wie ben ik

Als klein meisje twijfelde ik veel aan mijzelf. Ik voelde een leegte die ik niet goed kon verklaren. Ik kwam uit een goed gezin maar toch voelde ik me onbegrepen en alleen. Als ik naar de sterren staarde droomde ik weg. Wat zou daar zijn? Tegelijkertijd stelde ik mezelf grote vragen als waarom is er armoede? Waarom is er oorlog? Het hield me bezig maar ik sprak niet over mijn gedachten.

 

Eigenlijk best begrijpelijk

Dat ik mij niet thuis voelde kwam door mijn sterke verbinding met de sfeer van de sterren en de engelen. Mijn ziel had moeite met het verschil tussen de sfeer waar zij afkomstig is en de strijdlustige sfeer op aarde. Het versterkte het 'onbegrepen gevoel', al duurde het jaren voordat ik daar achter kwam. Mijn eye-opener was op de dag dat ik in contact kwam met mijn ziel en mijn bewustzijn. Ik leerde dat mijn lichaam en geest anders werkt dan anderen. Veel van mijn gemis en onbegrip voor mezelf kwam hier vandaan.

Little me on the left, big sis on the right

Altijd al een beetje anders

Als kind was ik altijd al een beetje anders. Niet zo avontuurlijk en prima op mezelf. Ik was verder vrij braaf en erg druk en nieuwsgierig naar het nut achter alles. Tijdens mijn puberteit kwam de verandering.

 

Toen ik 16 was overleed mijn oma en voelde ik mij erg verloren. Ik ontdekte een manier om aan de nare gevoelens te ontsnappen. Ik ontdekte houseparty's inclusief alles wat slecht is. Ik voelde de behoefte mijn grenzen op te zoeken en rebels te zijn.

ik ontdekte een manier om nare gevoelens te vergeten

De kat met 9 levens

Ook al wist ik dat ik dom bezig was, ik leefde als een kat met 9 levens. Toen ik eenmaal samen ging wonen raakte ik  langzamerhand mijn wilde haren kwijt. Nog steeds had ik een vreemd onbestemd gevoel. Wat was dat toch? 

Mijn wereld stond stil toen ik werd geconfronteerd met ziekte. Mijn vader werd ernstig ziek en verloor na 1,5 jaar het gevecht aan kanker, hij mocht maar 57 worden en overleed 21 augustus 2008. Betekende dit daadwerkelijk een einde? Ik had al eerder boeken gelezen over bijna Dood ervaringen, maar b.v. ook boeken van het medium Derek Ogilvie. Mijn nieuwsgierig naar het leven tussen hemel en aarde begon verder te groeien.

Ik was op zoek naar antwoorden en bezocht een medium bij een spirituele beurs. De dag dat ik medium ontmoette zal ik nooit vergeten. Alle details over mijn vader had ze bij het juiste eind en allemaal van één foto. Hoe deed ze dat en hoe werkt dit? Als zij het kan, zou ik het dan ook kunnen?

dit was waarom ik mij anders voelde! ik was niet gek! 

opnieuw in shock

Een jaar later zoek ik haar weer op vanwege een heftige fase in mijn relatie. Alles wat ze verteld over mijn relatie klopt. Ik ben zo verbaasd van haar kunnen en ze vraagt me plotseling: "Jij wil dit ook hé", waarom ga je hier niet iets mee doen? Ik somde direct allerlei bezwaren op. Ik was bang voor de spot van mijn vrienden en familie maar vooral mijn broodnuchtere partner.

Haar antwoord sloeg de spijker op zijn kop; "Leefde ik het leven voor mezelf of dat van anderen?" 

Nog geen 3 weken later staat mijn leven weer op zijn kop. Mijn beste vriend Rick is verongelukt en ligt op de intensive care. Alle intensieve zorg ten spijt wordt na een aantal dagen besloten dat Rick niet verder kan leven.

