Ben jij klaar voor jouw shiny happy self?

Vraag jij je wel eens af of je een oude ziel hebt? Voel je verbonden met de natuur? Was je als kind een dromer? Een druktemaker? Of eerder stil en teruggetrokken? Ben je gevoelig voor anderen en beleef je de wereld intens? Heb je wel eens het gevoel gehad dat je geen aansluiting had met anderen? Vooral omdat jouw gedachten veel verder gaan dan die van een ander? Staar je ook graag naar de sterren en verwonder je over het leven in het Universum?


Hello you special thing!

Schrik niet want het is heel normaal wat je allemaal voelt en denkt. Jij bent net als ik een ziel met extra bagage op de wereld gekomen. Een versterkt bewustzijn met een sterk ontwikkeld gevoel. En dat is niet zo maar!

 

Ik wil je laten zien dat ondanks alles wat er in je leven gebeurd, jij een magische kracht bent. Een kracht om anderen maar vooral eerst jezelf in vuur en vlam te zetten. Als je gaat leven vanuit het vuur van je ziel, de warmte van jouw bron dan transformeer je tot jouw shiny happy self.

Waarschijnlijk nu nog niet?

Als er veel in je leven gebeurd dan kan het zijn dat je vlam eerder een schemering is geworden. Dat de vlam gedempt is onder de pijn van het leven.

 

Misschien herken je het volgende;

 • je hebt heftige gebeurtenissen meegemaakt.
 • je hebt te maken gehad met verlies.
 • je hebt soms last van je gevoeligheid.
 • je weet je soms geen raad met alles wat er gebeurd.
 • heb je wel eens het gevoel dat het met een reden gebeurd?

Dan heb je waarschijnlijk het gevoel dat het leven je overkomt in plaats van dat je er controle over hebt. En deels is dat waar. We hebben niet de volledige controle over alles wat er in ons leven gebeurt, maar wel hoe we kiezen om er mee om te gaan.

Onze ervaringen kleuren ons!

Ondanks wat er in ons leven gebeurd kunnen we er voor kiezen om:

 • de moeilijkste gebeurtenissen ons leven ons juist te laten kleuren.
 • om juist te zien hoe sterk we echt zijn.
 • om ons niet onzeker te laten maken.
 • om echt te voelen wat ons diep van binnen gelukkig maakt.

 

Het goede nieuws is dat het ECHT kan. Maar het is niet meer zo vanzelfsprekend. We zijn opgegroeid met de gedachte dat we rekening moeten houden met de wereld om ons heen. Daardoor zijn we het contact met onze binnenwereld vergeten. We zijn niet meer gewend te luisteren en te vertrouwen op onze binnenwereld.

Niets werkt! Of toch wel?

Door al deze vertroebelingen naar ons innerlijk zijn we de weg naar onze magie kwijtgeraakt en leven we het leven half. Maar hoe draai je het om? Hoe maak je het sterk dat het werkt voor jou? Want je hebt misschien al van alles geprobeerd? Spirituele workshops, cursussen, zelfhulpboeken en ga zo maar door.

 

Helaas is dat nog niet wat je ECHT dat resultaat heeft gegeven waar je naar op zoek bent. Waarom niet? Omdat het de diepte van jouw ziel niet voldoende heeft aangeraakt. Omdat jouw eigen schittering nog niet gespiegeld is. De grote AHA momenten zijn uitgebleven en de kwartjes moeten niet alleen vallen maar ook geleefd worden.

Altijd die gedachten er tussen!

En dan hebben we nog onze mind, onze ratio en ook ons ego. Of we denken dat we alles al weten. Of we denken dat het er morgen al moet zijn. En oh wat is dat lastig met het Universum. Want het Universum geeft wat wij op dat moment nodig hebben.  Als het ons lukt niet vanuit onze mind te redeneren en bedenken wat er anders moet. Want op deze manier ga je nooit vanuit de flow van je ziel leven.


This is where the magic happens

Want hoe geweldig is jouw leven als jij:

 • Vanuit die magische verbinding kan leven.
 • Je zorgen gelijk weer weet los te laten.
 • Je energie weer op kan laden op het moment dat jij het nodig hebt.
 • De energie en invloed van anderen kan loslaten.
 • Je eigen pad gaat volgen en vertrouwt op je innerlijke stem?
 • Als het je geen moeite kost maar vanzelf gaat?

