Jij bent hier met een speciale reden

Heb jij het gevoel dat jouw leven een diepere betekenis heeft? Heb jij een grote nieuwsgierigheid naar je hogere zelf en de innerlijke wijsheid in jezelf? Heb je het gevoel dat je hier met een reden bent en voelt de wereld voor jou anders dan anderen?

 

Voel je je hierdoor soms ook wel eens alleen? Voel je je soms verdwaald in het spirituele landschap en heb je geen idee waar je moet beginnen?

Time to fire the soul!

Wees gerust want veel mensen zoals jij zijn geboren met een spiritueel talent maar zoekende op aarde. Dit komt omdat je ziel weet dat je voor een hoger doel geboren bent. Je ziel weet dat deze weg er niet zo maar een is.

 

En jij voelt dat vanbinnen ook. En de vraag is hoe kan je daar op vertrouwen en hoe kan je dat ontdekken?

 

Stel dat je door de mist heen kan kijken...

Soms blijven dezelfde situaties zich herhalen. Het is net alsof je tegen een muur aanloopt en niet weet hoe je verder moet, of welke kant je op zou moeten gaan. Vaak hebben we eerder signalen ontvangen maar wist je niet of het ook het juiste moment was. Of blijf je vast zitten bij de vraag 'hoe'.

 

En zonder dat je het door hebt verstrijken de weken en de dagen zonder dat er ook écht iets blijvend verandert.

Wat als je de mist weg kan laten trekken en helder gaat voelen wat de bedoeling is? Het is niet gek dat het nu nog niet vanzelfsprekend is. 

Misschien herken je:

 

 • Je hebt vaak van die bizarre toevallige momenten zoals personen die je tegenkomt, mensen die je ineens bellen of gedachtes en personen die zich ineens aandienen.
 • Je hebt vaak het gevoel gehad waarom je hier op aarde bent.
 • Je hebt altijd het gevoel gehad dat je graag een betere wereld zou wensen; meer liefdevol naar en voor elkaar.
 • Je wordt snel gevoelig of emotioneel genoemd door je omgeving.
 • Je hebt veel heftige gebeurtenissen meegemaakt en je zou graag meer over jezelf willen leren.
 • Je hoort wel eens dat je een fijne energie hebt en vaak vrolijk en sterk bent.
 • Mensen kloppen graag bij jou aan voor ondersteuning of hulp.

Dat is natuurlijk niet zo maar. Jouw gevoel is zo sterk ontwikkeld, omdat je bewustzijn een groter doel dient dan jij je nu  kan voorstellen.

 

Het probleem is dat we vanuit onze jeugd sterk geconditioneerd zijn. Hierdoor zijn we het contact met onze binnenwereld verloren. We weten we niet meer zo goed wie we van binnen zijn.

 

Wat is nu echt onze innerlijke kracht? Als we daar überhaupt voor open staan en het durven te belichamen. Om nog maar te zwijgen over vorige levens, waar magie en wijsheid ooit zelfs verboden waren!

Niets is voor niets geweest..

Mensen zoals jij en ik, die een hoger bewustzijn hebben, een oude ziel die zo ontwikkeld is zijn tevens enorme twijfelaars. Ondanks alles wat je al geprobeerd hebt aan spirituele cursussen, boeken en opleidingen lijkt het soms niet te werken. Of dat er er toch een stuk is wat je mist.

 

Waarom mis je nog de grote AHA momenten? Omdat de dieptes van je ziel niet voldoende gespiegeld zijn. Je laat je misschien onbewust verleiden door anderen waarvan je denkt dat zij slimmer, beter of meer ontwikkeld hierin zijn. Hierdoor ga je ongemerkt voorbij aan je eigen wijsheid. Aan het licht wat je van binnen bent. Die magische bron is er klaar voor, ze wacht tot jij je met haar verbindt.

 

Zodat je niet meer hoeft te twijfelen over;

 • Of het wel goed is wat je doet omdat je jouw eigen methode ontwikkeld.
 • Jezelf en wat je precies aan voelt omdat je weet dat jouw connectie zuiver is.
 • Oude angsten die je hebben geblokkeerd omdat ze geheeld worden.
 • Jouw energie en wat de invloed is van anderen omdat je zuiver voelt wat van jou is.

