Waarom het nu jouw moment is...

We leven in een bijzondere tijd en het stretcht ons tot onze uiterste. Wat doen we met ons leven? Wat doen we met de wijsheid in onszelf? Want ja wij hebben wijsheid in onszelf. Wij beschikken over een magische bron van informatie diep in onszelf. Deze bron leidt ons door moeilijke tijden heen. Het geeft ons leven kleur en betekenis.

 

Als dit herkenbaar voor je klinkt dan is dat niet zo vreemd. Jij bent net als ik een bewuster mens met een groter en sterk ontwikkeld gevoel. Een bewustzijn die ons veel meer biedt dan we er nu uit halen. Soms wordt er van alles overhoop gehaald in jou tot je het gevoel hebt dat er meer is in het leven.

Jouw wake up call is er met een reden

Want het gaat je veel rust geven als je begrijpt..

♥ Dat je gevoeliger bent en dat jouw diepe ziel hier is om de wereld mooier te maken.

♥ Dat het juist normaal is dat je vaak door mensen niet begrepen wordt.

♥ Dat je gevoeligheid een uitdaging kan zijn en dat het je soms leeg zuigt.

♥ Wat de invloed is van jouw krachtige energie en de invloed op anderen.

♥ Dat je niet de hele wereld op je schouders neemt maar eerst jezelf heelt!

♥ Dat je steeds minder vanuit je hoofd leeft maar steeds meer vanuit wat jouw hart nodig heeft.


Jij bent niet alleen

Waarom voel ik me bezwaard? Waarom kan ik me eenzaam voelen tussen een groep mensen? Wat is mijn doel op aarde? Waarvoor maak ik vaak dezelfde sh*&T mee?

Het kan lastig zijn als je als natural born healer geboren bent in een omgeving waar je niet jezelf kon zijn. Want ongemerkt willen we als kind maar één ding en dat is liefde en erkenning. En als we dat niet krijgen of we gaan twijfelen aan onszelf dan vergeten we de ware stem van binnen.

Dan leven we ongemerkt steeds meer naar de verwachting van anderen en niet naar de verwachting van jezelf en je ziel.

Hoe kan ik jou hierbij helpen?


Toen ik mijn innerlijke magie ontdekte..

Ik ben Barbara Maassakker en ik ben Heldervoelend. Ik werk al sinds mijn 23ste levensjaar als Medium & Healer. Omdat ik in mijn 22ste levensjaar geconfronteerd werd met heftige levenservaringen heb ik mijn gaven kunnen ontwikkelen.  Mijn wake up call was er om in te zien waarom ik anders ben, waarom ik anders denk.

 

Ik ben hier om het helende licht in mezelf in te zetten en anderen te inspireren. Zodat we een golfbeweging aan healers en liefdevolle mensen helpen de kracht in zichzelf te ontdekken. Omdat we hiermee helpen de wereld beter te maken.


Want het mag echt anders

Wat gaat er mis?

We leven in een overprikkelde maatschappij die veel  vraagt. De focus is meer naar buiten dan naar binnen gericht. Enerzijds omdat we er niet mee zijn groot gebracht en omdat we niet beter weten. Anderzijds omdat het lastiger is in verbinding te blijven met ons lichaam.

Er gebeurd te veel

Er zijn tegenwoordig zo veel afleidingen en prikkels. Daarom is het belangrijk dat we bewust worden van onze binnenwereld. Maar ook bewust worden van ons lichaam. Dit helpt je om je gevoel en alle emoties beter te begrijpen.

We need a new world

Ik denk dat onze aarde deze upgrade aan liefdevolle zielen hard nodig heeft. Laat dat nou net de reden zijn waarom er steeds meer gevoelige en  bewuste mensen zijn. Als we genieten van onze unieke kwaliteiten wordt de wereld steeds mooier. Omdat wij mooier worden.

Als je gelukkig bent dan straal je

Wat anderen over mij schrijven..

Wat een prachtig consult heb ik ontvangen. Ik ben nog steeds onder de indruk want alles maar ook écht alles wat je doorkreeg klopte. Je gaf me de bevestiging waar ik naar op zoek was en hoe ik weet hoe ik verder moet gaan.

Leontien


De gesprekken met jou zijn altijd to the point en heb daarna het gevoel gehad dat ik ermee verder kan, en hoe ik er mee aan de slag kan gaan. Het consult blijft mooi en waardevol, ik lees het regelmatig terug.

Johan


Ik was zoekende met mijn 'bonusdochter' haar opstandige gedrag.  Het was een mooie spiegel en een eyeopener. Barbara beschreef mijn situatie zo nauwkeurig dat hier geen twijfel over mogelijk is.  Door haar woorden kreeg ik de power om na een zware en emotionele periode weer op te krabbelen.

Karen
Inspiratie om jouw leven te helen?

Luister naar mijn podcast

Stay connected! volg me op instagram