Wanneer je voelt dat het leven uit meer bestaat!

Your Soul Discovery


Als het gevoel je bekruipt dat het anders moet

Want er kunnen momenten in je leven afspelen die een diep gevoel wakker maken.

Een gevoel dat er meer is in je leven en dat er meer zit achter de gebeurtenissen in je leven.

En dat gevoel is er niet zo maar, het heeft een reden...

Omdat je het lastig vindt om op je intuïtie te vertrouwen

Omdat je het zat bent dat iedereen bij jou komt voor advies.

Omdat je altijd dwars door anderen heen kijkt.

Omdat je beter naar jezelf zou willen luisteren dan naar anderen.

Want je vindt het misschien lastig je grenzen aan te geven.

Omdat je misschien bang bent anderen te teleurstellen.

I got news for you!

Als je het bovenstaande herkent dan ben je net zo'n magische ziel als ik. En magische zielen zijn onbewust vaak zoekende naar hun bestemming op aarde.

Vraag je je wel eens af wat jouw 'higher purpose' isVoelde je als klein meisje of jongen niet altijd begrepen? Keek je overal door heen en voelde je je soms als een vreemde op de wereld?

Je diepe ziel is er met een reden. Vaak moet er eerst iets gebeuren voordat het roer om moet. Op de cruciale momenten vragen we ons af of we écht gelukkig zijn. Om jou te helpen de antwoorden in jezelf te vinden, neem ik je mee naar je ziel, je intuïtie en je innerlijke wijsheid. Tenslotte is dat je weg naar een gelukkiger leven afgestemd op jouw intuïtie en jouw innerlijk weten.

Wat is het precies?

Het is de weg van je ziel die tot uiting wil komen in alle facetten van je leven. En daardoor soms dezelfde mensen aantrekt en ongemerkt in dezelfde valkuilen stapt. Hierdoor zie je af en toe geen uitweg meer. Dat zijn de momenten waarop je wordt geroepen om naar je kern te gaan en te gaan luisteren naar de stem van binnen. Zodat het leven voor je gaat werken i.p.v. dat het tegen je lijkt te zijn.

Als Medium & Healer heb ik (Barbara Maassakker) dit al op jonge leeftijd moeten ervaren. Uiteindelijk bracht het pad van mijn ervaringen op de weg naar mijn ziel en mijn innerlijke wijsheid. Zo ontdekte ik dat het ook dat het moeiteloos mag gaan. Dat niets voor niets is in het leven van een magische ziel!

Hoe zit de Soul Discovery er uit?

De Soul Discovery is een 1-op-1 coaching traject gemaakt voor jouw ziel alleen. Tijdens deze Discovery neem ik je mee naar je innerlijk. Ik toon je alles wat je kracht blokkeert. Welke patronen je onbewust in stand houdt. Of het de oorsprong is vanuit het innerlijk kind, een vorig leven of dit leven, alles zal in beweging komen en gaan stromen.

 

Je leven wordt zo veel krachtiger als je weet waarom je doet, zoals je dat doet. En hoe je daarmee zelf je grootste struikelblok kan zijn. Je gaat leren hoe je meer op je intuïtie kan vertrouwen en een diepere connectie met je ziel gaat ervaren. Ook de helende energie van de engelen en jouw spirit team staan voor je klaar om door jou ontdekt te worden. 

Ready to rock your soul?

Het geeft je rust als je weet HOE je moet handelen, en je daar op durft te vertrouwen. Zo verspil je geen energie meer. Voor onze samenwerking laat ik me begeleiden via mijn gave en de spirits om voor jou de beste oplossing te bieden. De sessies zijn een combinatie van coaching, healing, lichaamswerk, ademhaling, visualisatie en soul-teaching.

Deze complete en op maat gemaakte Soul Discovery bedraagt € 1197,- 

Deze investering is voor een Afstemming & Healing vanuit jouw energieveld en je ziel  en 5 Skype coaching & healing sessies/soul-teachings. De persoonlijke teachings worden met tussenpozen van 3 tot 4 weken ingepland na de eerste zielsanalyse. Totaal zijn er 6 healing sessions tussen mij, jouw ziel en jij. 

Jouw investering is; € 1197,- eenmalig of in 3 termijnen van € 399,-


Why me?

