higher self E-MAIL READING

De liefdevolle boodschap vanuit je ziel! Een Higher Self Consult (de reading)  is de oplossing voor een snel antwoord op je vraag of inzicht in je probleem.

Je bent gevoeliger dan anderen en je weet dat je intuïtie sterk is. Maar je voelt het niet altijd sterk genoeg om zelf tot de antwoorden en inzichten te komen hoe nu verder te gaan. Je weet dat je hogere zelf er voor jou is, maar hoe voel je die stroming als het onrustig is? Hoe vertrouw je weer op het licht wat altijd op jouw pad schijnt, als je een moeilijke tijd doorgaat.


EEN BEETJE HULP ALSJEBLIEFT

Wanneer het leven ons meesleept in allerlei gebeurtenissen is het moeilijk de rust te bewaren. Emoties die je kunnen meeslepen, angsten waardoor je niet weet welke kant je op moet. Het kan heel veel energie kosten tot aan slapeloze nachten toe om eindeloos te piekeren.

 

Wat als er een lichtje op jouw levenspad gaat schijnen. Een helder licht waardoor alle zorgen en problemen uit je hoofd verdwijnen en je weer voelt dat je gesteund en getroost wordt door het Universum. Dat is wat de liefde van je ziel, en je spirituele begeleiders voor je doen. Als jij bereid bent dit te ontvangen.

WELLICHT HERKEN JE DIT WEL?

  • Je voelt je vaak geleefd en gejaagd door de onrust in je hoofd.
  • Je piekert lang en je vraagt je af wat de gebeurtenissen in je leven je te vertellen hebben.
  • Je voelt soms angsten en onrust omdat je niet weet waar je aan toe bent.
  • Je voelt veel aan in je omgeving maar niet zuiver wat jouw gevoel is of wat je wil.

De e-mail reading geeft antwoorden

Zou het niet fijn zijn als je liefdevolle ondersteuning vanuit je ziel ontvangt?  Ben je benieuwd wat je ziel voor jou in antwoorden kan betekenen? Meer weten over de betekenis van je levensgebeurtenissen op dit moment? Deze Higher Self e-mail reading is de oplossing voor jou. 

Je ziel en je hogere zelf kunnen de wind niet uit de zeilen nemen maar ze helpen je wel om de stormen van je leven te trotseren. Doordat je ze jou inzicht geven en het gevoel geven dat je er niet alleen voor staat. In deze helende brief krijg je de diepere inzichten in jezelf en de mensen om je heen en iedereen die er een deel van uit maakt. Het kan net die boost zijn die jou helpen om in actie te komen en je het vertrouwen te geven wat je zo hard nodig hebt.

 

Het kost je veel energie als je blijft piekeren en in dezelfde cirkel blijft draaien. Ook het feit dat je het met niemand kan delen of het gevoel hebt dat niemand weet waar jij in zit. Laat staan dat ze jou adviseren hoe je hier mee door komt. Een feelgood gesprek met een vriendin is echt een ander ding dan deze brief vol liefde vanuit je hogere zelf. Het kan een warme omhelzing zijn of een liefdevolle kick onder je spreekwoordelijke kontje om echt af te rekenen met het verleden, mensen los te laten, of juist troost te krijgen door de woorden die je ontvangt. 

 

Of het nu gaat om heftig liefdesverdriet, scheidingen, gebeurtenissen op de werkvloer of onrust bij je kinderen, je ziel weet de weg naar de hoogste vorm van liefde. De keuze voor jezelf waar je hart van gaat stromen. Deze boodschap uit liefde van je hogere zelf is als een warm bad.

zoeken tot je een ons weegt

Alle zelfhulpboeken of orakelkaarten ten spijt maar, het helpt je niet altijd voldoende. Zeker als je vaker tegen dezelfde situatie aan loopt vraagt het op een andere manier naar jouw situatie te kijken. Wat je ook geprobeerd hebt, je ziel weet het antwoord want is het afgestemd op jou en jouw situatie alleen. Dat is wat een reading of een consult doet, het is een afstemming op de wijsheid die van binnen leeft maar die je hoofd niet altijd helder ontvangt omdat het hoofd te vol zit.