 

Jouw bewustzijn is de toegang tot jouw innerlijke magiër. Des te meer deze stroom volledig door jou geopend en herkent wordt, des te meer wonderbaarlijke toevalligheden gaan er op je pad voorbij komen. Kom je in contact met de bron die onuitputtelijk is. Welke tegenslagen/problemen of uitdagingen jij nog op je weg zal tegen komen.

 

Voel eens bij jezelf in.

Hoe krachtig zal je in het leven staan als je vertrouwd op die magische bron in jezelf. Hoe zal jij je voelen? Voel het nu eens echt! Sluit je ogen en stel je voor dat je voelt welke kracht er uit jouw ziel komt. Voel het volledig en zie wat je zou zien, hoor wat je zou horen. Hoe voelt het als je vertrouwd op de begeleiding van je hogere zelf? Zodat je geen angsten meer hebt en altijd voelt dat je ondersteunt wordt.

Jouw bewustzijn, jouw ziel en jouw magische kern hebben een bedoeling! En des te meer jij jouw reden van bestaan gaat voelen en ontfutselen des te meer magie er naar boven zal komen. Dan mag het echt gaan stromen en zal je steeds meer bijzondere mensen en mogelijkheden op je pad tegen blijven komen.

Verwelkom jouw magische zelf

Na alle spirituele wegen die je al hebt afgelegd is het de tijd om jouw eigen weg te verkennen. Omdat je de hoogste waarheid in jezelf wil leven. Je wil het voelen en je wil er op kunnen vertrouwen. Want mochten er nieuwe uitdagingen op je pad komen, dat je al het vertrouwen in jezelf en in je innerlijke kracht hebt om dit weer te transformeren.

 

Jouw spirituele begeleiders zijn er om samen met jou, jouw hemel op aarde te creëren.  Om jouw innerlijke magiër te ontwaken en te herleven. Voor wie en wat je dat ook gaat gebruiken, maar ten eerste voor je eigen geluk! Jouw hoogste en heilige goed, jouw doel als ziel op deze aarde. 

 

Wil jij graag;

 • Een zijn met jouw spirit en hierop durven vertrouwen?
 • De aanwezigheid en het contact met jouw gidsen kunnen ervaren?
 • Ervaren welke kracht er uit het Universum voor ons is?
 • Ervaren welke liefde er nog meer in andere dimensies te ontdekken is?

 

Zie jij jouw nieuwe leven net zo  magisch als dat jij zelf in de kern bent? Vind je het moeilijk om te vertrouwen maar weet je dat het zo is?

 

Voel jij een JA?

 

Dan ben je klaar om de magische versie van jezelf te ontdekken en te beleven. Zodat al jouw innerlijke wijsheid jouw leven een gouden randje mag geven.

Only spirit magic baby!

Het  “Magic Spirit Mastery ” is een groepsprogramma, een online traject waarin we de dieptes van jouw ziel en jouw intuïtieve talenten gaan verkennen.

 

Deze samenwerking kan je zien als een heilige tribe die we samen zullen vormen in de online academy. Je gaat hierdoor zelf ontdekken wat er in jouw mind en jouw ziel blokkeren om te gaan leven vanuit de afstemming met jouw hogere zelf en jouw magische kracht.

 

Doordat ik je op weg help ga je zelf op verkenning zonder angsten en leer je een zuivere verbinding open te stellen waarin je de hogere waarheid vanuit de spirits gaat voelen en beleven.

 

Dit is werk op zielsniveau wat van alles in gang gaat zetten. Ik begeleid je gedurende dit traject in de online omgeving zodat je de wijsheid in jezelf op een nieuwe manier gaat ontdekken.

Zo ziet het Magic Spirit traject er uit

Dit traject is opgebouwd in verschillende masterclasses en modules waarin jij alles gaat leren over de volgende thema’s:

 

 • Werken met energie en energievelden

Na deze module is het helder hoe energie werkt en voelt voor jou. Ook weet je meer over hoe je energievelden kunt scheiden en wat van jou is en wat van de ander is. Je gaat steeds meer leren de energie in jezelf en jouw unieke krachtbron voor heling en inzicht.

