Healing

Healing is het gebruiken van helende energie via je handen en bewustzijn. Healing hoef je niet per se live over te geven door fysiek contact maar kan ook op afstand via het bewustzijn overgedragen worden.

 

Ondersteuning vanuit Sirius

De Lichtmeesters uit Sirius helpen mij tijdens mijn healing. Buitenaardse zijn al langer dan de mens in staat over wonderbaarlijke helingen te beschikken. Mijn helende krachten werkt verzachtend en ontspannend. Door de achterliggende boodschappen in de fysieke blokkades te helen ontstaat er ruimte en krijg je nieuwe energie. Jouw energie stroomt letterlijk weer door de plekken waar het eerst nog 'vast' zat. Vaak vertelt ons lichaam waarom iets 'vast' zit en wat we langere tijd hebben genegeerd. 

Werkwijze

Bij een healing op afstand neem ik je op reis door je bewustzijn. Je leert hierdoor zelf contact te maken en te voelen in je lichaam waar de energie stagneert. Doordat ik via mijn bewustzijn de helende kracht over draag voel je direct verlichting. Het kan zelfs ervaren worden alsof je gedragen wordt, zo sterk kan de energie merkbaar zijn.

Begeleiding

De healing doe je vanuit je eigen huis terwijl je ligt op de bank of op je bed. Vervolgens begeleid ik je door de helende reis die zich het beste laat omschrijven als een meditatie. Je hoeft dus alleen naar de woorden te luisteren en je over geven.

 

Vervolgens begeleid ik de energie op afstand en zal je warmte en beweging kunnen voelen in bepaalde delen van het lichaam. Door de ontspanning voel je je na de healing een ander mens. Het is soms net alsof mensen letterlijk een jas van ballast af hebben gedaan.

Healing

Healing is een ouwenoude manier van het overdragen van energie via de handen. Door mijn handen over de blokkade te bewegen voel en stuur ik energie die de blokkade geneest. 

Een Healing wordt op afstand gegeven. De geleidende energie in combinatie met de reis die je zelf maakt, brengt heling op het diepste niveau van je bewustzijn. Je voelt je ontspannen, opgeruimd en licht. 

Jouw investering: € 115,00 per healing sessie

Healing op afstand voor volwassenen.

Een healing voor kinderen op afstand werkt rustgevend en verlichtend. Een gevoelig kind absorbeert veel van zijn omgeving. Zowel de indrukken vanuit school en de omgeving kunnen erg bepalend zijn.

Op het moment dat ik mijn healingmodus aan zet en in de verbinding ga met jouw kind onstaat er een magische samenwerking. Het is voor jouw kind mogelijk mijn energie waar te nemen en op afstand te voelen. Ik kan hierdoor de energie op afstand reinigen en een kind helpen af te sluiten voor zijn omgeving.

Een healing op afstand kan ook goed gebruikt worden als er slaapproblemen zijn en er vermoedens zijn dat een ruimte negatief geladen is. Maar b.v. ook als er veel heftige gebeurtenissen in het gezin zijn geweest.

Iedere ervaring draagt zijn eigen energie gekoppeld aan de emoties die de ouders voelen. Een kind kan hier soms langer last van houden dan nodig. Indien nodig kan er ook van de ouders gevraagd worden het e.e.a. energetisch werk te doen waardoor zij de ervaringen kunnen verwerken.

Foto uploaden 

Foto uploaden 

Hier kan je een foto van jezelf of je kind uploaden voor de healing op afstand. Deze foto wordt na gebruik weer verwijderd.