 

Dat is precies wat er gebeurd als jij op het pad van je ziel durft te staan. Als je vertrouwt op al dat moois wat jouw spirituele begeleiders jou te bieden hebben. Zo lang jij er maar besluit op te vertrouwen dan kan je zo’n mooi leven opbouwen!

 

Je gaat zien dat jouw energie gaat stralen. Hierdoor trek je mensen aan waar je energie van krijgt. Je begrijpt hierdoor wie je bent en waarom je bent zoals je bent. Met alle mooie, unieke en bijzondere stukken. Voelen hoe sterk je in je schoenen staat en gewoon gelukkig bent! Wat er ook gebeurd altijd dat stralende middelpunt zijn.

Only Shiny Happy People

Ieder leven is uniek en iedere ziel ook. Je kan daarmee nooit van te voren exact omschrijven wat er gaat gebeuren. Maar alles wat nodig is om jou te transformeren dat zal je ziel aan jou geven. Om je te helpen lichter te worden en blokkades te doorbreken. Alles voor het hoogste goed in jou. Want jouw ziel weet de weg en kent jou als geen ander.

Because your Spirit is joyfull magic

“The high on life spirit guidance”  is een kort coachingstraject tussen jou, je ziel en mij. Een samenwerking voor meer plezier meer energie en meer levensgeluk! Deze coachende sessies zijn een afstemming op zielsniveau met healing. Alles wat er in jouw ziel aanwezig is zal aan mij getoond worden. Dit zijn woorden die een grote impact hebben op je leven waardoor er een hoop stukjes op zijn plek vallen. Maar ook als je niet meer weet welke richting je op moet. Je ziel wijst de weg en laat het licht zien op de stukken die geheeld mogen worden. Iedere online sessie is een reis die we samen maken om jou te verlichten, om te helen, om te genezen.  Het is echt op  maat gemaakt voor de behoeftes vanuit jouw innerlijk zodat jij kan stralen en jezelf beter gaat voelen.

 

Ben jij ondanks deze talenten nog steeds op zoek naar het plezier, levensgeluk en de verbinding waarvan je weet dat je ziel dit voor je in petto heeft? Neem de uitnodiging aan en durf op reis te gaan.

Hoe ziet de 'High on Life ' er uit?

Deze online samenwerking is een individueel kort traject met 3 sessies. De sessies worden online via Zoom gegeven en brengen je dieper naar je ziel. Indien je niet te ver weg woont en je werkt liever face to face is ons verwarmde buitenpaleis te Vinkeveen ook een optie.

 

Tijdens de sessie gebeurd er van alles in de afstemming met jouw ziel. Denk bijvoorbeeld aan healing die uitgevoerd gaat worden om blokkades te helen. Maar ook persoonlijke teachings om je te leren hoe je met jouw bijzondere energie om kunt gaan. Er kunnen dierbaren zijn, gidsen, engelen en lichtwezens, wat er ook is om jou te helpen. Alles wat vertelt mag worden om jou te spiegelen vanuit de ziel komt naar boven.

 

Zo krijg je alle tools aangereikt om ‘High on life’ te zijn en je energie te voelen stralen ondanks de moeilijke momenten in het leven. Inzicht krijgen in jezelf, het begrijpen van wie je bent en wat je hebt meegemaakt werkt bevrijdend. Zeker als je hierdoor al langer met klachten loopt, of je weinig energie hebt of zoekende bent naar een oplossing.

 

De investering in jezelf voor The High on Life coaching is € 444,-. en hiervoor zijn er totaal 3 unieke sessies van een uur die geheel voor jouw ziel op maat gemaakt zijn. Deze online sessies gaan via Zoom. 

Why me?

Ik was 22 jaar oud en verloor mijn vader aan kanker. Een lieve vader maar een afwezige vader. Omdat ik zo teleurgesteld was dat wij maar zo kort samen hadden geleefd moest het anders! Er was meer! Daar was ik als kind al van overtuigd.

 

Al snel ontdekte ik het Mediumschap en ontdekte ik mijn unieke gave om met zielen te communiceren. Zowel van levende mensen, overleden mensen maar zelfs van baby’s en dieren!