 

 • Jouw hogere vibe en jouw spirit connectie

Na deze module voel je dat je veel groter bent dan je ooit hebt kunnen dromen. Je weet wat de invloed is op jouw spirit connectie en hoe je deze versterkt. Je voelt de kracht vanuit je hogere vibe en hoe dit je leven versterkt. Je wordt bekend met je intuïtie en haar subtiele signalen. Na deze module voel je hoe je contact kunt maken met het Universum en hoe je kunt vertrouwen op haar liefdevolle ondersteuning. Tevens zal je hierdoor leren hoe je contact kunt maken met jouw helende krachten.

 

 • Overtuigingen, blokkades en de ratio

Na deze module weet je wat de invloed is van jouw overtuigingen. Je ontdekt welke overtuigingen jou op dit moment blokkeren en wat je er zelf aan kan doen om ze te ontmantelen. Tevens zal je gaan voelen of er blokkades zijn en wat de invloed is van jouw ratio op het ontdekken en vertrouwen van jouw unieke gifts en spirituele connectie.

 

 • Jouw healing powers!

Ontdekken hoe je jouw helende vermogens kan openen, gebruiken en in kunt zetten voor jezelf of misschien wel je kinderen of anderen. We gaan op verkenning in de wereld van vorige levens en invloeden vanuit ons innerlijk kind. Patronen die bijvoorbeeld vanuit onze jeugd ontstaan en ons blokkeren ons mooiste magische leven eigen te maken.

 

 • Engelen, lichtwezens en andere dimensies

Na deze module voel je welke dimensies er zijn en waar we toegang tot hebben als we ons bewustzijn gaan gebruiken als heilig kanaal. Ons hogere zelf gaat namelijk verder dan alleen onze innerlijk wereld maar reist verder voorbij dimensies van tijd. Je kan daarom kennis gaan maken met verschillende lichtwezens en bijvoorbeeld ook andere stellaire dimensies.

 

 

Voel je al langer dat een sterk gevoel van binnen aandacht vraagt? Het is je ziel die tegen je fluistert. 

Voor magische zielkracht

Krijg je bij dit traject...

Gedurende 6 maanden zullen we de verschillende thema’s zoals hierboven omschreven gaan ontdekken en uitbouwen in onze online tribe met magisch mooie mensen die gelijkgestemd zijn. Je bent niet meer alleen aan jouw persoonlijke reis begonnen, maar je hebt medereizigers aan je zij.

 • Vanaf donderdag 4 november om 10:00 uur starten de LIVE online sessies in de groep via ZOOM en deze zijn tweewekelijks op de maandag of donderdagochtend. Deze online Q&A's of coachings worden opgenomen dus je hebt naderhand de beschikking erover in de academy.
 • Je krijgt vanaf de start van het traject 12 maanden toegang tot de online academy met uitgebreide masterclasses en video’s die je volgt wanneer je wil en op je eigen tempo.
 • De tweewekelijks LIVE online Q&A’s of coaching sessies worden gevormd op basis van jouw ontwikkeling en zal ik cases behandelen op basis van de ervaring die je doormaakt. Denk bijvoorbeeld ook aan diepgang met het betreffende thema.
 • Bij ieder thema een extra verdiepende audio’s meditatie of audio's om grote stappen te kunnen zetten.
 • Een geweldige tribe met like minded mensen waarmee je kan connecten via een facebook community.

Wanneer starten we?

We starten op donderdag 4 november 2021 om 10:00 uur met een speciale LIVE Kickoff.

De investering in jouw magische zelf...

Normaal is 1 op 1 de enige manier om toegang te krijgen tot deze  kennis en daar betalen mijn klanten met gemak € 2222,- voor.  Uiteraard krijgen ze dan persoonlijke sessies maar met alles wat je in dit programma krijgt kan jij al zulke enorme stappen gaan zetten en wat voor onschatbare waarde zou dit zijn.

Sowieso is deze kennis van onschatbare waarde. Als jij jouw hoogste zelf kan ontdekken, omarmen en bevrijden wat een magie gaat er dan ontstaan in jouw leven? Hoe ongelooflijk veel zou dat je wel niet waard zijn?

Deze investering in je magische zelf bedraagt nu slechts € 997,- inclusief btw. Het is mogelijk om dit in 6 maandtermijnen van € 166,50 inclusief btw te betalen.

