Voor ouders van gevoelige kinderen

Een consult is een ondersteuning voor ieder ouder die vragen heeft over zijn kind. Als ouder van een gevoelig kind kan je het opvoeden soms best als pittig ervaren. Wat is het waar je kind last van blijkt te hebben? Wat kan je er zelf aan doen? Wellicht ben je angstig voor een onterecht label. Of baal je soms en heb je het gevoel te kort te schieten?

Gevoelige kinderen voelen zich soms in de basis onbegrepen en eenzaam. Het kan voor jou als ouder een enorme opluchting zijn te weten dat je er weinig aan kan doen. Tenminste..voordat je weet wat je er aan kan doen. Je kan een kind namelijk alleen helpen door hem bewust te laten worden zijn gevoeligheid.

Het helpt jou als ouder ook te weten wat gevoelig zijn betekent. Wat het doet met het gevoel van een kind. Waarom ze overdreven driftig reageren of juist heel emotioneel kunnen zijn.

Inzicht in jezelf

Een gevoelig kind is voor ouder echt een enorme leerkracht. Ze spiegelen je vaak in de delen die je onbewust blokkeren. Wanneer je ze helder voor ogen hebt kan je samen een groei door maken. Een groei die jullie voor de rest van je leven dichter bij elkaar brengt.

Om maar te zwijgen over de grote verandering die dit in het gezin teweeg brengt!

Consult voor kinderen

Vraag je wel eens af of jouw kind gevoeliger is dan een ander? Heb je het idee dat er veel in zijn of haar hoofd gebeurt? Gevoelige kinderen beleven hun wereld op een andere manier dan een ander. Het kan als ouder/verzorger een flinke uitdaging zijn maar zit vaak vol mooie lessen die je veel kunnen leren.

 

Door mijn heldervoelende gave is het mogelijk energetisch contact te maken met jouw kind op afstand. Hierdoor wordt het direct duidelijk wat en of het probleem is, en kan ik direct het antwoord vertalen naar een oplossing.

Diverse consulten in pakketvorm, klik op de button.

klik op de button hieronder voor tarieven, meer informatie en bestellen

E-mail consult voor ouders

Voor een direct antwoord op je vraag of situatie. Een consult brengt waar jouw ziel behoefte aan heeft en de informatie waarmee je verder kan. De inzichten geven je rust en acceptatie bij iedere fase in je leven. Een consult werkt verhelderend en geeft handvatten.

Voor een consult per e-mail heb ik slechts een foto nodig, en als je een specifieke vraag hebt mag je die uiteraard sturen!

Tarief: € 85,00 

klik op de button hieronder voor meer informatie en bestellen

Persoonlijk consult

Een persoonlijk consult is face-to-face in mijn praktijk aan huis of via Skype. Een persoonlijk consult is prettig werken om in je ziel te duiken. Maar ook als je een stukje healing nodig hebt, alles kan door elkaar. Het is maar net waar jouw ziel behoefte aan heeft.

Het grootste voordeel aan dit consult is dat je opgeruimd en lichter voelt. Ruimte creëren in jezelf en in je ziel geeft je letterlijk een lichter gevoel en meer energie.

Tarief: € 110,00

klik op de button hieronder voor meer informatie en bestellen

kristal READING

Een kristal reading is een kort consult per e-mail waarbij je een helend kristal ontvangt per post. Ik ben al jaren fan van de helende eigenschappen van kristallen. Ik heb een aantal favorieten die gevoelige mensen enorm ondersteunen.

 

Een kristal die ik op basis van jouw energie en behoefte met zorg selecteer. Inclusief een korte boodschap vanuit je ziel. Dit is een cadeau aan jezelf en je ziel.

Tarief: € 97,00 -

klik op de button hieronder voor meer informatie en bestellen

Engelen boodschap

Een boodschap vanuit jouw beschermengelen en/of overleden dierbaren. Begeleid met een echte beschermengel van wit bergkristal.

Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar jouw beschermengelen? Vraag een helende boodschap aan voor jouw ziel van je beschermengelen. De gechannelde boodschap ontvang je per e-mail en de kristallen beschermengel komt per post.

 

Tarief: € 97,00

klik op de button hieronder voor meer informatie en bestellen

Grote veranderingen ontstaan in grote zielen


Doe wat goed voelt

Mocht je iets onduidelijk vinden of iets willen vragen?

Neem gerust contact op!