van je leven. Ze zijn van jou en ze blijven van jou want je krijgt ze als download, geen gezeur met vervaldata.

 

Het Magisch Spirit Manifest handboek

Dit speciaal ontworpen e-book is een naslagwerk waarin alle theorie over je ziel, je hogere zelf en je gidsen in vastgelegd is. Het brengt je ook kennis over je intuïtie, hoe je jouw magische krachten kan blijven versterken. Wat zijn de redenen dat het zo lastig lijkt op je innerlijke kracht te vertrouwen. Hoe voel je zuiver en zorg je dat je ontvangt waardoor de magie gaat stromen? In dit handboek deel ik alles wat je hierover moet weten.

 

Ben je klaar om dit op de meest krachtige manier te ontvangen?

Je ontvangt behalve de cursus en de besloten groep, ook het magisch spirit manifest handboek plus 3 helende lichtreizen als downloads. Je kan na de cursus dus nog zo vaak magisch reizen door je bewustzijn als je wenst. Deze full package met lichtreizen voor de rest van je leven kost slechts € 47,-

wat leer ik van dit magisch spirit manifest?

Na het volgen van dit Magisch Spirit Manifest ga je meer verbinding met je ziel ervaren.

Je krijgt meer vertrouwen in je innerlijke kracht en je intuïtie waardoor je beter inzicht krijgt. Het is niet volledig te vergelijken met de transformatie uit een uitgebreid programma van een half jaar maar je krijgt wel de kans jezelf te verbazen over je eigen mogelijkheden.

Ben je vaak ongelovig of wantrouwend geweest of jij dit wel echt kan? Geef jezelf de kans om plaats te maken voor een diepe connectie in liefde vanuit je ziel en vol vertrouwen.

Hoe energie voor jou werkt en wat jouw energie soms vermindert zodat je weet hoe je hier op kunt anticiperen en sterk kan blijven.

Hoe energievelden werken en welke invloeden er van buitenaf er zijn zodat je keuzes kunt maken die in lijn met je hart en ziel zijn.

Wat voor bijzondere ziel jij bent en welke ware kracht er in jou schuil gaat zodat je weet wat de reden is van dit alles en jouw enorme gevoeligheid.

Dat je contact kunt maken met jouw heilige bron en jouw connectie met het Universum zodat je altijd in staat bent oneindig veel liefde te voelen en jouw lichaam te helen.

En welke blokkades en overtuigingen jou hebben gevormd en hoe je ze kunt ontmantelen zodat je niet meer belemmeren in je spirituele transformatie.

Je subtiele signalen vanuit je intuïtie en je ziel beter gaat aanvoelen en begrijpen zodat je de liefdevolle begeleiding beter kunt gaan interpreteren en erop durft te vertrouwen.