Meld je nu direct aan! 

Dan krijg je ook nog eens twee geweldige bonussen cadeau!

Bonus

Soul spirit Check up:

Vooraf bepalen we wat je verwachtingen zijn en welke resultaten je wil behalen. Wat is het belangrijkste wat je uit dit traject wil halen? Maandelijks doen we een scan of je helder hebt waar je staat en welke stappen er nodig zijn om jouw gewenste resultaten te behalen.

 

Door de combinatie van live online sessies en online werken in de ziel kan je grote stappen gaan maken. Alles wat ik in mijn ziel en zaligheid aan kennis van healing, energie, bewustzijn en mediumschap aan jou kan geven zal ik met jou delen zodat je de magie tot je kan laten spreken. Op het moment dat jij je ziel bevrijdt dan weet je pas écht hoe het jouw leven verrijkt.

Speciale early bird bonus

Voice soul message:

Om jou aan het begin van dit traject een mooie kick onder je magische zelf te geven ontvang je van mij een speciaal voor jou afgestemde voice soul message. Dit is een persoonlijk ingesproken bericht wat jou gaat helpen je een richting te geven en duidelijkheid vanuit je ziel.

 

Deze boodschap is afgestemd op jouw hogere zelf en jouw ziel. Het helpt je om te voelen welke kant het op mag stromen.  Jouw ziel en jouw gidsen weten als geen ander welke bestemming er voor je ligt.

Mijn garantie

Disclaimer of your higher self...

Veel mensen verwachten dat ze snel in hun bewustzijn kunnen afreizen. Dat het makkelijk is om contact te maken met je gids of ziel. Puur omdat het zo veel in cursussen wordt aangeboden. Maar waarom zijn er niet zo veel mensen heel goed in? Omdat het ze ontbreekt aan de nodige vlieguren. Aan het daadwerkelijk vertrouwen opbouwen. Het ontfutselen van het ego en ons eeuwige ratio die overal wat van vindt.

 

Daarom juist is het zo ontzettend belangrijk dat je heel bewust wordt van je lichaam als instrument en de invloed van jouw lichaam op je bewustzijn. Je dient hiervoor het werk, de tips, de opdrachten en de meditaties uit te voeren zodat je in het vertrouwen kan groeien waar je ziel zo lang naar verlangd. Dat vereist soms verandering van patronen, leefstijl en opvattingen. Niets is meer hetzelfde als je ÉCHT de ware magie in jezelf durft toe te laten.

 

Ik verwacht daarom jouw uiterste inzet en toewijding. Want jij bent degene die het werk doet en je bent grotendeels zelf verantwoordelijk voor je eigen succes. Denk bijvoorbeeld aan de oefeningen en de meditaties dagelijks gaan integreren zodat je écht een groeispurt kan maken.

 

Ik heb helaas geen magische toverstaf, ik kan alleen helpen dat jij jouw eigen staf gaat ontdekken. Mocht je om welke reden dan ook vastlopen en ontevreden raken? Wil je stoppen met dit programma of zie je de waarde er niet van? Vraag om hulp in de groep en neem contact met mij op. Ik ben bereid extra in jou te investeren in bijvoorbeeld een 1 op 1 hulp sessie als je dreigt vast te lopen. Zo hoop ik jou te garanderen dat ik er alles aan zal doen om jouw energie, jouw connectie naar een level te brengen waarin je overtuigd wordt van jezelf.

 

En nu jij..

Ben jij bereid in je ziel te duiken? Wil je alles in jouw magische zelf handen en voeten gaan geven?

Zodat het jou krachtig maakt voor de rest van je leven?

 

De start van mijn reis

Ik was 22 jaar oud toen ik mijn vader verloor aan kanker. Een lieve vader maar afwezig. Zijn ziekte was mijn hoop op herstel en een sterkere verbinding. Helaas kwam het daar niet meer van en was de hoop verloren. Omdat ik zo teleurgesteld was dat we zo kort samen hadden geleefd moest het anders! Er was meer! Daar was ik als kind van overtuigd.

 

Al snel ontdekte ik het pad van Mediumschap en ontdekte ik mijn unieke gave om met zielen te communiceren. Zowel van levende mensen, overleden mensen maar zelfs van baby’s en dieren!

