Spirituele ontwikkeling op hoog niveau

Als je je al langer in de spirituele wereld beweegt dan heb je al een hoop kunnen proeven. Dan heb je misschien opleidingen gevolgd, boeken gelezen en zelfs cursussen gevolgd. Maar ergens blijft het knagen waarom je niet helder en zuiver kan aanvoelen wat jouw spirituele begeleiders jou doorgeven. 

Je kan merken dat je te veel in je hoofd zit maar ook nog te vaak twijfelt aan je waarnemingen, of jij daadwerkelijk een bijzondere gave hebt. Je zou het voor nu en eens écht willen ontwikkelen op hoog niveau. Voor je eigen ontwikkeling maar misschien ook wel om het in te gaan zetten bij anderen?

 

Misschien herken je dit wel?

  • Je blijft twijfelen bij de ingevingen die je krijgt.
  • Je blijft het gevoel hebben dat er iets is wat aandacht vraagt in jou.
  • Je hebt al veel sessies te horen gekregen dat je iets met je spirituele kracht zou moeten doen.
  • Je hebt het gevoel dat niemand je nog iets nieuws leert of dat je alles al weet.
  • Je voelt veel bij de planeten en sterren en weet dat jouw ziel van ver komt.
  • Je hebt al het nodige aan innerlijk helend werk gedaan maar het 'klikt' ergens nog niet.
  • Je hebt vaak het gevoel dat je dingen voelt die niet goed zijn of niet kloppen.

Wat als het jouw eigen leerweg wordt..

Het probleem bij spirituele ontwikkeling is dat het vaak allemaal van hetzelfde is. Chakra's energiebanen etc, je spirituele gidsen, engelen en meer van dat soort. Maar wat als je daar nog geen baat bij hebt omdat je eerst je eigen stem mag horen? Wat als er nog laagjes zitten op die magie van binnen? Wat als er eerst nog wat rookgordijnen weg gehaald kunnen worden zodat je bewustzijn een zuiver kanaal van pure magie wordt?

 

Je zal merken dat de liefde vanuit je ziel, de weg naar jouw innerlijke wijsheid en magie veel simpeler kan verlopen dan je had gedacht. Dat komt omdat we per les de inhoud helemaal aanpassen op waar jij het hardste van groeit. Zo besteed je je de tijd ECHT op de juiste manier en zoals het voor jou gaat werken.

Magic Spirit Mastery

Jouw ziel is hier in dit leven met een speciale reden. Jij weet dat dit zo is je weet alleen nog niet waarom. En wat je hier verder zelf mee kan doen. Ik begeleid je daarom in een intensief ontwikkeltraject waarbij je met iedere sessie je bewustzijn ontwikkeld en jezelf ontrafelt. Hierdoor blijft alleen nog maar de pure zuivere werkelijkheid over die van binnen tot je spreekt.

Wat is dit voor traject?

Dit is een exclusief traject voor mensen die al meer hebben gedaan op spiritueel gebied. Spirituele magische mensen die voelen dat er meer is in hun leven. Therapeuten die nog niet voldoende gebruik maken van hun heldervoelende kanalen, maar ook mediums en healers die hun gave en kunde willen versterken.  Mensen die al veel geprobeerd hebben maar steeds niet de juiste lessen hebben ontvangen. Of nog niet van de kracht die hun echt omver zal blazen. Want één ding is mij zeker, als jij je echt gaat verdiepen in jouw magische kracht, dan zal jij jezelf verbazen. Op de juiste en meest krachtige en zuivere manier die er is.  Lees alles over dit bijzondere traject via de onderstaande knop.