Ik ben boos op de hemel en op een God als hij daadwerkelijk bestaat. Ik krijg geen medeleven of begrip op mijn werk. Ik zit in een vreselijke situatie in een vrouwenwereld waarin ik getreiterd en gekleineerd wordt. Wat is dit toch voor wereld? Ik was 23 en raakte vrij diep in de put.

Wat had het leven voor nut met zulke ervaringen? Waar had ik dit aan verdiend?  Ik voelde me radeloos en had het idee dat niemand me begreep. Omdat ik wil ervaren waar mijn vader en Ricky zijn besluit ik voor een cursus Mediumschap te gaan.

Wat zou het geweldig zijn als ik ooit zo met ze kan praten zoals dat medium met mijn vader sprak! Mijn besluit geeft me veel kracht en de moed op mij leven weer op te pakken. Maar wat zal mijn omgeving denken?

Ondanks dat ik van mening ben dat het mij helpt bij mijn rouwverwerking, krijg ik vreemde gezichten en geen fijne reacties. Vooral mijn vriend heeft er veel moeite mee of ik niet ineens ga veranderen, misschien wel rare gewaden wil dragen! Gelukkig zet ik door en begin ik vol goede moed. Na de eerste lessen waar er weinig gebeurd, heb ik na de 3e les een doorbraak. Ik voel een warmte zo sterk, dat moet mijn vader zijn. En met dat ik zeg; 'Dit voelt als mijn papa', stromen de tranen over mijn wangen en krijg ik kippenvel over mijn hele lijf.

mijn spirituele ontwikkeling

Wat bijzonder als ik dit zo maar kan ervaren. Dat ik als het ware 'geknuffeld' kan worden door mijn vader terwijl hij in de hemel is.

Deze mooie ervaring motiveert mij door te gaan met deel 2 en later deel 3. Ondertussen oefen ik bij iedereen die er voor open staat. Ik durf zelfs aan spirituele beurzen deel te nemen. 

Ook al ben ik een vreemde eend in de bijt met mijn jonge voorkomen,  geef ik toch hele mooie consulten. Ik raak mensen met mijn boodschappen en gaf troost met bevestiging over overleden dierbaren. 

Met mijn talent kwam tegelijkertijd een verantwoordelijkheid. Het onderscheiden van energie, mijn eigen gedachten, maar ook andermans energie. Ik ben in diezelfde periode veel leraren tegen gekomen en werd flink op de proef gesteld. Ik kwam er achter dat ik jong en naïef was. Als ik werd aangevallen begon ik enorm aan mezelf te twijfelen.

 

Ondanks dat ik zulke mooie reacties kreeg was het makkelijk me van m'n stuk te brengen. Teleurgesteld probeerde ik mijn spiritualiteit te negeren. Tot er weer iets gebeurde in mijn leven en ik in de verbinding om uitleg vroeg aan mijn ziel. Ik werd ouder en tussendoor moeder en was tal van ervaringen rijker. Ik veranderde een paar keer van naam en stopte weer en hing alles aan d wilgen.

Mijn ziel en mijn gidsen rammelde in mij; "Je kunt hier zo veel kinderen en volwassenen mee helpen Barbara! Ga het vertellen en ga het delen, alsjeblieft kom in actie".

de roeping van de lichtmeesters.

Mijn wake up call.. beter gezegd de Wake up jaren

Ondanks dat ik jong ondernemend ben geweest was ik erg onzeker. Hierdoor krijg ik sinds de start van mijn ontwikkeling bezoeken van Lichtmeesters. Ik channel regelmatig boodschappen omdat ze mij helpen. De boodschappen draag ik over omdat iedereen hier wat van kan leren.

Eind 2013 was mijn eerste ontmoeting met een delegatie uit Sirius. Deze buitenaardse delegatie helpt ons de energie rondom te aarde te herstellen. Mijn verbinding met Sirius gebruik ik vooral tijdens de healings. Ik geloofde mijn ogen niet in mijn bewustzijn maar de liefde voelde oersterk.

