Voor kinderen

Vraag je wel eens af of jouw kind gevoeliger is? Heb je het idee dat er veel in zijn of haar hoofd gebeurt? Gevoelige kinderen beleven hun wereld op een andere manier. 

Kinderen zijn over het algemeen allemaal gevoelsmensen. Ze reageren vanuit hun eerste emotie, hun eerste behoefte. Logischerwijs verandert dat vaak naarmate ze ouder worden. Dit herken je wellicht bij jezelf. Kinderen leren rekening te houden met de omgeving, leren rekening te houden met de gevoelens van een ander.

Hierdoor leren ze automatisch minder naar hun eigen gevoel te luisteren. Dit standaard proces is ook bij jou in werking gezet toen je klein was. Je leerde steeds meer te luisteren naar de behoeftes buiten jezelf dan in jezelf.

 

Trouw blijven aan jezelf

Gevoelige kinderen kunnen enorm zoekende zijn en zichzelf niet goed begrijpen. Soms zijn ze het er niet mee eens dat ze zo gevoelig zijn. Zijn ze het er niet mee eens dat ze voelen waar ze niet happy van worden. Soms voelen ze ook dat we onszelf enorm beperken. Gevoelige kinderen vragen mij regelmatig: "Barbara waarom voel ik mij zo"?

 

Er ontbreekt veel aan kennis en ervaring om deze gevoelige kinderen op de juiste manier te begeleiden. Door hun ongefilterde ziel zien zij werkelijk wie wij zijn, en wie zij zelf zijn. In combinatie met de opvoeding die wij geven, de omgeving die bepalend werkt kan het verwarrend zijn.

Vaak botst het met wat zij van binnen voelen. Want waarom voelen ze zo veel? Waarom hebben ze soms het gevoel dat ze geen connectie hebben met leeftijdsgenootjes? Waarom voelen ze zich eenzaam?

niets is zonder reden

Gevoelige kinderen ervaren vanuit hun geboorte vaak een onbestemd gevoel. Een gevoel waar ik mij vanuit mijn eigen weg voor 100% in herken. Het is een licht onbestemd gevoel waardoor je gaat twijfelen aan jezelf.

Bij ieder kind komt dit anders tot uiting. Ik maak kinderen mee die heel agressief worden, maar ook kinderen die heel stil worden. Maar gelukkig is er een manier waarmee je kinderen kan helpen te verklaren wat er van binnen gebeurd!

Door mijn heldervoelende gave is het mogelijk energetisch contact te maken met jouw kind op afstand. Hierdoor wordt het direct duidelijk wat het probleem is. Het is voor mij mogelijk direct te vertalen naar het kind zonder dat hij hiervoor met mij in één ruimte hoeft te zijn. Ik help slaapproblemen op te lossen, ik help angsten te verminderen of driftbuien. Hoe fijn is het als een kind begint met het begrip van zichzelf, zijn denken, zijn lijf en zijn leven?

 

De mogelijkheden

Om jou te ondersteunen en te begeleiden heb ik mijn dienstverlening in 3 soorten pakketten verdeeld. Je kan hierdoor zelf bepalen wat voor jou mogelijk is. Mijn ervaring leert dat het na een e-mail consult prettig werkt om daarna een sessie in te plannen. Er kunnen vragen uit ontstaan, of je wil evalueren hoe het nu gaat. Aansluitend volgen er tijdens de sessie tips en adviezen waarmee je een tijd verder kan. Het meest gekozen en geadviseerde pakket is daarom pakket C.

E-mail reading voor kinderen

Pakket A bestaat uit een consult per e-mail

Voor een antwoord op je vraag of situatie. Een e-mail consult brengt direct de informatie vanuit de ziel van jouw kind naar mij over. Deze informatie helpt je verder en leert je begrijpen waarom je kind reageert zoals het reageert.

 

De adviezen en tips die vanuit het bewustzijn worden overgedragen helpen jou om je kind beter te begrijpen. Het contact werkt helend en ik kan een gevoelig kind verklaren waarom hij de wereld ervaart op zijn manier.

 

Door dit inzicht komt er weer rust in het hoofd en rust in het lijf.

Tarief: € 75,00

klik op de button hieronder voor tarieven, meer informatie en bestellen

e-mail reading inclusief 1 skype sessie

Pakket B bestaat uit een consult per e-mail inclusief Skype consult

De inzichten en vragen die je wellicht hebt vanuit het consult per e-mail worden behandeld tijdens de Skype sessie. Daarnaast bied een Skype of persoonlijke sessie de kans dieper op de ziel van jouw kindje in te gaan.

 

Waarom ontstaat het probleem, en hoe voorkom je het. Wat zijn je mogelijkheden en oplossingen om dit voortaan zelf beter te begeleiden? De adviezen en tips die vanuit het bewustzijn worden overgedragen helpen jou om je kind beter te begrijpen. Het contact werkt helend en ik kan een gevoelig kind verklaren waarom hij de wereld ervaart op zijn manier.

Tarief: € 185,00 

klik op de button hieronder voor meer informatie en bestellen

E-mail reading inclusief 2 skype sessies

Pakket C bestaat uit een consult per e-mail inclusief 2 Skype consulten

De inzichten en vragen die je wellicht hebt vanuit het consult per e-mail worden behandeld tijdens de Skype sessies. Daarnaast bied een Skype of persoonlijke sessie de kans dieper op de ziel van jouw kindje in te gaan. Waarom ontstaat het probleem, en hoe voorkom je het. Wat zijn je mogelijkheden en oplossingen om dit voortaan zelf beter te begeleiden?

 

Na de eerste sessie wordt een volgende sessie na 2 maanden gepland. Tijdens deze tweede sessie kunnen we opnieuw contact maken met jouw kind om te controleren hoe de samenwerking verloopt. Welke verbeteringen zijn er, wat kan er (nog) beter? Is iedereen zich bewust van zijn of haar aandeel in de transformatie?

 

Het belangrijkste is dat je na deze sessies begrip krijgt in je kind maar ook begrijpt wat je er zelf aan kunt doen om dit om de juiste manier te begeleiden in de toekomst. Indien gewenst is er persoonlijke begeleiding mogelijk om jezelf meer te ontwikkelen als coach voor je gevoelige kind.

 

Tarief: € 275,00

klik op de button hieronder voor meer informatie en bestellen

Healing op afstand voor kinderen

Gevoelige kinderen hebben enorm veel baat bij een healing op afstand. Via een verbinding tussen mijn ziel en die van jouw kind ontstaat een magische samenwerking.

 

Omdat ik vanuit mijn trance jouw kind geheel waarneem kan hij/zij al zijn gedachten en gevoelens met mij delen. Daarnaast gaan we samen achter de oorzaak aan waardoor we hier heling in kunnen geven.

 

Kinderen slapen ineens beter, kijken vrolijker uit hun ogen, lijken minder bezorgd. Het zijn vooral de ouders die de rust terug in het gezicht zien.En uiteraard hierbij ook in het gezin.

Voordeel aan healing op afstand is dat een kind zijn eigen huis niet uit hoeft.

 

Tarief: € 95,00

Lees meer over hoe een healing op afstand werkt.

kinderen zijn ware leermeesters


Doe wat goed voelt

Als er een ding is wat belangrijk is om je gevoel te volgen. Welk gevoel krijg je bij de woorden die leest? Welk gevoel raakt je hart? Geef jezelf en je ziel de kans om in harmonie met elkaar samen te smelten en je leven te versterken.

Klik op de buttons onder ieder product als je meer informatie wil lezen.

Mocht je het toch onduidelijk vinden of iets willen vragen?

Neem gerust contact op!