 

Wat volgde was de grootste transformatie die ik ooit mee zou gaan maken. Het feit dat we als mens de kracht hebben om ons te verbinden met een diepere wijsheid. Een wijsheid die ons inzicht geeft in onszelf. Een wijsheid die ons de reden van ons bestaan kan laten voelen. Een wijsheid en een kracht die ons altijd er bovenop helpt. Zonder dat je er iets speciaals voor nodig hebt. Het goud ligt allemaal in jouw handen. Voor mij was dat life-changing en het heeft me zo veel moois gebracht.

Meer lezen over mij?

Wat anderen over mij zeggen

Barbara is zeer eerlijk, lief, openhartig en direct. Ze weet wie je diep van binnen bent en daarom weet ze wat goed voor je is. Daarnaast geeft ze je praktische tips om beter tot deze essentie te komen.

Nicolai

Soms weet je het diep van binnen maar je weet niet hoe. Barbara heeft me ontzettend geholpen hoe ik met m'n angsten en onzekerheid om ga. Het blijft lastig maar door steeds op mezelf te blijven focussen voel ik me steeds sterker worden.

Sigrid

Zonder dat ik mijn vraag stelde, als vanzelf kwam je op dát stuk uit. Dat klopte 100%. Je bevestigde mijn gevoel en dat had ik echt nodig om vol vertrouwen verder te kunnen. De erkenning was fijn, iets wat ik altijd heb moeten missen in mijn jongere jaren. Sinds de sessies heb ik veel meer energie gekregen, slaan de engelen tekenen om de oren en krijg ik meer en meer vertrouwen in mijn eigen heldere weten. Ik mag er ZIJN, nóg meer dan ooit te voren.

Sharona

Een diepe duik in je ziel

Heb jij al zo veel geprobeerd? Ben jij klaar met alle bewustzijnsprogramma’s, online cursussen en losse flodders die je nog steeds niet het juiste hebben gegeven? Heb je een hoop gedaan maar klikt het ergens nog niet? Heb je nog steeds het gevoel dat je een stuk mist?

 

Dan is het antwoord heel simpel: "Je bent nog niet diep genoeg gegaan"!

 

Nu is het moment dat je ziel aan jouw innerlijke poorten rammelt om dieper met dit stuk aan de slag te gaan. Dat je hiervoor intens en persoonlijk begeleid wordt door een expert op het gebied van mediumschap en healing. Omdat het nu echt de tijd is om de magie in jezelf naar voren te halen. Om te gaan voelen en te vertrouwen zodat je een prachtige stevige basis op kan bouwen.

 

Want na 12 jaar mensen begeleiden, consulten geven, lessen geven, ben ik door alle diepste dalen gegaan. En je kan pas een ander goed begeleiden als je je eigen donkere dieptes hebt verkend! Door mijn bloedeerlijke zuivere ziel, die niets ongezien laat, weet ik als geen ander jou naar het wonder in je leven te begeleiden. Want hoe mooier wij worden des te mooier wordt onze aarde! Des te gelukkiger, vrediger en meer liefdevol we allemaal samen zijn.

Na deze 'Magic Spirit Mastery' weet jij..


Hoe energie voor jou werkt en wat jouw energie soms vermindert zodat je weet hoe je hier op kunt anticiperen en sterk kan blijven.

Hoe energievelden werken en welke invloeden er van buitenaf er zijn zodat je keuzes kunt maken die in lijn met je hart en ziel zijn.

Wat voor bijzondere ziel jij bent en welke ware kracht er in jou schuil gaat zodat je weet wat de reden is van dit alles en jouw enorme gevoeligheid.

Dat je contact kunt maken met jouw heilige bron en jouw connectie met het Universum zodat je altijd in staat bent oneindig veel liefde te voelen en jouw lichaam te helen.

En welke blokkades en overtuigingen jou hebben gevormd en hoe je ze kunt ontmantelen zodat je niet meer belemmeren in je spirituele transformatie.

Je subtiele signalen vanuit je intuïtie en je ziel beter gaat aanvoelen en begrijpen zodat je de liefdevolle begeleiding beter kunt gaan interpreteren en erop durft te vertrouwen.

