release the magic wthin!

Voel jij in het diepste van je kern dat je niet zo maar op aarde bent geboren? Voelde je je als kind altijd al  anders dan anderen? Weet je dat jouw spirituele talenten en gaven er niet zo maar zijn? Zie je door het spirituele bos de bomen niet meer? Voel je diep in je hart een waarheid die je graag zou willen verkennen?

 

Wees gerust want veel mensen net als jij zoekende op aarde. Dit komt omdat je ziel weet dat je voor een hoger doel geboren bent. Omdat je ziel weet dat jouw weg er niet zo maar een is. En ergens weet je dat ook diep van binnen. Maar hoe? En op welke manier?


Knock knock who's there?

Er komt een moment in je leven dat je hogere zelf op je innerlijke deur komt kloppen. Op een belangrijk moment in je leven wanneer alles in de weegschaal wordt gelegd. Wie je bent, hoe je over jezelf denkt, wat je heeft gevormd. Maar vooral welke wijsheid er diep in jou opgeslagen zit. Welke wegen je hier naar toe hebt bewandeld?

 

 

Er was eens een tijd...

Het probleem is dat we vanuit onze jeugd zo sterk geconditioneerd zijn dat we niet meer weten wie we van binnen zijn. Wat onze innerlijke kracht is, als we daar überhaupt voor open staan. Om maar te zwijgen over vorige levens waar magie en wijsheid strafbaar is geweest.

Want misschien herken je dit wel;

 • Je hebt vaak het gevoel dat alles met een reden gebeurd.
 • Je hebt veel heftige gebeurtenissen meegemaakt.
 • Je hebt te maken gehad met verlies en tegenslagen.
 • Je vertrouwen in de mensheid is misschien wel geschaad.
 • Je vraagt je af wat je doel is in het leven als ziel.
 • Je voelt mensen aan en kijkt dwars door ze heen.
 • Je weet dat je energie mensen aantrekt of afstoot. 

Omdat alles je heeft gevormd tot de mens die je vandaag de dag bent, weet je dat niets zonder reden is. Je hebt al veel spirituele wegen mogen verkennen maar nog niet de diepte van jouw ziel en het grote HOE en WAAROM.

Als niets lijkt te werken?

Mensen zoals jij en ik, met een hoger bewustzijn, hebben een oude ziel die zo ontwikkeld.Toch zijn we enorme twijfelaars. Ondanks alles wat je al geprobeerd hebt (aan spirituele cursussen, boeken en opleidingen) lijkt het soms niet te werken. Of er toch een stuk is wat je mist.

Waarom mis je de grote AHA momenten?

Omdat de dieptes van je ziel niet voldoende gespiegeld zijn. We laten ons onbewust verleiden door anderen waarvan we denken die slimmer, beter of meer ontwikkeld zijn. Hierdoor gaan we voorbij aan ons eigen wijsheid en licht. De magische bron in jou die al langer ligt te sluimeren tot je er volledig mee verbind.

 

Zo hoef je niet meer te zoeken en twijfelen over;

 • Of het wel goed is wat je doet omdat je jouw eigen methode ontwikkeld.
 • Jezelf en wat je precies aan voelt omdat je weet dat jouw connectie zuiver is.
 • Oude angsten die je hebben geblokkeerd omdat ze geheeld worden.
 • Jouw energie en wat de invloed is van anderen omdat je zuiver voelt wat van jou is.

 

Je bewustzijn is de toegang tot je innerlijke magiër. Des te meer deze stroom geopend en herkent wordt, des te meer wonderbaarlijke toevalligheden gaan er op je pad komen.

Hoe krachtig kan je leven zijn als je;

 • Vertrouwd op die magische bron in jezelf
 • Weet wie jouw ziel is en hoe je meer op zijn wijsheid kan vertrouwen?
 • Weet wie jouw gidsen zijn en durft te vertrouwen op de begeleiding van jouw hoger zelf.
 • Geen angsten meer hebt voor alle vormen van energie en ons bewustzijn.
 • Ontdekt welke patronen er in jou gevormd zijn en je die weet te ontmaskeren.

