Voor ouders van gevoelige kinderen

Een consult werkt ondersteunend als je met vragen zit over je kinderen. Het opvoeden van een gevoelig kind kan behoorlijk pittig zijn. Soms lijkt het een strijd waar geen einde aan komt. Wat is er toch waar hij of zij last van heeft? En wat kan je hier zelf aan doen?

Misschien ben je angstig voor een onterecht label. Of baal je soms en kan je het gevoel hebben te kort te schieten.

Gevoelige kinderen voelen zich vaak in de basis onbegrepen en eenzaam. Het kan voor jou als ouder een enorme opluchting zijn te weten dat deze oorzaak niet bij jou ligt. Je kunt je kind wel helpen door hem de kans te bieden bewust te worden zijn of haar gevoeligheid. Ook voor jou als ouder is het een feest als je je kind herkent in de woorden die ik schrijf. Geen onzekerheid en twijfels meer maar weten WAT er aan de hand is en wat je zelf kan doen.

Barbara: Ik help gevoelige kinderen die zich anders en onbegrepen voelen.

E-mail consult voor mama's

Voor een directe hulplijn voor gevoelige mama's van gevoelige kinderen. Of echte healing mama's net zoals ik. Soms heb je behoefte aan meer inzichten over je vraag of situatie. Een consult brengt waar jouw ziel behoefte aan heeft en de informatie waarmee je verder kan.

 

De inzichten geven je rust en acceptatie bij iedere fase in je leven. Een consult werkt verhelderend en geeft handvatten.

 

Tarief: € 95,00 

klik op de button hieronder voor meer informatie en bestellen

Coaching & Healing consult

Een persoonlijk coaching en healing consult via Skype om in je ziel te duiken. Voor een stuk inzicht in jezelf en healing. Het is maar net waar jouw ziel behoefte aan heeft. Met deze sessie krijg je een direct antwoord op je vraag en/of over jouw gezin.

 

Ouders van gevoelige kinderen hebben niet zo maar gevoelige kinderen. Zelf ben je als ouder ook 'gevoeliger' en loop je soms tegen jezelf aan. Door je inzicht te geven voel je je opgeruimd en lichter.

Ruimte creëren in jezelf en in je ziel geeft je letterlijk een lichter gevoel en meer energie.

Tarief: € 110,00

klik op de button hieronder voor meer informatie en bestellen


Doe wat goed voelt

Mocht je iets onduidelijk vinden of iets willen vragen?

Neem gerust contact op!