Omdat ik me als kind een vreemde voelde. Onbegrepen, te druk of te emotioneel. Er was altijd wel iets aan te merken. Zonder dat ik erg in had werd het mijn waarheid. Na jarenlange ziels - ontplooiing ontdekte ik veel over overtuigingen en patronen.

Ik ben niet zo maar een healer. Ik breng alles in beweging en dat gaat direct de diepte in. Dat is niet voor iedereen geschikt. Alleen diegene die klaar zijn voor het allerbeste vanuit jezelf en je eigen puurheid. 

Meer lezen over mij?

Ben je klaar met halve oplossingen?

Spirituele ontwikkeling gaat niet altijd voldoende de diepte in. Meestal leer je over gevoeligheid, chakra's en energiemanagement. Maar daar heb je niet veel aan als je niet de diepte van je ziel in duikt. Je hebt iemand nodig die alles bloot legt. Al je excuses, al je mooie verhalen en alles wat er voor zorgt dat je in een cirkel blijf ronddraaien.

Wat anderen over mij schrijven...


Barbara is zeer eerlijk, lief, openhartig en direct. Ze weet wie je diep van binnen bent en daarom weet ze wat goed voor je is. Daarnaast geeft ze je praktische tips om beter tot deze essentie te komen.

Nicolai

 

 

Je begon te vertellen zonder dat ik mijn vraag stelde, als vanzelf kwam je op dát stuk uit. Dat klopte 100%. Je bevestigde mijn gevoel en dat had ik echt nodig om vol vertrouwen verder te kunnen. De erkenning was fijn, iets wat ik altijd heb moeten missen in mijn jongere jaren. Sinds de sessies heb ik veel meer energie gekregen, slaan de engelen tekenen om de oren en krijg ik meer en meer vertrouwen in mijn eigen heldere weten. Ik mag er ZIJN, nóg meer dan ooit te voren.

Sharona

 

 

Deze sessies hebben mij enorm geholpen om knopen door te hakken met mijn familie. Ik ben bezig om het los te laten zonder schuld gevoel of het gevoel van falen. Ik wil dat mijn energie goed gaat stromen en daarom ga ik me nog meer richten op wat me energie geeft.

Danielle

 

 

Soms weet je het diep van binnen maar je weet niet hoe. Barbara heeft me ontzettend geholpen hoe ik met m'n angsten en onzekerheid om ga. Het blijft lastig maar door steeds op mezelf te blijven focussen voel ik me steeds sterker worden.

Sigrid

Ik zat al langer met een hoop twijfels waardoor ik geen keuzes durfde te maken. Door de gesprekken met Barbara heb ik veel over mezelf geleerd en hoe ik reageer in stress situaties, waarom ik mezelf soms zo te kort doe. Maar nog belangrijker is wel dat ik een einde kon maken aan een situatie die slopend was.

Marianne

*De reacties van deze ouders zijn gebruikt maar wel met aanpassing van de namen van zowel de ouders als de kinderen uit respect voor en bescherming van de privacy.


Mijn drijfveer is jou de magie vanuit jezelf te tonen. Om te leren waar je jezelf klein houdt en waar je in je grootsheid mag staan.

Mijn garantie


Geen 'addertjes onder het gras' of 'klagen binnen zo veel dagen'.

Als jij de keuze maakt om voor je geluk te gaan dan gaan we voor goud! Mijn garantie is dat ik net zo lang door ga tot jij de magie in jezelf leeft! Dat durf ik omdat ik 1000% zeker ben van mijn zielsmethode en unieke gave om mensen te helpen de kracht in zichzelf te ontdekken.

Daar tegenover verwacht ik al jouw commitment. Geen half werk! 

Veelgestelde vragen

Ik zit met een trauma waar ik met weinig mensen over durf te praten

Welk trauma of welke ervaring je ook blokkeert, je ziel weet de weg en zal mij dat met fluwelen handschoenen uitleggen. Je zal daarom niet bang hoeven te zijn dat je je ergens voor moet schamen of dat je niet bij mij terecht kan. Ik heb in de afgelopen 12 jaar de meest uiteenlopende levenspaden uit mogen lijnen. Van depressies en burn-out tot heel heftige trauma's met geweld en zelfs misbruik. Ik ben daarom niets voor niets flink door het leven gekleurd. Hierdoor kan ik alles vanuit je ziel helen en overdragen naar het universum, samen.