Vervolgens kwam ik in de periode vanaf 2013 tot 2019 verschillende lichtmeesters tegen. Zowel Jezus, als Petrus maar ook Aartsengel Gabriel. Ook al heb ik vanaf mijn jeugd helemaal niks meer met het geloof, de Meesters van Licht wisten mij meerdere malen te vinden.

De boodschappen waren een langlopende traject van vertrouwen in mijzelf en mijn spirituele gaven. Maar ook de liefde en het vertrouwen van God. Ondanks dat ik nog steeds niets met de kerk voel, voel ik wel de liefde die gestuurd wordt. Ik probeer me daarom over te geven aan de lessen die ik van de Meesters ontvang.

 

De belangrijkste boodschap

Lichtmeesters zoeken al sinds het bestaan van de mensheid mensen op, om boodschappen over te dragen. De enige juiste en correcte beoordeling naar mijn idee is het herstellen van onze samenleving. Of dat nu om eeuwen geleden gaat of als we spreken over 2020. Mensen zijn al jaren zoekende, vechtend om macht geld en status. Dat we hierdoor in een wereld leven die steeds meer gericht is naar buiten dan naar binnen is geen verrassing.

Maar hoe goed worden we er zelf van? Hoe goed worden onze kinderen hiervan? Hoe leren we ze met liefde naar zichzelf te kijken? Zonder dat ze zich vergelijken met de snelle schone wereld van b.v. de Social Media? De druk die iedereen onbewust op elkaar verspreidt.

Ik denk dat het niemand verbaasd als ik zeg dat we naar een meer menselijke samenleving terug mogen gaan. Een samenleving waarin we kijken vanuit ons hart. Om mensen hierbij te helpen wat hun hart en hun ziel werkelijk vertellen ondersteun ik ze met liefde.

het hart van een healer

Mijn bewustwording als engel op aarde heeft een lange weg afgelegd.

De jarenlange twijfel aan mezelf, mijn talent en hoe ik dit met de wereld deel. Het enige wat altijd waar voor mij is geweest dat ik liefde wil verspreiden. Dat ik je hart wil helpen te openen voor het ware licht van de ziel.

 

Ik hoop dat je net als ik warmte gaat verspreiden vanuit je ziel. Dat je op deze manier helpt onze aarde en samenleving te helen. We zijn zo veel meer dan we geloven. En we verdienen zo veel meer dan we denken.

Mijn kennis en inzicht mag ik doorgeven aan ouders die kinderen hebben die net zo gevoelig zijn als ik. Ik kan ze daarom in de start van hun leven zichzelf leren te begrijpen, zonder dat ze aan zichzelf hoeven te twijfelen.

Een gelukkig leven in verbinding met je kinderen, vanuit een hart wat durft te voelen. Jouw geluk en jouw stralende ziel in je ogen. Dat is mijn grootste cadeau!

 

Met liefde,

Barbara

Zien wat ik voor jou of jouw kind kan betekenen?

Ierland 2018

een bijzondere reis naar ierland

April 2018

In april maakte ik een bijzondere reis met mijn partner Jeffrey naar Ierland. Ierland trekt mij al jaren, het mystieke, de connectie met elfen en de natuur. Al jaren 'voelde' ik dat ik daar heen moest, en in 2018 was het eindelijk zo ver.

We bezochten een aantal spirituele plaatsen, op sommige hing een hele bijzondere sfeer. De energie is daar echt makkelijk te lezen voor iemand als ik. Op Loughcrew cairn schijnen vroeger spirituele hekserijen geuit te zijn, maar wat te denken van de bijzondere tekens in de grot? 

 

Het waren al met al hele mooie dagen, waar ik nog regelmatig op terug kijk. Het is zeker niet de enige en laatste keer dat ik in Ierland ben geweest. Iets zegt mij dat ik hier nog vaak naar toe zal gaan. Al is het om mij te verenigen met al die energie die diep opgeslagen ligt.

 


contact

Wil je weten wat ik voor jou en/of jouw gezin kan betekenen? Vragen of opmerkingen? Ik beantwoord ze met alle liefde.