Willen alle heksen, healers, magische, eigenzinnige vrouwen verzamelen?

Ik help je als gevoelige bewuste vrouw de verborgen krachten uit je ziel naar boven te halen.

 

Ben je iemand die graag naar de sterren en de maan kijkt? Vroeg je je als kind al af wat zich daarachter nog meer bevindt? Ben je altijd als te gevoelig bestempeld? Bekruipt je wel eens het gevoel dat er veel meer in je sluimert?

 

Heb je een grote interesse in alles wat met spiritualiteit te maken heeft? Dat is niets voor niets want misschien herken je dit...

 • Je hebt veel meegemaakt in je leven en afgevraagd waarom. 
 • Voel je je wel eens zonder reden eenzaam of onbegrepen?  
 • Je bent altijd nieuwsgierig geweest naar het ‘nut’ of ‘doel’ in je leven. 
 • In de zoektocht naar de antwoorden in jezelf voelt het soms eenzaam. 
 • Je hebt je vaak afgevraagd waarom alles zo hard bij je binnenkomt. 

niets gebeurd zonder reden

Deze mooie spirituele quote hoor je vaker “Niets is voor niets in het leven”. Maar klopt dat wel?

 

Wellicht geen nieuws voor je, maar je ziel heeft een ‘beetje meer’ vanuit het Universum meegekregen. Vanaf je geboorte heb je een sterke verbinding met je echte ‘thuis’. Daarom voelt de aarde niet altijd als je thuis.

 

Als kind heb je dit misschien al gevoeld maar niet bewust. Misschien dacht je wel dat je gek was, dat je het allemaal in je hoofd haalde. Dit is niet iets wat tussen je oren zit, het is 'echt'. Het is de weg terug naar je spirituele kracht die je sinds je geboorte bezit.

the point of no return

Je kan op een punt in je leven komen waarbij je voor je gevoel gedwongen wordt om een andere weg in te slaan. Een gevoel wat diep in je tot leven komt, een gevoel wat lijkt te roepen naar diepere inzichten in jezelf. 

 

Ook al lijkt het eng dat de wereld om je heen gaat vragen of je 'gek' bent geworden. Dat ze van alles in hun hoofd gaan halen waarom jij ineens dit pad op wil. 

 

Je WEET dat dit gevoel er niet zomaar is. Het is afkomstig van je Hogere Zelf en het wil je iets vertellen. Maar wat is dat precies? Waarom blijft het steeds op je pad komen?  

Wie ben ik om dit te doen?

Als je eenmaal weet wat je wil komt er wellicht angst bovenop knallen in beperkende gedachten. 

"Wie ben ik nou om dit te doen".

"Dit kan ik toch helemaal niet".

"Doe maar liever gewoon dan doe je gek genoeg".

 

Dat soort werk wat diep in onze gedachten gestampt zit. Niet zo gek want het is best eng je over te geven aan 'echte grootsheid' om jezelf open te stellen voor mogelijkheden die je nooit had kunnen dromen.

 

Daar zit nou net de crux. Juist omdat je gelooft dat dat alleen is voorbestemd aan de lucky ones, zet je jezelf buiten de kijker. Jouw spirituele team staat aan de zijlijn hulpeloos toe te kijken hoe je van het een naar het ander doorrolt. 

 

Waar begin je?

Het probleem is dat je misschien niet eens weet waar je moet beginnen. Je wordt doodgegooid met spirituele cursussen of programma’s, allemaal zijn ze even veelbelovend.

 

Juist voor gevoelige mensen zoals jij en ik is het heel overweldigend een keuze te moeten maken. Niet helder voelen waar je nou écht goed aan doet. Door die verlammende angst blijf je in de vicieuze cirkel en start je gewoon niet. De dagen en maanden zonder vooruitgang verstrijken vanzelf voorbij. 

brandstapel angst

Los van angsten en twijfels zijn er ook oorzaken die dieper in je systeem zitten.

Wat te denken van het woord 'Brandstapelangst'.

 

Wist je dat je in de middeleeuwen grote kans hebt dat je een heks was die verbannen/verbrand/verdronken en gemolesteerd is?