Voel jij het in je ziel? Voel jij het diep in je kern?

Misschien heb je wel vragen, twijfels of zorgen?

Mijn gevoel zegt JA maar ik vind het spannend om deze investering te doen.

Nieuwe grote stappen zoals investeringen zijn altijd spannend en het is heel normaal om het spannend te vinden om een investering te doen in jezelf. Want dit traject is niet zo maar een traject. Het proces begint al bij dit stuk en laat je al (onbewust spiegelen) zien wat jij jezelf waard vindt, en hoe graag je wil groeien.

 

Gun jij het jezelf om de volledige versie vanuit je ziel te ontdekken en je spirit op een veilige fijne manier te ontplooien? Ben je klaar om die bezielde sprankelende versie te worden die je diep van binnen bent? En voel je diep van binnen een JA? 

Dan weet je dat je de angsten hiervoor volledig kan omarmen en los mag laten. Investeringen in jezelf blijven altijd lastig. Persoonlijk investeer ik steeds meer en meer en zie ik welke groei ik hierdoor door maak. En dat is uiteindelijk het belangrijkste om voor ogen te houden.

Behaal ik wel resultaten uit dit traject?

Dit traject is zo ontworpen dat je er heel veel resultaat uit kan halen. Ten eerste is er de academy met alle waardevolle online video’s en het materiaal waarmee je zelf aan de slag kan gaan. En daarnaast hebben we de tweewekelijke live sessies waar ik feedback geef, en vragen kan beantwoorden en ook specifieke soulcases ga bespreken. We vertrekken vanuit een Spirit Magic Checkup zodat we helder gaat krijgen wat voor jou de belangrijkste pijlers zijn. Op deze manier kunnen we je persoonlijk evolutie tussendoor checken om te kijken waar je staat zodat je naar je resultaten toe kan werken.

 

Als je diep in je hart een JA voelt en jouw commitment is er helemaal naar om er alles uit te halen, dan weet je dat het je gevoel goed zit en dat je het op dit punt mag gaan vertrouwen.

Ik heb al veel aan spirituele ontwikkeling gedaan dus is dit wel wat voor mij?

Ook als je veel aan jezelf gewerkt hebt in de vorm van coaching, opleiding of een andere manier kan deze Spirit Magic een hele mooie reis voor jou worden. Omdat er vanuit mijn energie een diepere laag aangeraakt gaat worden, die ook voor jou als ‘ervaren’ spiritueel en bewust persoon weer nieuwe inzichten kan geven. Ieder persoon blijft en houd zijn blokkades en soms ook de blinde vlekken waardoor het nog niet helemaal stroomt. Zo lang je er nog niet ‘helemaal’ bent voor je gevoel, dan weet je dat je nog verder mag blijven groeien en dat er ook voor jou nieuwe stappen uit zullen komen die jouw bewustzijn de verdieping geven die je zoekt.

Krijg ik persoonlijke 1 op 1 begeleiding tijdens dit traject?

Je word niet persoonlijk en 1 op 1 begeleidt tijdens het Spirit Magic traject. Wel is er een terugkoppeling in de groep.  Je mag alle vragen insturen op voorhand en voor de live masterclasses zal ik de vragen selecteren die het meest waardevol zijn voor de groep. Uiteraard zal dit antwoord soms samengaan met een advies vanuit de energie (ziel/gidsen/andere spirituele begeleiders) van de vraag of vraagsteller. Dus het antwoord brengt jou (en ook de andere deelnemers) altijd een mooie kans om jezelf te verdiepen in de blokkade die je tegenkomt of het stuk waarin je vast kan lopen.

 

Daarnaast zijn vragen ook vaak mooie eyeopeners voor anderen, omdat veel mensen in een gelijksoortige fase zitten. Het ondersteunen vanuit de groepsdynamiek brengt mooie inzichten die je verder zullen helpen.

Wanneer worden de live online coaching sessies gegeven?

De LIVE sessies zullen vooral in de ochtend worden gegeven en opgenomen. Indien je er een keer niet live bij kunt zijn kan je de opnames altijd terugkijken in de online academy.

Is dit traject alleen maar online en wordt ik aan m’n lot overgelaten?