Ik heb al veel gedaan op spiritueel gebied maar niets helpt

Er komen vaker mensen op mijn pad die al veel hebben gedaan op het gebied van bewustzijn. En toch heeft dat niet het juiste effect of resultaat gebracht. Dat komt omdat niet iedere therapeut ontwikkeld is om de blauwdruk van jouw ziel te lezen en je diepste blokkades naar boven te halen. Mijn helderweten en heldervoelen is dusdanig ontwikkeld dat ik ver in vorig levens kan healen en blokkades transformeer.

Ik wil graag eerst een losse sessie proberen

Ik ben bewust met losse sessies gestopt. Want vaak geeft een enkele sessie inzichten of duidelijkheid maar niet direct alle antwoorden op al je problemen. Of beter gezegd op de diepere blokkades die ten grondslag liggen van het daadwerkelijke probleem. Iets wat een heel leven blokkeert kan niet binnen 1 sessie geheeld worden. Het zet juist meer in gang en maakt meer los dan dat het goed maakt als het niet dusdanig opgepakt wordt. Dus ja het is een commitment om écht voor blijvende verandering te gaan en jouw volledige toewijding hiervoor. 

Ik voel veel van anderen en ben zelf heel spiritueel

Er komen niets voor niets mensen bij mij die spirituele ontwikkeling gedaan hebben, maar nog niet het gevoel hebben dat het kloppend is. Is dat omdat ze eeuwig zoekende zijn? Of is het omdat er nog aan geschaafd mag worden voordat de ziel echt gevoeld en geleefd gaat worden? Voordat jouw innerlijke wijsheid omarmd en gevoeld wordt, wanneer je vertrouwt en stappen gaat zetten. Daarom ook meer sessies samen voor een grote transformatie.

Ik weet niet of deze investering mij gaat helpen

Bedenk eens hoeveel tijd je in het verleden bent verloren door twijfels. Bedenk eens hoe lang je stress en onzekerheid heb gehad van al je gedachten. Van alle emoties die je gevoeld hebt omdat je het maar alleen probeerde op te lossen. Wat als je iemand naast je hebt staan die je een nieuwe horizon kan laten zien. Een overvloed aan liefde en een lichter gevoel in je hele lichaam. Wat als je verlost wordt van datgene wat je al jaren verzwaard en ongelukkig maakt? Wat is jou dat waard?

Terugkijken heeft geen zin. Je kan alleen maar vooruit kijken hoe je het wil zien.

Dat wordt je realiteit!

Na jouw unieke Soul Discovery weet jij hoe...

Je écht gaat begrijpen wie je bent en wat jouw unieke kracht is.

Zodat je voelt wat jouw unieke gave in de wereld is. En hoe jij jouw kracht in de wereld zet.

Je mensen aantrekt die je voldoening geven en waar je energie van krijgt.

Omdat jij het verdient om je met mensen te omringen die het beste in je naar boven halen.

Je energie gaat werken als een magneet en je straalt en blij kan zijn.

Zodat je ontdekt dat het leven ondanks alle uitdagingen toch heel mooi kan zijn.

Je antwoorden gaat krijgen op twijfels en gedachten die je lang onzeker hebben gemaakt.

Zodat je weet dat je niet zo maar 'anders' en wijzer bent maar begrijpt wat de bedoeling is.

Je rust krijgt met alles wat er in je leven is gebeurd zodat je het los kan laten.

Zodat er heling mag ontstaan op alle vlakken die nodig zijn voor meer innerlijke rust.

Je grenzen leert aan te geven en je leven hierdoor verandert.

Zodat je niet meer in de valkuilen stapt waar je jezelf zo vaak aan geïrriteerd of over verbaasd hebt.

Nog 1 allerlaatste ding..

Om er zeker van te zijn dat jij en ik een échte klik hebben kan je mij berichten voor een Soul Discovery call. Dit is een vrijblijvend gesprek van 30 minuten via Zoom. Dit is geen gratis sessie maar proeven of je mijn energie aan kan en of jij écht klaar bent voor alles wat je ziel aan magie te bieden heeft. Maar als je tot zo ver hebt gelezen dan weet je het antwoord al. 😉

Aanvragen Soul Discovery Call