 

Dat trauma kan zo diep in je vorige levens vastzitten dat je angst heb echt naar buiten te komen.  Angst om jezelf ten volle tot expressie te brengen zit diep in je cellen. Niet zo gek dat je eeuwig blijft twijfelen over de weg die je wil inslaan.

 

Misschien heb je altijd al...

 • De vreemde eend in je familie gevoeld? 
 • Je afgevraagd waarom je zo gevoelig bent? 
 • Commentaar gekregen dat je te direct, te gevoelig en te eigenwijs bent? 
 • Dingen aangevoeld zonder dat je weet wat je er mee moet? 
 • Nieuwsgierigheid naar spiritualiteit gehad en/of spirituele ervaringen? 

 

Weet dat het niet alleen je onzekerheden zijn maar ook deze oude blokkades die je weerhouden je spirituele talent te gebruiken. Omdat je niet zuiver voelt wat van jou is en van de ander. Je ratio maakt je wijs dat het tussen je oren zit en daardoor durft je niet te vertrouwen op jezelf.  

 

Vertrouwen komt helaas te voet en gaat te paard.  

Vooral op het gebied van spiritueel ontwikkelen is het grootste leerproces mijn vertrouwen geweest. Wanneer ik ging twijfelen aan mezelf verstoorde dat mijn connectie. Daarom weet ik hoe belangrijk dit is in het overbrengen van de lessen zodat je aan het vertrouwen gaat werken. 

 

Zou het niet fijn zijn

Als je WEL leert vertrouwen op de bron van de spirits, je hogere zelf?

Als je WEL ondersteunt voelt als het niet goed met je gaat?

Als je WEL duidelijk voelt welke richting je op wil, bij jezelf kan blijven?

Als je WEL grenzen durft aan te geven omdat je weet dat het JOUW leven is.

Alleen jij kan jezelf gelukkig maken en dat besef je ten volle. 

 

Ook dit klinkt vast wel bekend...

Als piekeraar en twijfelaar heb je al zo veel vragen gesteld aan jezelf. Deze zal je ook vast wel herkennen.

 • Wat is mijn roeping op deze aarde?
 • Wat is mijn zielsmissie?
 • Wat is mijn hogere zelf?
 • Hoe voel ik mijn ziel?
 • Wie zijn mijn spirituele begeleiders?
 • Ben ik ooit heks geweest?
 • Waarom stromen mijn handen ineens?
 • Waarom krijg ik het ineens heel koud bij iemand?
 • Waarom komen dezelfde mensen op mijn pad?
 • Hoe ga ik de tekens ontvangen en begrijpen 

 

Wees gerust lieve mooie magische vrouw want het is waar.  

 

Je zit anders in elkaar dan de gemiddelde mens, dit zit niet tussen je oren. Het is niet gek dat je het niet begrijpt en vast komt te zitten.  Nu is het de tijd om aan deze roeping gehoor te geven.

 

Een nieuwtijdperk voor jezelf openen en je verenigen met vrouwen die je wel begrijpen. Vrouwen voor wie je energie nooit te veel is. Vrouwen die exact hetzelfde zijn van binnen maar van buiten verschillen. Je hoeft geen leven als heilige te volgen of het aan je buitenkant af kunnen lezen. Je mag hier gehoor aan geven zodra jij de roeping van binnen voelt!

 

Heksen, spirituele vrouwen en eigenzinnige vrouwen zijn juist het type ROCK & ROLL WITCHES!  

"Maar Barbara ik heb al zoooo veel gedaan"..

Dit is iets wat ik vaak hoor bij dames die bij mij starten. Of het nu in 1 op 1 sessies is of in lessen, ze hebben allemaal al 'veel' gedaan maar voelen nog niet wat ze denken wat ze moeten voelen.

 

Waarom komt dat? Omdat er te weinig diepgang zit in de daadwerkelijke connectie opbouwen. Te weinig ervaring in het leren voelen wat je moet voelen. Leren vertrouwen op die bron die gaat stromen als je met lichtwezens van andere dimensie connect, met je hogere zelf etc.

 

"Bij jou kan ik het zo krachtig voelen"!

