Help ik wil dat mijn kind weer in zijn eigen bed slaapt

Gepubliceerd op 29 juni 2020 om 21:10

Help ik wil dat mijn kind weer in zijn eigen bed slaapt

Wanneer je voor het eerst een ouder wordt stap je een heel nieuwe wereld in. Niet alleen de wereld van het ouder zijn maar ook de wereld van de ‘gedragingen’ of bepaalde gebruiken. Nu is er één in het specifiek waar een groot verschil is tussen ouders. Wat ik ook heb gemerkt is dat het een vrij beladen onderwerp kan zijn namelijk;  kinderen tussen jullie in laten slapen!

 

In deze blog wil ik je daarom meenemen wat het effect is van kinderen die tussen jullie in slapen. Want ookal is het voor veel kinderen de bom, mag het tussen jou en jouw partner geen bom veroorzaken. Want ook al is jouw kind erg gevoelig, de veiligheid van tussen jullie in slapen heeft een functie. Hoe weet je zeker dat die functie ook noodzakelijk is? Hoe weet je als je het wil beëindigen je geen problemen veroorzaakt? Lees hier de visie vanuit het perspectief van de ziel gecombineerd met een vrije nuchtere ontaarde medium mama 😉

Toen het allemaal nog nieuw was

Vanaf de dag dat je zwanger wordt start de binding met het levende wezentje in je buik. Je praat tegen je kindje, je vormt je allerlei gedachten over je kindje, je bedenkt hoe het er uit ziet en hoe het zich gaat gedragen. De liefde die op energetische wijze tussen jullie wordt gevormd is direct aanwezig en oersterk.

 

In de 9 maanden die daarop volgen wordt dat alleen maar hechter tot het grote moment daar is; de geboorte. Voor een baby is een geboorte een intens heftige gebeurtenis. Vanuit de warme omgeving in de baarmoeder is de baby ineens op de felverlichte koude aarde geland. Gelukkig wel in jullie warme armen. (Als het goed is)

 

Het is daarom ook niet gek dat baby’s vooral in het eerste jaar veel behoefte hebben aan contact. Dat geef je niet alleen overdag tijdens het voeden, maar misschien sleep je wel de hele dag met je baby. Sommige mama’s vinden het heerlijk.  Persoonlijk vond ik het ook erg fijn mijn eigen ruimte te creëren.

 

Want intuïtief begint een baby vanaf 8 tot 12 maanden door te krijgen hoe hij zijn ouders beïnvloed. En al klinkt dat wat beladen, het is wel degelijk waar. Dus begint jouw baby te huilen in zijn eigen kamer? Heeft hij alles wat hij nodig heeft? Is hij gevoed? Klinkt het gehuil als pijn? Of het is een gemis aan warmte en geborgenheid. Hoe belangrijk het ook is je mama hart te volgen, blijft het ook belangrijk je grenzen te verkennen.

 

Dit zijn namelijk de fases waarin je als ouder ook tijdens de peuterjaren baat hebt bij het feit of je kind goed alleen in slaapt. Het veilig stellen van je eigen ruimte en plaats in jouw bed is daarom ook echt niet vreemd, of maakt je als mama niet slecht of ontaard.

De invloed van je bevalling

Want stel dat jouw kind niet zo maar gevoelig is, maar heel gevoelig. Dan kunnen zijn ervaringen vanuit de geboorte maar ook de periode daarna als heftig worden ervaren. Maar bijvoorbeeld ook hoe jouw zwangerschap is verlopen. Alle geboortes geven namelijk hun energetische imprint mee in de ziel van de baby. En bepaalt dus ook grotendeels hoe je baby zich voelt en gedraagt als baby. Nu zullen er genoeg baby’s zijn die traumatische bevallingen hebben gehad en de meest makkelijke baby’s zijn. Maar over het algemeen zijn baby’s van traumatische bevallingen de wat meer gecompliceerde baby’s. Mijn zoon Joe was een huilbaby en ik had absoluut geen makkelijke bevalling. Desondanks heb ik hem altijd in zijn eigen bed laten slapen. Tenzij hij heel ziek was.

De behoefte van jouw gevoelige kind

Maar stel dat jouw kind andere behoeftes heeft? Dat het huilt omdat het zich niet veilig voelt? Wat als je kind niet alleen durft te slapen omdat hij überhaupt moeite heeft met alleen zijn? Dan spelen er andere scenario’s vanuit zijn bewustzijn mee, die buiten de invloed van honger, dorst, pijn of andere zaken gaan. Want hoe los je het dan op?

 

Het enige wat je hoort is het gehuil wat door merg en been gaat, wat je het liefst zo snel mogelijk wil verzachten. Wat ook logisch is, het zit in ons oer systeem en valt niet te negeren. Daarom dienen we ook kritisch naar onszelf te kijken dat we hier een beetje een blinde vlek voor hebben. We kunnen dus lastiger onderscheiden of het simpel gedram is of echt ‘nood aan de man’ omdat ons oer systeem van binnen mee rammelt.

