Voor ouders van gevoelige kinderen

Vraag je wel eens af of jouw kind gevoeliger is? Heb je het idee dat er veel in zijn of haar hoofd gebeurt? De twijfels en onzekerheid die je hierover kan voelen kan je veel zorgen geven. En het is juist zo zonde omdat het eigenlijk niet nodig is. Er is namelijk zo veel wat je kunt doen aan de gevoeligheid van jouw kind. En niet per se het oplossen of het laten verdwijnen er van. Maar wel het leren om gaan met de prikkels, het leren om gaan met hun mate van bewustzijn.

 

Want gevoelige kinderen beleven hun wereld op een heel andere manier. Los van de prikkels zijn ze constant in staat alle emotionele behoeftes vanuit hun omgeving op te merken. Het is namelijk zo veel dat ze niet meer goed voelen wat van hun is, wat bij hun hoort en waar ze wel wat mee moeten, en wat ze beter kunnen negeren. Het resultaat is een emmer die overstroomt van prikkels en energie die zich uit in allerlei gedragsproblemen. Of een kind zich juist heel erg afsluit of het juist letterlijk van zich af slaat. Ieder kind reageert hier weer op anders op.

 

Je voelt meer dan je denkt..

Gevoelige kinderen kunnen enorm zoekende zijn en zichzelf niet goed begrijpen. Soms zijn ze het er niet mee eens dat ze zo gevoelig zijn. Zijn ze het er niet mee eens dat ze voelen waar ze niet happy van worden. Soms voelen ze ook dat we onszelf enorm beperken. Gevoelige kinderen vragen mij regelmatig: "Barbara waarom voel ik mij zo"?

 

Er ontbreekt veel aan kennis en ervaring om deze gevoelige kinderen op de juiste manier te begeleiden. Door hun ongefilterde ziel zien zij werkelijk wie wij zijn, en wie zij zelf zijn. In combinatie met de opvoeding die wij geven, de omgeving die bepalend werkt kan het verwarrend zijn. Vaak botst het met wat zij van binnen voelen. Want waarom voelen ze zo veel? Waarom hebben ze soms het gevoel dat ze geen connectie hebben met leeftijdsgenootjes? Waarom voelen ze zich eenzaam?

 

Het vreemde is des te dieper we in onszelf graven we vaak dezelfde gevoelens hebben gehad als kind. En daarom weet je het vaak beter dan je denkt. Je voelt meer aan dan je denkt. En je weet ook best wel goed wat jouw kind eigenlijk nodig heeft. Al kon je er maar wat meer op vertrouwen.

Niets is zonder reden

Gevoelige kinderen ervaren vanuit hun geboorte vaak een onbestemd gevoel. En dat is niet zo gek als je met zo'n ontwikkeld niveau aan bewustzijn op de wereld komt. Het zijn gevoelens die ik bij mezelf volledig herken. Als kind voelde ik me vaak vreemd of anders waardoor ik ging twijfelen aan mezelf. En ook dat zie je bij gevoelige kinderen tot uiting komen in allerlei vormen van gedrag.

Maar gelukkig is er een manier waarmee je kinderen kan helpen te verklaren wat er van binnen gebeurd! Er is een manier om al het gedrag op te lossen en zachter te maken door de oorzaken in kaart te brengen en begrip te brengen bij je kind maar ook meer kennis bij jou, zodat je beter kunt vertrouwen op het gevoel wat je al vaker hebt gehad. 

Door mijn heldervoelende gave is het namelijk mogelijk energetisch contact te maken met jouw kind op afstand. Hierdoor wordt het direct duidelijk wat het probleem is zonder dat hij hiervoor met mij in één ruimte hoeft te zijn. Ik help slaapproblemen, angsten, eetproblemen en zelfs problemen met spraak te verhelpen. Hoe fijn is het als een kind het begrip van zichzelf, zijn denken, zijn lijf en zijn leven krijgt? En wat te denken van de rust die het jou geeft?

 

De mogelijkheden

Om jou te ondersteunen heb ik mijn dienstverlening ingedeeld met een e-mailconsult en Skype sessies.  Mijn ervaring leert dat het na een e-mail consult belangrijk is om daarna een sessie in te plannen. Voor de vragen die eruit onderstaan of als je ontdekt dat je kind meer nodig heeft aan healing of ondersteuning. Maar bijvoorbeeld ook om tools te leren hoe je je kinderen zelf beter kunt ondersteunen. 

E-mail consult & Skype sessie

Je ontvangt een reading per e-mail en een Skype sessie.

Reageert jouw kind soms onvoorspelbaar? Is je kind juist erg rustig en sluit hij/zij zich vaak af voor zijn omgeving? Heeft je kind moeite met slapen of eten en denk je dat er meer aan de hand is?

 

Wellicht heb je een idee dat het te maken heeft met zijn/haar gevoeligheid. Maar het is een gevoel waar je je vinger niet op kan leggen.

 

Soms uit zich dit in gedrag waardoor we flink kunnen gaan twijfelen aan onszelf. Gelukkig is dat niet nodig omdat ik alles voor jullie in kaart kan brengen vanuit ons bewustzijn en de kennis die we hieruit kunnen halen over jouw kind en zijn gedrag.

Tarief: € 297,00

klik op de button hieronder voor tarieven, meer informatie en bestellen

E-mail consult & 2 Skype sessies

Je ontvangt een reading per e-mail en 2 Skype sessies.

Reageert jouw kind soms onvoorspelbaar? Heb je soms moeite met alle onzekerheid en zorgen over het gevoelig zijn? Zou je graag rust zien bij je kind maar ook vooral bij jezelf? Weet dan dat er aan gevoeligheid heel veel te doen is. Zo lang je maar weet waar het vandaan komt, hoe je het op kunt lossen, en welke basis je zelf kunt zijn als ouder.

De eerste stap naar verdieping in dit onderwerp is al gezet. Heel goed en je mag trots zijn op jezelf. Je hebt je besloten te verdiepen in de binnenwereld van je kind zodat je hem zo goed mogelijk kunt helpen. Ik help je daarom de vinger op de zere plek te leggen zodat je weet waar het vandaan komt en hoe je het op kunt lossen.

Gevoelige kinderen uiten zich namelijk op allerlei verschillende manieren, afhankelijk van hun gevoeligheid. Ik bied daarom voor ieder kind een maatwerk oplossing omdat ik vanuit de ziel aan het werk ga. Ik voel in de energie, ik vertaal wat er gebeurd en ik geef heling aan de klachten die zijn ontstaan.

Je hoeft niet meer te twijfelen aan jezelf omdat ik alles voor jullie in kaart breng vanuit ons bewustzijn en de kennis die we hieruit kunnen halen over jouw kind en zijn gedrag. Maar het belangrijkste is het resultaat; de rust weer terug in huis krijgen.

Tarief: € 497,00

klik op de button hieronder voor tarieven, meer informatie en bestellen

kinderen zijn ware leermeesters


Jouw gevoel is datgene wat telt

Ik zeg altijd dat je moet voelen wat goed voelt. Spreekt er iets in je hart als je mijn woorden leest? Krijg je een bepaald gevoel als je de rust in jezelf zoekt? Dat is het allerbelangrijkste iedere dag weer. Trouw blijven aan jezelf en wat goed voelt voor jou. Wil je me daarover een vraag stellen? Ik zie hem graag tegemoet.