Ook dat is iets wat ik vaak terug krijg. Juist omdat ik met 13 jaar ervaring in lessen, sessies, healings etc weet hoe je energie op moet bouwen, hoe sterk de kracht is van onze ratio en hoe je in het 'voelen' blijft. Doordat er weinig begeleiding was nadat ik klaar was met mijn opleidingen heb ik veel gepionierd. Ik weet daarom hoe ik mijn klanten het beste leer in de connectie te blijven, en hoe ze het kunnen vertrouwen.

 

Stap voor stap begeleid ik je er nu ook in via de groep. Zo kan je veilig leren voelen en ontvangen van de spirituele wereld. That is where the magic happens! Daarom heb ik dit waarvan ik weet dat ik je hier ontzettend goed mee help.

 

may I PRESENT TO YOU.....

THE HIGHER SELF CIRCLE

Om jou en alle magische vrouwen bij elkaar te brengen 

De Higher Self Circle is een plek waar spiritualiteit, healing en mediumschap samenkomen. Het is een heilige circle waar je delen van jezelf gaat ontdekken die vergeten zijn. Delen uit een ver verleden en vorige levens tot aan de sferen van de sterren en planeten aan toe. The Higher Self Circle helpt je tot volledige uiting te komen van je spirituele en intuïtieve gaven.  

 

De Higher Self Circle gaat je helpen je bewustzijn te openen als het magische portaal als de ziener. De wijze vrouw die je altijd al bent geweest en die zich niet meer verstopt. Niet meer twijfelen aan jezelf maar stap voor stap terug halen wat altijd onderdeel van je heilige kern is geweest. In deze Circle kom je thuis in je gevoeligheid op aarde, hoe hard je dat soms ook ervaren hebt. 

 

De Higher Self Circle is er voor de wilde wijze vrouw die onbevreesd haar pad bewandelt.  De vrouw die leidt en inspireert en anderen in hun kracht zet, puur door wie zij is.  

 

Simpel gezegd leer je alles over het contact met energetische vormen zoals Engelen, Gidsen, Spirits van zowel overleden dierbaren als buitenaards, tot zelfs dieren, bomen en plantenspirits. Alles wat een wilde wijze vrouw nodig heeft, en tot haar komt.   

 

Geef jij gehoor aan de oproep in jezelf? Wil jij je wijsheid laten stromen en bekrachtigen van je intuïtieve gave? Ben jij die vrouw met diepe dromen en kracht door handen stroomt? Dan is deze Circle zeker iets voor jou.

wat is de higher self circle

De Higher Self Circle is geen spiritueel clubje waarin je chakra's gaat leren lezen of blind staart op de stand van de Maan. Het gaat om het afstemmen op alle krachten van de elementen en verbinden met je innerlijke wijsheid. Zo bepaal je zelf het pad naar jouw waarheid.

 

Het is geen trucje wat ik je ga leren. Het is de verbinding met je Hogere zelf ontplooien en begrijpen, zodat je de boodschappen kan vertalen. Des te meer je het Hogere zelf begrijpt des te meer zal je vertrouwen groeien in de connectie met je Spirits. 

 

The Higher Self Circle is overgave in processen die je tegen kan komen. Het pad is niet altijd helder omdat het zichzelf gaat ontvouwen als je ‘JA’ zegt tegen de liefdevolle stroming. 

 

Je kan de Higher Self Circle zien als leerschool waarin je energie gaat vertalen en ontvangen. Herkennen in je lichaam waar blokkades opgeslagen zijn en hoe je dit voor jezelf of de ander kan helen. Bijvoorbeeld ook om door te geven of in diepere connectie met je kinderen of partner samen te leven.  

 

Omdat je meer vanuit liefde voelt wat het plan is van je hogere zelf, voel je beter wat je nodig hebt. Zo blijf je trouw aan je energie zonder leeggezogen te worden door anderen, of opgeslokt te raken tussen alle verwachtingen. 

 

Je schuwt spirituele ervaringen niet omdat je weet welke mooie inzichten het je gaat geven. De connectie met je ziel, je Hogere zelf is iets wat beklijft voor de rest van je leven. Het begrijpen van je zielsmissie en je hogere doel op deze aarde is een roeping vanuit je innerlijk weten. Een onbestemd gevoel wat misschien heel je leven al bij je is, waardoor je weet dat er zo veel meer tussen hemel en aarde is.  