Jouw hemel op aarde

Wist je dat jouw spirituele begeleiders er zijn om samen met jou, jouw hemel op aarde te creëren?  Om je innerlijke magiër te ontwaken en te leven.

Voor wie en wat je dat gaat gebruiken is niet relevant. Ten eerste voor je eigen geluk! Jouw hoogste en heilige goed, jouw doel als ziel op deze aarde. Want niets is zonder reden dus ook jouw ontwikkelde bewustzijn.

 

Wil je een zijn met jouw spirit?

Wil je vertrouwen op de begeleiding diep van binnen?

Wil je een zijn met de engelen aan je zijde?

Wil je een zijn met alle vormen van bewustzijn?

Zie je alles als even magisch als jij zelf?

 

Kan je deze vragen met  JA beantwoorden? Je bent klaar voor de transformatie van je leven. Klaar om de magiër in jezelf tot leven te wekken.

Only spirit magic baby!

De “Magic Spirit Mastery” is een heilige samenwerking, een kosmische reis waarin we de dieptes van je ziel en je intuïtieve talenten gaan verkennen. Deze samenwerking legt alles bloot wat er in je ziel of je mind nog blokkeert om te leven in overeenstemming met jouw hogere zelf.

Doordat we samen het bewustzijn verkennen als heilig kanaal, hoef je geen angsten te hebben. Je leert een zuivere verbinding open te stellen,  waarin je de hogere waarheid vanuit de spirits zal voelen en beleven. Dit is diep transformerend werk, met mij als je persoonlijke begeleider aan je zij.

Zo ziet de Magic Spirit Mastery Exclusive er uit

Doordat we diep in je bewustzijn gaan werken start je met minimaal 6 sessies online of bij mij thuis, aan dit individuele traject. 

Vervolgens plannen we deze Helende sessies met tussenpozen van 4 weken. Tijdens deze Helende sessies krijg je privéles hoe je jouw bewustzijn kunt gebruiken om jezelf te ontwikkelen.

Of het nu gaat om blokkades uit vorige levens, innerlijke kind stukken of inzichten in hoe je gevormd bent door het leven. Alles wat je ziel naar de tafel brengt, begeleid ik je stap voor stap doorheen.

Deze sessies duren 1,5 uur en zijn daarom niet te vergelijken met een normaal consult van een uur. De ruimte binnen deze sessies biedt de mogelijkheid diep het bewustzijn in te duiken. Vandaar zijn ze anders qua prijsstelling.

 

Voel je al langer dat jouw ziel meer te brengen heeft dan wat er nu uit komt?

Dan wordt het tijd om op verkenning te gaan.

Voor maximale zielskracht

Omdat deze Healing teachings worden opgenomen via Zoom kan je in de tussentijd aan de slag met de oefeningen die in deze teachings voorbij komen. Denk hierbij aan een combinatie van reading, healing, energetisch werk, ademwerk en lichaamsbewustzijn. Door deze combinatie werk je aan een stabiele liefdevolle verbinding met jouw hogere zelf. Tijdens de sessie gebeurd er een hoop en is het prettig om je opname in je eigen tijd en ruimte naderhand af te spelen en opnieuw te beleven. Zo wordt het extra krachtig en werkt het als verdiepende slag op voorbereiding van onze volgende samenkomst.

Bonus LIVE VIP DAG

Gedurende onze samenwerking wordt er halverwege of aan het einde,  een live VIP van 10:00 tot 14:00 gepland op een externe locatie.

Deze VIP dag is er om te zien waar je staat. Tot hoever de blokkades geheeld zijn, welke wonderen er naar boven komen. Deze VIP live dag is ook om te oefenen en een boost te geven in het pad naar de helende kracht in jezelf. Deze VIP dag is geheel verzorgd en ligt in de regio van Hilversum.

Deze sessies hebben mij enorm geholpen om knopen door te hakken met mijn familie. Ik ben bezig om het los te laten zonder schuld gevoel of het gevoel van falen. Ik wil dat mijn energie goed gaat stromen en daarom ga ik me nog meer richten op wat me energie geeft.

