"Ontdek de magie van je ziel voor meer vertrouwen en wijsheid".

Gratis masterclass


Je weet het zeker, dit jaar wordt het jaar waarin jij je wil leren verbinden met je ziel. Je hebt het misschien al vaker geprobeerd maar de tijd was nooit juist. Nu wel, je voelt aan alles dat je er klaar voor bent, je worstelt al te lang met vragen als:

 

Er moet diep van binnen toch een enorme wijsheid te vinden zijn? Wat is de diepere betekenis  achter al die gebeurtenissen in mijn leven? Hoe komt het dat ik de wereld als zo intens beleef? Waarom wil ik alles altijd begrijpen en uitzoeken?

 

Vragen die ik mezelf ook jarenlang gesteld heb, vragen die mijn klanten zich jarenlang gesteld hebben,  vragen waar je in deze masterclass meer van gaat begrijpen, want dit is niet iets wat we op school leren.

 

Hoe we om moeten gaan met al deze vragen, hoe we de innerlijke magie die we bezitten vrij kunnen laten stromen. We denken dat we begaafd moeten zijn maar de waarheid is anders. Het is onze natuurlijke staat van zijn. Een staat van zijn die aangewakkerd mag worden.

Hoe doe je dat?

Dat leer je in deze gratis masterclass: “Magie van de ziel voor meer vertrouwen en wijsheid”. 

Ontdek hoe jij de magie vanuit je ziel vrij kan laten stromen zodat je kan vertrouwen op de oneindige bron van innerlijke wijsheid.

Voor wie is deze masterclass geschikt?

Deze masterclass is geschikt voor gevoelige bewuste mensen die zich altijd een beetje anders hebben gevoeld. Of het nu coaches of therapeuten zijn of mensen die zelf aan de start staan van hun spirituele ontwikkeling.

 

Onder mensen die zich “een beetje anders voelen” versta ik de mensen voor wie een standaard gesprek nooit voldoening geeft. Of mensen die zelf gevoelige kinderen hebben en beseffen dat zij ook gevoeliger zijn. Of als je je heel je leven al een beetje ontvreemd hebt gevoeld op onze aarde en zoekende bent naar de hogere bestemming van je ziel, en de wijsheid in jezelf wil gaan omarmen en ontdekken.

 

Als je ergens een diep vonkje van verlangen voelt branden, en je gelooft dat er meer is in jouw leven, dan is deze masterclass echt een cadeau aan jezelf.

Schrijf je nu in en reserveer je plekje!

Dit is wat je leert tijdens deze masterclass:

  • Dat je jouw bewustzijn kunt gebruiken voor jouw magische connectie
  • Dat het simpeler is dan je denkt om jouw hogere vibes te ervaren
  • Hoe je innerlijke magie je wereld kan versterken
  • Hoe je de energie hoog houdt en hoe je dit zelf kunt doen
  • Hoe je ondanks de ervaringen in je leven de kracht uit je ziel kunt halen
  • Hoe je meer gaat vertrouwen op de intuïtie en ingevingen die je ontvangt.
  • Dat je gevoeligheid en je ziel niet zo maar zo ontwikkeld zijn.

 

Ondanks het spirituele karakter van deze masterclass ben ik enorm aards, nuchter en sta ik met een been in het spirituele en een been op de grond. Ik wil je daarom juist op een simpele en toegankelijke manier kennis laten maken met de magie die in jou aanwezig is.

Misschien vraag je je wel af...

Wie is Barbara eigenlijk?

Hoi, ik ben Barbara Nathalie en ik ben Medium & Healer. Ik help al meer dan 10 jaar mensen die zoekende zijn in de spirituele wereld en voelen dat er nog veel meer te ontdekken valt in zichzelf. Ik heb al meer dan honderden consulten en healings gegeven, live demonstraties op beurzen en in groepsverband.

 

Ik begon al vrij jong op mijn 22ste met mediumschap omdat ik een aantal heftige verliezen te verwerken kreeg. Ik wist dat dit niet zo maar was, ik voelde dat er een ‘hoger’ doel achter alles moest zijn. Maar ook dat mijn leven een hoger doel heeft op deze wereld.

 

Toen ik ontdekte wat het voor mij betekend werd ik opnieuw geboren voor m’n gevoel. Alles wat ik nog nooit had begrepen werd ineens voor mij helder. Na vele jaren pionieren weet ik hoe ik dit het meest simpel aan jou kan overbrengen, zodat het ook voor jou mag gaan leven.

 

Voel jij het vuur in jezelf en doe je mee?

Ik hoop dat jij jezelf de kans geeft om het te ervaren zodat het voor jou ook helder mag worden.

Uiteindelijk zijn we hier allemaal om de krachten van onze innerlijke magie eigen te maken.

Wil je écht voelen welke kracht er in jou aanwezig is?

Veelgestelde vragen

Ik heb nog geen informatie in mijn mail?

Check bij deze registratiepagina of je de opvolgende mails in de spam gezien hebt. In de opvolgende mail die gestuurd wordt, wordt gevraagd jezelf dubbel te bevestigen. Dit is omdat mailproviders nogal snel een mail in je spam filteren. Check daarom regelmatig je spam, ook opvolgende mails betreffende de Masterclass kunnen in de spam zitten, ook als je dubbel bevestigd hebt. Wil je zeker zijn? vermeld mijn verzendadres dan als VIP of favoriet, of als veilige afzender, zo weet je mailprovider zeker dat je de mails wil zien.

Komt er een opname beschikbaar?

Na afloop van de masterclass ontvang je een mail waarin je de opname kan vinden. Echter is de live ervaring wel de allerbeste, omdat je wordt opgetild in de energie als het ware, door de groepsenergie die gevormd wordt. Mijn advies is dan ook ruim een momentje voor jezelf in zodat je jezelf echt de kans kan geven dit te gaan ervaren.

Heb ik meditatie ervaring nodig?

Je hebt geen ervaring op het gebied va spiritualiteit of meditatie nodig. Ik begeleid je stap voor stap zodat de energie zijn werk zal doen, en jij steeds dieper in de connectie zal komen met je hogere zelf. Het enige wat je nodig hebt is een rustige plek en een moment zonder dat je gestoord kan worden. 

Ga je me iets verkopen tijdens deze masterclass?

Dit wordt geen salespitch of poging tot maar een mooie ervaring waarbij ik jou kennis wil laten maken met je innerlijke magie. Aan het eind volgt er wel een bijzondere aanbieding waarmee ik jou de kans wil geven, verder te gaan bouwen aan die innerlijke magie. Uiteraard staat het je vrij ieder moment de Masterclass te verlaten.

Kunnen anderen mij zien tijdens de masterclass?

Via zoom kan je er voor kiezen je beeld en je geluid uit te zetten. Het geluid moet uit als we aan de slag gaan, uiteraard is er vooraf of achteraf ruimte voor vragen. Beeld kies je vooral zelf of je daar wel of geen moeite mee hebt. Ook hier is het niet van belang en zal de energie voor zich zijn.