 

Wat volgde was de grootste transformatie die ik ooit mee zou gaan maken. Het feit dat we als mens de kracht hebben om ons te verbinden met een diepere wijsheid.

 

Een wijsheid die ons inzicht geeft in onszelf, de reden van ons bestaan kan laten voelen. Maar ook een kracht die ons altijd er bovenop kan helpen. Zonder dat je er iets speciaals voor nodig hebt. Het ligt allemaal in jouw handen! Voor mij was dat life-changing.

De wereld wordt mooier als jij straalt!

Dit is geen wonder meer of mooie praatjes. Dit is letterlijk de kracht die jij en ik allemaal bij ons hebben, het is ons geboorterecht. Het leven is niet gemaakt om te strijden en het gevoel te hebben dat je iets niet goed doet.

 

Daarom is het mijn missie zo veel mogelijk; Shiny Happy People te verzamelen.

Omdat de wereld mooier wordt als jij van top tot teen straalt en gelukkig bent. Mijn drijfveer is jou de magie vanuit jezelf te tonen.

Om te leren waar je jezelf klein houdt en waar je in je grootsheid mag staan.

Wat anderen over mij zeggen


Barbara is zeer eerlijk, lief, openhartig en direct. Ze weet wie je diep van binnen bent en daarom weet ze wat goed voor je is. Daarnaast geeft ze je praktische tips om beter tot deze essentie te komen.

Nicolai

Je begon te vertellen zonder dat ik mijn vraag stelde, als vanzelf kwam je op dát stuk uit. Dat klopte 100%. Je bevestigde mijn gevoel en dat had ik echt nodig om vol vertrouwen verder te kunnen. De erkenning was fijn, iets wat ik altijd heb moeten missen in mijn jongere jaren. Sinds de sessies heb ik veel meer energie gekregen, slaan de engelen tekenen om de oren en krijg ik meer en meer vertrouwen in mijn eigen heldere weten. Ik mag er ZIJN, nóg meer dan ooit te voren.

Sharona

Deze sessies hebben mij enorm geholpen om knopen door te hakken met mijn familie. Ik ben bezig om het los te laten zonder schuld gevoel of het gevoel van falen. Ik wil dat mijn energie goed gaat stromen en daarom ga ik me nog meer richten op wat me energie geeft.

Danielle

Soms weet je het diep van binnen maar je weet niet hoe. Barbara heeft me ontzettend geholpen hoe ik met m'n angsten en onzekerheid om ga. Het blijft lastig maar door steeds op mezelf te blijven focussen voel ik me steeds sterker worden.

Sigrid

Ik zat al langer met een hoop twijfels waardoor ik geen keuzes durfde te maken. Door de gesprekken met Barbara heb ik veel over mezelf geleerd en hoe ik reageer in stress situaties, waarom ik mezelf soms zo te kort doe. Maar nog belangrijker is wel dat ik een einde kon maken aan een situatie die slopend was.

Marianne

*De reacties van cliënten  zijn gebruikt maar wel met aanpassing van de namen uit respect voor en bescherming van de privacy.


Mijn garantie


Geen 'addertjes onder het gras' of 'klagen binnen zo veel dagen'.

Als jij de keuze maakt om voor je geluk te gaan dan gaan we voor goud! Ik krijg echt de kriebels van spirituele zoete broodjes en standaard verhalen. Met mij weet je dus dat het direct de diepte in gaat.

 

Het gaat scherp zijn, het gaat snijden waar het moet, maar het is vooral goudeerlijk liefdevol en zuiver.

En dat is wat je verder helpt. Dat geeft je de kans om te groeien.

 

Ik durf te garanderen dat je hierna zo veel zekerder bent van je zelf.

Dat je eindelijk weet wat het is wat je blokkeert. Maar dat je ook de tools hebt om het aan te gaan.

Dat durf ik omdat ik 1000% zeker ben van mijn zielsmethode en unieke gave om mensen te helpen zichzelf te ontdekken.

Ik verwacht al jouw commitment en geen half werk of excuses. You need to feel to heal! 