Danielle

Ik zat al langer met een hoop twijfels waardoor ik geen keuzes durfde te maken. Door de sessies met Barbara heb ik veel over mezelf geleerd en hoe ik reageer in stress situaties, waarom ik mezelf soms zo te kort doe. Maar nog belangrijker is wel dat ik een einde kon maken aan een situatie zo die slopend was.

Marianne

Ben jij ECHT klaar voor jouw hemel op aarde?

Veel mensen verwachten met een enkele cursus of opleiding dat ze diep in hun bewustzijn kunnen afreizen. Dat het makkelijk is om contact te maken met je gids of ziel. Puur omdat het zo veel wordt aangeboden en vaak ook tegen bodemprijzen. Maar waarom zijn er niet zo veel mensen heel goed in? Omdat het ze ontbreekt aan de nodige vlieguren. Aan het daadwerkelijk vertrouwen opbouwen. Het ontfutselen van het ego en ons eeuwige ratio die overal wat van vindt. Daarom is het zo ontzettend belangrijk dat je leert bewust te worden van je lichaam als instrument en de invloed van jouw lichaam en geest op je bewustzijn.

 

Je dient hiervoor dus ook het huiswerk wat ik je mee geef, de tips en de opdrachten uit te voeren om je zodoende die groeispurt te zien maken waar je ziel zo lang naar verlangd. Niets is meer hetzelfde als je ECHT de ware magie in jezelf wil toelaten. Daarom is dit traject een Exclusive, het is voor de échte durfal.

Ben jij er klaar voor?

De start van mijn reis

Ik was 22 jaar oud toen ik mijn vader in 2008 verloor aan kanker.

 

Een lieve vader maar afwezig.

 

Zijn ziekte was mijn hoop op herstel en een sterkere verbinding. Helaas kwam het daar niet meer van en was de hoop verloren. Omdat ik zo teleurgesteld was dat we zo kort samen hadden geleefd moest het anders! Er was meer! Daar was ik als kind van overtuigd.

 

In 2009 ontdekte ik het Mediumschap en mijn unieke gave om met zielen te communiceren. Zowel van levende mensen, overleden mensen maar zelfs van baby’s en dieren!

 

Wat volgde was de grootste transformatie die ik ooit mee zou gaan maken. Het feit dat we als mens de kracht hebben om ons te verbinden met een diepere wijsheid. Een wijsheid die ons inzicht geeft in onszelf. Een wijsheid die ons de reden van ons bestaan kan laten voelen.

 

Een wijsheid en een kracht die ons altijd er bovenop helpt. Zonder dat je er iets speciaals voor nodig hebt. Het goud ligt allemaal in jouw handen. Voor mij was dat life-changing en het heeft me zo veel moois gebracht.

 

Meer lezen over mij?

The Magic is in your hands

Heb jij al zo veel geprobeerd? Ben je klaar met alle bewustzijnsprogramma’s, cursussen en losse flodders die je nog steeds niet het juiste hebben gegeven? Heb je een hoop gedaan maar klikt het ergens nog niet? Heb je nog steeds het gevoel dat je een stuk mist?

 

Dan is het antwoord heel simpel: "Je bent niet diep genoeg gegaan"!

 

Nu is het moment dat je ziel aan jouw innerlijke poorten rammelt om dieper met dit stuk aan de slag te gaan. Dat je hiervoor intens en persoonlijk begeleid wordt door een expert op het gebied van mediumschap en healing. Omdat het nu de tijd is om de magie in jezelf naar voren te halen. Om te voelen en te vertrouwen zodat je een prachtige stevige basis op kan bouwen.

 

Na 13 jaar mensen begeleiden, consulten geven, lessen geven, ben ik door alle diepste dalen gegaan. Je kan een ander goed begeleiden als je je eigen donkere dieptes hebt verkend! Door mijn bloedeerlijke zuivere ziel, die niets ongezien laat, weet ik als geen ander jou naar het wonder in je leven te begeleiden. Hoe mooier wij worden des te mooier wordt onze aarde! Des te gelukkiger, vrediger en meer liefdevol we allemaal samen zijn.

