healing

Healing is het gebruiken van helende energie via je handen en bewustzijn. Healing hoef je niet per se live over te geven door fysiek contact maar kan ook op afstand via het bewustzijn getransporteerd worden.

 

Ondersteuning vanuit Sirius

De Lichtmeesters uit Sirius helpen mij tijdens mijn healing. Buitenaardse zijn al langer dan de mens in staat over wonderbaarlijke helingen te beschikken. Ik voel me zeer gewaardeerd dat deze meesters in liefde mijn energie willen versterken. Mijn helende krachten werkt verzachtend en ontspannend. Door de achterliggende boodschappen in de fysieke blokkades te helen ontstaat er ruimte en krijg je nieuwe energie. Jouw energie stroomt letterlijk weer door de plekken waar het eerst nog 'vast' zat. Vaak vertelt ons lichaam waarom iets 'vast' zit en wat we langere tijd hebben genegeerd. 

werkwijze

Bij een healing op afstand neem ik je op reis door je bewustzijn. Je leert hierdoor zelf contact te maken en te voelen in je lichaam waar de energie stagneert. Doordat ik via mijn bewustzijn de helende kracht over draag voel je direct verlichting. Het kan zelfs ervaren worden alsof je gedragen wordt, zo sterk kan de energie merkbaar zijn.

HEALING

Healing is een ouwenoude manier van het overdragen van energie via de handen. Door mijn handen over de blokkade te bewegen voel en stuur ik energie die de blokkade geneest. 

Een Healing kan ook op afstand worden gegeven. De geleidende energie in combinatie met de reis die je zelf maakt, brengt heling op het diepste niveau van je bewustzijn. Je voelt je ontspannen, opgeruimd en licht. 

Jouw investering: € 125,00 per healing sessie

aanvragen healing op afstand

Hier kan je de foto van jouw kind uploaden voor de healing op afstand. Deze foto wordt na gebruik weer verwijderd.