Gevoeligheid hoeft geen strijd te zijn;

Only the good vibes for a happy home and a big smile

Want jouw gevoelige kind heeft misschien wel last van...

* onverklaarbare angsten, regelmatig hoofdpijn en buikpijn

* moeite hebben om alleen te slapen of goed door te slapen

* driftbuien, te emotioneel of dwars reageren of in paniek raken

* niet helemaal zichzelf durven zijn in vreemde omgevingen

* gevoel en emoties niet goed onder woorden kunnen brengen

Geen twijfels en energie verspillen

Als je kind niet lekker in zijn vel zit kan het je erg onzeker maken. Misschien maak je je zorgen wat er in zijn hoofd allemaal om gaat. Kost het je veel energie om altijd maar rustig te blijven? Niet zo gek want omgaan met gevoeligheid is lastig. Rustig blijven terwijl je vermoeid bent, op je tenen lopen om een driftbui te voorkomen. Het kunnen dagelijkse frustraties zijn die de sfeer in huis niet beter maken.

 

Kinderen van deze tijd hebben een sterk ontwikkeld bewustzijnsniveau. De uitdaging die hierbij komt is dat ze extra gevoelig zijn voor invloeden van buitenaf. Problemen of veranderingen in het gedrag die je kan opmerken zijn verbonden aan dieper liggende oorzaken. Zolang je deze oorzaken niet helder krijgt wordt de situatie niet beter en kan de onvrede bij je kind zich uiten in allerlei vormen van (onwenselijk) gedrag.

Waarom dit wél werkt

Er zijn tal van coaches, programma's en opleidingen over hoogsensitiviteit maar dat is niet wat het probleem bij gevoeligheid écht op lost. Ik zie regelmatig oververmoeide moeders die van alles geprobeerd hebben en toch bij mij uit komen. Dat komt omdat ik in de ziel werk en de ziel precies weet wat jouw kind nodig heeft om gelukkig te zijn. Leren omgaan met prikkels is daarom niet het enige! Ik help je te ontdekken wat WEL werkt.

"Ik help je te ontdekken wat WEL gaat werken."

Vanuit een positieve basis

Hoe makkelijk is het als je rustig kan blijven tijdens driftbuien? Hoe fijn is het als je niet twijfelt over je aanpak omdat je diep van binnen voelt dat het goed zit. Het kan zo veel makkelijker als je weet HOE.

Ouders van gevoelige kinderen zijn vaak zelf ook gevoelig zonder daar altijd even bewust van te zijn. Des te meer je over de impact van gevoeligheid leert, des te makkelijker wordt het voor jou en je kind. Zo komt er steeds meer ruimte voor innerlijke rust.

Wonderlijk bewustzijn

Tijdens dit online ontwikkeltraject neem ik je mee op weg naar de wondere wereld van ons bewustzijn. Tenslotte is dit de heilige graal waar het gedrag van jouw gevoelige kind vandaan komt. Maar ook waar de overprikkeling tot stand komt. Hoe zorg je dat je rustig kunt blijven wanneer je kind een emotie explosie krijgt? Hoe bewaak je je eigen energie? Op tal van deze vragen krijg je antwoord omdat je het tijdens het traject gaat ontwikkelen. Door de geleide ontwikkeling en ondersteuning zal je je verdiepen in alles wat jullie helpt te ontprikkelen en te ontspannen.

 

Healing Mama Circle

Als gevoelige mama kunnen we ons best eenzaam voelen. Zeker als het bij een ander allemaal vanzelf lijkt te gaan. Als het bij jullie anders gaat dan kan je daardoor erg aan jezelf gaan twijfelen. Doe ik het wel goed? Voel ik wel aan wat mijn kind nodig heeft?

Om deze zorgen en angsten met elkaar te kunnen delen en ervaringen uit te wisselen biedt ik een veilige haven met de besloten communities via Facebook & Instagram.

"Alles wat je gevoelige kind nodig heeft kan jij hem straks geven! Vanuit zelfvertrouwen en liefde."

Je kan gevoeligheid beter begrijpen als je weet...