Wat anderen over mij zeggen


Je hebt een mega talent Barbara en ik wens voor iedereen dat jij dat in deze wereld ten volle kan brengen. Dankjewel voor vandaag ik ben weer gegroeid.

Lieneke

 

 

Barbara is zeer eerlijk, lief, openhartig en direct. Ze weet wie je diep van binnen bent en daarom weet ze wat goed voor je is. Daarnaast geeft ze je praktische tips om beter tot deze essentie te komen.

Nicolai

 

 

Je begon te vertellen zonder dat ik mijn vraag stelde, als vanzelf kwam je op dát stuk uit. Dat klopte 100%. Je bevestigde mijn gevoel en dat had ik echt nodig om vol vertrouwen verder te kunnen. De erkenning was fijn, iets wat ik altijd heb moeten missen in mijn jongere jaren. Sinds de sessies heb ik veel meer energie gekregen, slaan de engelen tekenen om de oren en krijg ik meer en meer vertrouwen in mijn eigen heldere weten. Ik mag er ZIJN, nóg meer dan ooit te voren.

Sharon

 

 

Soms weet je het diep van binnen maar je weet niet hoe. Barbara heeft me ontzettend geholpen hoe ik met m'n angsten en onzekerheid om ga. Het blijft lastig maar door steeds op mezelf te blijven focussen voel ik me steeds sterker worden.

Sigrid

*De reacties van deze ouders zijn gebruikt maar wel met aanpassing van de namen van zowel de ouders als de kinderen uit respect voor en bescherming van de privacy.


Mijn drijfveer is jou de magie vanuit je ziel te laten ontdekken in vertrouwen.

Maar vooral op jouw eigen manier in de veilige verbinding die jij gaat leren maken.

Mijn garantie


Geen 'addertjes onder het gras' of 'klagen binnen zo veel dagen'.

Als jij de keuze maakt om voor je geluk te gaan dan gaan we voor goud! Ik krijg de kriebels van spirituele zoete broodjes en standaard verhalen. Met mij weet je dus dat het direct de diepte in gaat.

 

Het gaat scherp zijn en snijden waar het moet, maar vooral goudeerlijk liefdevol en zuiver, dat is wat je verder helpt. Dat geeft je de kans om te groeien. Ik durf te garanderen dat je hierna zo veel zekerder bent van je zelf.

Dat je eindelijk weet wat het is wat je blokkeert. Maar dat je ook de tools hebt om het aan te gaan.

Na 13 jaar healing en energetisch werk als medium weet ik als geen ander dat er uitdagingen blijven komen. Dat het soms daardoor een heel andere kant op mag stromen. Zonder dat je van te voren weet wat de uitkomst is. Het enige wat je daarvoor mag volgen is je hart en je motivatie om je mooiste leven te leven. Jouw hemel op aarde.

 

Dat durf ik omdat ik 1000% zeker ben van mijn zielsmethode en unieke gave om mensen te helpen zichzelf te ontdekken. Ik verwacht al jouw commitment en geen half werk of excuses. Dit exclusieve traject is daarom ook mega geschikt voor startende coaches, holistische therapeuten en spirituele coaches die een verdiepingslag vanuit hun ziel willen maken.

Na de 'Magic Spirit Mastery Exclusive' 

Weet jij hoe

Je écht gaat begrijpen wie je bent en wat jouw unieke kracht is.

Zodat je voelt wat jouw unieke gave in de wereld is. En hoe jij jouw kracht in de wereld zet.

Je een dieper vertrouwen krijgt in je ziel en jouw spirituele begeleiders.

Zodat je weet hoe je meer op jouw innerlijke begeleiding kan vertrouwen.

Je energie wordt versterkt en weet hoe de energie VOOR je werkt.

Zodat je je niet meer laat meeslepen en zuiver voelt wat goed werkt voor jou.

Je leert hoe je jouw helende krachten kan gaan gebruiken.