De  kwartjes gaan vallen als de inzichten van je hogere zelf komen omdat het op zijn plek valt, wat het is wat jou tegenhoudt, of zwaar maakt. Je kan je daarom ook stukken lichter voelen als je woorden van je hogere zelf in liefde ontvangt.  Zodra ze vanuit je hogere zelf komen volgt er een verlossing en voel je de bevrijding.

wat is de e-mail reading

De e-mail reading is een consult via de e-mail vanuit de afstemming die ik maak met jouw hogere zelf. Je hoeft hiervoor niet bij mij in de buurt te zijn.  Middels een foto die je naar me stuurt maak ik contact met jouw energie op afstand. Ik voel welke zwaarte en of blokkades er aanwezig zijn in jouw lichaam, of waar je je zorgen over maakt. Maar ook welke personen bijvoorbeeld van invloed zijn, of wat dat gene is waar je nou zo op vastloopt.

 

Een e-mail reading kan dus ook een diepe bevestiging zijn op iets wat je al langer voelt. Misschien heb je al veel signalen gehad of gevoelens die je niet kon plaatsen. Het is een opluchting en het werkt bevrijdend als je precies weet van het hoe en waarom. Door de rust die in je hoofd krijgt volgt er ook ontspanning in je lichaam. Hierdoor kunnen angsten of slapeloze nachten en onzekerheid verdwijnen. Je krijgt nieuwe energie en moed om door te gaan. Het is letterlijk alsof de zon weer gaat schijnen, zo voelt het als het licht van je ziel aan staat!


HOE WERKT DE HIGHER SELF E-MAIL READING?

Als je besloten hebt dat je graag wat licht en liefde op je levenspad wil ontvangen dan vraag je onderaan via de knop de e-mail reading aan. Na je betaling verstuur je een foto naar info@barbaranathalie.nl van jezelf, waar je duidelijk op staat. (geen zonnebril en graag blik in de lens )

 

Vervolgens ontvang je binnen 5 werkdagen je e-mail reading middels een PDF bestand in je e-mail. Dit bestand kan je zien als een liefdesbrief van je ziel. Ik hoor vaak hoe mijn cliënten geraakt zijn omdat er zo veel liefde uit stroomt. Dat is nou net waar onze ziel uit bestaat, het zijn slechts onze aardse ervaringen waardoor we soms zoekende zijn op dit pad.

 

Jouw investering voor deze liefdevolle reading per e-mail is: € 77,- inclusief btw.

 

Na je betaling ontvang je binnen 5 werkdagen jouw reading in je e-mail. Dit verslag is een mooi overzicht vol liefde en begeleiding van je hogere zelf. Je kan dit verslag bewaren  en je zal er regelmatig nog naar terug kijken om er opnieuw weer de kracht uit te halen. 

Liever een live reading? Een consult face to face? Lees dan verder.

Higher Self Consult – de live reading

Wil je deze inzichten liever face to face ontvangen in live verbinding? Ik geef consulten via Zoom zodat het de ruimte biedt direct vragen te stellen. Dit kan bijvoorbeeld prettig zijn als je contact wenst met een overleden dierbare, of je zit met meerdere vragen die je graag zou willen stellen. Vragen over jezelf, over je leven, je relaties, vrienden of meer werk gerelateerd bijvoorbeeld. In principe is alles mogelijk want jouw ziel weet de weg.

 

Een Higher Self Consult is net als een e-mail reading een connectie met alleen maar diepe inzichten en heling op alle vlakken in je leven. Tijdens een online afspraak die je zelf maakt via mijn kalender stem ik mij op dat moment af op je ziel. Je ontvangt de inzichten dus niet in een document maar tijdens het consult en je kan direct de diepte in als je meer wil weten.

 

Een consult kan je meer zien als een coach gesprek maar dan is je ziel de therapeut. Die vertelt direct waar de pijnlijke punten zien. Vooral de inzichten waarom iets gebeurd, en wat de bedoeling is brengen de rust weer terug in je hoofd en in het lichaam.

 

Maar ook vragen aan een overleden dierbaar persoon die al langer overleden is. Misschien wel op een nare manier overleden is? Of na een kort ziektebed.

