E-Book "Kom thuis bij jezelf" en een meditatie als bonus!

Waarom gaat mijn kind zo uit zijn dak over de verkeerde schoen?

Mijn kind wil nooit alleen slapen, ik moet er altijd bij blijven.

Mijn kind is heel angstig als hij even zonder mij moet, ik kan nooit even alleen weg.

Wist ik maar wat er in dat kleine hoofdje af speelt.

Kan het zijn dat mijn kind mijn vader/moeder ziet die overleden is?

Wat is er toch aan de hand?

Als je het gevoel hebt dat je kind niet lekker in zijn vel zit dan ben je misschien erg zoekende.

Je vraagt je wellicht af wat er aan de hand is waarom hij/zij zo heftig reageert.

Of zich juist heel erg voor je af kan sluiten en je geen contact lijkt te krijgen.

Je geeft je kind alle troost en zorg die je maar kunt geven.

Maar toch baal je er enorm van dat je kind niet lekker in zijn vel lijkt te zitten.

Misschien heb je soms getwijfeld aan jezelf wat je kan doen.

 

Heb je wel eens een vermoeden dat jouw kind gevoeliger is?

Maar wat kan je daarmee en wat doe je met zulke vermoedens?

Een gesprek bij een huisarts zal je niet veel verder helpen. Misschien heb je mensen in je omgeving gesproken. Maatschappelijk werkers of b.v. de leidsters op de opvang of een leerkracht op school. De zoveelste checklist open je niet eens meer om te kijken of de scores kloppen.

 

Je weet namelijk diep van binnen dat het anders is. Je weet dat je het niet in deze hoek moet zoeken.

Je hebt namelijk sterk het gevoel dat het niets met zijn of haar lichaam te maken heeft. 

Als je in die hoek zit kan ik je vertellen dat je helemaal goed zit. Want een huisarts of een maatschappelijk werker kan je inderdaad niet verder helpen op het gebied van hooggevoeligheid en spiritualiteit.

 

Je kan hoogstens verder de molen in van onderzoeken met wellicht je grootste angst, een diagnose met een behandelplan. En om heel eerlijk te zijn heeft jouw kind geen diagnose nodig.

Jouw kind is hoogsensitief en heeft een hele diepe geest. Misschien heb je wel eens van de termen Nieuwetijdskinderen gehoord? Hoogsensitief, Indigo of kristalkinderen?

 

Ik heb niets met termen omdat het niets toevoegt.

Omdat het er zo veel zijn weet je van gekkigheid niet meer waar je het moet zoeken.

In de basis zijn we allemaal kinderen met een hele diepe geest.

Die diepe geest werkt op een andere manier dan bij de meeste kinderen.

En omdat ze op een andere manier in elkaar steken verwerken ze prikkels anders. Komen emoties van anderen dieper naar binnen. Kunnen ze zich slecht afsluiten voor onrecht of pesterijen op school.

Ze kunnen letterlijk de emoties en gedachten van papa’s en mama’s aan voelen.

Zo diep is de geest van een hoogsensitief of spiritueel kind.

Een ziel met een bijzondere missie

Hoogsensitieve kinderen hebben een enorm sterk ontwikkelde ziel.

Deze zielen zijn met een bijzondere missie naar de aarde gekomen. Ze zijn er om liefde te verspreiden en ons vanuit ons hart te verzachten. Zowel naar elkaar maar ook naar onszelf. Ze worden vaak verkeerd begrepen omdat ze hun behoeftes en emoties op een heel unieke manier uiten en verwerken.

 

Omdat jij daar als ‘nuchtere’ ouder nog niet bekend mee bent, zoek je het als eerste bij jezelf.

Want dat is een heel logische eerste reactie als je kinderen hebt.