Zodat je kan leren hoe je dat voor jezelf of voor anderen in kan zetten wanneer dat nodig is.

Je antwoorden gaat krijgen op twijfels en gedachten die je lang onzeker hebben gemaakt.

Zodat je weet dat je niet zo maar 'anders' en wijzer bent maar begrijpt wat de bedoeling is.

Je blokkades heelt op zielsniveau zodat je patronen kan doorbreken.

Omdat jij het verdient om je ware zielsmissie te gaan leven in je persoonlijke of zakelijke leven zoals je ziel bestemd is..

Veelgestelde vragen

Ik zit met een trauma waar ik met weinig mensen over durf te praten

Welk trauma of welke ervaring je ook blokkeert, je ziel weet de weg en zal mij dat met fluwelen handschoenen uitleggen. Je zal daarom niet bang hoeven te zijn dat je je ergens voor moet schamen of dat je niet bij mij terecht kan. Ik heb de meest uiteenlopende levenspaden uit mogen lijnen. Van depressies, burn-out tot heftige trauma's met geweld en zelfs misbruik. Ik ben niets voor niets door het leven gekleurd. Hierdoor kan ik alles vanuit je ziel helpen te helen zodat je het kan overdragen naar het universum, samen.

Ik heb al veel gedaan op spiritueel gebied maar niets helpt

Er komen vaker mensen op mijn pad die al veel hebben gedaan op het gebied van bewustzijn. En toch heeft dat niet het juiste effect of resultaat gebracht. Dat komt omdat niet iedere therapeut ontwikkeld is om de blauwdruk van jouw ziel te lezen en je diepste blokkades naar boven te halen. Mijn helderweten en heldervoelen is dusdanig ontwikkeld dat ik ver in vorig levens kan healen en blokkades transformeer.

Ik wil graag eerst een losse sessie proberen

Een losse sessie zoals de Higher Self reading, is een reading. Je krijgt antwoorden en hiervoor reken ik een uur. De sessies van de Spirit Mastery zijn teachings, privé lessen van anderhalf uur. Het is heel ander werk dan een reading. Daarnaast geeft een enkele sessie inzichten of duidelijkheid en antwoorden op al je problemen. Maar niet op de diepere blokkades die ten grondslag liggen. Iets wat je leven lang geblokkeerd heeft kan ik niet garanderen dat het binnen 60 minuten gefixt is. Sorry voor je financiële plaatje maar daar begin ik niet aan, het doet jouw magie en mijn energie geen eer aan.  Het maakt meer kapot dan dat het goed maakt als je niet besluit ECHT op te ruimen. Per sessie zal je merken hoe je grote stappen vooruit zet en je beter gaat voelen. Dat is exact de reden waarom meer mensen kiezen voor een commitment aan zichzelf dan iets waar je 'even' iets aan gaat doen af en toe.

Ik voel veel van anderen en ben zelf heel spiritueel

Er komen niets voor niets mensen die spirituele ontwikkeling gedaan hebben, maar niet het gevoel hebben dat het kloppend is. Waarom blijft de zoektocht oneindig? Er mag nog geschaafd worden voordat de ziel gevoeld en geleefd gaat wordt. Ondanks de hoeveelheid spirituele cursussen ontbreekt het vaak aan diepgang op de blokkades die er energetisch aanwezig zijn en jou blokkeren in jouw spirituele ontwikkeling.

Ik weet niet of deze investering mij gaat helpen

Bedenk hoeveel tijd je bent verloren door twijfels. Bedenk hoe lang je stress en onzekerheid heb gehad van al je gedachten. Van emoties die je gevoeld hebt omdat je het alleen probeert op te lossen. Wat als je iemand naast je hebt die overal doorheen is gegaan waar jij staat? Een overvloed aan liefde en een lichter gevoel in je hele lichaam kan ervaren. Wat als je verlost wordt van datgene wat je al jaren verzwaard en ongelukkig maakt? Vind jij jezelf dat waard?

kennismaken?

Wil je graag vooruit en mijn hulp hierbij? Neem contact op om kennis te maken.

Vragen? Mail gerust.