Zielsliefde - het speciale aanbod voor jou

Bedankt voor jouw interesse en dat ik jou the offer mag doen!

 

Vergeef mijn luiheid dat ik dit bericht gekopieerd en geplakt hebt om het mezelf makkelijk te maken want dat is precies wat ik met dit aanbod bij jou ook wil doen.

Ik wil jou namelijk graag helpen om verder te gaan de stukken uit je ziel verder te ontdekken die er uit de Zielsliefde boodschap is gekomen. Dit zijn namelijk belangrijke sleutelpunten die jou helpen de blokkades écht op te ruimen. Het onbewuste stuk om te zetten naar bewustzijn en verandering.

Hoe we dat samen doen? In 3 sessies via mijn korte coachingstraject. Tijdens iedere sessie werken we vanuit jouw ziel wat jij nodig hebt om dit verder uit te diepen. Denk aan inzichten, healing, maar ook regressie kan langs komen of innerlijk kind stukken.

Iedere sessie is dus puur maatwerk wat jij nodig hebt om weer een laag te bevrijden en dieper in de kracht van je ziel te komen.

Je ontvangt van iedere (zoom) sessie de opname zodat je de bewuste healing en inzichten altijd op kan zoeken in de tussentijd.

Dit is een uniek naslagwerk. Jouw healing bibliotheek. 😊


Deze sessies zijn uiteraard privé en zal ik weer verwijderen nadat jij ze gedownload hebt na afloop.

Iedere sessie kan je zien als een verdieping op je zielsles. Misschien ga je al heel snel loslaten, misschien komt er eindelijk een Ahaaa op een diep vraagstuk. Ik weet daarom nooit van te voren hoe deze individuele trajecten eruit gaan zien.

Het is aan de ziel en jouw hogere zelf waar jij het hardste van gaat groeien. Waar de stukjes definitief op hun plek gaan vallen en waar de bevrijding volgt.

Normaliter betalen mijn klanten hier € 499,- voor. (Op mijn site is dit de High on Life traject) maar voor jou als Zielsliefde pionier wil ik met jou van start gaan voor € 444,-

3 sessies inclusief Zoom opname. Iedere sessie duurt gemiddeld een uur tot 1,5 net hoe diep de healing is, de groei, of jouw reis en vraag op dat moment

Voel jij dat je hier verder mee mag?

 

Antwoord dan op deze uitnodiging want een belangrijke tip en dat is geen marketingtruc, (daar ben jij veel te slim voor) 😁

Dat is dat ik in juni nog 1 plek heb om van start te gaan en in juli 2 en augustus maar 1 in verband met de vakanties.

Hoe voelt dit voor jou? Voel jij dat je ziel hier verder mee wil?
Wacht dan niet langer en verras jezelf en mij.

😇

Veel liefs 😘😘

P.S mocht je de roeping niet langer willen negeren KLIK DAN OP DE BUTTON HIERONDER.

Praktisch: afspraken plan je zelf in via Calendly en worden op maandagen om tussen 09.00 / 11.00 of 13.00  gepland. Woensdagen om  09.00 en 11.00 uur.

 

In the end we only regret the chances we didn't take