 

Er kan zoveel gebeuren in een mensenleven waardoor je na het rouwproces nog met zoveel vragen zit. Een Higher Self Consult kan dus net zo goed meer een Spirit reading worden. Waarbij ik alleen een foto nodig heb van de overleden persoon. Die kan je tijdens het consult aan mij tonen.

 

Een Higher Self consult wordt via Zoom tegelijkertijd opgenomen. Zo heb je na afloop van het consult altijd de waarde vanuit de input die er vanuit je ziel is gekomen. Je kan dit net zo vaak afspelen en terugluisteren als je wil want je ontvangt dit naderhand als download.

 

Jouw investering voor het Higher Self consult is: € 147,- inclusief btw.

 

Het Higher Self consult duurt gemiddeld een uur en deze prijs is inclusief de nabewerking en versturen van de video en de download. Zorg dat je de dagen na afloop je spamfolder controleert op de WE transfer download link.

Higer Self live consulten via Zoom kunnen alleen ingepland worden op maandag van 09;00 tot 13:00 uur en op woensdag van 09:00 tot 12:00 uur, dit zijn mijn werktijden voor live consulten. Houd hier alsjeblieft rekening mee voordat je een consult aan vraagt.

Why me?

Ik was 22 jaar oud en verloor mijn vader aan kanker. Een lieve vader maar een afwezige vader. Omdat ik zo teleurgesteld was dat wij maar zo kort samen hadden geleefd moest het anders! Er was meer! Daar was ik als kind al van overtuigd.

 

Al snel ontdekte ik het Mediumschap en ontdekte ik mijn unieke gave om met zielen te communiceren. Zowel van levende mensen, overleden mensen maar zelfs van baby’s en dieren!

 

Wat volgde was de grootste transformatie die ik ooit mee zou gaan maken. Het feit dat we als mens de kracht hebben om ons te verbinden met een diepere wijsheid.

 

Een wijsheid die ons inzicht geeft in onszelf, de reden van ons bestaan kan laten voelen. Maar ook een kracht die ons altijd er bovenop kan helpen. Zonder dat je er iets speciaals voor nodig hebt. Het ligt allemaal in je eigen handen! Voor mij was dat life-changing.

De wereld wordt mooier als jij straalt!

Dit is geen wonder meer of mooie praatjes. Dit is letterlijk de kracht die jij en ik allemaal bij ons hebben, het is ons geboorterecht. Het leven is niet gemaakt om te strijden en het gevoel te hebben dat je iets niet goed doet. Daarom is het mijn missie zo veel mogelijk; Shiny Happy People te verzamelen. Omdat de wereld mooier wordt als jij van top tot teen straalt en gelukkig bent. Ik wil je hiermee helpen door het licht vanuit je hogere zelf aan jou te spiegelen zodat je kan voelen hoe bijzonder krachtig je bent.

Wat anderen over mij zeggen


Barbara is zeer eerlijk, lief, openhartig en direct. Ze weet wie je diep van binnen bent en daarom weet ze wat goed voor je is. Daarnaast geeft ze je praktische tips om beter tot deze essentie te komen.

Nicolai

 

 

Je begon te vertellen zonder dat ik mijn vraag stelde, als vanzelf kwam je op dát stuk uit. Dat klopte 100%. Je bevestigde mijn gevoel en dat had ik echt nodig om vol vertrouwen verder te kunnen. De erkenning was fijn, iets wat ik altijd heb moeten missen in mijn jongere jaren. Sinds de sessies heb ik veel meer energie gekregen, slaan de engelen tekenen om de oren en krijg ik meer en meer vertrouwen in mijn eigen heldere weten. Ik mag er ZIJN, nóg meer dan ooit te voren.

Sharona

 

 

Deze sessies hebben mij enorm geholpen om knopen door te hakken met mijn familie. Ik ben bezig om het los te laten zonder schuld gevoel of het gevoel van falen. Ik wil dat mijn energie goed gaat stromen en daarom ga ik me nog meer richten op wat me energie geeft.

Danielle

 

 

Soms weet je het diep van binnen maar je weet niet hoe. Barbara heeft me ontzettend geholpen hoe ik met m'n angsten en onzekerheid om ga. Het blijft lastig maar door steeds op mezelf te blijven focussen voel ik me steeds sterker worden.