 

Wil je de weg van je ziel volledig ervaren? 

Wil jij de aarde als het speelveld ontdekken? 

Wil je ervaren hoe helend jouw energie kan zijn?   

Wil je weten welke bijzondere talenten, gevoelens en herinneringen in je ziel opgeslagen zijn?  

Wil je jouw intuïtieve gaven op je eigen manier ontdekken? 

 

Schrijf je nu in voor de Higher Self Circle

Hoe werkt de Higher Self Circle? 

De Higher Self Circle is een spiritueel opleidingsprogramma in de vorm van een membership. We komen tweewekelijk live online samen via Zoom in de Circle. De ene week ontvang je de Masterclass gericht op het afstemmen op je hoger zelf en het ontwikkelen van je intuïtieve gave. De andere tweewekelijke live is de groepscoaching. In de groepscoaching wordt echt op je individuele ontwikkeling afgestemd en krijg je tussentijds feedback. De spiegels van je ziel helpen jou en anderen je kracht te verdiepen.

 

Ik wil de ruimte openlaten om een Healing Circle te faciliteren waarbij je gaat ontvangen en de aandacht minder gericht is op leren, maar dieper voelen om te helen. Tussentijds kunnen we elkaar spontaan ontmoeten tijdens wandelingen in het bos in het midden van het land en zijn er optioneel live dagen. De tweewekelijkse live bijeenkomsten starten op woensdagochtend om 10:00 uur, duurt gemiddeld 2 uur en wordt opgenomen en in de community geplaatst. Als je er niet live bij kan zijn is dat geen probleem, je kan dit programma ook in je eigen tijd volgen. 

 

Niet alles wordt in steen gebeiteld zodat ik de vrijheid heb om op ontdekking te gaan. Voor mij is deze Higher Self Circle het speelveld om zoveel mogelijk kennis en kunde met jou te delen. Maar net hoe de stroming van de Spirits mij leidt.

 

Wat je zoal gaat leren in de Higher Self Circle 

 

 • Contact maken met je hogere zelf, ziel of spirituele begeleiders. 
 • Bewust worden van je lichaam als heilig kanaal zogeheten lichaamsbewustzijn. 
 • Leren werken met helende energie en je kanaal openstellen. 
 • Intuïtief ontwikkelen en verder uit je hoofd komen. 
 • Afstemmen op je ziel, lichtwezens, energie en andere bewustzijnsvormen.  
 • Afstemmen op de natuur en spirits vanuit de natuur zoals bomen, vogels, planten.  
 • De helende kracht van je ademhaling ontdekken. 
 • Jezelf aarden en reinigen van energieën.  
 • Leren hoe je jezelf en je kinderen healing kunt geven.
 • Blokkades bij jezelf herkennen en helen.  
 • Signalen en tekens leren duiden via je bewustzijn. 
 • Energie leren scheiden en zuiveren. 
 • Contact maken met Engelen, lichtmeesters en overleden dierbaren. 
 • Trancereizen en geleide reizen leren maken zoals bijvoorbeeld vorige levens.

Why me?

Ik was 22 jaar oud en verloor mijn vader aan kanker. Een lieve vader maar een afwezige vader, ik had voor mijn gevoel veel gemist. Toen hij ziek werd zag ik dit als kans om onze band te herstellen en meer van hem te leren. Helaas had het lot iets anders in petto. Toen hij overleden was kon ik me er niet bij neerleggen en kwam het Mediumschap op mijn pad. Dit heeft naast het contact met mijn vader zo veel meer in mijn leven gebracht.

 

Ik ontdekte waarom ik me altijd zo 'anders' voelde zonder dat ik dat kon verklaren. Ik ontdekte waarom ik als klein meisje dacht bekeken te worden als ik alleen op m'n kamer zat.

 

Ik snapte ook waarom de wereld soms zo leeg en koud kan voelen. Mijn binnenwereld is gewoon heel rijk en dat heeft een reden!

 

Inmiddels weet ik dat ooit een groep heksen begeleid hebt en dat ik best een impact had op de heksen in Europa. Deze oude spirits leven in mij en vragen mij om deze kennis weer wakker te maken bij jou. Bij gelijkgestemde eigenzinnige vrouwen die altijd horen dat ze te druk, te veel, te direct zijn. 