Maar ook jij kan daar weinig aan doen omdat je niet in dezelfde fase bent, als de ziel van jouw gevoelige kind (No offense btw… ik wil je niet beledigen 😉)

 

Maar deze sterk ontwikkelde en geëvolueerde zielen begrijpen de wereld op een veel diepere manier.  Ze zien en voelen energieën. Ze kunnen zelfs kleuren waarnemen of b.v. overleden dierbaren of overleden huisdieren. Ze kunnen ineens pijn voelen van anderen of bij jou.

Dit zijn allemaal onderwerpen die zij vanuit hun eigen energie en vanuit hun ziel waarnemen en verwerken. En daarom kan het ook alleen vanuit datzelfde level van energie verklaard worden. Zodat je kan bekijken wat er gebeurd en dat uit kunt leggen aan hoogsensitief kind. Vervolgens begrijpen ze beter wat er gebeurd en wat ze er mee aan moeten.

 

Voor healers en mediums is het mogelijk om in die wereld van energie te werken. Een medium kan contact maken op zielsniveau met zowel kinderen als volwassenen. Zowel voor degene die nog vol in het leven staan, of de mensen die na het aardse leven in een andere jas verder gaan. Wanneer je als medium een dusdanige expertise hebt ontwikkeld, kan je zelfs op afstand energie voelen. Het is zelfs mogelijk waar te nemen aan de hand van bijvoorbeeld een foto.

 

Wat er dan gebeurt is dat het medium haar bewustzijn gebruikt als een soort televisiescherm. Ze kan haar actieve modus – beta hersengolven- switchen op een andere modus -theta hersengolven- Hierdoor wordt ze ontvankelijk voor beelden, geluiden, geuren en zelfs emoties van degene die uitzend. Des te beter een medium getraind is, kan ze letterlijk alles vanuit de ziel van de ander ontvangen en uitleggen.

Leuk maar wat ik hiermee denk je misschien?

 

Ik begrijp dat je dit denkt. Als je mij 10 jaar geleden had gezegd dat dit mogelijk was had ik je misschien niet geloofd. Maar wat het meest van belang is dat ik een wereld in kaart  kan brengen die voor anderen ongezien blijft. Met name de binnenwereld van jouw kind.

Als medium schets ik een heel secuur beeld van de gevoelens, gedachten en emoties van jouw kind. Hiermee kan ik jou als ouder alles vertellen over zijn of haar gedrag en de oorsprong.

 

Omdat de binnenwereld van  jouw gevoelige kind zo sterk ontwikkeld is, wordt het de hele dag beïnvloed door allerlei prikkels van buitenaf. Maar ook de energetische invloeden van jou als ouder, de omgeving of school. Wanneer we gevoelens en indrukken namelijk niet begrijpen ontstaat er verwarring. Door deze verwarring kan een kind aan zichzelf gaan twijfelen en de schuld bij zichzelf gaan zoeken.

 

Gevoelige kinderen zijn namelijk meesters in het camoufleren van hun ware gevoel. Ze kunnen zo goed aanvoelen hoe papa en mama zich voelen dat ze zich regelmatig ‘ondergeschikt’ maken of bang zijn dat ze als ‘te veel’ worden ervaren.

 

Gevoelige kinderen kunnen zich net als ik vreemd en onbegrepen voelen. Omdat we zo goed voelen wat er mis is in de wereld of bij een ander. Vaak staan anderen hier niet voor open en wordt het soms onbedoeld genegeerd of verkeerd begrepen. Hierdoor kan er gedrag ontstaan wat je als ouder niet altijd begrijpt.

 

Toen ik zelf nog een kind was voelde ik me een vreemde eend in de bijt zonder dat ik er vreemd uit zag.

Ik was heel druk en kon met mijn eindeloze energie en mijn vele vragen niet bij mijn ouders terecht.

Mijn drukke gedrag werd vaak onbedoeld als ‘overdrijven’ bestempeld en aandacht vragen. Terwijl ik in feite een honger had naar een dieper begrip van het leven.