 

Straf jezelf daarom niet als je je kind warmte geeft. Nogmaals als het goed voelt voor jouw mama hart moet je dat blijven doen. Maar wat als de onderliggend behoefte vanuit het bewustzijn mee speelt? Dan wordt het een mission impossible om je kind ooit in zijn eigen bed te krijgen. Jij vult immers iedere keer dat gat op vanuit zijn/haar gemis of innerlijke pijn.

 

Wat is de ware behoefte?

 

Om er achter te komen wat er aan de hand is zal je achter de ware behoefte moeten komen. De daadwerkelijke boodschap achter het gehuil. Zijn er bijvoorbeeld zaken op zijn kamer die je kind angst aan jagen? Is je kind erg overprikkelt ’s avonds? Lukt het niet om te slapen omdat hij te laat te actief is geweest? Of voelt jouw kind jouw zorgen aan? Of jouw gedachten?

 

Wanneer we willen slapen schakelt ons bewustzijn over naar een andere staat. Vanuit deze staat wordt het voor ons intuïtief vermogen makkelijker om waar te nemen. Maar tevens komt onze geest tot rust. Wie weet ratelt het nog wel zo hard in jouw kind zijn hoofd, en voelt het daarom helemaal niet prettig nu het zo confronterend stil is.

 

We dienen daarom het probleem van ‘alleen slapen’ te bekijken vanuit de behoeftes van een gevoelig kind. Hoe huilt het? Wanneer is het slaapprobleem begonnen? Of is het nooit rustig geweest? Heeft je kind überhaupt moeite jou los te laten? Als we deze vragen op energetische basis bekijken kunnen we de werkelijke behoeftes in kaart brengen.

 

Hoe los je het op?

 

En daar komt het wonder om de hoek kijken, en dat is om het vanuit de ziel te bekijken. De ziel weet namelijk precies wat het nodig heeft, en wat het op dit moment mist. De ziel kan aangeven of je kind moeite heeft om zich te aarden in zijn leven. Of het moeite heeft met wat hij waarneemt? Of het moeite heeft zijn draai te vinden in zijn familie? Of überhaupt niet snapt waarom hij zo gevoelig is?

 

Het zal je daarom niet verbazen dat een medium zoals ik het vermogen heeft met de ziel te praten. Vanuit mijn heldervoelende gaven kan ik op afstand contact maken met de ziel van jouw kind of jouw baby. Vanuit onze verbinding samen kan hij mij precies aangeven wat er is, en wat de oorzaak is.

 

Dat kunnen hele simpele oorzaken zijn zoals te gevoelig voor prikkels. Maar er kunnen ook andere oorzaken zijn, zoals b.v. een energie op de kamer. Of een aanwezigheid in het huis waar je woont. Maar denk ook aan gevoelig kind wat onbedoeld de wereld op zijn schouders draagt. Het kunnen tal van redenen zijn waar je geen weet van hebt.

 

Wat er precies gebeurd

 

Op het moment dat ik mij vanuit mijn bewustzijn  overschakel op het ‘kanaal’ van jouw beginnen kinderen direct tegen mij te spreken. Ten eerste omdat we elkaar als gevoelige mensen verstaan. Zij voelen dat ik dezelfde zorgen en behoeftes heb gehad als kind, we zijn gelijkwaardig en dat schept vertrouwen. Anderzijds durven ze glashelder en eerlijk te zijn tegenover alles wat ze zien, voelen en ervaren. Ze hoeven op dit moment immers geen rekening te houden met de gevoelens van de mensen waar ze het meest van houden; jij in de rol van zijn vader en/of moeder en je partner.

 

Tegelijkertijd in het gesprek op zielsniveau raakt mijn bewustzijn en mijn ziel in een ‘trance-modus’ ik kan hiermee lichamelijke klachten zoals buikpijn, hoofdpijn bij jouw kinderen aanvoelen. Daarbij krijg ik de oorzaak door. Dus mijn zielsmethode werkt niet alleen op het mentale welzijn maar ook op het fysieke welzijn. Wanneer ik met verbinding vanuit de engelen healing overbreng is het letterlijk de ruimte van jouw kind die ik schoon maak. Zowel in zijn hoofd als in zijn lichaam.

 

De wonderen zijn de wereld niet uit

Het mooiste van mijn werk blijft tevens het belangrijkste; het resultaat. Het klinkt daarom misschien wat verwaand maar ik ben er van overtuigd; als ik met kinderen werk op zielsconnectie ontstaan er wonderen. Kinderen slapen ineens weer door. Kinderen slapen ineens weer in hun eigen bed. Kinderen slapen minder onrustig.

 

Ik ben daarom enorm dankbaar dat mijn lange weg als medium, mijn talent dusdanig heeft ontwikkeld dat ik problemen op het gebied van slapen op kan lossen. En dat terwijl ik een kind niet hoef te zien. Je hoeft niet naar mijn praktijk. Je kind hoeft niet naar mij toe te komen.

 

Als je er voor openstelt en durf te vertrouwen dan kan ik je laten zien dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn! En het belangrijkste is; dat jullie je nachtrust terug hebben. Dat is al een wonder. Toch?

 

 


Ben je klaar met de slapeloze nachten? Zou je het prettig vinden als je kind weer in zijn eigen bed slaapt?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.