(sessies worden alleen overdag op maandag en woensdag ingepland)

Veelgestelde vragen

Ik zit met een trauma waar ik met weinig mensen over durf te praten

Welk trauma of welke ervaring je ook blokkeert, je ziel weet de weg en zal mij dat met fluwelen handschoenen uitleggen. Je zal daarom niet bang hoeven te zijn dat je je ergens voor moet schamen of dat je niet bij mij terecht kan. Ik heb in de afgelopen 12 jaar de meest uiteenlopende levenspaden uit mogen lijnen. Van depressies en burn-out tot heel heftige trauma's met geweld en zelfs misbruik. Ik ben daarom niets voor niets flink door het leven gekleurd. Hierdoor kan ik alles vanuit je ziel helen en overdragen naar het universum, samen.

Ik heb al veel gedaan op spiritueel gebied maar niets helpt

Er komen vaker mensen op mijn pad die al veel hebben gedaan op het gebied van bewustzijn. En toch heeft dat niet het juiste effect of resultaat gebracht. Dat komt omdat niet iedere therapeut ontwikkeld is om de blauwdruk van jouw ziel te lezen en je diepste blokkades naar boven te halen. Mijn helderweten en heldervoelen is dusdanig ontwikkeld dat ik ver in vorig levens kan healen en blokkades transformeer.

Ik wil graag eerst een losse sessie proberen

Je kan er ook voor kiezen eerst een losse sessie te doen, dat geeft inzichten of duidelijkheid maar niet direct alle antwoorden op al je problemen. Of beter gezegd op de diepere blokkades die ten grondslag liggen van het daadwerkelijke probleem. Iets wat een heel leven blokkeert kan niet binnen 1 sessie geheeld worden. Het zet juist meer in gang en maakt meer los dan dat het goed maakt als het niet dusdanig opgepakt wordt. Dus het is een commitment om voor blijvende verandering te gaan en jouw volledige toewijding hiervoor. Wil je het gelijk goed doen? Kies dan voor dit pakket. Wil je liever eerst proeven van de keuken? Of toe aan een refresh? Dan boek je een enkele sessie.

Ik voel veel van anderen en ben zelf heel spiritueel

Er komen niets voor niets mensen bij mij die spirituele ontwikkeling gedaan hebben, maar nog niet het gevoel hebben dat het kloppend is. Is dat omdat ze eeuwig zoekende zijn? Of is het omdat er nog aan geschaafd mag worden voordat de ziel echt gevoeld en geleefd gaat worden? Voordat jouw innerlijke wijsheid omarmd en gevoeld wordt, wanneer je vertrouwt en stappen gaat zetten. Daarom ook meer sessies samen voor een grote transformatie.

Ik weet niet of deze investering mij gaat helpen

Bedenk eens hoeveel tijd je in het verleden bent verloren door twijfels. Bedenk eens hoe lang je stress en onzekerheid heb gehad van al je gedachten. Van alle emoties die je gevoeld hebt omdat je het maar alleen probeerde op te lossen. Wat als je iemand naast je hebt staan die je een nieuwe horizon kan laten zien. Een overvloed aan liefde en een lichter gevoel in je hele lichaam. Wat als je verlost wordt van datgene wat je al jaren verzwaard en ongelukkig maakt? Wat is jou dat waard?

Na onze 'High on life' spirit guidance weet jij hoe...

Je rust krijgt met alles wat er in je leven is gebeurd zodat je het los kan laten.

Zodat er heling mag ontstaan op alle vlakken die nodig zijn voor meer innerlijke rust.

Je grenzen leert aan te geven en je leven hierdoor verandert.

Zodat je niet meer in de valkuilen stapt waar je jezelf zo vaak aan geïrriteerd of over verbaasd hebt.

Je écht gaat begrijpen wie je bent en wat jouw unieke kracht is.

Zodat je voelt wat jouw unieke gave in de wereld is. En hoe jij jouw kracht in de wereld zet.

Je mensen aantrekt die je voldoening geven en waar je energie van krijgt.

Omdat jij het verdient om je met mensen te omringen die het beste in je naar boven halen.

Je energie gaat werken als een magneet en je straalt en blij kan zijn.

Zodat je ontdekt dat het leven ondanks alle uitdagingen toch heel mooi kan zijn.

Je antwoorden gaat krijgen op twijfels, gedachten en zelfs fysieke klachten die je lang onzeker hebben gemaakt.

Zodat je de onderliggende oorzaak vanuit de ziel gaat begrijpen.