Voor kinderen en hun ouders die zich anders en onbegrepen voelen

Is jouw kind gevoeliger dan andere kinderen?  Ben je hierdoor zoekende naar het gedrag van je kind? Zoals slaapproblemen, angst, overdreven reageren op emoties of verandering, driftbuien of juist naar binnen keren?

Ik help ouders van gevoelige kinderen inzicht te krijgen in de gevoelswereld van een kind. Zo komt er rust, verdwijnt de strijd en onzekerheid, en wordt het harmonieus in huis.  Het belangrijkste is om je kind weer te zien stralen!

Dit werkt altijd!

Als je tegen gedragsproblemen en zorgen aanloopt kan je je flink gefrustreerd voelen. Het idee dat je niet weet wat je moet doen en hoe je het op kan lossen.

Waarom slaapt mijn kind zo slecht?

Waarom is m'n kind altijd zo stil of juist enorm druk?

Wat gaat er toch in zijn of haar hoofd om?

Hoe kom ik op mijn kind zijn planeet?

Het klinkt misschien gek maar mijn methode werkt altijd. Dat is mijn garantie en belofte aan jou.

Dat komt omdat mijn unieke methode vanuit de ziel afkomstig is. De ziel weet namelijk precies wat er aan de hand is en wat de oorzaak is. Dit spiegelt en geeft de antwoorden die het probleem oplossen. Ik maak de vertaalslag van wat jouw kind denkt, voelt en beleeft.


Als bewustzijnscoach en healer 'lees en voel' ik energie en blokkades.Ik maak contact door middel van het bewustzijn.  Je kunt het zien als een gesprek op energetisch en telepathisch niveau. Ook al is jouw kind niet in dezelfde ruimte als ik, is hij wel in staat met mij te communiceren.

Ik hoor vaak dat ouders hun kind herkennen in mijn woorden. Ik ben direct, ik wind er geen doekjes omheen. Omdat mijn 'gesprekken'  met jouw kind worden gevoerd bieden ze altijd een antwoord. Geen gezin is hetzelfde, gedrag heeft altijd een oorzaak. Kinderen geven ons de mooiste spiegels als we bereid zijn de waarheid in onszelf te zien.


Wie ben ik

Ik ben Barbara Maassakker en ben een trance-medium en healing therapeut voor gevoelige kinderen en hun ouders. Sinds mijn 22'ste levensjaar bewandel ik mijn spirituele pad. Mijn jonge start heeft nooit afgedaan aan de kracht en zuiverheid van mijn readings en healings. Sterker nog; ik ben de frisse wind om het mediumschap in een nieuw licht te zetten! 


Wat gaat er mis?

Onze overprikkelde wereld en maatschappij verlangd steeds meer van ons. De focus naar buiten is vaak sterker als de focus naar binnen. Enerzijds omdat we niet beter weten, omdat er er niet mee zijn groot gebracht. Anderzijds omdat het steeds lastiger is om te voelen. Het is daarom van belang dat we gevoelige kinderen ondersteunen door zich bewust te laten worden van hun binnenwereld. Dit helpt ze gevoel en emotie te begrijpen. Daarnaast versterkt het de verbinding met je kinderen en begrijp je hen beter.  


IK HEB ME ALTIJD ANDERS GEVOELD MAAR BEGREEP NOOIT WAAROM.


Recensies

Leontien: Het klopt precies zoals je Bart beschrijft. Zelfs mijn vriend gaat er nu meer voor open staan.


Johan: Het was confronterend maar ook weer niet. Ergens wist ik het wel. Hij kan beter met zijn boosheid omgaan, en na het huilen was hij weer snel oké.


Karen: Ik was zoekende met mijn 'bonusdochter' haar opstandige gedrag.  Het was een mooie spiegel en een eyeopener. Barbara beschreef mijn situatie zo nauwkeurig dat hier geen twijfel over mogelijk is.  Door haar woorden kreeg ik de power om na een zware en emotionele periode weer op te krabbelen.


Jacqueline: Wat een prachtig consult heb ik ontvangen. Ik ben nog steeds onder de indruk want alles maar ook écht alles wat je doorkreeg klopte. Je gaf me de bevestiging waar ik naar op zoek was en hoe ik weet hoe ik verder moet gaan.


Evelien: De gesprekken met jou zijn altijd to the point en heb daarna het gevoel gehad dat ik ermee verder kan, en hoe ik er mee aan de slag kan gaan. Het consult blijft mooi en waardevol, ik lees het regelmatig terug.


Meest gekozen diensten

HET CONSULT BLIJFT WAARDEVOL, IK LEES HET REGELMATIG TERUG


Probeer een meditatie voor meer energie

Abonneer op de nieuwsbrief

Meer nieuws vanuit hart & ziel? Meer inspiratie en positieve vibes? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een fijne meditatie.

Marketing door