 • Waar klachten vandaan komen bij gevoelige kinderen zodat je begrijpt wat de oorzaken en zogenaamde triggers zijn.
 • Hoe je sterk en zelfverzekerd kunt blijven als je kind een sterke wil heeft.
 • Hoe je kunt aanvoelen en doorvragen als je een binnenvetter hebt zodat je kind zich beter gaat uiten.
 • Hoe je meer in contact komt met je intuïtie zodat je de stabiliteit kunt bewaken.
 • Je grenzen beter aanvoelen zodat je niet meer leegloopt.
 • Hoe je zelf innerlijke rust creëert door healingtechnieken.
 • Wat je kan doen bij klachten zoals buikpijn en hoofdpijn zonder duidelijke oorzaak.
 • Of je zelf gevoelig bent en hoe je jouw innerlijke kracht kunt vergroten en gebruiken.

 

Wat ga je leren in dit programma?

Dit online programma met ondersteuning wordt in 12 weken gegeven maar zal onbeperkt toegankelijk blijven. Dus mocht je een keer een les niet afronden dan hoef je je geen zorgen te maken. Je kunt altijd in de online academy terecht bij het lesmateriaal EN de besloten Facebook groep (De healing mama circle) voor support met andere deelnemers. Elkaar versterken en samen verbinden, dat is waar je enorm veel rust in gaat vinden.

 • Module 1: Help mijn kind is gevoelig!

Tijdens deze eerste module gaan we dieper in op wat je kunt doen bij gevoeligheid. Wat het doel is van gevoelige kinderen in je gezin. Hoe energie van invloed is op het dagelijks leven en hoe je de invloed hiervan kan beperken en in positieve zin voor je kan laten werken. Tot slot focussen we ons in module 1 op positieve ontspannende methodes waar je je flink versterkt door zal voelen. Geen strijd en onzekerheid maar only the good vibes!

 

 • Module 2: In verbinding met je kind

Module 2 gaat dieper in op de energetische verbinding met je kind. Om deze energetische verbinding te versterken gaan we de diepte in zodat je bewust kunt worden van jezelf. Hoe zit je bijvoorbeeld in je gevoel? Heb je vertrouwen in je gevoel? Luister je naar je eigen verlangens en gevoelens? Des te meer je bewust bent van je eigen gevoelswereld des te makkelijker kan je stevig staan bij situaties waar je geen controle over hebt. Bijvoorbeeld hoe je kind reageert na een tegenslag of een overdaad aan prikkels. Bewuste mama’s zijn blije mama’s vandaar dat ik je alles ga leren over verbinden, energie en intuïtie.

 

 • Module 3: Jouw kind als spiegel 

Tijdens deze 3e module worden onze patronen doorgrond door middel van zelfliefde en de spiegel die we regelmatig van onze gevoelige kinderen ontvangen. Hoe is jouw innerlijk kind van invloed? Hoe is de verbinding met je hart? Hoe kunnen we de verbinding met je hart versterken? Hoe kan je de energie van jouw kinderen spiegelen naar de lessen die je over jezelf kunt leren? Hoe bewaak je wat alleen voor jou en het allergrootste goed van belang is? Module 3 wordt een reis naar alles wat jou en jouw kind juist heel mooi maakt.  Want waar jullie sterker en gelukkiger van worden komt ten goede aan iedereen binnen jouw gezin.

 

 • Module 4: Healing Vibes

In module 4 gaan we het bewustzijn verkennen in de breedste zin van het woord. Het creëren van een fijne energie maar ook het bewaken en het aanvoelen van energie. We gaan de energie van je hart verder openen voor jullie healing magic. Zo kan je gaan ontdekken wat het voor je eigen welzijn en voor jouw kind betekent.  Daarbij leer je tijdens deze module mijn healing technieken zodat je zelf klachten kan aanpakken zoals hoofdpijn, buikpijn maar ook jezelf en je kind kunt opladen.

We starten 25 februari 2021 met een bijzonder online welkomstfeestje!

Jouw investering voor dit online traject met ondersteuning bedraagt: € 799,-

Hey, ik ben Barbara

Waarom ik de juiste persoon ben? Omdat ik me als kind exact voelde zoals jouw gevoelige kind. Ik voelde me anders. Ik onderdrukte mijn gevoel en sprak er niet over. Ik zie dezelfde cyclus herhalen bij gevoelige kinderen en  ook hun ouders.

Daarom vind ik het zo belangrijk om jou alles te leren zodat je je kind zelf kan begeleiden. Als jij de signalen begrijpt dan hoef je je geen zorgen meer te maken want je weet altijd wat je zelf kan doen.