 

In mijn hoofd stond het nooit stil, er kwam altijd een nieuwe vraag op het volgende antwoord. Ik kan me – inmiddels volwassen - wel voorstellen dat ik af en toe erg vermoeiend was voor mijn ouders. Maar het gevoel wat het bij mij heeft veroorzaakt in mijn kindzijn heb ik naar mezelf toe getrokken. Ik ben daarom erg onzeker geweest, al verbloemde ik dat om mezelf groot te houden.

 

Als jong volwassene kwam ik er door een aantal heftige levenservaringen achter waar die honger voor begrip over leven ‘vandaan kwam’. Mijn ziel heeft een diepere roeping en een missie om die kennis over ons bewustzijn over te dragen naar ouders van andere gevoelige kinderen. Diezelfde gevoelige mensen die ook aan zichzelf twijfelen, of zich soms een vreemde kunnen voelen op de wereld. 

 

Maar hoe zie je dat als ouder terug aan je kind? Hoe kom je er achter wat de oorzaak is?

Het enige wat je denkt te zien is dat je kind niet helemaal is, wie jij denkt dat hij kan zijn.

Misschien is hij wel stiller? Meer in zichzelf? Minder vrolijk of vrij? Of is hij juist heel druk en kan hij zijn energie niet goed kwijt?

 

Wat gebeurd er toch in dat gevoelige koppie waar van alles in om gaat.

De gedachten en gevoelens die hij ervaart.

Zou het niet fijn zijn als je daar zelf meer bij kunt komen?

 

Als je zelf kan voelen wat er bij hem/haar gebeurd?

Dat je überhaupt kunt ervaren wat energie met jullie doet?

 

Wees gerust je hoeft niet bang te zijn dat je iets moet doen wat je misschien angstig maakt.

Je hebt ook geen bijzonder talent nodig zoals een medium dat heeft.

Ik heb wel iets voor jullie gemaakt  wat jullie op een simpele laagdrempelige manier een heel op weg kan helpen. Ik heb mijn levenservaring en mijn grootste lessen over gevoelige kinderen onze weg als ziel in een e-book vastgelegd. Door mijn kennis en inzichten met je te delen kun je thuis komen bij  jezelf en meer te weten komen over jouw gevoelige kind. Mijn kennis zal je helpen je intuïtie te verdiepen en te vertrouwen op de innerlijke bron van wijsheid.

Daarnaast heb ik nog speciaal voor jou en je kind als bonus een zelfhelende meditatie opgenomen. Deze geleide reis brengt jullie healing en brengt jullie samen naar een diepe ontspanning. In deze ontspannende reis kan jij ervaren wat energie voor jullie kan doen. Je kan ervaren hoe je kan verbinden met je kind op energetisch niveau en hoe je jouw kind kunt helen door energie over te dragen.

Door jou op reis te nemen in jouw bewustzijn wordt je gewaar van je eigen energie. Daarbij schakel je in op een rust modus waardoor je jouw kind beter zal gaan aanvoelen. Je kunt hem/haar door de visualisatie versterken in een positieve ervaring.

 

De meditatie *op reis naar liefde* is er een die jullie verbinding op alle vlakken zal versterken. Met mijn kennis als healer, medium en intuïtieve mama geef ik in mijn e-book inzicht in de wereld van jouw gevoelige kind.


Ben je klaar om het zelf te proberen?

Download nu deze bijzondere ervaring.


Als gevoelig kind kan je je heel eenzaam voelen ondanks de drukke wereld waar je in leeft.

Stiekem zie ik mezelf als een engel op aarde

Of gewoon Barbara die een beetje anders is.

Maar er niet anders uit ziet.

Hoe je het ook noemen wil.

Ik ben jaren zoekende geweest.

Ik heb jaren getwijfeld.

Ben ik nou gek? Ligt het aan de gekke wereld waar we in leven?

Waarom heb ik zulke gedachten?

Wie ben ik werkelijk?

Wat is de ziel?

En als ik een ziel heb, hoe voel of hoor ik hem dan?

Met deze vragen ben ik de zoektocht gestart die mijn leven heeft veranderd.

 


Stuur een berichtje