Sigrid

Ik zat al langer met een hoop twijfels waardoor ik geen keuzes durfde te maken. Door de gesprekken met Barbara heb ik veel over mezelf geleerd en hoe ik reageer in stress situaties, waarom ik mezelf soms zo te kort doe. Maar nog belangrijker is wel dat ik een einde kon maken aan een situatie die slopend was.

Marianne

*De reacties van deze ouders zijn gebruikt maar wel met aanpassing van de namen van zowel de ouders als de kinderen uit respect voor en bescherming van de privacy.


Mijn garantie


Geen 'addertjes onder het gras' of 'klagen binnen zo veel dagen'.

Als jij de keuze maakt om voor je geluk te gaan dan gaan we voor goud! Ik krijg echt de kriebels van spirituele zoete broodjes en standaard verhalen. Met mij weet je dus dat het direct de diepte in gaat.

 

Het gaat scherp zijn, het gaat snijden waar het moet, maar het is vooral goudeerlijk liefdevol en zuiver.

En dat is wat je verder helpt. Dat geeft je de kans om te groeien.

 

Ik durf te garanderen dat je hierna zo veel zekerder bent van je zelf.

Dat je eindelijk weet wat het is wat je blokkeert. Maar dat je ook de tools hebt om het aan te gaan.

 

Dat durf ik omdat ik 1000% zeker ben van mijn zielsmethode en unieke gave om mensen te helpen zichzelf te ontdekken.

Veelgestelde vragen

Ik zit met een trauma waar ik met weinig mensen over durf te praten

Welk trauma of welke ervaring je ook blokkeert, je ziel weet de weg en zal mij dat met fluwelen handschoenen uitleggen. Je zal daarom niet bang hoeven te zijn dat je je ergens voor moet schamen of dat je niet bij mij terecht kan. Ik heb in de afgelopen 12 jaar de meest uiteenlopende levenspaden uit mogen lijnen. Van depressies en burn-out tot heel heftige trauma's met geweld en zelfs misbruik. Ik ben daarom niets voor niets flink door het leven gekleurd. Hierdoor kan ik alles vanuit je ziel helen en overdragen naar het universum, samen.

Ik heb al veel gedaan op spiritueel gebied maar niets helpt

Er komen vaker mensen op mijn pad die al veel hebben gedaan op het gebied van bewustzijn. En toch heeft dat niet het juiste effect of resultaat gebracht. Dat komt omdat niet iedere therapeut ontwikkeld is om de blauwdruk van jouw ziel te lezen en je diepste blokkades naar boven te halen. Mijn helderweten en heldervoelen is dusdanig ontwikkeld dat ik ver in vorig levens kan healen en blokkades transformeer.

Ik weet niet of deze investering mij gaat helpen

Bedenk eens hoeveel tijd je in het verleden bent verloren door twijfels. Bedenk eens hoe lang je stress en onzekerheid heb gehad van al je gedachten. Van alle emoties die je gevoeld hebt omdat je het maar alleen probeerde op te lossen. Wat als je iemand naast je hebt staan die je een nieuwe horizon kan laten zien. Een overvloed aan liefde en een lichter gevoel in je hele lichaam. Wat als je verlost wordt van datgene wat je al jaren verzwaard en ongelukkig maakt? Wat is jou dat waard?

Na onze 'Higher self reading weet jij.

Je rust krijgt met alles wat er in je leven is gebeurd zodat je het los kan laten.

Zodat er heling mag ontstaan op alle vlakken die nodig zijn voor meer innerlijke rust.

Je grenzen leert aan te geven en je leven hierdoor verandert.

Zodat je niet meer in de valkuilen stapt waar je jezelf zo vaak aan geïrriteerd of over verbaasd hebt.

Je écht gaat begrijpen wie je bent en wat jouw unieke kracht is.

Zodat je voelt wat jouw unieke gave in de wereld is. En hoe jij jouw kracht in de wereld zet.

Je mensen aantrekt die je voldoening geven en waar je energie van krijgt.

Omdat jij het verdient om je met mensen te omringen die het beste in je naar boven halen.

Je antwoorden gaat krijgen op vragen die je misschien heel je leven al hebt gehad.