De roeping van de Meesters van Licht

Gepubliceerd op 13 augustus 2019 om 18:38

De wake up call van de Meesters van Licht. Time to rise! πŸ‘ΌπŸ™

Het afgelopen half jaar is voor je ziel een enorme wake up call geweest. Misschien raakte je overspoelt. Misschien heb je alles in je leven in twijfel getrokken. Zelfs datgene waar je óóit zo zeker van was. Persoonlijk is dát voor mijn situatie wél het geval geweest.

 

Laat ik bij het begin beginnen zodat je begrijpt waarom onze weg niet zo maar heftig is. Ondanks dat ik jong spiritueel actief ben geweest was ik (onbewust) erg onzeker. Mijn gidsen helpen mij al jaren door Lichtmeesters op mijn pad te sturen. Meesters van Licht zijn bijzondere entiteiten die in hoge mate geëvolueerd zijn. Omdat het zo'n belangrijke tijd is om voor jezelf te staan deel ik graag mijn ervaring, en waarom al jouw twijfels heel normaal zijn.

 

Eind 2011 had ik mijn eerste ontmoeting met een buitenaardse intelligentie tijdens mijn 3e opleiding Mediumschap. De liefde die ik voelde tijdens dit contact was zo extreem sterk. Hoe kon ik dit in hemelsnaam verklaren? πŸ˜³ Mensen geloven niet eens in 'meer tussen hemel en aarde'?! Wat moet ik hier mee was mijn eerste gedachte. Gaandeweg de boodschappen volgden groeide mijn vertrouwen. Ik gaf in de jaren die volgden mooie healings, maar om er écht voor uit te komen? 

 

In mei 2016 volgde een nieuwe Meester van Licht in Jezus zijn naam. Ik ontving een serie prachtige boodschappen en toch besluit ik te zwijgen. Tot ik er begin 2017 onverwacht middenin sta. Op een stand van geloofsovertuigers notabene op een gezondheisbeurs. πŸ™Š ZIJN energie oversteeg alles wat ik ooit van Engelen, of Gidsen had ervaren. Het was in een donkere periode waarin zijn liefde zo'n troost was. Zijn boodschappen waren een les in vertrouwen in zijn liefde en die van God. Jezus sprak tot mij dat ik één van zijn boodschappers was. "Ja ja.. die verloren ziel die ooit zo goed kon feesten en van God los is geweest?" Geloof je het zelf? Ik besloot er weer niets mee te doen.

 

Halverwege 2018 kreeg ik een bijzonder contact met Aartsengel Gabriël. Hij heeft mij in een aantal inwijdingen liefdevolle lessen gegeven. Mijn verleden, mijn twijfel, alles was niet zonder reden. Maar belangrijker was weer het vertrouwen in mijzelf en mijn gave. Zijn inwijdingen waren meer dan een diepe wake up call. En wat deed ik? Ik zette het weer in de ijskast. Veel te bang voor het oordeel!

 

Sinds februari dit jaar ontmoette ik nog een Lichtmeester. Dit maal Petrus als boodschapper van Jezus. Ik wist zelf weinig van de Bijbel en de 'oorspronkelijke' bedoeling van Petrus, maar zijn woorden hebben alles overhoop gegooid. Net als Petrus viel mijn kwartje hoe ik inmiddels 3 keer mijn ware licht had verloochend.

 

Ik was net als hem bang voor het oordeel van de menigte! Het ongeloof en de spot. Alles wat Petrus destijds heeft aangekondigd is inmiddels uit gekomen. Wat was ik klaar met het eeuwige verdedigen van mijzelf. De spot en bangmakerij over mediums en healers. Maar ik ontdekte ook dat mijn ego het wel prettig vond om mijzelf klein te houden. Ik ben mijn eigen saboteur. Ik wist zo goed wat ik kon, ik had al zo vaak mooie reacties ontvangen en toch zakte de moed mij regelmatig in de schoenen.

 

Tot nu toe is 2019 één grote verzameling aan bevestigingen van de lessen van de afgelopen jaren. Ik zie het één na het andere vorige leven, herinneringen en integraties met al die delen die ik zo hard heb willen vergeten. Niet zo gek dat het een harde noot is geweest om te kraken. Ik heb al deze tijd nodig gehad om te rijpen.

 

Ik accepteer het wonder wat ik breng, en daar heb ik lang de tijd voor nodig gehad. Ik ben een Meester van Licht in een aardse jas zoals mijn gidsen zeggen. Steeds meer daalt het besef hoe hard de mens dit nodig heeft. De beweging naar het hart te maken. En daar mogen heel veel Wonderlichten voor ontwaken.

 

Deel je twijfel, deel je angst. Wat is het wat je tegen houd? Wat is het waar je naar luistert buiten je hart? We zijn het tijdperk van een vernieuwd bewustzijn ingegaan. We zijn in een nieuwe wereld waar hart en ziel samengaan. Laat me je helpen door je transformatie en een nieuw bestaan. πŸ’–πŸ’—β€πŸ§‘πŸ’›πŸ’œπŸ’™πŸ’–πŸ’Ÿ

 

Met heel veel liefde voor je leven en je ziel.πŸ™

 

Liefs Barbara πŸ˜˜

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.