Voor ouders van gevoelige kinderen

Een consult is een ondersteuning voor ieder ouder die vragen heeft over zijn kind. Als ouder van een gevoelig kind kan je het opvoeden soms best als pittig ervaren. Wat is het waar je kind last van blijkt te hebben? Wat kan je er zelf aan doen? Wellicht ben je angstig voor een onterecht label. Of baal je soms en heb je het gevoel te kort te schieten?

Gevoelige kinderen voelen zich soms in de basis onbegrepen en eenzaam. Het kan voor jou als ouder een enorme opluchting zijn te weten dat je er weinig aan kan doen. Tenminste..voordat je weet wat je er aan kan doen. Je kan een kind namelijk alleen helpen door hem bewust te laten worden zijn gevoeligheid.

Het helpt jou als ouder ook te weten wat gevoelig zijn betekent. Wat het doet met het gevoel van een kind. Waarom ze overdreven driftig reageren of juist heel emotioneel kunnen zijn.

Inzicht in jezelf

Een gevoelig kind is voor ouder echt een enorme leerkracht. Ze spiegelen je vaak in de delen die je onbewust blokkeren. Wanneer je ze helder voor ogen hebt kan je samen een groei door maken. Een groei die jullie voor de rest van je leven dichter bij elkaar brengt.

Om maar te zwijgen over de grote verandering die dit in het gezin teweeg brengt!

E-mail consult voor volwassenen

Voor een direct antwoord op je vraag of situatie. Een consult brengt waar jouw ziel behoefte aan heeft en de informatie waarmee je verder kan. De inzichten geven je rust en acceptatie bij iedere fase in je leven. Een consult werkt verhelderend en geeft handvatten.

Voor een consult per e-mail heb ik slechts een foto nodig, en als je een specifieke vraag hebt mag je die uiteraard sturen!

Tarief: € 85,00 

klik op de button hieronder voor meer informatie en bestellen

reading & consult via skype

Een persoonlijk consult via Skype om in je ziel te duiken. Voor een stuk inzicht in jezelf en healing. Het is maar net waar jouw ziel behoefte aan heeft. Met deze sessie krijg je een direct antwoord op je vraag en/of over jouw gezin.

 

Ouders van gevoelige kinderen hebben niet zo maar gevoelige kinderen. Zelf ben je als ouder ook 'gevoeliger' en loop je soms tegen jezelf aan. Door je inzicht te geven voel je je opgeruimd en lichter.

Ruimte creëren in jezelf en in je ziel geeft je letterlijk een lichter gevoel en meer energie.

Tarief: € 110,00

klik op de button hieronder voor meer informatie en bestellen

kristal READING

Een kristal reading is een consult per e-mail inclusief een helend kristal die ik persoonlijk in afstemming met jouw ziel kies. Je ontvangt het kristal per post. Ik ben al jaren overtuigd van de helende eigenschappen van kristallen. Ik heb een aantal favorieten die jouw energie enorm versterken.

 

Een kristal die ik op basis van jouw energie selecteer. Inclusief een boodschap vanuit je ziel voor begeleiding en ondersteuning. Dit is een cadeau aan jezelf en je ziel.

Tarief: € 97,00 -

klik op de button hieronder voor meer informatie en bestellen

Engelen boodschap

Een boodschap vanuit jouw beschermengelen en/of overleden dierbaren. Begeleid met een echte beschermengel van wit bergkristal.

Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar jouw beschermengelen? Vraag een helende boodschap aan voor jouw ziel van je beschermengelen. De gechannelde boodschap ontvang je per e-mail en de kristallen beschermengel komt per post.

 

Tarief: € 97,00

klik op de button hieronder voor meer informatie en bestellen

Barbara: Ik help kinderen die zich anders voelen en net als ik zich niet altijd thuis voelen in onze maatschappij


Doe wat goed voelt

Mocht je iets onduidelijk vinden of iets willen vragen?

Neem gerust contact op!