Wat ouders over mij schrijven

Wat we lezen is zo herkenbaar en we merken nu al dat het beter gaat. Jody slaapt weer in haar eigen bed en wij vonden dat al bijzonder en dat het tegelijk viel met wanneer je aan het werk was met Jody.

Jenna


Ik herken absoluut wat je schrijft en ik merk ondertussen ook een positieve shift bij Miro.

Christiane


Nu ben ik al blij dat hij in ieder geval weet dat het niet erg is en dat ik weet hoe hij zich voelt. Het klopt precies wat je schrijft en het grappige is dat hij nu veel duidelijker aan geeft wat hij wil.

Laura


Wat een prachtige boodschappen en alles is zo duidelijk geworden. Het klinkt misschien gek maar de avond dat ik het verzoek heb ingestuurd begon ik zelf heel raar te dromen, bij het verzoek van Emma was dat ook al zo. Bij Kai merkte ik zelfs al dat hij zich beter begon te uiten. Ik ben heel blij dat je op mijn pad bent gekomen, hier kan ik wat mee.

Alexandra


*De reacties van deze ouders zijn gebruikt maar wel met aanpassing van de namen van ouders en kinderen uit respect voor en bescherming van de privacy.


Mijn garantie

Geen addertjes onder het gras of klagen binnen zo veel dagen. Als jij de keuze maakt om het probleem bij je kind opgelost te zien dan doe ik er alles aan om dat probleem voor jullie te verhelpen. Mijn garantie is daarom ook dat ik net zo lang door ga tot jij het gewenste resultaat ziet. Dat durf je alleen als je 1000% zeker bent van wat je aanbiedt en hoe je ouders hiermee kan helpen. Je zal begrijpen dat ik van jou daarentegen alle commitment verwacht om onderdeel te zijn van de oplossing.

"Geen addertjes onder het gras of klagen binnen zo veel dagen."

Ben jij er klaar voor?

We gaan 25 februari spetterend van start met een bonus. Deze bonus geeft je energie en innerlijke kracht een enorme boost en zal je direct helpen om je gevoelige kind beter te begrijpen.


Totale investering inclusief korting € 799

Totale investering € 897

Veelgestelde vragen

Moet ik kunnen healen?

Wees gerust dit is geen healing of reading programma. Ik wil je de basis technieken leren om met energie, gevoel en bewustzijn om te gaan. Zodat je meer op één ligt met de energie van je kind.

Ik heb weinig tijd voor een programma

Bijna alle ouders zijn druk. Vandaar dat mijn modules zijn opgeknipt in korte video's zodat je zelf kunt kiezen wat je per keer wil leren. Hetzelfde geldt voor de opdrachten.

Wat als ik niet aan een module toe kom?

Jouw toegang tot dit programma is onbeperkt. En ook de toegang tot de besloten groepen. Dus kom je later toe aan een module? En heb je daar vragen over? Wees gerust want je kunt altijd met je vragen terug vallen op de groep.

Wat heb ik hier aan?

Als je wil weten wat je zelf kunt doen om met de gevoeligheid om te gaan dan is mijn programma de beste keuze. Omdat ik je ga leren wat je zelf kan doen, en hoe je het zelf gaat herkennen. Dus je gaat echt zelf aan de slag met mijn begeleiding.

Ik weet niet of dit de juiste investering is momenteel, heeft mijn kind hier wat aan?

Twijfels zijn heel normaal en heel menselijk. Maar door langer te twijfelen komt er zeker geen oplossing voor jullie situatie. Wat je wel gaat helpen is als je zelf gaat ontdekken wat je kan doen, en wat je eigen invloed is op de situatie. Juist omdat je het op je eigen tempo en op je eigen manier gaat ontwikkelen sluit het aan op de behoeftes van jouw kinderen. Hoeveel tijd en energie heeft het zoeken naar een oplossing en het proberen van allerlei methodes jou al gekost? Ik houd het graag simpel, dat is wat werkt.

Vragen?

Er staat  veel op mijn site en dat doe ik met een reden, zo kan je net zo veel informatie tot je nemen wat je wil. Maar is er toch iets niet duidelijk? Wil je graag even bellen? Alles kan... ik help je graag.