 

Ik wil je daarom alles leren over 'spirit' contact en alle facetten van je unieke talenten voelen, ophalen, leren en vertrouwen. Oeroude kennis door je lijf voelen stromen.

 

Zodat je nu alsnog de schatten uit kan pakken. Je gekkigheid, je eigenheid, je spiritualiteit, gewoon JOU in al je zuiverheid. Dat is wat ik met deze Circle wil brengen.

de krachten bundelen

Live meetings

Nadat de Higher Self Circle live is gegaan wil ik een live dag op locatie organiseren. De kosten voor deze Live dag zit niet in de maandelijkse abonnement prijs van de Circle in. Dit omdat ik de Circle toegankelijk wil maken voor zo veel mogelijk mensen, en ik nog niet weet waar de LIVE dag gegeven gaat worden.  De Higher Self Circle wordt veel krachtiger als we naast online elkaar ook live ontmoeten.  

 

Alle video's, audio's en lessen in de Masterclasses worden opgenomen en in de online omgeving geplaatst waar je altijd bij kan. Ookal kan je er een sessie niet live bij zijn, kan je later de opname bekijken. Met deze Higher Self Circle wil ik niet alleen mijn kennis en kunde overbrengen maar ook de kring vormen waarin je verbintenissen aan gaat met jezelf en met anderen. Waar je samenkomt om te leren, geïnspireerd te raken en je gesteund voelen. 

 

Het heilig verbond om helende krachten te verenigen; The Higher Self Circle. 

 

We starten op woensdag 4 oktober 10:00 uur met de eerste bijeenkomst! Alle data staat onderaan deze pagina.

Neem jij de uitnodiging aan?

Je kan nu meedoen aan deze Higher Self Circle voor: € 55,- per maand voor minimaal 6 maanden.  Daarna kan je per maand uit de Circle stappen met een maand opzegtermijn.  Dit omdat ik graag wil dat je commitment geeft jezelf voor een minimale periode toe te wijden aan je Hogere Zelf. 

 

Dit is geen online bibliotheek met wat video's zo van "zoek het maar uit". Dit is een spiritueel opleidingsprogramma in de vorm van een membership. Het is een pad wat je helpt in je spirituele ontwikkeling in live lessen van het hoogste niveau in een live kring. Een volwaardige ontwikkeling op spiritueel hoog niveau met individuele coaching.

Praktische informatie:

 • Tweewekelijkse live Masterclass sessie van 10:00 tot 12:00 uur.
 • Tweewekelijkse live Coaching groep sessie van 10:00 tot 12:00 uur. 
 • Maandelijks diverse thema's in de Masterclasses om jou alles te leren over de spirituele wereld.
 • Per thema verschillende ondersteunende video lessen en audio's.
 • Online academy waar alle masterclasses worden opgenomen om terug te bekijken.
 • Online community in de academy waarin je ervaringen kunt delen, van elkaar leert.
 • Bonus video workshops zoals Healing voor kinderen, de kracht van je ademhaling, aarden.
 • Bonus healing circle, bijeenkomst in het bos of andere spontane bijeenkomsten.
 • Optioneel live dag om samen te komen op een nader te bepalen locatie (zit niet bij het maandbedrag in).

 

Wat krijg je hier voor?

Tweewekelijkse (live gehost) masterclass of coaching - groepsessie. Het doel van deze bijeenkomsten is zowel jou begeleiden vanuit je ziel en leren hoe je zelf jouw kanaal kan openen voor je Hogere Zelf, lichtwezens, Engelen, enz. 

Toegang tot de online academy vol met video's en audio's zodat je op ieder moment toegang hebt tot kennis en inspiratie.

Een heilige kring, een cirkel vol vertrouwen en steun van gelijkgestemde vrouwen. Vrouwen die net als jij op ontdekking gaan op hun eigen spirituele pad. Ruimte om ervaringen te delen, te helen en te leren van elkaar.

Bonus workshops en spontane sessies tussendoor, die jou helpen de kracht in jezelf te ontdekken. 

