CONSULT

Een consult is een ondersteuning voor iedereen die vragen heeft over zijn leven.  Het kan zijn dat je je soms onbegrepen voelt of eenzaam en tegen problemen aan loopt. Angsten of onzekerheid, gedachten of een strijd met jezelf. Maar wie weet ben je wel gewoon nieuwsgierig naar wie jouw ziel werkelijk is? Een consult helpt je patronen te doorbreken en jezelf beter te leren begrijpen. Je krijgt helder wat er in jouw ziel en energie afspeelt en wat je ware talenten zijn.

Inzicht in jezelf

Een consult geeft direct inzicht in jezelf en je situatie. Of het nu iets is uit je verleden of het heden, aan toekomstvoorspellingen doe ik niet! Ik voel alleen waar je ziel gelukkig van wordt. Wat je er mee besluit te doen is aan jou. We leven in het nu, en ik geef  handvatten en bruikbare adviezen die je NU kan gebruiken. Het zorgt ervoor dat je de innerlijke rust ervaart waar je naar verlangt. Welke ervaring je ook hebt, hoe groot de uitdaging ook lijkt. Je ziel weet de weg en vertelt mij over het hoe en waarom en waar je tegenaan loopt.

begrip en vertrouwen

Door je bewust te worden van je ziel en je leven wordt je bewust van je lichaam. Je wordt bewust van je energie en de invloed op de kwaliteit van je leven. Je ontdekt steeds meer van je eigen kracht. Laat me je op weg helpen zodat je straalt en blij voelt. Vanuit eigen zielskracht.

consult voor kinderen

Vraag je wel eens af of jouw kind gevoeliger is dan een ander? Heb je het idee dat er veel in zijn of haar hoofd gebeurt? Gevoelige kinderen beleven hun wereld op een andere manier dan een ander. Het kan als ouder/verzorger een flinke uitdaging zijn maar zit vaak vol mooie lessen die je veel kunnen leren.

 

Door mijn heldervoelende gave is het mogelijk energetisch contact te maken met jouw kind op afstand. Hierdoor wordt het direct duidelijk wat en of het probleem is, en kan ik direct het antwoord vertalen naar een oplossing.

Tarief vanaf: € 75,00

klik op de button hieronder voor tarieven, meer informatie en bestellen

E-MAIL CONSULT

Voor een direct antwoord op je vraag of situatie. Een consult brengt waar jouw ziel behoefte aan heeft en de informatie waarmee je verder kan. De inzichten geven je rust en acceptatie bij iedere fase in je leven. Een consult werkt verhelderend en geeft handvatten.

Voor een consult per e-mail heb ik slechts een foto nodig, en als je een specifieke vraag hebt mag je die uiteraard sturen!

Tarief: € 85,00 

klik op de button hieronder voor meer informatie en bestellen

PERSOONLIJK CONSULT

Een persoonlijk consult is face-to-face in mijn praktijk aan huis of via Skype. Een persoonlijk consult is prettig werken om diep in je ziel te kunnen duiken. Maar ook als je vragen hebt m.b.t. overleden dierbaren of een stukje healing nodig hebt, alles gaat en kan door elkaar.

Het is maar net waar jouw ziel behoefte aan heeft. Het grootste voordeel aan dit consult is dat je opgeruimd en een stuk lichter de deur uit gaat. Ruimte creëren in je ziel geeft je letterlijk meer licht, en meer energie.

Tarief: € 110,00 per 1,5 uur

klik op de button hieronder voor meer informatie en bestellen

kristal READING

Een kristal reading is een kort consult per e-mail waarbij je een helend kristal ontvangt per post. Ik ben al jaren fan van de helende eigenschappen van kristallen. Ik heb een aantal favorieten die gevoelige mensen enorm ondersteunen.

 

Een kristal die ik op basis van jouw energie en behoefte met zorg selecteer. Inclusief een korte boodschap vanuit je ziel. Dit is een cadeau aan jezelf en je ziel.

Tarief: € 97,00 -

klik op de button hieronder voor meer informatie en bestellen

Engelen boodschap

Een boodschap vanuit jouw beschermengelen. Begeleid met een echte beschermengel van wit bergkristal.

Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar jouw beschermengelen? Vraag een helende boodschap aan voor jouw ziel van je beschermengelen. De gechannelde boodschap ontvang je per e-mail en de kristallen beschermengel komt met gevleugelde post.

 

Tarief: € 97,00

klik op de button hieronder voor meer informatie en bestellen

Grote veranderingen komen van nog grotere zielen


ben je klaar om je aan het wonder van je ziel te wagen?

Doe wat goed voelt

Als er een ding is wat belangrijk is om je gevoel te volgen. Welk gevoel krijg je bij de woorden die leest? Welk gevoel raakt je hart? Geef jezelf en je ziel de kans om in harmonie met elkaar samen te smelten en je leven te versterken.

Klik op de buttons onder ieder product als je meer informatie wil lezen.

Mocht je het toch onduidelijk vinden of iets willen vragen?

Neem gerust contact op!