Het gevaar bij online trajecten schuilt er in dat je er aan begint en dat al snel de aandacht weg dwarrelt als het even lastig wordt. Daarom beginnen we vooraf met de Spirit Magic Checkup zodat ik duidelijk weet waar je heen wil. En omdat we het in de groep gaan delen krijg je ook ondersteuning vanuit de andere deelnemers. Als ik merk dat je weinig aanwezig bent zal ik bij je peilen of je nog on track bent en waar je behoefte is zodat ik desnoods de LIVE sessies mee kan laten groeien met de behoeftes vanuit de groep en jouw persoonlijke behoeftes. (uiteraard als dit mogelijk is en passend binnen de behoeftes vanuit de groep). Ik ben geen stok achter de deur maar ik wil je ook niet laten verdwalen en zal mijn uiterste best doen dat jij je thuis gaat voelen gedurende dit traject en in de ondersteunende energie die we gaan opbouwen.

 

Daarnaast zijn er de LIVE coaching sessies en masterclasses waardoor je ook gebonden blijft en actief verwacht wordt mee te doen. Je wordt dus niet alleen losgelaten in een online omgeving.

Is er een mogelijkheid om vragen te stellen tijdens het taject?

Voorafgaande LIVE coaching sessies of Q&A wordt er de ruimte geboden om jouw vragen in te sturen. Deze sessies worden dus gevormd op basis van de input die ik van jou als deelnemer krijg zodat ik weet waar je tegenaan loop. En zo kan iedere vorm van materiaal zo sterk mogelijk worden en jouw ontwikkeling het beste ondersteunen.

Geef je ook individuele begeleiding op aanvraag?

Voor de individuele begeleiding heb ik een speciaal traject genaamd The Spirt Magic Mastery Exclusive.

Dit is een intensief 1 op 1 traject waarbij we met persoonlijke healing & teaching sessies gezamenlijk jouw bewustzijn gaan verkennen. De inhoud vanuit het online traject is hierop gebaseerd maar heeft een andere dynamiek omdat je niet 1 op 1 met mij aan het werken bent.

Ik ben bang dat ik te weinig tijd heb voor het traject.

De tijd die jij hiervoor nodig zal hebben werkt voor iedereen anders. Afhankelijk van hoe snel jij leert en wat je fijn vindt bepaal je zelf hoeveel je per week tot je wil nemen. Ieder thema wordt geleidelijk vrij gegeven zodat het mij de vrijheid geeft bij te sturen in het materiaal. En ook het materiaal aan te kunnen passen op de energie van de groep. Iedere maand komt er een thema vrij in de online academy, en daarnaast zijn er de LIVE sessies die ieder rond de 1,5 uur tot 2 uur in beslag nemen. Daarnaast vragen de verdiepende audio’s en meditaties ook tijd en aandacht. Des te meer je dit op zal nemen in je routine en vaak zal oefenen, des te dieper zal je kunnen gaan. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor het resultaat gelang naar de tijd en energie die je hierin zal steken.

Zijn er al vaste momenten bekend die ik vrij moet houden?

De tweewekelijkse live sessies die voorzien zijn in dit traject worden in de ochtend gegeven. Dit is in verband met mijn eigen energie het beste en uiteindelijk kan ik jullie alleen het beste geven als ik vanuit de energie werk wat voor mij het beste is. Het is aangeraden en leuk als je er LIVE bij bent maar lukt het niet? Na iedere sessie staat de replay online in de academy zodat je niets mist.

2021

 • Donderdag 4 november 10:00 uur speciale LIVE Kickoff
 • Maandag 15 november 10:00 uur
 • Donderdag 2 december 10:00 uur
 • Maandag 13 december  10:00 uur

2022

 • Donderdag 6 januari 10:00 uur
 • Maandag 17 januari 10:00 uur
 • Donderdag 3 februari 10:00 uur
 • Maandag 14 februari 10:00 uur
 • Donderdag 3 maart 10:00 uur
 • Maandag 14 maart 10:00 uur
 • Donderdag 31 maart 10:00 uur
 • Maandag 11 april 2022 10:00 uur
 • Donderdag 28 april 10:00 uur extra live afsluiting

Hoe lang blijf ik toegang houden tot de online academy?

Je behoudt een jaar toegang tot alle online content in de academy.