Verandering van koers

Ik heb vaak de wens gehad om een groepsprogramma op te zetten en hier veel plezier aan beleeft. Ik vond het een gemis dat het voor veel mensen 'financieel' te groot was om op ontdekking te gaan. Het is op m'n hart gedrukt door Spirit om mijn kennis en de lessen vanuit de andere wereld, op deze manier met jou te kunnen delen.

 

Voel je hem in je hart? Wacht dan niet langer af en ga deze reis met mij aan. Voor deze prijs betalen mijn 1 op 1 klanten een significant ander bedrag, nu kan jij in de groep deze kennis tot je nemen en je laten inspireren maar vooral groeien in liefde. 

Doe je mee? Inschrijven kan hieronder via de button. 

Je kan betalen met je creditcard, Paypal account, of een betaalverzoek middels IDEAL. 

 

 

IDEAL

Momenteel lukt het nog niet IDEAL te koppelen aan mijn Stripe-betalingssysteem/abonnement service. Om betalen via IDEAL toch mogelijk te maken kan je hieronder het betaalverzoek gebruiken. Vervolgens ontvang je iedere maand een nieuw betaalverzoek via de e-mail of DM.

 overzicht bijeenkomsten

Data's Higher Self Circle, iedere bijeenkomst van 10:00 tot 12:00 uur via ZOOM. Na de sessie komt de opname in de online community.

 

Woensdag 4 oktober Kick off 

Woensdag 11 oktober 

Woensdag 25 oktober 

Woensdag 8 november 

Woensdag 22 november 

Woensdag 6 december 

Woensdag 20 december 

Zaterdag 2 december optionele Live dag 

Woensdag 10 januari 

Woensdag 24 januari 

Woensdag 7 februari en  

Woensdag 21 februari 

Zaterdag 2 maart Optionele live dag 

Woensdag 06 en  

Woensdag 20 maart 

 

Veelgestelde vragen

Ik werk op woensdag, ik kan er niet live bij zijn

Iedere cirkel wordt opgenomen via Zoom en als opname in de online omgeving van Huddle geplaatst. Huddle heeft ook een gratis app, daarop is het heel simpel de video's en content te bekijken. Vragen insturen kan altijd in de community of je er nu wel of niet bij bent live. 

Ik vind het prijzig voor een membership

Bij een membership hebben we al snel een bedrag in ons hoofd, wat logisch is. Dit is geen verzameling van video's in een online omgeving waarin je zelf aan de slag moet. De Higher Self Circle is een opleidingsprogramma met lessen die LIVE gehost worden. Veel memberships tegenwoordig krijgen amper live of individuele begeleiding, dat is in deze Higher Self Circle heel anders. Je gaat werken met Spirit en dat wil ik LIVE voelen en neerzetten zodat je het ook op dat moment diep in je ziel kan gaan ervaren. Dit is niet te vergelijken met wat 'normale' memberships aanbieden. 

Hoe weet ik of dit werkt?

Veel van mijn klanten roemen de hoge energie in de meditaties en oefeningen. Ik ben verantwoordelijk voor de vibes, jij voor datgene wat je er mee doet. Het bewustzijn werkt als een spier en heeft training nodig. Des te meer je tussentijds ruimte maakt om te leren des te sneller zal je merken dat het gaat. 

Ik weet niet of ik hier genoeg tijd voor vrij kan maken? 

Bedenk eens hoeveel tijd je in het verleden bent verloren door twijfels. Bedenk eens hoe lang je stress en onzekerheid heb gehad van al je gedachten. Van alle emoties die je gevoeld hebt omdat je het maar alleen probeerde op te lossen. Tijd is prioriteit! Stel je voor dat jij je zorgen, je gedachten en je angsten kwijt kan in de circle? Stel dat je gesteund en gedragen voelt door gelijkgestemden? Daar waar je juist zo veel positieve energie van krijgt! Daar maak je toch tijd voor vrij? 

Dat was het dan! Mijn 'salespagina'

Ja ik weet het, hier kan ik nog van alles kwijt.

Bewijs enzo waarom je nu "MOET".

Waarom ik "DE" persoon ben.

 

Maar heel eerlijk ik geloof in vibes.

Ik geloof in energie.

Als je mij inmiddels goed genoeg kent, dan weet je dat die energie goed zit.

Als je na het lezen van de teksten hierboven enthousiast bent geworden, is dat je bewijs.